Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diyen kim çok merak ediyorum, ben bebeğimi 9. Hafta kaybettim ve 12.hafta sonuna kadar süründüm yerlerde süründüm bulantıdan kusmaktan.Kızlar sizin mide bulantısı sürekli oluyor mu böyle sürekli aniden gelip giden bulantılar. Bende bugün hiç olması 4/5 gündür sürekli vardı. İyi mi kötümü bilemiyorum. Bulantım kesilince bişeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizinde kesiliyor mu arada hergün devam ediyor mu kızlar artık hwrşeyden tedirgin oldum. Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diye okudum heryerde. Sanki düşecek bilmiyorum çok mutsuz oldum bugünyarın randevum var kese görüşmüştü ama çok küçük olduğunda kalp atışına bakılmadı. Ben hep kalp atışını duyduğum hafta düşük yaptım hemde 5 defa bu seferki tüp bebek diye umutluyum işte. Yine de korkuyorum ilk defa gebe kaldığımda kanama yaşadım hem de
Doğru iyi düşünelim iyi olsunKötü şeylere zihnimizde yer yok canım, pozitiflik esastır.
Beta HCG kişiye göre değişiyor ben sadece 2 kere kan verdim bende de 4 katı olmuştu 2 gün içinde bende korkmuştum dış gebelik falan mı acaba değer fazla artiyormus diye duymuştum ama doktor çok iyi demişti bence düşünme böyle buralarda çok okudum değerler çok yavaş artıp doktorlar kimyasal deyip ama normal gebelik yaşayan çok gördüm hem değerlerin normal bence şuan bence sıkıntı yapma içini rahat tutKızlar bir şey sormak istiyorum bugün kan verdim 02.03 te 17.1
04.03 te 52.4
07.03 te 144 çıktı diğerinde 2 gün ara vermeme rağmen 3 katından fazla katlayıp diğerinde 3 gün ara verip 2.5 katı katlaması normal mi sizce bilen biri yardımcı olur mu
Doktor 120 altı olmaması gerek demişti çok şükür üstünde ama 200 olur demiştim insan yine de tedirgin oluyorDoğru iyi düşünelim iyi olsun
Beta HCG kişiye göre değişiyor ben sadece 2 kere kan verdim bende de 4 katı olmuştu 2 gün içinde bende korkmuştum dış gebelik falan mı acaba değer fazla artiyormus diye duymuştum ama doktor çok iyi demişti bence düşünme böyle buralarda çok okudum değerler çok yavaş artıp doktorlar kimyasal deyip ama normal gebelik yaşayan çok gördüm hem değerlerin normal bence şuan bence sıkıntı yapma içini rahat tut
Perşembe yada cuma kesin görüneceğini düşünüyorum değerin tam olması gerektiği gibi artmış :)Canım bana şuan umut oldun çok sağol şimdi çıktı beta hcg değerim 1980,98 çıktı
Teşekkür ederim canım ben de okuyorum Meryem suresini içim rahatlıyor her okuduğumda. İnşallah güzel haberler alacağız hepNe demek canım burad birbirimize yoldaş oluyoruzaman dikkat edin bak doktor da iyi konuşmuş
Aynen ya bakalım duruma göre enfeksiyon ya çözülmesi gereken bir sorunmus düşük riski falan oluyormuş sanırım
Kötü düşünmeyin böyle bebiş iyidir merak etme bende normalde ilaç icmedigim zaman midem çok kötü oluyor ama bugün maşallah diyim nazar değmesin iyi hissediyorum kendimi böyle düşünme iyi hissettigin için sevin rabbimin izniyle iyidir bebeğinbence herkeste olabilen birşey bu lütfen içini ferah tut ben modum düştüğü zaman Meryem suresi açıp dinliyorum aslinda her gün düzenli olarak Meryem ve Yusuf süresini dinliyorum aç dinle istersen içine huzur dolsun hem Meryem suresi güçlü bebekler için , düşük tehdidi olanlar için çok iyiymiş öyle okumuştum bende öğrendiğim ilk günden beri dinliyorum
Benim 5+1de değerim 1561 çıkmıştı 3 gün sonra vajinal olarak görüldü kese sizinde bi kaç güne görülür hayirli olsunCanım bana şuan umut oldun çok sağol şimdi çıktı beta hcg değerim 1980,98 çıktı
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim isteyen emek veren herkese sağlıklı bir evle nasip etsin inşallahGebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diyen kim çok merak ediyorum, ben bebeğimi 9. Hafta kaybettim ve 12.hafta sonuna kadar süründüm yerlerde süründüm bulantıdan kusmaktan.
