Ben ilk zamanlar çok yaşıyordum şimdi daha nadir. Ağrıyınca uzamaya çalışıyorum. İş yerinde mescid varsa ağrın olunca bi uğra bence uzanmak için.Kızlar bu arada kasık ağrısı çeken var mı aranızda? 2 gündür işyerinde çok gerildim ondan dolayı sanırım dün akşamdan beri adet olacakmış gibi ağrım var ara ara gelen. Normal mi sizce bu, yaşayan var mı daha önce?
Ayneeen bizim de yıldönümü Eylülde. Bi de kutlarken geliyormuşHosgeldin canim sağlıkla ilerlesin istersen Şehir ve yaşını da söyle listeye ekliyim
Sagolasn canim daha güzel günler görelim inşallah hep birlikte
Tesekkurler teyzesi
31 aralıkta çatladı canim onu bildiğim için çok yadirgamiyoruminşallah kuzum sagolasin
Amin inşallah canim sagolasin
Ahahaha peki ya Eylül de evlilik yildonumu hediyesi gibi gelmesi tahmini tarih 23 Eylül oluyor bu şekilde
Evet canim beraber yürüyeceğiz süreçlerinmixi insallah
Tesekkurler canim
Kız eveeeet. Ya teyzem demişti aslında ben hamileyken kaynanamla eşim gözümde kararmıştı inşaallah sende olmaz diye. Ya eşimin akrabaları komple karardı bende. Sürekli annemleri ve kardeşlerimi görmek istiyorum. Ya eşim ve kaynanam ne dese batıyor şeytan dürtüklüyor bak bak ne dedi diye. Halbuki gariplerim kötü de davranmıyor ama batıyor işte.Benimde kayınvalide ne derse onu bozasım geliyor
Kesinlikle canımEvet canım sevmekle ilgisi yok kesinlikle tamamen hormonlar umarımmm
İnternette ortalama büyüme 1.1 mm yazıyorduKızlar acaba gebelik kesesi günde kaç mm yada kaç cm büyüyordur? 5+2 de 1.11 di kesem cuma kalp için çağırmıştı 6+2 oluyor onu hesaplıcaktım en azından bebeği görebilirmiyim acaba diye kalp için erken diye düşünüyorumda
Bizim de Eylül deBen ilk zamanlar çok yaşıyordum şimdi daha nadir. Ağrıyınca uzamaya çalışıyorum. İş yerinde mescid varsa ağrın olunca bi uğra bence uzanmak için.
Ayneeen bizim de yıldönümü Eylülde. Bi de kutlarken geliyormuş
İnşaallah yaBizim de Eylül deinşallah rabbim o günleri de gösterir,sağlıcakla kucağımıza aldığımızi da
6+2 de kalp duymustum benKızlar acaba gebelik kesesi günde kaç mm yada kaç cm büyüyordur? 5+2 de 1.11 di kesem cuma kalp için çağırmıştı 6+2 oluyor onu hesaplıcaktım en azından bebeği görebilirmiyim acaba diye kalp için erken diye düşünüyorumda
Kızlar muayeden geldim herşey yolunda gözüküyor 6+0 çıktı kalbini dinledim küt küt atıyorinşallah burda tüm duymayanlara nasip olsun
Ama doktor çok kızdı diğer sezeryanin üstünden 16 ay geçti dikişlerin taze çok dikkatli olman lazım en az 2 yıl beklemenn lazımdı dedi
Siz bebeği gördünüz mü ya da kalbini duydunuz mu?Benim var o yüzden bugün doktora gidicem inşallah. 8. Haftam dayim
Doktor izin verse gideceğim ama yok diyor. Pazartesi gününe dekKöyü renkli Akıntının her hali normal kabul edilmez özellikle kanamanın. Ben olsam kontrol amaçlı hemen doktoruma giderrdim
İnşallah öyledirBebek yerleştiyse o yüzden kaşık ağrın kalmamıştır belki de , bu iyiye işaret , ben de iş yapmadığım zaman hiç hissetmiyorum sadece sabah hafif baş dönmesi yaşıyorum .içinizi rahat tutun ama doktor kontrollerini aksatmamak en iyisi , sonuçda hayatımızı onlara adamış değilmiyiz gerekeni yapmak en iyisi kar bız gideriz artık
Doktorumun üç gün önce yeğeni vefat etmiş o yüzden hiç bir şey söylemediInşaallah sorun olmaz canım. Rabbim yardımcın olsun. Kese kaç mm ydi canım? Kendimce bi hesaplara girişeyim bari
İnşallah bizde duyarız canım okuduğum kadarıyla çoğu geç duyuyorda o yüzden biraz ümitsizdim ama doktorda çağırdığına göre bildiği bişey vardır herhalde6+2 de kalp duymustum ben
Hmm yanlışta sonuç verebilir en iyisi gidince öğrenmek hayırlısı artıkİnternette ortalama büyüme 1.1 mm yazıyordu
Maşallah canım,ne güzelKızlar muayeden geldim herşey yolunda gözüküyor 6+0 çıktı kalbini dinledim küt küt atıyorinşallah burda tüm duymayanlara nasip olsun
Ama doktor çok kızdı diğer sezeryanin üstünden 16 ay geçti dikişlerin taze çok dikkatli olman lazım en az 2 yıl beklemenn lazımdı dedi
Çok sevindim canım gözünaydııı amin inşallahhKızlar muayeden geldim herşey yolunda gözüküyor 6+0 çıktı kalbini dinledim küt küt atıyorinşallah burda tüm duymayanlara nasip olsun
Bu arada oksapar iğne kullanıyorum bende doktor genetikten sonuçlar çıkana kadar riske atmayalım kullan dedi pıhtı ihtimaline karşı.
Vitamin nedir canim adı neKızlar bu vitaminleri aç karnına içiyorum yutamadım bi dünya suyla içtim böyle bi midem bulantı kustum böyle dedim rahim cıkıcak heralde zorla kusmanın bebeğe bi zararı olur mu