2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bu test eskiden amerikaya gönderiliyordu şimdi genoks ankarada yapılıyor %99.9 sonuç çocukta hastalık var mı diye bakılıyor 90 hastalığa bakılıyor senden alınan kan ile sadece kolundan. Biraz pahalı ama ben yaptırcam yaştan dolayı zaten ikili test filan doğru sonuç pek vermeyecek
Fiyatı nedir? Aslında diğerlerini yaptırmaktansa bu daha mantıklı geldi bana biraz araştırdım da.

Bana çok sakin olacakmış gibi geliyor😂
Ay inşallah öyle olur diyelim bana hiç sakin olacak gibi gelmiyor özellikle benim çocukluğuma benzerse 🤣
Öğrensek ne olacak bi de o var tedavisi yok ki Allah göstermesin🤲🏻
Orası öyle ama başka biseylere de bakılıyor mu onu bilmiyorum işte bi doktora sormak lazim

Ay inşallah öyle olur diyelim bana hiç sakin olacak gibi gelmiyor özellikle benim çocukluğuma benzerse 🤣

Orası öyle ama başka biseylere de bakılıyor mu onu bilmiyorum işte bi doktora sormak lazim
Ben de çok yaramazmışım ama eşime çekeceğini düşünüyorum 😂

Doktorlar genelde yaptırır tarama testlerini of bi de onun stresi var

Ben de çok yaramazmışım ama eşime çekeceğini düşünüyorum 😂

Doktorlar genelde yaptırır tarama testlerini of bi de onun stresi var

Fiyatı güzelmiş 😂
Diğerleri de böyle pahalı mıdır acaba

Biz yaptıracağız eşim her şeyden önce onu istiyor ozaman ikili dörtlü filan yaptırmıcaz.
Ya şimdi bisey sorucam. İkili üçlü testler de ciğerlerine bütün organlarına falan bakıyorlar kontrol ediyorlar ya, nifty de ise sadece dna hasarına bakıyorlar dimi?
Sadece nifty yaptirilirsa diğerleri nolucak o zaman yine gerek olmuyor mu

Ya şimdi bisey sorucam. İkili üçlü testler de ciğerlerine bütün organlarına falan bakıyorlar kontrol ediyorlar ya, nifty de ise sadece dna hasarına bakıyorlar dimi?
Sadece nifty yaptirilirsa diğerleri nolucak o zaman yine gerek olmuyor mu
Cnm ikili üçlüde down sendromu ense kalınlığı işte burun kemiği var mı ona bakıyorlar. Ve şöyle bir ölçüm 35 yaşındaki 100 kadının çocuğunun ensesi bu ölçüde 1 i down sendromlu doğmuş gibi bir ölçüm yapıyorlar. Yani bir olasılık hesabı ama nifty öle değil genetik ile ilgili olan bütün hastalıklar zaten diğer akciğer yok kalp ultrasonda her ay gittiğin kontrolde çıkabilcek bir şey

Cnm ikili üçlüde down sendromu ense kalınlığı işte burun kemiği var mı ona bakıyorlar. Ve şöyle bir ölçüm 35 yaşındaki 100 kadının çocuğunun ensesi bu ölçüde 1 i down sendromlu doğmuş gibi bir ölçüm yapıyorlar. Yani bir olasılık hesabı ama nifty öle değil genetik ile ilgili olan bütün hastalıklar zaten diğer akciğer yok kalp ultrasonda her ay gittiğin kontrolde çıkabilcek bir şey
Anladımm teşekkür ederim, geçende ikili test için doktorun biri video koymuş baya inceliyorlardi, bütün organlarını uzuvlarini falan. Normal kontrol de o kadar baktiklarina denk gelmemiştim ama ondan sordum

Valla o doktordan doktora değişir herhalde benim doktorum nifty yaptırınca ikili üçlüye filan gerek yok dedi belki genel kontrolde o incelemeleri yaparım diye düşünmüştür valla açıkçası ben sadece çok nifty araştırdım ona odaklandım çünkü genelde ikili testte riskli çıkınca insanlar çok geriliyor ve bunu yaptırıyor forumdaki arkadaşlardan okudum hep

Valla o doktordan doktora değişir herhalde benim doktorum nifty yaptırınca ikili üçlüye filan gerek yok dedi belki genel kontrolde o incelemeleri yaparım diye düşünmüştür valla açıkçası ben sadece çok nifty araştırdım ona odaklandım çünkü genelde ikili testte riskli çıkınca insanlar çok geriliyor ve bunu yaptırıyor forumdaki arkadaşlardan okudum hep
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim 🤲🥰

X