2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
4 Şubat 37
7 Şubat 188.84
10Şubat 289.9
11 şubata 265
12 Şubat 525
Benim gibi tahlili farklı gelip sonra düzene giren var mı aranızda çok korkuyorum bir çok gez düşük kürtaj yapıldı malesef. Sizde düzene giren hcg var mı acaba dış gebelik yaşadım daha önce hep ağrım vs olurdu şimdi o da yok sanki hcg ilk değere göre hesaplansa şuan normal artmış ama aradaki değerler çok üzücü

Yok canım yani öyle bişey demedi doktor pazartesi kese görmeye gidicem bakalım
pcostupbebk merhaba canım beni çıkartır misin benim ki malesef boş gebelikmis
Burda olan tüm arkadaşlarım insallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
Yaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana en yakın zamanda inşallah

Hayırlısı olsun bende tedavi ile olduğu için dün ogrenince çok üzüldüm ama genellikle hastalık veya kromozom sayısında tuhaflık olunca böyle oluyormuş yapacak birşey yok diye düşündüm
Canım çok üzüldüm aynen sağlıksız olunca böyle üzülme demeyeceğim ama Allah sana öbür aya hemen çocuk nasip etsin inşallah

Ya bende sıfır iştah surekli insanin midesi bulanir mi sabah bir başlıyor uyuyana kadar yogurt yuyorum cubuk muz yok gecmiyor. Gobek yapmıştım hamilelikten once simdi eridi
Beta hcg sağolsun demek ki sizin bünyenizi fazlasıyla sarsıyor.. şu kritik ayları atlatalım düzelecek inşallah

5-10 dk bekleyip tekrar ölçtüler 13e düşmüştü. Ben doktora normalde düşük dolduğunu heralde heyecandan yükseldiğini söyleyince 1 kağıt verdi 1 hafta boyunca ölçüp bana getir dedi kardiyolojiye yönlendiririm yüksek çıkarsa demişti heralde tansiyon ilacı başlayacaklardı. Çok şükür 3 4 gündür ölçüyorum düşük hep heyecandan yükseldi demek ki. Sana tavsiyem muayeneden önce tansiyonu ölçtür benim en son tansiyon ölçüldü heyecan korku hepsi biraradayken kötü oldu yani 2 gün stres yaptım tansiyon hastasıyım diye değilmiş çok şükür

benimde evde ölçüyorum şu an düşük kalp atışına gittiğim gün kaç olur bilemem

İnsallah canim haber et bakalım inşallah yolundadır herşey gönlünü ferah tut

benim sknti iste olcmezsem cok iyim ama tansiyon aletini daha koluma takarken bana bi heycan geliyo ates basiyo ya yuksekse diye oyle oluncada yukseliyo iste insaallah oyle olmam ya en korktugum sey bu benim

benim sknti iste olcmezsem cok iyim ama tansiyon aletini daha koluma takarken bana bi heycan geliyo ates basiyo ya yuksekse diye oyle oluncada yukseliyo iste insaallah oyle olmam ya en korktugum sey bu benim
Evde ölçünce de böyle stres oluyor musun

Benimde öyleydi öyle dedikten bir kaç gün sonra geldi belirtiler sonra dedim keşke demeseydim belirtiler daha kötü bence

Evde ölçünce de böyle stres oluyor musun
aynen korkuyorum yuksek ckcak diye bazen normal ckyo bazen asiri heycan yapyorum yuksek ckyo sora duzeliyo gitmistim kardiyolojiye hatta doktor olctu yuksek dedi ama psikolojik oyuzden uzerinde durmaya gerek gormuyorum dedi prof du doktor psikiyatri ilaclarni kullanmaya devam et demisti ortama bagli senin tansiyonun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…