2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gebelikte de kullanmaya devam edecek misin ilaçlara

Bende öyle dedikten sonraki gün belirtiler başladı çok fenayım
5+2 de halsizlik tansiyon düşüklüğü yiyeceklerden tiksinme başladı merak etme canım başlayacak ne kdar geç başlarsa o kadar iyi

Benimde 3+3 tü ögrendigimde. Bikac gun oncesi ve 3+6 ya kdr devam etti dediginiz gibi. Sonra küt diye gecti hepsi enerjim artti agrilarim gecti falan. Bende anlamadim 9 gün var daha kese muayenesine de

Ben aynısıyım bugün tribe girdim çıkmış dışarda güzel güzel yemek yiyorduk bi anda ben hamile hissetmiyorum kalkınca kasığım ağrırdı göğsüm çok şiş gibi değil diye berbat ettim yemeği hemen test aldım yine koyu çizgi çıktı kimyasal gebeliğimde çizgi hep silik çıkardı öyle kendimi rahatlattım

Benimde 3+3 tü ögrendigimde. Bikac gun oncesi ve 3+6 ya kdr devam etti dediginiz gibi. Sonra küt diye gecti hepsi enerjim artti agrilarim gecti falan. Bende anlamadim 9 gün var daha kese muayenesine de
belki de vücudumuz alışıyor rahim kasları sürekli gerilmez ki biz hep öyle ağrı sızı bekliyoruz hepimiz aynıysak sorun yoktur inş

Benim de göğüs ağrıları falan baya azalmıştı kaşık ağrısı azalmıştı bende bı korktum dün kasığıma çok fena ağrılar girmeye başladı dedim hay şom ağzıma kan falan gelmedi bereket ödüm koptu düşüyor mu falan diye de dedim kan yok rahatlat kendini

Bende aynı durumdayım tutunamadı heralde düşürdüm diye endişelenıyorum . Şişkinliğim indi bacaklarındaki belimdeki ağrı gitti

Adet gününde 3 gün önce öğrenmiştim değerim 12 çıkmıştı. Adet zamanına kadar kasık ağrılarım bel ağrılarım çoktu Adet dönemi geçince hepsi hafifledi. Şimdi biraz biraz göğüs sızısı var sadece

Bende aynı durumdayım tutunamadı heralde düşürdüm diye endişelenıyorum . Şişkinliğim indi bacaklarındaki belimdeki ağrı gitti
Kanaman falan oldu mu düşürdüm diye düşünüyorsun
Diloss napiyorsun heyecan var mı sende yarın kalp için gidecektin doktora sanırım

Diloss napiyorsun heyecan var mı sende yarın kalp için gidecektin doktora sanırım
Hiç olmadığı kadar cook var biraz da uzamali bi bekleyiş olduğu için iyice sabirsizlaniyorum sen nasılsın napiyorsun iyi misin

Yok kanamam olmadı ama hiçbişey hissetmiyorum transferden sonra eğilip kalkamıyodum şişkinlikten pantolonlarıma giremiyodum şimdi zayıfladım gıbı hatta

Hiç olmadığı kadar cook var biraz da uzamali bi bekleyiş olduğu için iyice sabirsizlaniyorum sen nasılsın napiyorsun iyi misin
Bende yatıyorum dün biraz fazla sancılarım oldu düşük oluyor sandım da kan falan gelmeyince rahatladım yarın kese görmeye gidicez bizde heyecandan yerimde duramıyorum ya güzel haberler ile döneriz insallahhh
Yok kanamam olmadı ama hiçbişey hissetmiyorum transferden sonra eğilip kalkamıyodum şişkinlikten pantolonlarıma giremiyodum şimdi zayıfladım gıbı hatta
Bence oradadır sonuçta kanama vs olmadığı için düşük olacağını sanmıyorum sen içini ferah tut benim de belirtiler azalmıştı baya dün fena bı kaşık ağrısı yaşadım bugün tekrar azaldı bı gidiyor bı geliyor bence kötüyü düşünme

İyi düşünelim iyi olsun Ben belirti aradım buldum dayanamayıp 8. Gün yani 3+3 de öğrenınce pozıtıf olduğunu şimdide başka belirtileri arıyorum sanırım

Ayy hadi inşallah güzel haberler alırız o zaman ikimizde
İlk zamanlar daha çok kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor galiba benimde öyle oldu çünkü, şimdi 8. Haftaya doğru tekrar yoklamaya başladı kasıkar rahim büyüdükçe oluyor galiba bir de adet döngülerinde

İyi düşünelim iyi olsun Ben belirti aradım buldum dayanamayıp 8. Gün yani 3+3 de öğrenınce pozıtıf olduğunu şimdide başka belirtileri arıyorum sanırım
Aynen iyi düşünelim iyi olsun , rabbim hakkımızda herşeyin en hayırlısını bilir belki de ilk zamanlar kendimiz buluyoruz psikolojik yapıyoruz sonra hamile olduğunuzu görünce rahatlayıp belirtiler de gidiyor dediğin gibi

İnşallah inşallah
Ya evet herkes yerleşme ağrısıdır diyor da ilk defa bu kadar belli etti kendini kivrandirdi eşim acile gidelim falan dedi beni öyle görünce sanırım sonra da dediğin gibi rahim büyüme ağrısı oluyor

Bi kaç kere bende hapsirirken kasıklarım fırlıcak sanmiştim yarın tam ne kadarlık oluyor şimdi senin 5+4te gitmiştim ben o zaman gözükmüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…