2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaslar süt alerjisi nasıl oluyo belirtileri neler basına gelen var mı? Bebeğimn yüzündekiler hala geçmedi doktor önmli değil diyo farklı doktorlara götürdüm ama

Arkadaslar süt alerjisi nasıl oluyo belirtileri neler basına gelen var mı? Bebeğimn yüzündekiler hala geçmedi doktor önmli değil diyo farklı doktorlara götürdüm ama
Bizim kan tahlili ile de doğrulandı alerji durumu. Herkeste belirtiler farklı olabiliyor, bizde yüzde döküntülerle başladı ama öyle irinli büyük fln değildi. Kızarık bir tabanda ufak sivilceler yanak bölgesinde başladı, kaka sulu, gürültülü, kötü kokulu ve yeşil/ yesil-sariydi genelde, sonra mukus başladı ve en so kaka ile birlikte kan lekesi gördük. Diyete baslama kararı neye göre veriliyor inan bilmiyorum bizde belirleyici olan kan olmuştu, o zmana kadar hep usuttum yada onsutu fazla içti heralde fln dedim, sivilcelenmede ilk iki üç ay için normal demişti doktorumuz ama alerjikmisiz. Diyete başlar başlamaz sivilceler söndü iki gün içinde ama diğer durumlar haftalar sürdü. Diyete bı doktro eşliğinde girmen tabi ki daha doğru olur, bazen arada olan kanamayı bile gozardi ediyoruz diyorlar, diyet tamamen kişiye özgü karar verilen bir durum. Yani fayda /zarar durumuna gore karar alınıyor olabilir.

Biz de tam pik noktasındayız gerçekten
Susma anları kısacık
Son 1 saatte 3 kere uykuya daldı. Hemen uyanıyor 5 dk
İnşallah azalarak biter hem onlara hem bize zor. İstediğim gibi ilgilenemiyorum yavrumla
Evet canım o günlerde bizimde şiddetliydi sonra birden azaldı darısı size olsun. Uykuda dudak büke büke gözyaşlarıyla ağlar uyanırdı yavrum insanın içi parçalanıyor elinden bir şey gelmeyince

Benimde genellikle kahvaltılarda uyuyor. Ya da huzurlu oluyor. Ama dün akşam üzeri 4 ten gece 2 ye kadar uyumadı ya ilk kez. Yani tam 10 saat uyanıktı bir iki kere uyur gibi oldu 10 dk o kadar. Ama bugün iyiydi şükür anladığım kadarıyla göğsümün biri yara olmuştu bir gün onu iyileşmesi için dinlendirip kremler zeytinyağ sürmüştüm. O da bebişimin en sevdiği göğsümdü bugün işte o göğsümü verdim öyle özlemiş ki yarım saat 40 dk bırakmadı yavrum ya ötekini verdim dün tek onu 5 dk 10 dk en fazla 15 dk emdi. Şırıngayla süt verdim falan. Ondan huysuz mutsuzmuş oğluşum

O da bebişimin en sevdiği göğsümdü bugün işte o göğsümü verdim öyle özlemiş ki yarım saat 40 dk bırakmadı yavrum ya
Ben bir şey farkettim, sol göğsümü emerken sağına dönüp emiyor çok seviyor. Sağ göğsümü emmesi için de soluna dönmesi gerekiyor kucağımda ama soluna dönerek emmeyi reddediyor doğduğu günden beri. O yüzden emzirme yastığını sağ kolumun altına doğru yerleştirip çocuğu da kolumun altına doğru sağına döner pozisyonda yerleştirip emziriyorum o şekilde çok iyi emiyor yine. Belki senin bebiş de taraf seçiyordur istersen bir dene. Biraz büyüyünce zor olacak gerçi. Ayakları arkaya dayanıyor şimdiden aklında olsun

Kakada kan dısında hepsi var bizdede yüzdeki sivilceler gecmedi kaka yaparken çok fazla gürültü oluyo hani sesli baya ama kokulu değil ama kakada üç gündür mukus var ama cocugumn burnu tıkalı sanırım kakadan atıyo ama hepsi aynı dediklrnn bende doktora göstercm bu kez başka doktora gideym hepsi hep normal demişti. Teşekkür ederim cevabn için

Bi deneyeyim ama sanki benimki meme seciyor diğer meme benim daha cok süt üretiyor daha dolu sevmediği meme de daha küçük ondan galiba süt daha yavaş geliyor. Benimki sabırsız hızlı geleni seviyor

Kızlar bu body uzatma aparatından kullanan var mı ? Kullanışlı mı acaba 3-6 ay bodyleri kısa geliyor boyu uzun bebeğimizin

Dun doktora gittik gazını çıkardığını zannediyordum bebek tamamen gaz dolu ağlamaları.gaz sancisiymis

Ya benim kız nedem gülmuyo. Gulmuyo ya ablalarına bize hiç gülmuyo. Hafif gülumsuyo gibi o kadar. Şöyle ağzını kuş gibi açsa gülse. Doktora mi gitsem diyorum. Sorsam nedem gülmuyo diye. Keyfi mi yerimde değil acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…