Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de babaya öyle gülüyor ağzını aça açaYa benim kız nedem gülmuyo. Gulmuyo ya ablalarına bize hiç gülmuyo. Hafif gülumsuyo gibi o kadar. Şöyle ağzını kuş gibi açsa gülse. Doktora mi gitsem diyorum. Sorsam nedem gülmuyo diye. Keyfi mi yerimde değil acaba diyorum
Emzik de veriyorum ama bunun tadı başka galibaAynı durumdayız. Acıyor artıksüt de bitiyor ama amaç süt değil işte
♀
Dr calcimax ı niye yazdı sanaTamamdır söylerim, gaz durumu vs bı bakayım. Ispanak yiyorum bol bol, yeşil sarı durumuna sebep oluyor. Sen de görürsen endişelenme. Ben gebelikte kullanmamıştım. Çocuk doktorumuz calcimax d3 önerdi, aile hekimine yazdırıp aldım. Malum devamli icicez o da bilsin istedim. Tadı güzel suda eritip içiyorum. Biraz bende gaz yaptı gibi ya bakalım
Benim bebişte de süt ürünlerine alerji varKaç gün oldu diyete başlayalı, bizde 20 küsur gün sürmüştü kaçak yokken. Sen yine de yeme tabi ki ama eser miktardan olmaz diye düşünmek istiyorum.kakaodandir muhtemelen. Ben de bugün dana etini denedim doktorumuz demişti. Takipteyim insalh sorun olmaz. Sürekli aynı beslenmek de olmuyor, sen yine de ıspanak, tavuk, nohut, börülce vs yemeye çalış. Susam, kakao, yer fıstığı, hindistan cevizi, tahin bunlar olmasa da olur şeyler.. kafama göre domatesi kesmiştim doktor kızmıştı. Sen şu anki diyet listene uyarak git bakalım. Ekledigin yeni şeyler olunca dikkat eder not alırsın
Süt ürünleri diyetindeyim, günlük kalsiyum ihtiyacına destek olarak kullanmam gerekiyor, bu açığı besinler aracılığı ile kapatmak çok mümkün değil.Dr calcimax ı niye yazdı sana
Size de geçmiş olsun. Tanı nasıl koyuldu?Benim bebişte de süt ürünlerine alerji var
Her alt değiştirdiğimde sürdüm 2 günde toparladıı çok teşekkürler öneri içinKantaron yağı sürüyorum ben
Sağ ol canım. Tabii yarın yazarım fırsatım oluncaT temmuzekimGuzelkuss hayırlı olsun.
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz Cmt. 2 aylık oldu. Bebekleriniz sünnet olunca süreci yazabilir misiniz? Doktor nasıl kontrol edip karar veriyor, İyileşme süreci nasıl oluyor merak ediyorum. Şimdiden geçmiş olsun
![]()
Phılıps var bizde yalnız classıc serisinde kolik biberon ve natural uçlar uymuyor. Classıc uçlarıda çoğu yerde yok internetten zor bulduk biz. Tekrar natural biberon aldık sonra yine. Tavsiyem natural biberon alıp içine kolik aparatı alman daha iyi olur.Arkadaşlar kolik biberon almak istiyorum dr Brown ile philips in var hangisini almalıyım
Ay maşallahGece 1.30 gibi uyuya dalan minnoşum 5 saat aralıksız uyuyup annesine jest yapmıştır. Notlara geçsin![]()
Bende bu biberon var buna kolik aparati alsam uyarmiPhılıps var bizde yalnız classıc serisinde kolik biberon ve natural uçlar uymuyor. Classıc uçlarıda çoğu yerde yok internetten zor bulduk biz. Tekrar natural biberon aldık sonra yine. Tavsiyem natural biberon alıp içine kolik aparatı alman daha iyi olur.
Ooo uyumaz mı en sevdikleri şey meme altında uyumakMerhaba kızlar, benim doğduğundan beri süt sıkıntım vardı o yüzden çoğunluk ama verip arada sağıp sütümü veriyordum. Şimdi sağmayı bıraktım, tavsiyeler üzerine promalt, bestlak, humana çay kullanmaya başladım. Humana çay en etkilisi oldu bu arada. Şimdi mamadan önce hep emzirmeye başladım ama bu seferde 3-5 emip uyukluyor, arada uyanıp gene emiyor normal mi? Emme sonrası tekrar mama veriyorum çünkü sütüm hala o kadar da çok değil. 2 aylıkbu arada. Sizinkiler de emerken uyukluyor mu?
Bu natural canım uyuyor mu bilmiyorum açıkcası.Bende bu biberon var buna kolik aparati alsam uyarmi
Satıcısı sadece kolik biberonlara uyumludur yazmış
Philipsn kolik biberonundan memnunmusnBu natural canım uyuyor mu bilmiyorum açıkcası.