- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
Cnm devlet karşılamıyor çoğu hastanede anlaşma var genoks ile ankarada laborutuvar istersen direk orda yaptırıyorsun eğer ankaraya uzaksan nerdesin bilmiyorum ama orda çoğu hastanede varmış senden kan alınıyor okadar 10 iş günü civarı sonuç geliyorBen bu testi bilmiyordum ekimcim araştıracağım. Devlette yaptırabiliyor muyuz acaba? Yani nasıl işliyor süreç bilgin var mı?
Çok güzelmiş, Allah mecbur bırakmasın hastalıklarla elbette ama görülmesi süper herşeyin.
Valla normal doğumun da sezeryanın da artıları var. Nasip kısmet. Ben de şansımı denerim ama o zaman şartlar ne gerekiyorsa onu yaparız.
of of… geçmiş olsun. 6. Haftayı gören herkeste bulantı okuyorum. Bakalım piyangodan bize ne vuracak…
Ben keseyi göreceğim gün tansiyonumu 16ya çıkarmış insanım normal doğuramam aşırı heyecanlıyımAaa öyle demeyin kızlar belki vücudunuz müsaittir.
Ben normal çok isterim şansımı denicem kısmet bakalım
Çoğu hastane dediğim özel hastaneler:)Cnm devlet karşılamıyor çoğu hastanede anlaşma var genoks ile ankarada laborutuvar istersen direk orda yaptırıyorsun eğer ankaraya uzaksan nerdesin bilmiyorum ama orda çoğu hastanede varmış senden kan alınıyor okadar 10 iş günü civarı sonuç geliyor
Geçmiş olsun canım doktor antibiyotik yazdı mıBende de bakteri pozitif cikti.
Merhaba canım. Benim 4+6da alttan gözüktü kese 2 hafta sonrası için kalp atışına gel dedi. Bekleyebilirsen 6. Haftada git derim kalp atışı duyulmazsa bile 10 gün içinde tekrar gittiğinde duyulur mutlakamerhaba kizlar oncelikle herkezin gebeligini kutluyirum rabbim sagliklisekilde hepimizin evladini kucagina almayi nasip eder.bende 28ocakta det oldum 5.gun embriyosu 8.gun 101 10.gun 187 12.gun 409 degerim cikti suan bat a gore 4+4olduk dr 5hafta oldugunda cagirdi acaba kese gorunurmu yoksa birqzdahami.gec gitsem acikcasi muayene gunu 10gun sonra ucret tekrar alacaklar bende 10gun icinde kese ve kalp atisini gormek istiyorum acaba buraz dahami gec gitsem sizler nezaman.gideceksiniz yada gittiniz
benim gibisin desene canm tansiyonun 16 ya cknca ne yaptı doktor ben de cok korkuyorum tansiyondan panik atakda var bende asiri heycan yapinca frliyo gitmistim doktora gecen yıl ama panik atakdan psikolojik korkma hatta ölçme demistiBen keseyi göreceğim gün tansiyonumu 16ya çıkarmış insanım normal doğuramam aşırı heyecanlıyım
Anladım ekimcim bilgi için teşekkür ederim.Cnm devlet karşılamıyor çoğu hastanede anlaşma var genoks ile ankarada laborutuvar istersen direk orda yaptırıyorsun eğer ankaraya uzaksan nerdesin bilmiyorum ama orda çoğu hastanede varmış senden kan alınıyor okadar 10 iş günü civarı sonuç geliyor
merhaba kizlar oncelikle herkezin gebeligini kutluyirum rabbim sagliklisekilde hepimizin evladini kucagina almayi nasip eder.bende 28ocakta det oldum 5.gun embriyosu 8.gun 101 10.gun 187 12.gun 409 degerim cikti suan bat a gore 4+4olduk dr 5hafta oldugunda cagirdi acaba kese gorunurmu yoksa birqzdahami.gec gitsem acikcasi muayene gunu 10gun sonra ucret tekrar alacaklar bende 10gun icinde kese ve kalp atisini gormek istiyorum acaba buraz dahami gec gitsem sizler nezaman.gideceksiniz yada gittiniz
Ben de kaygı bozukluğu olan biriyim ilk hamileliğimde doktor beni tanıyodu heycandan çıktığını biliyodu orda yükselen tansiyonun zararı olmadı gün içinde hep yüksek olmasın yeter ama sonuç korkudan sezeryan oldum hahaBen keseyi göreceğim gün tansiyonumu 16ya çıkarmış insanım normal doğuramam aşırı heyecanlıyım
Hemen ekliyorum görmedim yazdığınıziYok canım maalesef. Ve kese düzensizdi kanamam oldu hep.
