- 1 Nisan 2021
- 1.179
- 1.511
Merhaba canım kaç haftaliksin beta ne kadar suanBanada yasakladı cnm hatta daha kese bile görmedim sadece beta çıktı cumartesi kese görmeye gidicem lekelenmem dahi olmadı ama direk doktor ilişki yok ağır kaldırmak yok iş yapmak yok diye sıraladı
Zormuş böyleBanada yasakladı cnm hatta daha kese bile görmedim sadece beta çıktı cumartesi kese görmeye gidicem lekelenmem dahi olmadı ama direk doktor ilişki yok ağır kaldırmak yok iş yapmak yok diye sıraladı
Ay boşverin temizliği vs kızlar. Şu 3 ayı atlatalım yavaş yavaş ev işlerine başlarız. Bu 3 ayda da ev işi yapmıycaz değil tabi ki ama en azından bi 9-10. Haftaya gelelim bi sağlıkla takmayın işi gücü boşverinZormuş böyleadamlar alışcak artık. Valla bende süpürge açmıyorum cam silmiyorum çoğu ağır işi yapmıyorum baya bi yavaşladı hayat
Sanırım öyle benim de gittiğimde 5+2 ydi ultrasonda 5+0 çıktı seninki de 3 gün ileride demek kikızlar bir şey soracağım benim ultrason kağıdında üstte son adet tarihim ve ona göre haftası yazıyor 5w2d , sağ altta GA 5w5d yazıyor yani ultrason ölçümüne göre 3 gün ileride mi çıkmış oluyor? tahmini doğum tarihi de 3 gün önce yazıyor
4+5 de 1254 dü cnm şu an sat a göre 5+2 yimMerhaba canım kaç haftaliksin beta ne kadar suan
Tahmini doğum kaç canımCan beni de ekler misin adiyaman ikinci cocugum kese ve kalp atışını ayni anda duydum ve gördüm 02.02.2022
Evet 12. Haftaya kadar hep riskliyiz aslında hamile kalmadan önce haftalar çabuk geçerdi şimdi günler geçmiyormuş gibi geliyorAy boşverin temizliği vs kızlar. Şu 3 ayı atlatalım yavaş yavaş ev işlerine başlarız. Bu 3 ayda da ev işi yapmıycaz değil tabi ki ama en azından bi 9-10. Haftaya gelelim bi sağlıkla takmayın işi gücü boşverin
Evet canım ama bu pek bir şey ifade etmez kendinizi buna göre ayarlamayın ultrason bi gittiğinizde önde gösterebilir büyüdükçe 1 hafta geri bile gösterebiliyorkızlar bir şey soracağım benim ultrason kağıdında üstte son adet tarihim ve ona göre haftası yazıyor 5w2d , sağ altta GA 5w5d yazıyor yani ultrason ölçümüne göre 3 gün ileride mi çıkmış oluyor? tahmini doğum tarihi de 3 gün önce yazıyor
Öncelıkle hayırlı uğurlu olsunBende ekim annesiyim henuz cok kucuk kesemizi haftaya goreceğizfakat benim bacaklarimda ates olunca vucutta olan kirginliktan var boyle birsey yasayan var mi acaba ?
Tesekkur ederim canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahKizlar merhaba,
Öncelıkle hayırlı uğurlu olsunAramızda bır gün var benımde tahmını doğum tarıhım 22 ekım ben akşam eve gelınce bacaklarım tutmuyor kasılıyor . Magnezyum takvıye kullanıyorum yüzden
Rabb'im küçük kalbini duyursun inşallah canım sende o mutluluğu tatEvet arkadaşlar bende yarın tekrar gidiyorum doktora keseyi görmüştük kalp atışınıda görüp duyamamıştık yarın tam 7+1 olacak bana dua edin
Hadi inşallah görürsün. E senin altta 6 ekim diyor doğum tarihi daha önce olması gerekmiyor muEvet arkadaşlar bende yarın tekrar gidiyorum doktora keseyi görmüştük kalp atışınıda görüp duyamamıştık yarın tam 7+1 olacak bana dua edin
Canım biz 5+6 da gittik kese göründü ama kalp atışı duyulmadı alttan bakmadı sadece kalp atışını gördüm şimdi duymaya gidicez hastane 80 km uzak diye 10 gün bekliyelim dedikHadi inşallah görürsün. E senin altta 6 ekim diyor doğum tarihi daha önce olması gerekmiyor mu
Ya bı de bişey daha sormak istiyorum ben daha 3 haftaligim yarın ilk kez kontrole gidicem de bı şey okudum kekik çayı hamilelikte içilmez diyolar bugün ben ıhlamur ve kekik karışımı içtim acaba bı zararı olur mu4+5 de 1254 dü cnm şu an sat a göre 5+2 yim
Ihlamur iç ama başka bitki çayları içme adaçayı,kekik filan söktürücü özelliği olduğu için uzak durulması gerek içmizsin yapcak bir şey yok içme bir daha canımYa bı de bişey daha sormak istiyorum ben daha 3 haftaligim yarın ilk kez kontrole gidicem de bı şey okudum kekik çayı hamilelikte içilmez diyolar bugün ben ıhlamur ve kekik karışımı içtim acaba bı zararı olur mu
Bize de yasakKızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya