2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende tartıldım 2 öğün zor yiyorum ama ne kilo almışım ne vermişim 2 aylık olduk nerdeyse ilk 5 ay 4,5 kiloya kadar öneriyorlar
Bende kahvaltı akşam yemeği gecede meyve yiyorum çok abartmıyorum hatta kızartma falan yemiyorum ekmek çok çok az tüketiyorum yinede 1 kilo almışım 😑😒😒 şişlik var karnım da içe çekemiyorum şimdiden ya

Aaa ne güzel ben 48dim 49 olmuşum 😑 oyy daha 7. Haftadaym

Bende kahvaltı akşam yemeği gecede meyve yiyorum çok abartmıyorum hatta kızartma falan yemiyorum ekmek çok çok az tüketiyorum yinede 1 kilo almışım 😑😒😒 şişlik var karnım da içe çekemiyorum şimdiden ya
Bence o 1 kilo adet olmadık vucutta değişiklikler var ben 2 öğün yiyorum asla ekmek yemiyorum tabi bikaç kere börek yedim😂 ama abartmıyorum ona rağmen göbeğim var sanki ama bence o yediklerimizle alakalı değil

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim tahmini dogum tarihi 19 ekim.bugün ilk defa doktora gittim 9cm kist oldugunu söyledi bu tehlikeli bisey galiba daha önce bu durumu yasayan oldu mu acaba?5+3 günlük hamileyim bu arada
Canim merhaba aynıyız benim de tahmini doğum tarihi 19.10 dedi doktor ama ben bugün daha 5+1 deyim seninki acaba nasıl 5+3 oluyor doktor birşey dedi mi? bu arada benim de kistim var ama şuan çok büyük değil genelde bir sorun olmuyor doktor gebelikle birlikte kisti de çıkartıyorlar ama tabi kontrol eder muayeneye gittikçe

Bence En güzeli ayva ve yeşil zeytın yemek 🫒 hem lifli hem sağlıklı hem mıdeyı bastırıyor . Ben kesın 5 kılo aldım dıyodum okadar şişim pantolon gıymeye korkuyorum karnımı sıkmasın dıye

Yazılanları okuyorum merak ettim herkesin burda düşük riski mi var doktorlarıñ dediği ne uymak lazım tabiki ama anlamadım benimde bi lekelenme durumum oldu ama henüz doktora gitmedim birde birşey yoktur iyiyim diye düşünüyorum kese görünmez diye de acele etmedim okudukça endişeleniyor insan

Benim gidişat o zaten.😂 Geçen sene de mide bulantısından süründüm, doktorum yatış vermişti serumla beslenecektim. Sonra bebeğimi kaybettik.
Niye bu kadar çekiyorum bu bulantıdan bilmiyorum. Bütün gün ağladım tadım tuzum kalmadı.
Kuzumm beyaz leblebi de dene iyi geliyor diyorlar ama senin baya şiddetli herhalde. Başka bi çözüm yolu gelmiyor aklıma 🙁

Yazılanları okuyorum merak ettim herkesin burda düşük riski mi var doktorlarıñ dediği ne uymak lazım tabiki ama anlamadım benimde bi lekelenme durumum oldu ama henüz doktora gitmedim birde birşey yoktur iyiyim diye düşünüyorum kese görünmez diye de acele etmedim okudukça endişeleniyor insan
Canım düşük riskin olmasada ilk 3 ay çok dikkat etmen lazım doktorların bir çoğu ilişkiyi yasaklıyor benim doktorum bize bıraktı ama çokta desteklemedi hafif lekelenmen var ise çoğu doktor riskli buluyor iş yapmamanı ve dikkatli olmanı öneriyor

ben de aynı durumdayım 2 haftada 1,5 kilo almışım, acıkınca bulantım artıyor hep atıştırma modundayım aslında canım hiçbir şey istemiyor ama açım diye tuzlu bir şeyler atıyorum ağzıma. burda sağlıklı az kalorili alternatifler verelim birbirimize çok şişmeden bitirelim hamileliği ne dersiniz:)

Canim merhaba aynıyız benim de tahmini doğum tarihi 19.10 dedi doktor ama ben bugün daha 5+1 deyim seninki acaba nasıl 5+3 oluyor doktor birşey dedi mi? bu arada benim de kistim var ama şuan çok büyük değil genelde bir sorun olmuyor doktor gebelikle birlikte kisti de çıkartıyorlar ama tabi kontrol eder muayeneye gittikçe
Merhaba canim ben telefona bi uygulama indirmistim orda yaziyor tahmini dogum tarihi belki yanlistir.benim son adet tarihim 12 ocak.ters dönmemesi lazim dedi ameliyat edebiliriz bi aksilik olursa dedi.Inan okadar üzüldüm ve sasirdimki 9cm cok büyük geldi bana

Canım düşük riskin olmasada ilk 3 ay çok dikkat etmen lazım doktorların bir çoğu ilişkiyi yasaklıyor benim doktorum bize bıraktı ama çokta desteklemedi hafif lekelenmen var ise çoğu doktor riskli buluyor iş yapmamanı ve dikkatli olmanı öneriyor
Anlıyorum benim 3. Gebeliğim aslında ilk olsa burdaki yazılanları okudukça elli tane doktora gitmiştim çokta sıkıntı yapmamak lazım gebelik çok özel bi süreç kaygılar bu süreci çok etkiliyor herkese tavsiyem huzurlu olması. acil de test yaptırdığım da bas dönmem vardı orda da gerildigim için tansiyonum normalde cok düşük olmasına rağmen 15e 9 oldu sizi hemen kadın doğuma gönderiyoruz dediler ama çıkıp eve geldim mecbur 2 cocuk ve sorumluluklarım var bütün gün ayaktayım ve sürekli koşturmaca yani..

O bahsettiğimiz ilaç işe yaramadığı için onun daha ağır olanı var artık onu yazabilir ama o da beni ürkütüyor. Kullanmak istemiyorum. :KK43:
Bu arada Diloş teyzesiii, şafak 1.🥲
Biliyorum kuzum biliyorum gideceğin gün aklimdaa😍 inşallah geçer kuzum da hiç birine gerek kalmaz ya 😮‍💨 Bilsem de keşke söylesem çaresini 🙁
Bu arada ben bisey yaptım 🙈

Anlıyorum benim 3. Gebeliğim aslında ilk olsa burdaki yazılanları okudukça elli tane doktora gitmiştim çokta sıkıntı yapmamak lazım gebelik çok özel bi süreç kaygılar bu süreci çok etkiliyor herkese tavsiyem huzurlu olması. acil de test yaptırdığım da bas dönmem vardı orda da gerildigim için tansiyonum normalde cok düşük olmasına rağmen 15e 9 oldu sizi hemen kadın doğuma gönderiyoruz dediler ama çıkıp eve geldim mecbur 2 cocuk ve sorumluluklarım var bütün gün ayaktayım ve sürekli koşturmaca yani..
Çoğumuz bebeklerimizi kaybettik ve evde bekleyen çocuklarımız yok. Kaygılı olmamız gayet normal ve elimizden geleni yapıyoruz bu konuda. Siz rahat rahat tavsiye ettiniz diye içimizi huzur kaplamıyor çünkü her an bebeklerimizi tekrar kaybedebiliriz korkusu yaşıyoruz.

Bu arada, Allah bağışlasın.

X