- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
- 53
Eczanelerden direkt alınabilir mi bu koyulaştırıcı gerçi ben karnı gaz doluyken cesaret edemem çocuk çatlar sonraÇok geçmiş olsun o anki paniğini tahmin bile edemiyorum..
Yavrum kusmaktan uyuyamıyor genel olarak. 5 uyanmamızda emdi gazını da gayet güzel çıkardı ama kusmaktan bu saat oldu anca uyuyabildi. Şu kusma işi çok can sıkıyor sütü koyulaştıran ilaçtan isteyeceğim doktordan. Eziyet resmen çocuklara bu kusma.
Tam dediğim gibi olmuş,yapıyorlar böyle çünkü ara araSorma en sonunda pusete koyduk evde babası taşıdı öyle bizim minnoş gezmeye gidiyoruz sandı sevindiçok komikti çünkü pusetle taşınmaya ve arabaya bayılır hatta uyumasaydı artık arabayla biraz dolaştıracaktık uyusun diye sonra bir baktık kü gözler gitti 2 de uyuma zahmetinde bulundu beyefendi şükür 6 da uyandı emmek için ilk kez 4 saat uyudu ama bütün gündüz uyumadı sayılır arada 10ar dk kendini şarj etti o kadar
Ahhh çok geçmiş olsun, Allah birdaha öyle bir panik yaşatmasınYok tükürüğü soluk borusuna kaçtı sanırım çıkan tükürüktü çünkü. Teşekkür ederim ya bir de uyumuyor diye kızıyordum dün. Allah tüm yavruları korusun
Amiin çok teşekkür ederimAhhh çok geçmiş olsun, Allah birdaha öyle bir panik yaşatmasın
Yarım saat 1 saat daha götürüyor emzikGecenin ilk uykusu 3 saat sürüyor, gerisinde saat başı uyanıyorBazen emzikle alarm erteler gibi ertelemeye çalışıyorum
Benimde en korktuğum şeylerden biri yaa çok geçmiş olsunYok tükürüğü soluk borusuna kaçtı sanırım çıkan tükürüktü çünkü. Teşekkür ederim ya bir de uyumuyor diye kızıyordum dün. Allah tüm yavruları korusun
eczaneler direk satıyor ama bence doktor önerisiyle al bebeğinin ihtiyacı yoktur belkide. reflü için veriyorlar. Gazla alakası yok benim bebekte kolik ekstra gaz yapmıyor. Ama kusması çok azaldı gerçekten fayda ediyor. Bizdeki bebelac gold anti reflü thıckener.Eczanelerden direkt alınabilir mi bu koyulaştırıcı gerçi ben karnı gaz doluyken cesaret edemem çocuk çatlar sonra
Canım bu mama mı?Benimde en korktuğum şeylerden biri yaa çok geçmiş olsun
eczaneler direk satıyor ama bence doktor önerisiyle al bebeğinin ihtiyacı yoktur belkide. reflü için veriyorlar. Gazla alakası yok benim bebekte kolik ekstra gaz yapmıyor. Ama kusması çok azaldı gerçekten fayda ediyor. Bizdeki bebelac gold anti reflü thıckener.
Aynı bizimkinin düzen de böyle yaaGecenin ilk uykusu 3 saat sürüyor, gerisinde saat başı uyanıyorBazen emzikle alarm erteler gibi ertelemeye çalışıyorum
Yok bu katılaştırıcı canım. Başta bunu kullandık mama ya da anne sütünün içine bir ölçü atıyorsun. Ya da emzirdikten sonra suyla karıştırıp içiriyorsun bebeğe.Canım bu mama mı?
Kuzum geçen bir şey paylaşmıştım bak yine paylaşıyorum ben denemedim ama bu kadının tavsiyelerine gözüm kapalı güvenirim özellikle çocuk konusunda. Doktoruna bir danış mutlaka..Sevgili Kolik bebek anneleri
Üzerime çözüm yöntemi atın nolur
Bitik durumdayız
Ağladıkça içim parçalanıyor yediğim gaz yapıcı bir tek yulaf kalmıştı artık onu da yemeyeceğim.
Uyumuyor uyumuyor bazen resmen inliyor.
