2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tam 6. Haftada gittim kuzum. ama benim adet hep 30 un üstünde olduğundan bikac gün geç yumurtluyordum ya ondan geç gelisiyormus aslidna şuan kalp atışını duymak gerekiyordu dedi doktor ben söylemeden çözdü dedim doğru geç yumurtladim karantina derken temaslı misin kuzum korona değilsin demii

Ya bende sıfır iştah surekli insanin midesi bulanir mi sabah bir başlıyor uyuyana kadar yogurt yuyorum cubuk muz yok gecmiyor. Gobek yapmıştım hamilelikten once simdi eridi

Merhaba benı de listeye ekleyebılır mısınıız
Yaşım 29 tahmını doğum tarıhı 22.10.2022 1. Çocuk şehir manısa

6. Hafta daha erken ki canım 8. Haftaya kadar normalmiş duyulmamasi. Duyarsın inşallah bi dahakine hiç sıkıntı yapma. Korona geciriyorum canım sorma. 5. Gün bitiyor artık normalde 6+4te çarşamba günü kalp atışına gidecektik kaldı. Pazartesi karantina bitiyor 7+2 oluyor inşallah bi sıkıntı olmamıştır diyorum

Merhaba kızlar. İdrar tahlillerinizde protein +1 yazan var mı acaba doktor ne dedi bu duruma benim protein kaçağım var sanırım stresten ölücem
Bende de bakteri pozitif cikti.

Eklentiler

• 0572F210-0DD6-464A-A279-0F5F2C469E17.png
    197,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben hepsinden yaptım herhalde ye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler kız ne erkeği
Ben hiç ekşi yiyemiyordum, az bile eksi olsa dişlerim kamasiyor tiksiniyordum, 9 ay tatlı yedim hele yediğim dondurmanın hattı hesabı yok, +25 kilo ile doğuma gittim düşün vee kız doğurdum

Ben hiç ekşi yiyemiyordum, az bile eksi olsa dişlerim kamasiyor tiksiniyordum, 9 ay tatlı yedim hele yediğim dondurmanın hattı hesabı yok, +25 kilo ile doğuma gittim düşün vee kız doğurdum
O zaman bu denilenlerin hepsi denk gelme, olacaksa hiç belli olmuyor belirtilere bağlı değil

Canım boş gebeliginde kese de yolk kesesi gözükmemis miydi?
Yok canım maalesef. Ve kese düzensizdi kanamam oldu hep.
Senin ikiz değil miydi yani canım ?

Belirsizlik cok zor, bi de onceden yasadigimiz seylerin dogal olarak etkisinde kaliyoruz. İnşallah canım benim inşallah ..
Hemde nasıl zor. Ben pazartesi gidicem doktora inşallah sağlıklıdır kesemiz. İlk kez göreceğim.
Böyle bi duzenleme yaptım ama olmusmu
Ben 2 kere oldu yazdım ama bir türlü listeye giremedim. Neyse sağlık olsun.

İnşallah bu sefer sağlıklı olur

Canım doktorum sormadan ben sordum ikili test filan gerekmiyormuş bunu yaptırınca 4.000 tl ymiş
Ben bu testi bilmiyordum ekimcim araştıracağım. Devlette yaptırabiliyor muyuz acaba? Yani nasıl işliyor süreç bilgin var mı?

Çok güzelmiş, Allah mecbur bırakmasın hastalıklarla elbette ama görülmesi süper herşeyin.

Aaa öyle demeyin kızlar belki vücudunuz müsaittir.

Ben normal çok isterim şansımı denicem kısmet bakalım

Valla normal doğumun da sezeryanın da artıları var. Nasip kısmet. Ben de şansımı denerim ama o zaman şartlar ne gerekiyorsa onu yaparız.

Ya bende sıfır iştah surekli insanin midesi bulanir mi sabah bir başlıyor uyuyana kadar yogurt yuyorum cubuk muz yok gecmiyor. Gobek yapmıştım hamilelikten once simdi eridi
of of… geçmiş olsun. 6. Haftayı gören herkeste bulantı okuyorum. Bakalım piyangodan bize ne vuracak…

Aynen bende seninle aynı şeyleri hissediyorum resmen duygularıma tercüme olmuşsun.. Bazen adet gecikmesinden sonra yapsaydım keşke testi diyorum önce betahcg sonra kese sonra kalp atışı....bu belirsizlik süreci uzadıkça insan tedirgin oluyor.. Birde tabi çoğu şeyi internetten ister istemez öğreniyoruz hem pozitif hem negatif şeyleri. Buda bizi psikolojik olarak etkiliyor.. Fakat iyi düşünelim hep iyi olsun inşallah burada bizimle aynı duyguları besleyen kişilerin olduğunu görmekte insana iyi geliyor tabi. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı ve çoook güzel bir hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsin bu arada herkes aynı belirtileri yaşamıyor kimi çok fazla hamilelik belirtisi yaşarken kimi hissetmiyor bile.. Kendimizi veya bedenimizin tepkisini başkaları ile kıyaslamamalıyız diye düşünüyorum. Sonuçta Allah hepimizi ayrı yaratmış kendimizi özel hissetmeliyiz

Ahh canim yaa geçmiş olsunn valla gebelik başladığından beri ne çektin bee inşallah bidaha hiç bir sıkıntı çıkmadan yolunda ilerler herşey bu son olur... Pzt. Doktora gidecek misin

Ahh canim yaa geçmiş olsunn valla gebelik başladığından beri ne çektin bee inşallah bidaha hiç bir sıkıntı çıkmadan yolunda ilerler herşey bu son olur... Pzt. Doktora gidecek misin
Çok sagolasin canım hersey üst üste geldi endiseleniyorum biraz o yüzden inşallah bebisi etkilememistir, kalp atışını bi duysam biraz rahatlicam en azından
Pazartesi karantina kalkıyor gidicem inşallah ama doktor hafta sonu için eğitime gitmiş inşallah o güne döner diyorum

Nazar boncuğu olsun bu da arkadaşım hayırlısı kısmet. Olmaz bişey inşallah iyi düşün iyi olsun

Nazar boncuğu olsun bu da arkadaşım hayırlısı kısmet. Olmaz bişey inşallah iyi düşün iyi olsun
İnşallah öyle diyelim öyle olsun artik. Hamilelik başladığından beri kendime gelemedim önce bağırsak enfeksiyonu tam o geçerken korona. Bakalım insallah iyidir minigim
Doktor yoksa da başka doktora çıkarım artık sabır kalmadi

Tuzlu cubuk yogurt muz elma yiyorum. Faydali olursa dene canim
kzlar bide patlamış mısır deneyin ben hic bise yemek istemedigimde bi onu yiyebiliyorum cubuk leblebi falanda bayıyo benim bulantı fazla yok ama istahszlk tiksinme gibi seyler var ama patlamısmısır bastryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…