Senin ikiz değil miydi yani canım ?
Hemde nasıl zor. Ben pazartesi gidicem doktora inşallah sağlıklıdır kesemiz. İlk kez göreceğim.
Ben 2 kere oldu yazdım ama bir türlü listeye giremedim. Neyse sağlık olsun.
cok tesekkurler bakalim dayanabilirsem oyle yaparimMerhaba canım. Benim 4+6da alttan gözüktü kese 2 hafta sonrası için kalp atışına gel dedi. Bekleyebilirsen 6. Haftada git derim kalp atışı duyulmazsa bile 10 gün içinde tekrar gittiğinde duyulur mutlaka
aa ne guzel peki kanda degerlerin nasildi senin nekadar dayanabilirsem kalayim diyorum biraz gec gideyim ama pek sabirli bir yapiyada sahip degilim acikcasiSeninle günümüz aynı ben perşembe gideceğim görünür diye tahmin ediyorum canım biraz da doktorun aletine bağlı vajinalden kesin görünüyo zatn
Ben de kaygı bozukluğu olan biriyim ilk hamileliğimde doktor beni tanıyodu heycandan çıktığını biliyodu orda yükselen tansiyonun zararı olmadı gün içinde hep yüksek olmasın yeter ama sonuç korkudan sezeryan oldum haha
Yok cnm devlet hiçbir şekilde karşılamıyor medicana gibi hastanelerde vardır istanbuldaAnladım ekimcim bilgi için teşekkür ederim.Hastanelerin birçoğu genoma ile anlaşmalıdır muhakkak ama acaba devlette de anlaşmaları var mı, o sebeple merak ettim.
Mesela devlette bazı testler düzen lab. Denen bir laboratuvar ile anlaşmalı. Onun gibi düşündüm.
Devlette gidip bu testi istiyorum deyince, acaba yaptırılıyor mu? İstanbuldayım ben.
Canımm ne diyeceğimi bilemedim hersey normal gidiyordu sanki nasıl oldu, kalp atışı mi duyulmadıpcostupbebk merhaba canım beni çıkartır misin benim ki malesef boş gebelikmis
Burda olan tüm arkadaşlarım insallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
Gitmedim canim yolk kesesi bile oluşmamış salı günü kesin olarak belirlenecek ama belli 22 mm ama ne kese var ne kalp atışı ne de embriyoCanımm ne diyeceğimi bilemedim hersey normal gidiyordu sanki nasıl oldu, kalp atışı mi duyulmadıbaşka bi doktora daha gittin mi
İnanılmaz üzgünüm yaGitmedim canim yolk kesesi bile oluşmamış salı günü kesin olarak belirlenecek ama belli 22 mm ama ne kese var ne kalp atışı ne de embriyo
Hayırlısı olsun bende tedavi ile olduğu için dün ogrenince çok üzüldüm ama genellikle hastalık veya kromozom sayısında tuhaflık olunca böyle oluyormuş yapacak birşey yok diye düşündümİnanılmaz üzgünüm ya
Canım çok üzüldüm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin zamanı gelincepcostupbebk merhaba canım beni çıkartır misin benim ki malesef boş gebelikmis
Burda olan tüm arkadaşlarım insallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
Evet haklısın ben de öyle diye biliyorum. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.Hayırlısı olsun bende tedavi ile olduğu için dün ogrenince çok üzüldüm ama genellikle hastalık veya kromozom sayısında tuhaflık olunca böyle oluyormuş yapacak birşey yok diye düşündüm
Çok üzüldüm canım Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin, elimden başka bisey gelmiyorGitmedim canim yolk kesesi bile oluşmamış salı günü kesin olarak belirlenecek ama belli 22 mm ama ne kese var ne kalp atışı ne de embriyo