Aynen öyle bizde yazın yeni ev aldık eşim onu ödüyor birde. Ben çalışmıyorum rabbim yardım eder diyorum ama gercekten herşey çok pahalı.. doğumdan sonrada çalışamam büyük ihtimalle bende kaynanada çalışıyor bakan olmaz zaten. Annemde yaşlandı. Inşallah altından kalkabilirizYok ben çalışmıyorum, hersey çok pahalı gerçekten nasıl yapicaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun, böyle zamanda artık insan bi tane olsunda ona yetebileyim yeter diye düşünüyor
dr banu çiftçi ve hamilelik+ iki uygulamayı kullanıyorumKızlar gebelik için telefona hangi uygulamayı yüklediniz ?
Can beni de ekler misin adiyaman ikinci cocugum kese ve kalp atışını ayni anda duydum ve gördüm 02.02.2022Canım yas filan yazmamıştin galiba eksik de
Doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum biraz önce, aynı şeyi söyledi. İnsan olduğu dönemin keyfini çıkarabilse keşke...Bende çok sabırsızım haha tadını çıkarmak lazım aslında, herkes çok çabuk geçiyor diyor ama bakalım
Ben hamilelik+ bide happy mom kullanıyorumKızlar gebelik için telefona hangi uygulamayı yüklediniz ?
Benimki de yasak dedi 14. Haftaya kadar. 4. Haftadan beri tık yoktu pazar günü kontrollü bi ilişki yaşadık, pazartesi ve salı lekelenme yaşadım artık tövbeeeKızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
Canım cihazdan cihaza farkediyor özel hastanede karından Ultrason ile 6+2 de kalp atışı duyduk, bebeğimin kalbinin atışını izledik resmen. 6+3 te ise devlet hastanesinde karından bebeği bile göremedi, vajinal ultrason ile ancak görebildi. Kalbi de dinletmedikızlar 5+2 de kese görmüştük doktor 2 hafta sonra çağırmıştı 7+2 oluyor yani ama ben tüp bebek doktoruma gitmek istemiyorum artık normal kadın doğum doktoruna gideceğim 6+2 de gitsem kalp atışı duyar mıyız ya da görür müyüz sizler kese gördükten kaç gün sonra gittiniz
maşallah ben de 6+2 ye randevu aldım duyamasakta görürüz herhalde 2 hafta bekleyecek sabrım yok
Anladım canım ama bende köşede böyle bişey yazmıyor. Sadece Ml 1.1 var görebildiğimSağ altta yazıyor, gs kese boyutu, ga kaç hafta kaç günlük olduğu, Crl bebek boyutu
Edd tahmini doğum tarihi
Anladım canım ben bulamadım neyse bir dahaki sefere doktoruma sorayım.Ultrason kağıdının sağ altında bende GS olarak yazıyor gebelik kesesi olarak
Ayyy çok sevindim hadi gözünüz aydınbaya erken gormussun sanki bende sadece kese vardı doktora sordum bebeği görmen icin çok erken dedi darısı başımıza senin kese kaç mm di benimki küçük diye mi gözükmedi acaba
Bende yolk bile gözükmedi sadece kese bebek gözükmüyor mu diye sordum çok küçük daha 5 haftalık dedi 5+2 olarak gittim ultrason kağıdından 5+0 yazıyor sanırım 2 gün falan gerideyim kesesi de 7mm di 3 hafta sonra gel dedi
Daha çok küçük olduğu için gorememis olabilir benim de keseyi baya aradı ultrasonda doktor sonra buldu 7mm küçücük bişey
Benim doktor yasak değil ama kanama lekelenme ve ağrılarında artış olursa herşey yasak dikkat edin düşük tehliken falan yok suan o yüzden sorun yok dediKızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
Bende happy mom ve hamilelik+ varKızlar gebelik için telefona hangi uygulamayı yüklediniz ?