Merak etmeyin hiçbir şey olmamıştır inşallah, bazen geç başlayıp erken kesiliyormuş.
Bak benim ilk 12 çıktı 2 gün sonra 56 çıktı 6 gün sonra tekrar verdim 313 oldu anca. Bende üzüldüm az artıyor falan diye ama normalmiş. 313 çıktı ertesi gün tekrarladim 527 mi ne çıktı 2 gün sonra 1561 oldu bi daha da vermedim artık. Gördüğün gibi bi 3 4 katı arttı bi çok az arttı beta degeri kişiden kişiye değişir doktor o zaman bana değerler az olduğu için yeni olduğu için normal demişti artış içinKızlar bir şey sormak istiyorum bugün kan verdim 02.03 te 17.1
04.03 te 52.4
07.03 te 144 çıktı diğerinde 2 gün ara vermeme rağmen 3 katından fazla katlayıp diğerinde 3 gün ara verip 2.5 katı katlaması normal mi sizce bilen biri yardımcı olur mu
Bir kişinin daha doktoru bulantın varsa çok iyi falan diye söylemişti tamamen saçmalık bende çok korkmuştum çünkü hem çok hastalık geçirdim hemde hamilelik bulantim yoktu. Kesin yaşamıyor bile dedim ama duydum kalbini gümbür gümbürKızlar sizin mide bulantısı sürekli oluyor mu böyle sürekli aniden gelip giden bulantılar. Bende bugün hiç olması 4/5 gündür sürekli vardı. İyi mi kötümü bilemiyorum. Bulantım kesilince bişeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizinde kesiliyor mu arada hergün devam ediyor mu kızlar artık hwrşeyden tedirgin oldum. Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diye okudum heryerde. Sanki düşecek bilmiyorum çok mutsuz oldum bugünyarın randevum var kese görüşmüştü ama çok küçük olduğunda kalp atışına bakılmadı. Ben hep kalp atışını duyduğum hafta düşük yaptım hemde 5 defa bu seferki tüp bebek diye umutluyum işte. Yine de korkuyorum ilk defa gebe kaldığımda kanama yaşadım hem de
Hmm ayy anladım canım rahatladım valla çok teşekkür ederim bi de benim 5-6 tane yumurta büyümüştü artık hangisi döllendiyse doktor ikiz ihtimali bar dedi ama ben çok ihtimal vermiyorum hcg değerlerim ikiz değeri gibi değilBak benim ilk 12 çıktı 2 gün sonra 56 çıktı 6 gün sonra tekrar verdim 313 oldu anca. Bende üzüldüm az artıyor falan diye ama normalmiş. 313 çıktı ertesi gün tekrarladim 527 mi ne çıktı 2 gün sonra 1561 oldu bi daha da vermedim artık. Gördüğün gibi bi 3 4 katı arttı bi çok az arttı beta degeri kişiden kişiye değişir doktor o zaman bana değerler az olduğu için yeni olduğu için normal demişti artış için
Doktor öyle dediyse daha ne ne güzel çıkmışDoktor 120 altı olmaması gerek demişti çok şükür üstünde ama 200 olur demiştim insan yine de tedirgin oluyor
Teşekkür ederim canım ben de okuyorum Meryem suresini içim rahatlıyor her okuduğumda. İnşallah güzel haberler alacağız hep
Hadi gözün aydın canım az kalmış kaçıncı haftada gidiyorsun doktoraŞAFAK 7
Bir kişinin daha doktoru bulantın varsa çok iyi falan diye söylemişti tamamen saçmalık bende çok korkmuştum çünkü hem çok hastalık geçirdim hemde hamilelik bulantim yoktu. Kesin yaşamıyor bile dedim ama duydum kalbini gümbür gümbür
Bi gün olur bi gün olmaz canınızı sıkmayın
