Valla benim eşim doktor size bırakıyorum dedi ona rağmen yanaşmıyor sizin sağlığınızdan önemli bir şey yok diyorBize de yasak
Bize de yasak
Ay iyi tek değilmişimValla benim eşim doktor size bırakıyorum dedi ona rağmen yanaşmıyor sizin sağlığınızdan önemli bir şey yok diyor
Ya bana biri 9. Haftada ilişkiden sonra enfeksiyon geçirdiğini ve çocuğunu düşürdüğünü anlatti biri. Bende zaten bir hafta lekelenme oldu doktor yasak dedi. Olsa bile kesinlikle korunmasi gerekior eşlerimizin onu anladım. Bizde de hamilelik haberinden beri tık yokValla benim eşim doktor size bırakıyorum dedi ona rağmen yanaşmıyor sizin sağlığınızdan önemli bir şey yok diyor
Bizim 5. Ayımız ama eşimin hiçbir zaman öyle sorunları olmadı öpse sarılsa yeter. Hele benim regl ağrım bile olsa yanaşmazdı sevgiliyken nişanlıyken hep aynıydı. Şanslıyım o konudaAy iyi tek değilmişim
Ay şuan düşünüyorum evliliğimin ilk ayları hamile kalsam çok zorlanirmisim daha birbirimize alisamadan hamile kalmak zor olurmuş.
Doktor eşin koruncak dedi zaten olsada. Ay çok güldüm bizde de haber verdiğim günden beri yokYa bana biri 9. Haftada ilişkiden sonra enfeksiyon geçirdiğini ve çocuğunu düşürdüğünü anlatti biri. Bende zaten bir hafta lekelenme oldu doktor yasak dedi. Olsa bile kesinlikle korunmasi gerekior eşlerimizin onu anladım. Bizde de hamilelik haberinden beri tık yok
Ya işin kötüsü ben eşime neler yedirip içirdim ne karışımlar. Sperm hareket ve sayısı sıkıntıydi. Adamdan bir canavar yarattım işimi gördüm bıraktım. Kendimi çok kullanılmış hissediyorum diyip duruyorAy iyi tek değilmişim
Ay şuan düşünüyorum evliliğimin ilk ayları hamile kalsam çok zorlanirmisim daha birbirimize alisamadan hamile kalmak zor olurmuş.
Haklı adam olana kadarmış gibi oluyor hepimiz yapmış oldukYa işin kötüsü ben eşime neler yedirip içirdim ne karışımlar. Sperm hareket ve sayısı sıkıntıydi. Adamdan bir canavar yarattım işimi gördüm bıraktım. Kendimi çok kullanılmış hissediyorum diyip duruyor
Ayvaa, benim inanılmaz mide bulantım var, sürekli ayva yiyorum, azıcık rahatlatıyor.Of geçmeyen mide bulantısı ve kızlarr benim yan taraflarım çok geriliyor sizde oluyor mu?
Yine şükredelim 7-8 kg verip serumlarla geçiren var bu aşamayı bende leblebi aldım beyaz denicemAyvaa, benim inanılmaz mide bulantım var, sürekli ayva yiyorum, azıcık rahatlatıyor.
Bende öyle her gün keciboynuzlarini yedirdim gün aşırı ilişki diye diye adam alıştıYa işin kötüsü ben eşime neler yedirip içirdim ne karışımlar. Sperm hareket ve sayısı sıkıntıydi. Adamdan bir canavar yarattım işimi gördüm bıraktım. Kendimi çok kullanılmış hissediyorum diyip duruyor
Benim gidişat o zaten.Yine şükredelim 7-8 kg verip serumlarla geçiren var bu aşamayı bende leblebi aldım beyaz denicem
Hadi insallah duyulur o minik kalbi güzel haberlerle gel Allahin izniyleeeEvet arkadaşlar bende yarın tekrar gidiyorum doktora keseyi görmüştük kalp atışınıda görüp duyamamıştık yarın tam 7+1 olacak bana dua edin
Canim benim ikici gebeligim,ilkinde doguma kadar kullandim, bunda da tekrar baslatti domtor 36. Haftaya kadar kullanacaksin dedi. Bir zarari yok merak etme,hatta yararli bebege giden kan akisini kolaylastiriyorKızlar ben dün kovid olduğumu öğrendimBugün doktorumu aradım multivitaminle kan sulandırıcı iğne al dedi. İlk defa göbeğimden iğne yaptım. İğneden de çok korkarım. İki hafta yapıcakmışım her gün.
2 ekim görünüyor canımTahmini doğum kaç canım
Bu dedıklerın bende transferden sonra olmustu gece ustumdekı örtüyü atıyordum yanıyorum dıye hatta bı ara şeker mı var kı ayaklarım yanıyo zonkluyor dıyordum ciddi bir durum değildir bence panık yapmaTesekkur ederim canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahya benim kasilmadan ziyada hani atesin olur vucudun batar ayni o sekilde ama sadece bacaklarimda var ust kismimda yok atesim var diyemiyorum o yuzden
Bende tartıldım 2 öğün zor yiyorum ama ne kilo almışım ne vermişim 2 aylık olduk nerdeyse ilk 5 ay 4,5 kiloya kadar öneriyorlarBen de mıde bulantısı değilde ağzımda metal tadı var ve süt yoğurt peynir ekşimiş gibi geliyo yıyemıyorum ıkı haftadır . 1 haftada 1.5 kılo vermısım yemek yıyesım gelmiyor
Benım doktor ilk 3 ay bebeğe gıden bırsey yok kendını hamıleyım dıye salma her seyı yeme kılo alma dıye tembıhledı . Açıkçası hamişliği bahane edıp hersey yerım dıyodum ama hıc bıseyden tat almıyorumBende tartıldım 2 öğün zor yiyorum ama ne kilo almışım ne vermişim 2 aylık olduk nerdeyse ilk 5 ay 4,5 kiloya kadar öneriyorlar
Ağzımda çok değişik bir tat var ay sevindim ben meyve yiyemiyorum bu ara üzülüyordum yüreğime su serptin:) ama ben kendimi çok şiş hissediyorumBenım doktor ilk 3 ay bebeğe gıden bırsey yok kendını hamıleyım dıye salma her seyı yeme kılo alma dıye tembıhledı . Açıkçası hamişliği bahane edıp hersey yerım dıyodum ama hıc bıseyden tat almıyorum