2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diyen kim çok merak ediyorum, ben bebeğimi 9. Hafta kaybettim ve 12.hafta sonuna kadar süründüm yerlerde süründüm bulantıdan kusmaktan.

Merak etmeyin hiçbir şey olmamıştır inşallah, bazen geç başlayıp erken kesiliyormuş.

Kötü şeylere zihnimizde yer yok canım, pozitiflik esastır.
Doğru iyi düşünelim iyi olsun
Beta HCG kişiye göre değişiyor ben sadece 2 kere kan verdim bende de 4 katı olmuştu 2 gün içinde bende korkmuştum dış gebelik falan mı acaba değer fazla artiyormus diye duymuştum ama doktor çok iyi demişti bence düşünme böyle buralarda çok okudum değerler çok yavaş artıp doktorlar kimyasal deyip ama normal gebelik yaşayan çok gördüm hem değerlerin normal bence şuan bence sıkıntı yapma içini rahat tut

Doktor 120 altı olmaması gerek demişti çok şükür üstünde ama 200 olur demiştim insan yine de tedirgin oluyor

Teşekkür ederim canım ben de okuyorum Meryem suresini içim rahatlıyor her okuduğumda. İnşallah güzel haberler alacağız hep

Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim isteyen emek veren herkese sağlıklı bir evle nasip etsin inşallah Allah razı olsun içimi rahatlatıyorsunuz kızlar

Bak benim ilk 12 çıktı 2 gün sonra 56 çıktı 6 gün sonra tekrar verdim 313 oldu anca. Bende üzüldüm az artıyor falan diye ama normalmiş. 313 çıktı ertesi gün tekrarladim 527 mi ne çıktı 2 gün sonra 1561 oldu bi daha da vermedim artık. Gördüğün gibi bi 3 4 katı arttı bi çok az arttı beta degeri kişiden kişiye değişir doktor o zaman bana değerler az olduğu için yeni olduğu için normal demişti artış için

Bir kişinin daha doktoru bulantın varsa çok iyi falan diye söylemişti tamamen saçmalık bende çok korkmuştum çünkü hem çok hastalık geçirdim hemde hamilelik bulantim yoktu. Kesin yaşamıyor bile dedim ama duydum kalbini gümbür gümbür
Bi gün olur bi gün olmaz canınızı sıkmayın

Hmm ayy anladım canım rahatladım valla çok teşekkür ederim bi de benim 5-6 tane yumurta büyümüştü artık hangisi döllendiyse doktor ikiz ihtimali bar dedi ama ben çok ihtimal vermiyorum hcg değerlerim ikiz değeri gibi değil

Doktor 120 altı olmaması gerek demişti çok şükür üstünde ama 200 olur demiştim insan yine de tedirgin oluyor
Doktor öyle dediyse daha ne ne güzel çıkmış tedirgin olma stres falan çok etkiliyor
Teşekkür ederim canım ben de okuyorum Meryem suresini içim rahatlıyor her okuduğumda. İnşallah güzel haberler alacağız hep
Hadi gözün aydın canım az kalmış kaçıncı haftada gidiyorsun doktora

Z Zeyna8784 doğru okuman daha iyi bende arapça olmadığı için malesef açıp dinliyorum takip ediyorum

Bulantı ile sağlıklı gebeliğin hiç bi ilişkisi yok. 7. Haftamdayım daha bir kere midem bulanmadı. Doktoruma da bulanmıyor falan diye anlatınca sevin işte şanslı yüzde 10 luk kısımdasın herkeste olmak zorunda değil demişti.

İnşallah çok teşekkür ederim moral olduğunuz için

Ben bu bulantı ile ilgili şey duydum bulantı olursa erkek olmazsa kız oluyormuş babaannem diyordu ama annem abimde de bende de hiç bulanmamis bakalım babaannemin tezi ne kadar doğru çıkacak

Allah razı olsun canımm inan biraz da olsa umutlandım. Bende hep kesin kalbi durdu falan diye düşünmeye başladım

Amin inşallah hepimizin yavrusunu bağışlasın , inanın çok yordu beni şu son 2 gün
Allah kimseye yaşatmasın

Canım benimde catlatma ignesiyle oldu ve tek yumurtam vardı geç döllenme ihtimali sonradan çatlama ihtimali falan da yok ona rağmen değerlerim böyleydi. Aşılama ile hamile kalan bi tanıdığım var onun adet günü 500 çıkmış hatta ikiz olabilir demisler tek çocuk. Yani benim fikrim artık kesinlikle beta değeri kişiden kişiye değişiyor hiç belli olmaz

Allah razı olsun canımm inan biraz da olsa umutlandım. Bende hep kesin kalbi durdu falan diye düşünmeye başladım
Hiç öyle düşünüp stres yapmaya gerek yok. Bak ben ilk bağırsak enfeksiyonu geçirdim 8 10 gün ishal kusma yani enfeksiyondan oluyordu. Tam iyiyim dedim korona oldum kalp atışını duymaya gidecekken hep üzdüm kendimi boşuna üzmüşüm nasipte varsa o çocuk geliyor. Bazen pamuklara sarsanda olmuyor maalesef
10+2yim bugün ben ne öyle aserdim ne başka bisey herkesi aynı etkileyecek diye bisey yok inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…