Bazi ultrason kağıtları makinelerden dolayı farklı oluyor sanırım canım sen doktora sor aynenAnladım canım ben bulamadım neyse bir dahaki sefere doktoruma sorayım.
Allah yardımcımız olsun canım ben artık ev hayali bile kuramıyorumAynen öyle bizde yazın yeni ev aldık eşim onu ödüyor birde. Ben çalışmıyorum rabbim yardım eder diyorum ama gercekten herşey çok pahalı.. doğumdan sonrada çalışamam büyük ihtimalle bende kaynanada çalışıyor bakan olmaz zaten. Annemde yaşlandı. Inşallah altından kalkabiliriz
Aynen ama işte doguruncaya kadar da hep bi tedirginlik, yok kese gözükecek mi, yok kalp atışı, ikili testi vs. vs.Doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum biraz önce, aynı şeyi söyledi. İnsan olduğu dönemin keyfini çıkarabilse keşke...
Yaa benim geçen ki gebeligimde öyle olmuştu ilsikden sonra pembe leke sonra kanama ve düşük olmuştuBenimki de yasak dedi 14. Haftaya kadar. 4. Haftadan beri tık yoktu pazar günü kontrollü bi ilişki yaşadık, pazartesi ve salı lekelenme yaşadım artık tövbeee
Canım cihazdan cihaza farkediyor özel hastanede karından Ultrason ile 6+2 de kalp atışı duyduk, bebeğimin kalbinin atışını izledik resmen. 6+3 te ise devlet hastanesinde karından bebeği bile göremedi, vajinal ultrason ile ancak görebildi. Kalbi de dinletmedi
Duyulmazsa endişelenme diye söylüyorum cihaz farkı çok oluyormuş.
At istersen bakalim canım sadece kese olduğunda kese boyutu yaziyorAnladım canım ama bende köşede böyle bişey yazmıyor. Sadece Ml 1.1 var görebildiğim
Hiç belli olmaz canım bende imkansız diyordum hiç beklemedik şekilde oldu çok şükür. Evet sende çalışamazsın inşallah sağlıkla doğsunlarda gerisi hallorur artıkAllah yardımcımız olsun canım ben artık ev hayali bile kuramıyorumbizde tayin sebebiyle uzaktayız hersey bana bakıyor yani, zaten eşimde arada göreve gidiyor benim çalışma imkanım zor bi de çocuk olursa bi orda bi burdayız cünkü
Çok pahalı hersey canim valla belki ilerde olur mu bilmem ama 3 5 sene olmayacağı kesin. Aynen öyle canım sağlıklı bebek olsunda Allah yardim eder hallederiz bi şekildeHiç belli olmaz canım bende imkansız diyordum hiç beklemedik şekilde oldu çok şükür. Evet sende çalışamazsın inşallah sağlıkla doğsunlarda gerisi hallorur artık
Ay ağzını hayır aç yahuYaa benim geçen ki gebeligimde öyle olmuştu ilsikden sonra pembe leke sonra kanama ve düşük olmuştu
Şimdide öğrendiğimizden beri ilişki yok leke vs gelmedi çok şükür o yüzden ilişkiye girmeyede korkuyorum bak seninde öyle olmuş niye böyle oluyor ki rahim boyumuzla vs alakalı olabilir mi
Yok kuzum senin ki durmuş zaten birşey yok allahın izniyle. O zaman bol bol dinlenicez mecburAy ağzını hayır aç yahukahverengi oldu bitti şimdi yok cok şükür doktor da bi sebep söylemedi. Plesanta yerleşmesinde de bu tip lekelenmeler oluyor dedi istirahat önerdiler genel olarak
Banada yasakladı cnm hatta daha kese bile görmedim sadece beta çıktı cumartesi kese görmeye gidicem lekelenmem dahi olmadı ama direk doktor ilişki yok ağır kaldırmak yok iş yapmak yok diye sıraladıKızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya