- 6 Aralık 2021
- 285
- 312
Tam 6. Haftada gittim kuzum. ama benim adet hep 30 un üstünde olduğundan bikac gün geç yumurtluyordum ya ondan geç gelisiyormus aslidna şuan kalp atışını duymak gerekiyordu dedi doktor ben söylemeden çözdüSenin kese daha büyükmüş canım belki nokta kadar bebis ondan gözükmüstür bebis bende gözukmüyordu çünkü, 5+4te gördüm ben keseyi kuzum sen kaçta gördün? Şu karantina bitse de bende gidip kalbini duysam artık 2 hafta olacak son kontrolden beri
Ay ben inanmıyorum artık ya sallamaca gibi
Benimde ilk ama sezeryan olucam diğerine cesaretim yok
Aaa öyle demeyin kızlar belki vücudunuz müsaittir.Evet bende öyle düşünüyorum diğeri çok korkutucu geliyor
Ya bende sıfır iştah surekli insanin midesi bulanir mi sabah bir başlıyor uyuyana kadar yogurt yuyorum cubuk muz yok gecmiyor. Gobek yapmıştım hamilelikten once simdi eridiEvet aynı durum, yazmayı atlamışım. Aşırı şişkinlik var ve inanılmaz bir iştah. Sabah midem karıştıktan sonra öğlene doğru açılıyorum, bu sefer Allah ne verdiyse yemeye başlıyorum.. hafif göbek yaptım, kocam dalga geçiyor ilerleyen aylarda yuvarlanarak gidersin diye
Benimde göğüslerimin acimasi azaldi. Ama simdi de midem corba gibi.Ya ben bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum göğüsler az acımaya başlıyo gibi oluyor siz de de öyle mi
Merhaba benı de listeye ekleyebılır mısınıızMerhabalar Anne Adayları,
Tüp bebek ile anne adayıyım. Eğer herşey yolunda gider ise Ekim 2022'de doğum olacak. Bundan dolayı bu süreci beraber yaşamak, deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi beraber aktaralım istedim.
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek tabloya eklememi sağlayabilirsiniz..
Sağlıklı sorunsuz bir süreç geçiririz umarım
��
�
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME TARİHİ KALP ATIŞI DUYMA TARİHİ CİNSİYET İSİM ŞEHİR Dilos6342 25 01.10.2022 1. Ogretmenanne3 27 01.10.2022 3. @KIR PAPATYASII 02.10.2022 1. P Pamukportakal 27 03.10.2022 1. @cicek342 25 03.10.2022 1. @umutlugunler10 30 04.10.2022 1. Dilara55333 31 05.10.2022 2 AryAres 31 05.10.2022 1. pcostupbebk 27 06.10.2022 1. 04.02.2022 Sivas @Mahurbirbeste 33 06.10.2022 1. -Sunshine 28 06.10.2022 1. 05.02.2022 @Simge3421 29 07.10.2022 1. Azaleaa 28 08.10.2022 1. @GozdeGozde45 30 09.10.2022 1. @Onesun 34 09.10.2022 1. @monurol 33 09.10.2022 2. @virgovirgo 32 10.10.2022 1 @ekim1903 34 10.10.2022 1. 5+5 Tekirdağ @Cansunil 32 10.10.2022 2. @Papatyaa123 35 10.10.2022 1. @Birbasak 27 11.10.2022 1 Rad__ 28 12.10.2022 1. Maviay 37 13.10.2022 1. Hayyal 35 15.10.2022 1. İstanbul shtc 30 17.10.2022 1. pinkywom 30 19.10.2022 1. Loresima8989 32 19.10.2022 2. mutluluk nis ahs 33 20.10.2022 3. İstanbul 00perizat80 27 20.10.2022 1. Aslanb22 29 22.10.2022 1. [B]Zeynep Asya[/B]
32 25.10.2022 1.
