- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.050
Yok canım yani öyle bişey demedi doktor pazartesi kese görmeye gidicem bakalımYok canım maalesef. Ve kese düzensizdi kanamam oldu hep.
Senin ikiz değil miydi yani canım ?
Hemde nasıl zor. Ben pazartesi gidicem doktora inşallah sağlıklıdır kesemiz. İlk kez göreceğim.
Ben 2 kere oldu yazdım ama bir türlü listeye giremedim. Neyse sağlık olsun.
Yaa çok üzüldümpcostupbebk merhaba canım beni çıkartır misin benim ki malesef boş gebelikmis
Burda olan tüm arkadaşlarım insallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
Canım çok üzüldüm aynen sağlıksız olunca böyle üzülme demeyeceğim ama Allah sana öbür aya hemen çocuk nasip etsin inşallahHayırlısı olsun bende tedavi ile olduğu için dün ogrenince çok üzüldüm ama genellikle hastalık veya kromozom sayısında tuhaflık olunca böyle oluyormuş yapacak birşey yok diye düşündüm
Çok çok üzgünüm canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah Allah bekletmeden nasipse en hayırlı zamanda tekrar bir hamilelik nasip etsin.pcostupbebk merhaba canım beni çıkartır misin benim ki malesef boş gebelikmis
Beta hcg sağolsun demek ki sizin bünyenizi fazlasıyla sarsıyor.. şu kritik ayları atlatalım düzelecek inşallahYa bende sıfır iştah surekli insanin midesi bulanir mi sabah bir başlıyor uyuyana kadar yogurt yuyorum cubuk muz yok gecmiyor. Gobek yapmıştım hamilelikten once simdi eridi
Çok üzüldümpcostupbebk merhaba canım beni çıkartır misin benim ki malesef boş gebelikmis
Tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınız inşallah.Hayırlısı olsun bende tedavi ile olduğu için dün ogrenince çok üzüldüm ama genellikle hastalık veya kromozom sayısında tuhaflık olunca böyle oluyormuş yapacak birşey yok diye düşündüm
5-10 dk bekleyip tekrar ölçtüler 13e düşmüştü. Ben doktora normalde düşük dolduğunu heralde heyecandan yükseldiğini söyleyince 1 kağıt verdi 1 hafta boyunca ölçüp bana getir dedi kardiyolojiye yönlendiririm yüksek çıkarsa demişti heralde tansiyon ilacı başlayacaklardı. Çok şükür 3 4 gündür ölçüyorum düşük hep heyecandan yükseldi demek ki. Sana tavsiyem muayeneden önce tansiyonu ölçtür benim en son tansiyon ölçüldü heyecan korku hepsi biraradayken kötü oldu yani 2 gün stres yaptım tansiyon hastasıyım diye değilmiş çok şükürbenim gibisin desene canm tansiyonun 16 ya cknca ne yaptı doktor ben de cok korkuyorum tansiyondan panik atakda var bende asiri heycan yapinca frliyo gitmistim doktora gecen yıl ama panik atakdan psikolojik korkma hatta ölçme demistiama gebelik olunca cok korkutucu
Seninle günümüz aynı ben perşembe gideceğim görünür diye tahmin ediyorum canım biraz da doktorun aletine bağlı vajinalden kesin görünüyo zatn
Ben de kaygı bozukluğu olan biriyim ilk hamileliğimde doktor beni tanıyodu heycandan çıktığını biliyodu orda yükselen tansiyonun zararı olmadı gün içinde hep yüksek olmasın yeter ama sonuç korkudan sezeryan oldum haha
İnsallah canim haber et bakalım inşallah yolundadır herşey gönlünü ferah tutÇok sagolasin canım hersey üst üste geldi endiseleniyorum biraz o yüzden inşallah bebisi etkilememistir, kalp atışını bi duysam biraz rahatlicam en azından
Pazartesi karantina kalkıyor gidicem inşallah ama doktor hafta sonu için eğitime gitmiş inşallah o güne döner diyorum
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum yarın belli olacak bakalımİnsallah canim haber et bakalım inşallah yolundadır herşey gönlünü ferah tut
benim sknti iste olcmezsem cok iyim ama tansiyon aletini daha koluma takarken bana bi heycan geliyo ates basiyo ya yuksekse diye oyle oluncada yukseliyo iste insaallah oyle olmam ya en korktugum sey bu benim5-10 dk bekleyip tekrar ölçtüler 13e düşmüştü. Ben doktora normalde düşük dolduğunu heralde heyecandan yükseldiğini söyleyince 1 kağıt verdi 1 hafta boyunca ölçüp bana getir dedi kardiyolojiye yönlendiririm yüksek çıkarsa demişti heralde tansiyon ilacı başlayacaklardı. Çok şükür 3 4 gündür ölçüyorum düşük hep heyecandan yükseldi demek ki. Sana tavsiyem muayeneden önce tansiyonu ölçtür benim en son tansiyon ölçüldü heyecan korku hepsi biraradayken kötü oldu yani 2 gün stres yaptım tansiyon hastasıyım diye değilmiş çok şükür
Cnm içini ferah tut bize haber ver hemenİnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum yarın belli olacak bakalım
Evde ölçünce de böyle stres oluyor musunbenim sknti iste olcmezsem cok iyim ama tansiyon aletini daha koluma takarken bana bi heycan geliyo ates basiyo ya yuksekse diye oyle oluncada yukseliyo iste insaallah oyle olmam ya en korktugum sey bu benim
Benimde öyleydi öyle dedikten bir kaç gün sonra geldi belirtiler sonra dedim keşke demeseydim belirtiler daha kötü bencemerhabalar herkese yarın kese görmeye gideceğim nasipse ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şuan 5+1 ilk öğrendiğim gün 3+3 tü ve 2 3 gün aşırı göğüs sızlamalarım kasık ağrılarım vardı 10 gündür hiçbir şeyim yok sanki hamile değilim endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
Vericem insallah canımCnm içini ferah tut bize haber ver hemen
aynen korkuyorum yuksek ckcak diye bazen normal ckyo bazen asiri heycan yapyorum yuksek ckyo sora duzeliyo gitmistim kardiyolojiye hatta doktor olctu yuksek dedi ama psikolojik oyuzden uzerinde durmaya gerek gormuyorum dedi prof du doktor psikiyatri ilaclarni kullanmaya devam et demisti ortama bagli senin tansiyonun dediEvde ölçünce de böyle stres oluyor musun
ilk öğrendiğim günler o kadar şey olup şimdi hiçbir şey olmaması endişelendiriyor beniBenimde öyleydi öyle dedikten bir kaç gün sonra geldi belirtiler sonra dedim keşke demeseydim belirtiler daha kötü bence
Hiç endişelenme canım herkeste olmuyor belirtiilk öğrendiğim günler o kadar şey olup şimdi hiçbir şey olmaması endişelendiriyor beni