Merhaba benimde de sat 26 Ocak bende gebeliğin başında kovid oldum randevum da Perşembe günü hafif kasık ağrıları yorgunluk halsizlik var şuan inşallah bir sıkıntı yaşamayız doktora gittikten sonra da yazarım sizde yazın
Doktor dönüş yaptı mı canım? hafif bi kanamaysa ciddi bir şey yoktur inşallah.Kızlar bugün çok üzgünüm dün ilişki sonrası açık pembe kanamam oldu 1-2 saat sürdü sizce kötü bir durum mu doktoruma yazdım ama henüz cevap vermedi 5+6 bugün normal mi yerleşme ise ?
sat ne zaman sizin?Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim
3-4 gün ara verin dedi canım çok açık pembeydi zaten rahim ağzı damarları çatlıyormuş bazı kadınlarda hassas olabiliyormuş genelde bebeğe zarar vermez ama dikkat edin dediDoktor dönüş yaptı mı canım? hafif bi kanamaysa ciddi bir şey yoktur inşallah.
31 Ocak ovülasyon testi yaptım yumurtlamam da 15 ocaktısat ne zaman sizin?
15 ocaksa 11 haftalık filan olması lazım. Beta hcg yi bekle bakalım baya yükselmiş olması lazım.Panik yapma bakalım doktor ne dicek. İnşallah hayırlı haberler alırsın.31 Ocak ovülasyon testi yaptım yumurtlamam da 15 ocaktı
Bence görülmemesi çok normal. Geçen çarşamba 340 ise değerin bugün 2000 civarıdır. Bende 3860 beta hcg ile görülmemişti 2 gün sonra gittiğimde görmüştük.Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim
Daha çok yenisiniz, kasık ve bel ağrıları oldukça normal. Bebek sağlıklıysa kanama hiç sorun değilmiş. Aslında dinlenmeyi de sadece psikolojik bir önlem olarak veriyorlarmış. Yoksa düşecekse bunun iş yapmakla ayakta kalmayla bir bağlantısı yokmuş. O yüzden dinlenemiyorum diye kendinizi üzmeyin. Bizler dinleniyoruz da yine de oluyor. Tüm gün hastanede sıra beklerken hiç kanama olmuyor mesela evdeyken uzanırken bir bakıyorsun gelivermiş.İnanın görünce çamaşırımda o kanı başımdan aşağı kaynar sular döküldü , o kadar ruhsuzum ki 2 gündür enerjim çekildi sanki kötü bişi olacak diye korkudan ...
istirahat de edemiyoruz ki işe gidicem bugün mesela nöbetçiyim bi de sabaha kadar ayakta
Çok korkuyorum ve endişeliyim umarım kötü şeyler olmaz
Cevabınız ve desteğiniz için teşekkür ederim
Rabbim hepimizin evladını korusun
Canım şimdi çıktı beta hcg 1980,98 çıktı amin inşallah canım15 ocaksa 11 haftalık filan olması lazım. Beta hcg yi bekle bakalım baya yükselmiş olması lazım.Panik yapma bakalım doktor ne dicek. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Canım bana şuan umut oldun çok sağol şimdi çıktı beta hcg değerim 1980,98 çıktıBence görülmemesi çok normal. Geçen çarşamba 340 ise değerin bugün 2000 civarıdır. Bende 3860 beta hcg ile görülmemişti 2 gün sonra gittiğimde görmüştük.
Bu arada 31 ocaktı son reglim doktor 5 haftalık olması lazım dedi canımCanım şimdi çıktı beta hcg 1980,98 çıktı amin inşallah canım
Bence normal gözükmemesi benimde hem vajinal hem de abdominal usg den gözükmedi 2000 in üzerindeyken görüldü kese 10 gün sonrasında kalp atışı için çağırdı doktor. İçini ferah tut inşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklarBu arada 31 ocaktı son reglim doktor 5 haftalık olması lazım dedi canım
Amin canım benim inşallahBence normal gözükmemesi benimde hem vajinal hem de abdominal usg den gözükmedi 2000 in üzerindeyken görüldü kese 10 gün sonrasında kalp atışı için çağırdı doktor. İçini ferah tut inşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklar
Ne demek canım burad birbirimize yoldaş oluyoruz
Aynen ya bakalım duruma göre enfeksiyon ya çözülmesi gereken bir sorunmus düşük riski falan oluyormuş sanırımOnu da yapabilirsin ya eşlere bağımlı olmak ne zor.
Kötü düşünmeyin böyle bebiş iyidir merak etme bende normalde ilaç icmedigim zaman midem çok kötü oluyor ama bugün maşallah diyim nazar değmesin iyi hissediyorum kendimi böyle düşünme iyi hissettigin için sevin rabbimin izniyle iyidir bebeğinKızlar sizin mide bulantısı sürekli oluyor mu böyle sürekli aniden gelip giden bulantılar. Bende bugün hiç olması 4/5 gündür sürekli vardı. İyi mi kötümü bilemiyorum. Bulantım kesilince bişeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizinde kesiliyor mu arada hergün devam ediyor mu kızlar artık hwrşeyden tedirgin oldum. Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diye okudum heryerde. Sanki düşecek bilmiyorum çok mutsuz oldum bugünyarın randevum var kese görüşmüştü ama çok küçük olduğunda kalp atışına bakılmadı. Ben hep kalp atışını duyduğum hafta düşük yaptım hemde 5 defa bu seferki tüp bebek diye umutluyum işte. Yine de korkuyorum ilk defa gebe kaldığımda kanama yaşadım hem de
Kızlar merhaba ,
Uzun zaman sonra kontrolleri vs geçtikten sonra ancak yazabiliyorum
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım Ve 5+4 olduk çok şükür doktor cuma kesemizi yolk kesemizi gördü kalp atışını da usgden gösterdi
Haftaya cuma da yani bu hafta kalp atışını duymak için randevu verdi ..
Fakat hemen akşamına pembe renkli akıntı gördüm çamaşırımda
Doktorumu aradım hastaneye gittim kese duruyor endişelenecek bişi yok dedi eve geldik tekrar renkli akıntı gelmedi
Ama şuanda da peçeteye silince gelen çok minimal kahverengi akıntım var ?
Tehlikeli mi sizce aranızda bunu yaşayan ve gebeliği sorunsuz ilerleyen var mı ?
Açıkcası biraz korkuyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin evladını korusun
Kötü şeylere zihnimizde yer yok canım, pozitiflik esastır.Aynen ya bakalım duruma göre enfeksiyon ya çözülmesi gereken bir sorunmus düşük riski falan oluyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?