6. Hafta daha erken ki canım 8. Haftaya kadar normalmiş duyulmamasi. Duyarsın inşallah bi dahakine hiç sıkıntı yapma. Korona geciriyorum canım sorma. 5. Gün bitiyor artık normalde 6+4te çarşamba günü kalp atışına gidecektik kaldı. Pazartesi karantina bitiyor 7+2 oluyor inşallah bi sıkıntı olmamıştır diyorumTam 6. Haftada gittim kuzum. ama benim adet hep 30 un üstünde olduğundan bikac gün geç yumurtluyordum ya ondan geç gelisiyormus aslidna şuan kalp atışını duymak gerekiyordu dedi doktor ben söylemeden çözdüdedim doğru geç yumurtladim karantina derken temaslı misin kuzum korona değilsin demii
Bende de bakteri pozitif cikti.Merhaba kızlar. İdrar tahlillerinizde protein +1 yazan var mı acaba doktor ne dedi bu duruma benim protein kaçağım var sanırım stresten ölücem
Tuzlu cubuk yogurt muz elma yiyorum. Faydali olursa dene canimMerhaba kızlar bende yaklaşık olarak 5 haftalik hamirleyim ama su dahi içemiyorum yemek yiyemiyorum ne yesem dışarı çıkıyor ne önerirsiniz çok kötüyüm
Ben hiç ekşi yiyemiyordum, az bile eksi olsa dişlerim kamasiyor tiksiniyordum, 9 ay tatlı yedim hele yediğim dondurmanın hattı hesabı yok, +25 kilo ile doğuma gittim düşünBen hepsinden yaptım herhaldeye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler kız ne erkeği
O zaman bu denilenlerin hepsi denk gelme, olacaksa hiç belli olmuyor belirtilere bağlı değilBen hiç ekşi yiyemiyordum, az bile eksi olsa dişlerim kamasiyor tiksiniyordum, 9 ay tatlı yedim hele yediğim dondurmanın hattı hesabı yok, +25 kilo ile doğuma gittim düşünvee kız doğurdum
Amin insDualarım seninle olmaz umarım içimizi ferah tutalım güzel şeyler olsun
Yok canım maalesef. Ve kese düzensizdi kanamam oldu hep.Canım boş gebeliginde kese de yolk kesesi gözükmemis miydi?
Senin ikiz değil miydi yani canım ?Benim de iğnenin 14. Günü 113 çıktı 2 gün sonra 422 gördüm 4 katı neredeyse ikiz olsa tahminim daha çok olabilir görümcem ilk verdiği kanla 500 leri görmüş tabi Allah'ın işi bu bilemeyiz
Senin ikiz değildi dmi canım ?
Bende 14 Şubat ta gidiyorum günlerimiz hep aynı gidiyor dogum tarihleri de aynı inşallah keseyi görmek ve daha sonra kalbiı duymak nasıp olur
Hemde nasıl zor. Ben pazartesi gidicem doktora inşallah sağlıklıdır kesemiz. İlk kez göreceğim.Belirsizlik cok zor, bi de onceden yasadigimiz seylerin dogal olarak etkisinde kaliyoruz. İnşallah canım benim inşallah ..
Ben 2 kere oldu yazdım ama bir türlü listeye giremedim. Neyse sağlık olsun.Böyle bi duzenleme yaptım ama olmusmu
İnşallah bu sefer sağlıklı olurYok canım maalesef. Ve kese düzensizdi kanamam oldu hep.
Senin ikiz değil miydi yani canım ?
Hemde nasıl zor. Ben pazartesi gidicem doktora inşallah sağlıklıdır kesemiz. İlk kez göreceğim.
Ben 2 kere oldu yazdım ama bir türlü listeye giremedim. Neyse sağlık olsun.