Bulantı ile sağlıklı gebeliğin hiç bi ilişkisi yok. 7. Haftamdayım daha bir kere midem bulanmadı. Doktoruma da bulanmıyor falan diye anlatınca sevin işte şanslı yüzde 10 luk kısımdasın herkeste olmak zorunda değil demişti.Kızlar sizin mide bulantısı sürekli oluyor mu böyle sürekli aniden gelip giden bulantılar. Bende bugün hiç olması 4/5 gündür sürekli vardı. İyi mi kötümü bilemiyorum. Bulantım kesilince bişeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizinde kesiliyor mu arada hergün devam ediyor mu kızlar artık hwrşeyden tedirgin oldum. Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diye okudum heryerde. Sanki düşecek bilmiyorum çok mutsuz oldum bugünyarın randevum var kese görüşmüştü ama çok küçük olduğunda kalp atışına bakılmadı. Ben hep kalp atışını duyduğum hafta düşük yaptım hemde 5 defa bu seferki tüp bebek diye umutluyum işte. Yine de korkuyorum ilk defa gebe kaldığımda kanama yaşadım hem de
İnşallah çok teşekkür ederim moral olduğunuz içinDaha çok yenisiniz, kasık ve bel ağrıları oldukça normal. Bebek sağlıklıysa kanama hiç sorun değilmiş. Aslında dinlenmeyi de sadece psikolojik bir önlem olarak veriyorlarmış. Yoksa düşecekse bunun iş yapmakla ayakta kalmayla bir bağlantısı yokmuş. O yüzden dinlenemiyorum diye kendinizi üzmeyin. Bizler dinleniyoruz da yine de oluyor. Tüm gün hastanede sıra beklerken hiç kanama olmuyor mesela evdeyken uzanırken bir bakıyorsun gelivermiş.
Enerjinizin çekilmesi çok normal. Ama boş kaldıkça biraz geçmişe dönük okuyun rahatlarsınız. Sizden ileriki haftalardayız ve çok şükür ki sağlıklı ilerliyoruz. Biraz teslim olmakta fayda var elden geldikçe tabiumarım tek seferlik olur çabucak kesilir
Allah razı olsun canımm inan biraz da olsa umutlandım. Bende hep kesin kalbi durdu falan diye düşünmeye başladımBir kişinin daha doktoru bulantın varsa çok iyi falan diye söylemişti tamamen saçmalık bende çok korkmuştum çünkü hem çok hastalık geçirdim hemde hamilelik bulantim yoktu. Kesin yaşamıyor bile dedim ama duydum kalbini gümbür gümbür
Bi gün olur bi gün olmaz canınızı sıkmayın
Amin inşallah hepimizin yavrusunu bağışlasın , inanın çok yordu beni şu son 2 günKorkma canım kese de sıkıntı yok demiş doktor. Burda bir çoğumuz kanama yaşadı yaşıyorda hala. Doktorum bana büyürken rahmi genişletiyor onun kanaması yerleşiyor onun kanaması bunlar demişti. Sen bol bol dinlen. Hangi doktora gidersen git dediği tek şey yatacaksın. Birde ilaç verdiyse onları düzenli kullanacaksın. Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin
Canım benimde catlatma ignesiyle oldu ve tek yumurtam vardı geç döllenme ihtimali sonradan çatlama ihtimali falan da yok ona rağmen değerlerim böyleydi. Aşılama ile hamile kalan bi tanıdığım var onun adet günü 500 çıkmış hatta ikiz olabilir demisler tek çocuk. Yani benim fikrim artık kesinlikle beta değeri kişiden kişiye değişiyor hiç belli olmazHmm ayy anladım canım rahatladım valla çok teşekkür ederim bi de benim 5-6 tane yumurta büyümüştü artık hangisi döllendiyse doktor ikiz ihtimali bar dedi ama ben çok ihtimal vermiyorum hcg değerlerim ikiz değeri gibi değil
Uygulamaya göre o gün 10+0 olması lazım bebeğim, inşallah gününde ve sağlıklı ilerliyordur.Hadi gözün aydın canım az kalmış kaçıncı haftada gidiyorsun doktora
Hiç öyle düşünüp stres yapmaya gerek yok. Bak ben ilk bağırsak enfeksiyonu geçirdim 8 10 gün ishal kusma yani enfeksiyondan oluyordu. Tam iyiyim dedim korona oldum kalp atışını duymaya gidecekken hep üzdüm kendimi boşuna üzmüşüm nasipte varsa o çocuk geliyor. Bazen pamuklara sarsanda olmuyor maalesefAllah razı olsun canımm inan biraz da olsa umutlandım. Bende hep kesin kalbi durdu falan diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?