2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok ben çalışmıyorum, hersey çok pahalı gerçekten nasıl yapicaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun, böyle zamanda artık insan bi tane olsunda ona yetebileyim yeter diye düşünüyor
Aynen öyle bizde yazın yeni ev aldık eşim onu ödüyor birde. Ben çalışmıyorum rabbim yardım eder diyorum ama gercekten herşey çok pahalı.. doğumdan sonrada çalışamam büyük ihtimalle bende kaynanada çalışıyor bakan olmaz zaten. Annemde yaşlandı. Inşallah altından kalkabiliriz

Kızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınız ilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
Benimki de yasak dedi 14. Haftaya kadar. 4. Haftadan beri tık yoktu pazar günü kontrollü bi ilişki yaşadık, pazartesi ve salı lekelenme yaşadım artık tövbeee
Canım cihazdan cihaza farkediyor özel hastanede karından Ultrason ile 6+2 de kalp atışı duyduk, bebeğimin kalbinin atışını izledik resmen. 6+3 te ise devlet hastanesinde karından bebeği bile göremedi, vajinal ultrason ile ancak görebildi. Kalbi de dinletmedi
Duyulmazsa endişelenme diye söylüyorum cihaz farkı çok oluyormuş.
maşallah ben de 6+2 ye randevu aldım duyamasakta görürüz herhalde 2 hafta bekleyecek sabrım yok

Anladım canım ben bulamadım neyse bir dahaki sefere doktoruma sorayım.

Kızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınız ilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
Benim doktor yasak değil ama kanama lekelenme ve ağrılarında artış olursa herşey yasak dikkat edin düşük tehliken falan yok suan o yüzden sorun yok dedi
Kızlar gebelik için telefona hangi uygulamayı yüklediniz ?
Bende happy mom ve hamilelik+ var
Anladım canım ben bulamadım neyse bir dahaki sefere doktoruma sorayım.
Bazi ultrason kağıtları makinelerden dolayı farklı oluyor sanırım canım sen doktora sor aynen

Allah yardımcımız olsun canım ben artık ev hayali bile kuramıyorum bizde tayin sebebiyle uzaktayız hersey bana bakıyor yani, zaten eşimde arada göreve gidiyor benim çalışma imkanım zor bi de çocuk olursa bi orda bi burdayız cünkü

Doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum biraz önce, aynı şeyi söyledi. İnsan olduğu dönemin keyfini çıkarabilse keşke...
Aynen ama işte doguruncaya kadar da hep bi tedirginlik, yok kese gözükecek mi, yok kalp atışı, ikili testi vs. vs.
Sağlıklı olsunlar inşallahta bi endişeyle gecirmeyelim

Yaa benim geçen ki gebeligimde öyle olmuştu ilsikden sonra pembe leke sonra kanama ve düşük olmuştu

Şimdide öğrendiğimizden beri ilişki yok leke vs gelmedi çok şükür o yüzden ilişkiye girmeyede korkuyorum bak seninde öyle olmuş niye böyle oluyor ki rahim boyumuzla vs alakalı olabilir mi

Hiç belli olmaz canım bende imkansız diyordum hiç beklemedik şekilde oldu çok şükür. Evet sende çalışamazsın inşallah sağlıkla doğsunlarda gerisi hallorur artık

Hiç belli olmaz canım bende imkansız diyordum hiç beklemedik şekilde oldu çok şükür. Evet sende çalışamazsın inşallah sağlıkla doğsunlarda gerisi hallorur artık
Çok pahalı hersey canim valla belki ilerde olur mu bilmem ama 3 5 sene olmayacağı kesin. Aynen öyle canım sağlıklı bebek olsunda Allah yardim eder hallederiz bi şekilde

Ay ağzını hayır aç yahu kahverengi oldu bitti şimdi yok cok şükür doktor da bi sebep söylemedi. Plesanta yerleşmesinde de bu tip lekelenmeler oluyor dedi istirahat önerdiler genel olarak

Ay ağzını hayır aç yahu kahverengi oldu bitti şimdi yok cok şükür doktor da bi sebep söylemedi. Plesanta yerleşmesinde de bu tip lekelenmeler oluyor dedi istirahat önerdiler genel olarak
Yok kuzum senin ki durmuş zaten birşey yok allahın izniyle. O zaman bol bol dinlenicez mecbur

Banada yasakladı cnm hatta daha kese bile görmedim sadece beta çıktı cumartesi kese görmeye gidicem lekelenmem dahi olmadı ama direk doktor ilişki yok ağır kaldırmak yok iş yapmak yok diye sıraladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…