2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bi kaç kere bende hapsirirken kasıklarım fırlıcak sanmiştim yarın tam ne kadarlık oluyor şimdi senin 5+4te gitmiştim ben o zaman gözükmüstü
Ay evet hapşırırken oksururken falan çok fena oluyor demek ki normal bişey
Benim yarın 5+2 oluyor gözükür herhalde kese ah diyorum kalp atışını da görsek iyice rahatlasam ne güzel olur Allah istediği sürece herşey olur belki yarın görürüz diyorum

Kızlar içinizde yerleşme kanaması olan var mı? Benim iki gün sürdü çok az şekilde 10 saatte bir az birşey geliyordu hatta genelde gece oldu.. yerleşme kanaması olduğuna eminim çünkü kırmızı değildi.. İki gün geçti yerleşme bitti heralde şimdide belirtilerim azaldı sanki bende tedirgin oldum acaba benim gibi iki gün süren var mı?

Ben yaşamadım ama internette 2 gün ya da adet günü kadar sürebilir diye okumustum doğru mudur yanlış mıdır bilemem de içini ferah tut sen tedirgin olma

Canm benm tüp bebek 6.gün 11.gun 1er defa leke geldi acilede gittik yerleşme kanaması dedi.

Benim oldu 2 gün çok hafif açık kahverengi

Ben yaşamadım ama internette 2 gün ya da adet günü kadar sürebilir diye okumustum doğru mudur yanlış mıdır bilemem de içini ferah tut sen tedirgin olma

Bende erken öğrendim gebeliğimi ve ilk defa yaşıyorum bunu.. Stress olmak istemediğim için aksi bir durum olmadıkça adetim geçene kadar betaya bir kez daha baktırmıyvam dedim kendime.. Çünkü onu sürekli takip etmek insanı çok yıpratıyor.. Perşembe günü doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.. İlk defa yaşadığım için hep en kötüsünü düşünüp ne olfçur ne olmaz herşeye hazırlıklı ol falan diyorum hayırlısı artık içimi rahatlattın çok sağol

Hala inanamıyorum anne olacağıma galiba kalp atışını duyana kadarda geçmeyecek bu garip duygu

İlk öğrendiğiniz an nasıldı? Ben sağlık ocağına gitmiştim hem beta hem de tsh hormonuma baktırmak için kan aldılar.. Oradaki sağlık görevlisi bana ayak üstü herkesin içinde hamile olduğumu söyledi.. Doktor odasına bile çağırmadı ya öyle ortada hemşire dedi bütün yaşlı amcalar falan bana bakıyordu ayyyy düşündükçe tüylerim ürperiyor ayaklarımın bağı çözüldü resmen o an çok garipti.. Halada atamadım o anı üstümden

Aynen canım normal
Valla canım erken döllenme olduysa kalp atışı değilde belki attığı görülebilir o zaman. Benim catlatma ignesiyle oldu geç döllenme ihtimali yoktu ama biraz arkadan geliyordu nedense. Sonradan toparlandi degerlerim.5+1de beta 1561 çıkmıştı. 3 gün sonrada keseyi ve yolk kesesini gördüm
İnşallah hersey yolunda gider diyelim canım ama 8. Haftaya kadar kalp atışı duyulmamasi normalmiş aklında bulunsun❤
Bende şey diyorum şimdi 1 2 haftayı zor bekliyoruz daha sonra ayda 1 gidicez nasıl bekleriz ki

İlk olunca öyledir heyecan çok oluyorbenim 3.oldugu icin adet gelmeden anladım zaten idrarda ve kanda erken öğrendim kesinleşmiş oldu kaçıncı gebelik olursa olsun ilk kez gibi heyecanlanıyor insan tabii

Benim de ilk defa bende çok stresliyim sürekli dua edip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çevremde sürekli dış gebelik de olabilir boş gebelik de olabilir kendini herşeye alıştır cümlelerinden psikolojim bozuldu sanki sağlıklı bir gebelik değilmiş gibi geliyor ama sonra kendimi frenlemeye çalışıyorum bende yarın gidicem 1 hafta önce 2 kere kan verdim sadece adetime 3 gün falan vardı doktor daha verme 1 hafta sonra gel dedi bakalım yarın Allah'ın izniyle keseyi falan görürüz de rahatlarim biraz

Allahın izniyle içini ferah tut stres herseyi etkiliyor neden bi sıkıntı olsun diye düşünüyorsunuz iyi düşün iyi olsun son adet tarihin ne benimle aynımısın merak ettim

Ben çatlatma iğnesi ile denedigimiz için gününde öğrendim 14. Günü idrarda silik çizgi ve sonra kanda 113 ile
Benim de iğneyle oldu ya iğnenin 14. Günü iğneyi sayarsak 15. Günü test yaptım öyle kan verdim 113 çıktı 48 saat sonra da 422 ye çıktı artık ne durumda bilmiyorum doktor da değerler normal 1 hafta sonra gel dedi o yüzden yarın ogrencem herşeyi gününde mi geliyor arkadan mi bakalım
İnşallah ya 3 yıla yakındır istiyoruz ilk kez hamile kaldım rabbim sağlıklı ve hayırlı şekilde kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Gercekten nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum çok sabırsızim ama kalbini falan duyduktan sonra rahatlariz bence

Allahın izniyle içini ferah tut stres herseyi etkiliyor neden bi sıkıntı olsun diye düşünüyorsunuz iyi düşün iyi olsun son adet tarihin ne benimle aynımısın merak ettim
Evet hep dua ediyorum bende namazlardan sonra falan Allah'a sığınmaktan başka birşey yapamayız sonuçta herşeyi bizden iyi bilir rabbim benim 8 Ocak son adet tarihim

Oo senin güzel çıkmış canım. Ben de iğne gününü sayarsak 12. Günü değerim 12 çıktı 14. Günü tekrarladim 57 oldu. Doktor güzel artıyor 1 hafta sonra tekrarla yanıma gel dedi. Ben 6 gün sonra tekrarladim 313 olmuştu anca4+5te. Ne üzülmüştüm az artmış diye. Hemen ertesi gün bi daha verdim 527 oldu 48 saat bekledim yine verdim 1561 oldu. İçim nası rahatlamisti o zaman sende inşallah yarın keseyi görünce biraz rahatlayacaksın allahin izniyle görürsün bak benim de ilk kez tuttu 18 ayın sonunda kısa sürede çok şey denedik çikolata kisti olduğu için. Biraz da endişemiz bu yüzden galiba, çok bekleyince insan hep tedirgin oluyor. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah

İlk olunca öyledir heyecan çok oluyorbenim 3.oldugu icin adet gelmeden anladım zaten idrarda ve kanda erken öğrendim kesinleşmiş oldu kaçıncı gebelik olursa olsun ilk kez gibi heyecanlanıyor insan tabii
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 3 kardeş olmak çok güzel birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…