En az 12 saat uykusuzluğumuz mevcut. Dalamıyor.
Doktora mesaj attım bu karşılaştırıcıyı sordum, akciğer enfeksiyonu yoksa ve kilo alımı normalse şu aşamada bir şey kullanmıyoruz demiş.Yok bu katılaştırıcı canım. Başta bunu kullandık mama ya da anne sütünün içine bir ölçü atıyorsun. Ya da emzirdikten sonra suyla karıştırıp içiriyorsun bebeğe.
Bunun mamasıda var biz şu an onu kullanıyoruz. Başta thıckener kullanmıştık. Alırken dikkat etmek lazım mama yerine thıckener ya da thıckener yerine mama verebiliyorlar başımıza gelmedi değil
Canım biz sab sımplex biogaia ve nurse harveys colex şurup kullanıyoruz. Zeytinyağıyla masaj yapıyoruz birde kiraz çekirdeği patil giydiriyorum(işe yarıyor mu mechul) küvetine su doldurup sokuyoruz. Şarkı söyleyip dans ediyoruz hepsini sırayla deniyoruz kısacasıSevgili Kolik bebek anneleri
Bitik durumdayız
Ağladıkça içim parçalanıyor yediğim gaz yapıcı bir tek yulaf kalmıştı artık onu da yemeyeceğim.
Fotoğrafları ekliyorum canımKuzum geçen bir şey paylaşmıştım bak yine paylaşıyorum ben denemedim ama bu kadının tavsiyelerine gözüm kapalı güvenirim özellikle çocuk konusunda. Doktoruna bir danış mutlaka..
Allahım tez vakitte bu zamanları atlatmayı nasipse tabi hepimizin başka sınavı var kimisi gaz kimisi kusma kimisi başka bi şey.
Doktora mesaj attım bu karşılaştırıcıyı sordum, akciğer enfeksiyonu yoksa ve kilo alımı normalse şu aşamada bir şey kullanmıyoruz demiş.
O öyle deyince de içim elvermiyor kafama göre bir şey kullanmayı
Çok çok iyi anlıyorum seni… bizim de öyle oldu bu gece. Masaj yaptım o şekilde kucağımda uyuttum. Yatağında hemen uyanıyor. Kucağımda uyuttum kendim de koydum başımı. Her kıvrandığında uyanıp masaj yaptım. Biraz sakinleşti. Evde depar atıyoruz sussun diye miniğim. Susunca da masaja geçiyoruz. Yüzde yüz işe yaramıyor ama aralarda nefes alıyor çocuk birazSevgili Kolik bebek anneleri
Bitik durumdayız
Çok şükür biz nasıl oldu bilmiyorum ama yaptıklarım işe yaradı. O kolik ağlaması geldiğinde kollarını hareket ettirmesin diye tutuyorum(kundak bir nevi) sonra beyaz gürültü açıp sallıyorum. Hepsinde 5 dk sonra Normale dönüp uyudu. Şaşılacak şey vallahi ama anne karnı hissi yaratıyormuşuz bu şekilde. (mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabı adlı kitapta okumuştum)Sevgili Kolik bebek anneleri
Bitik durumdayız
Doktor demeden kullanma tabii canım zaten. Akciğer enfeksiyonu ne alakaymış ki bizde reflü ve kolik dışında bir şey yok çok şükürKuzum geçen bir şey paylaşmıştım bak yine paylaşıyorum ben denemedim ama bu kadının tavsiyelerine gözüm kapalı güvenirim özellikle çocuk konusunda. Doktoruna bir danış mutlaka..
Allahım tez vakitte bu zamanları atlatmayı nasipse tabi hepimizin başka sınavı var kimisi gaz kimisi kusma kimisi başka bi şey.
Doktora mesaj attım bu karşılaştırıcıyı sordum, akciğer enfeksiyonu yoksa ve kilo alımı normalse şu aşamada bir şey kullanmıyoruz demiş.
O öyle deyince de içim elvermiyor kafama göre bir şey kullanmayı
Aynı durumdayız canım hastanelerde geziyoruz artıkSevgili Kolik bebek anneleri
Bitik durumdayız
Rahat 12 saat uykusuzluğumuz mevcut. Dalamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?