Canım bu test eskiden amerikaya gönderiliyordu şimdi genoks ankarada yapılıyor %99.9 sonuç çocukta hastalık var mı diye bakılıyor 90 hastalığa bakılıyor senden alınan kan ile sadece kolundan. Biraz pahalı ama ben yaptırcam yaştan dolayı zaten ikili test filan doğru sonuç pek vermeyecek
Ben bu testi bilmiyordum ekimcim araştıracağım. Devlette yaptırabiliyor muyuz acaba? Yani nasıl işliyor süreç bilgin var mı?Canım doktorum sormadan ben sordum ikili test filan gerekmiyormuş bunu yaptırınca 4.000 tl ymiş
Cnm ikili üçlüde down sendromu ense kalınlığı işte burun kemiği var mı ona bakıyorlar. Ve şöyle bir ölçüm 35 yaşındaki 100 kadının çocuğunun ensesi bu ölçüde 1 i down sendromlu doğmuş gibi bir ölçüm yapıyorlar. Yani bir olasılık hesabı ama nifty öle değil genetik ile ilgili olan bütün hastalıklar zaten diğer akciğer yok kalp ultrasonda her ay gittiğin kontrolde çıkabilcek bir şey
Aaa öyle demeyin kızlar belki vücudunuz müsaittir.
Ben normal çok isterim şansımı denicem kısmet bakalım
Ya bende sıfır iştah surekli insanin midesi bulanir mi sabah bir başlıyor uyuyana kadar yogurt yuyorum cubuk muz yok gecmiyor. Gobek yapmıştım hamilelikten once simdi eridi
Aynen bende seninle aynı şeyleri hissediyorum resmen duygularıma tercüme olmuşsun.. Bazen adet gecikmesinden sonra yapsaydım keşke testi diyorum önce betahcg sonra kese sonra kalp atışı....bu belirsizlik süreci uzadıkça insan tedirgin oluyor.. Birde tabi çoğu şeyi internetten ister istemez öğreniyoruz hem pozitif hem negatif şeyleri. Buda bizi psikolojik olarak etkiliyor.. Fakat iyi düşünelim hep iyi olsun inşallahya kzlar sizdede oylemi evet hamileyim ama hic bise hissedemiyorum yani inanmiyorum sanki yada heran bise olucak biticek gibi mesela once keseyi gorim oyle inanrm diyodum sora kalp atısni duyim oyle inanrrm haftaya gidicem kalp atisi icin ama simdiden de basladm ilk uc ay tamamlansn anca inanrm diyorum hep bi tehlike varms gibi bunu hissetmek istemiyorum ama elimde degil
Ahh canim yaa geçmiş olsunn valla gebelik başladığından beri ne çektin bee6. Hafta daha erken ki canım 8. Haftaya kadar normalmiş duyulmamasi. Duyarsın inşallah bi dahakine hiç sıkıntı yapma. Korona geciriyorum canım sorma. 5. Gün bitiyor artık normalde 6+4te çarşamba günü kalp atışına gidecektik kaldı. Pazartesi karantina bitiyor 7+2 oluyor inşallah bi sıkıntı olmamıştır diyorum
Çok sagolasin canım hersey üst üste geldi endiseleniyorum biraz o yüzden inşallah bebisi etkilememistir, kalp atışını bi duysam biraz rahatlicam en azındanAhh canim yaa geçmiş olsunn valla gebelik başladığından beri ne çektin beeinşallah bidaha hiç bir sıkıntı çıkmadan yolunda ilerler herşey bu son olur... Pzt. Doktora gidecek misin
Nazar boncuğu olsun bu da arkadaşım hayırlısı kısmet. Olmaz bişey inşallah iyi düşün iyi olsunÇok sagolasin canım hersey üst üste geldi endiseleniyorum biraz o yüzden inşallah bebisi etkilememistir, kalp atışını bi duysam biraz rahatlicam en azından
Pazartesi karantina kalkıyor gidicem inşallah ama doktor hafta sonu için eğitime gitmiş inşallah o güne döner diyorum
İnşallah öyle diyelim öyle olsun artik. Hamilelik başladığından beri kendime gelemedim önce bağırsak enfeksiyonu tam o geçerken korona. Bakalım insallah iyidir minigimNazar boncuğu olsun bu da arkadaşım hayırlısı kısmet. Olmaz bişey inşallah iyi düşün iyi olsun
kzlar bide patlamış mısır deneyin ben hic bise yemek istemedigimde bi onu yiyebiliyorum cubuk leblebi falanda bayıyo benim bulantı fazla yok ama istahszlk tiksinme gibi seyler var ama patlamısmısır bastryoTuzlu cubuk yogurt muz elma yiyorum. Faydali olursa dene canim