2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya benim kız nedem gülmuyo. Gulmuyo ya ablalarına bize hiç gülmuyo. Hafif gülumsuyo gibi o kadar. Şöyle ağzını kuş gibi açsa gülse. Doktora mi gitsem diyorum. Sorsam nedem gülmuyo diye. Keyfi mi yerimde değil acaba diyorum
Bizimki de babaya öyle gülüyor ağzını aça aça 😅
Bana ufak bi tebessüm bahşediyor
Şebeklik yapmak lazım galiba☺️

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Tamamdır söylerim, gaz durumu vs bı bakayım. Ispanak yiyorum bol bol, yeşil sarı durumuna sebep oluyor. Sen de görürsen endişelenme. Ben gebelikte kullanmamıştım. Çocuk doktorumuz calcimax d3 önerdi, aile hekimine yazdırıp aldım. Malum devamli icicez o da bilsin istedim. Tadı güzel suda eritip içiyorum. Biraz bende gaz yaptı gibi ya bakalım
Dr calcimax ı niye yazdı sana

Kaç gün oldu diyete başlayalı, bizde 20 küsur gün sürmüştü kaçak yokken. Sen yine de yeme tabi ki ama eser miktardan olmaz diye düşünmek istiyorum.kakaodandir muhtemelen. Ben de bugün dana etini denedim doktorumuz demişti. Takipteyim insalh sorun olmaz. Sürekli aynı beslenmek de olmuyor, sen yine de ıspanak, tavuk, nohut, börülce vs yemeye çalış. Susam, kakao, yer fıstığı, hindistan cevizi, tahin bunlar olmasa da olur şeyler.. kafama göre domatesi kesmiştim doktor kızmıştı. Sen şu anki diyet listene uyarak git bakalım. Ekledigin yeni şeyler olunca dikkat eder not alırsın
Benim bebişte de süt ürünlerine alerji var

T temmuzekim Guzelkuss Guzelkuss hayırlı olsun.🥰 Bizde yaptırmayı düşünüyoruz Cmt. 2 aylık oldu. Bebekleriniz sünnet olunca süreci yazabilir misiniz? Doktor nasıl kontrol edip karar veriyor, İyileşme süreci nasıl oluyor merak ediyorum. Şimdiden geçmiş olsun🤗

Merhaba kızlar, benim doğduğundan beri süt sıkıntım vardı o yüzden çoğunluk ama verip arada sağıp sütümü veriyordum. Şimdi sağmayı bıraktım, tavsiyeler üzerine promalt, bestlak, humana çay kullanmaya başladım. Humana çay en etkilisi oldu bu arada. Şimdi mamadan önce hep emzirmeye başladım ama bu seferde 3-5 emip uyukluyor, arada uyanıp gene emiyor normal mi? Emme sonrası tekrar mama veriyorum çünkü sütüm hala o kadar da çok değil. 2 aylıkbu arada. Sizinkiler de emerken uyukluyor mu?

T temmuzekim Guzelkuss Guzelkuss hayırlı olsun.🥰 Bizde yaptırmayı düşünüyoruz Cmt. 2 aylık oldu. Bebekleriniz sünnet olunca süreci yazabilir misiniz? Doktor nasıl kontrol edip karar veriyor, İyileşme süreci nasıl oluyor merak ediyorum. Şimdiden geçmiş olsun🤗
Sağ ol canım. Tabii yarın yazarım fırsatım olunca ☺️

Arkadaşlar kolik biberon almak istiyorum dr Brown ile philips in var hangisini almalıyım
Phılıps var bizde yalnız classıc serisinde kolik biberon ve natural uçlar uymuyor. Classıc uçlarıda çoğu yerde yok internetten zor bulduk biz. Tekrar natural biberon aldık sonra yine. Tavsiyem natural biberon alıp içine kolik aparatı alman daha iyi olur.

Phılıps var bizde yalnız classıc serisinde kolik biberon ve natural uçlar uymuyor. Classıc uçlarıda çoğu yerde yok internetten zor bulduk biz. Tekrar natural biberon aldık sonra yine. Tavsiyem natural biberon alıp içine kolik aparatı alman daha iyi olur.
Bende bu biberon var buna kolik aparati alsam uyarmi
Satıcısı sadece kolik biberonlara uyumludur yazmış

Eklentiler

• Screenshot_20221114_142234.jpg
    Screenshot_20221114_142234.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar, benim doğduğundan beri süt sıkıntım vardı o yüzden çoğunluk ama verip arada sağıp sütümü veriyordum. Şimdi sağmayı bıraktım, tavsiyeler üzerine promalt, bestlak, humana çay kullanmaya başladım. Humana çay en etkilisi oldu bu arada. Şimdi mamadan önce hep emzirmeye başladım ama bu seferde 3-5 emip uyukluyor, arada uyanıp gene emiyor normal mi? Emme sonrası tekrar mama veriyorum çünkü sütüm hala o kadar da çok değil. 2 aylıkbu arada. Sizinkiler de emerken uyukluyor mu?
Ooo uyumaz mı en sevdikleri şey meme altında uyumak

Kızlar başım çatlıyor biraz da kırıklığım var grip olacak gibiyim, tylolhot içebiliyor muyuz emzirme döneminde?

Back