2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Dinlenebildiğin kadar dinlen canım. Gebeliktr uyku olayı oluyor biliyorsun. Birde vitaminli şeyler yemeye çalışta vücut kendini toparlasın

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim

Kızlar bugün çok üzgünüm dün ilişki sonrası açık pembe kanamam oldu 1-2 saat sürdü sizce kötü bir durum mu doktoruma yazdım ama henüz cevap vermedi 5+6 bugün normal mi yerleşme ise ?
Doktor dönüş yaptı mı canım? hafif bi kanamaysa ciddi bir şey yoktur inşallah.

Doktor dönüş yaptı mı canım? hafif bi kanamaysa ciddi bir şey yoktur inşallah.
3-4 gün ara verin dedi canım çok açık pembeydi zaten rahim ağzı damarları çatlıyormuş bazı kadınlarda hassas olabiliyormuş genelde bebeğe zarar vermez ama dikkat edin dedi

31 Ocak ovülasyon testi yaptım yumurtlamam da 15 ocaktı
15 ocaksa 11 haftalık filan olması lazım. Beta hcg yi bekle bakalım baya yükselmiş olması lazım.Panik yapma bakalım doktor ne dicek. İnşallah hayırlı haberler alırsın.

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla da karından ultrasonla da kese görülmedi kan testi verdim sonuç henüz çıkmadı geçen hafta çarşamba beta hcg 340 çıkmıştı çok endişeliyim
Bence görülmemesi çok normal. Geçen çarşamba 340 ise değerin bugün 2000 civarıdır. Bende 3860 beta hcg ile görülmemişti 2 gün sonra gittiğimde görmüştük.

Daha çok yenisiniz, kasık ve bel ağrıları oldukça normal. Bebek sağlıklıysa kanama hiç sorun değilmiş. Aslında dinlenmeyi de sadece psikolojik bir önlem olarak veriyorlarmış. Yoksa düşecekse bunun iş yapmakla ayakta kalmayla bir bağlantısı yokmuş. O yüzden dinlenemiyorum diye kendinizi üzmeyin. Bizler dinleniyoruz da yine de oluyor. Tüm gün hastanede sıra beklerken hiç kanama olmuyor mesela evdeyken uzanırken bir bakıyorsun gelivermiş.
Enerjinizin çekilmesi çok normal. Ama boş kaldıkça biraz geçmişe dönük okuyun rahatlarsınız. Sizden ileriki haftalardayız ve çok şükür ki sağlıklı ilerliyoruz. Biraz teslim olmakta fayda var elden geldikçe tabi umarım tek seferlik olur çabucak kesilir

15 ocaksa 11 haftalık filan olması lazım. Beta hcg yi bekle bakalım baya yükselmiş olması lazım.Panik yapma bakalım doktor ne dicek. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Canım şimdi çıktı beta hcg 1980,98 çıktı amin inşallah canım

Kızlar sizin mide bulantısı sürekli oluyor mu böyle sürekli aniden gelip giden bulantılar. Bende bugün hiç olması 4/5 gündür sürekli vardı. İyi mi kötümü bilemiyorum. Bulantım kesilince bişeylerin ters gittiğini düşünüyorum sizinde kesiliyor mu arada hergün devam ediyor mu kızlar artık hwrşeyden tedirgin oldum. Gebeliğin olumlu ilerleyişinin bir sebebi de bulantı diye okudum heryerde. Sanki düşecek bilmiyorum çok mutsuz oldum bugünyarın randevum var kese görüşmüştü ama çok küçük olduğunda kalp atışına bakılmadı. Ben hep kalp atışını duyduğum hafta düşük yaptım hemde 5 defa bu seferki tüp bebek diye umutluyum işte. Yine de korkuyorum ilk defa gebe kaldığımda kanama yaşadım hem de

Bu arada 31 ocaktı son reglim doktor 5 haftalık olması lazım dedi canım
Bence normal gözükmemesi benimde hem vajinal hem de abdominal usg den gözükmedi 2000 in üzerindeyken görüldü kese 10 gün sonrasında kalp atışı için çağırdı doktor. İçini ferah tut inşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklar

Sağolun kızlar Hayyal C cerio doktorum yazdı şimdi cuma kontrol var rahim ağzı damarlardan kaynaklanabiliyormuş pembeyse korkmayın dedi 3-4 gün ilişki olmasın dedi
Ne demek canım burad birbirimize yoldaş oluyoruz aman dikkat edin bak doktor da iyi konuşmuş
Onu da yapabilirsin ya eşlere bağımlı olmak ne zor.
Aynen ya bakalım duruma göre enfeksiyon ya çözülmesi gereken bir sorunmus düşük riski falan oluyormuş sanırım
Kötü düşünmeyin böyle bebiş iyidir merak etme bende normalde ilaç icmedigim zaman midem çok kötü oluyor ama bugün maşallah diyim nazar değmesin iyi hissediyorum kendimi böyle düşünme iyi hissettigin için sevin rabbimin izniyle iyidir bebeğin bence herkeste olabilen birşey bu lütfen içini ferah tut ben modum düştüğü zaman Meryem suresi açıp dinliyorum aslinda her gün düzenli olarak Meryem ve Yusuf süresini dinliyorum aç dinle istersen içine huzur dolsun hem Meryem suresi güçlü bebekler için , düşük tehdidi olanlar için çok iyiymiş öyle okumuştum bende öğrendiğim ilk günden beri dinliyorum

Korkma canım kese de sıkıntı yok demiş doktor. Burda bir çoğumuz kanama yaşadı yaşıyorda hala. Doktorum bana büyürken rahmi genişletiyor onun kanaması yerleşiyor onun kanaması bunlar demişti. Sen bol bol dinlen. Hangi doktora gidersen git dediği tek şey yatacaksın. Birde ilaç verdiyse onları düzenli kullanacaksın. Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin

Kızlar bir şey sormak istiyorum bugün kan verdim 02.03 te 17.1
04.03 te 52.4
07.03 te 144 çıktı diğerinde 2 gün ara vermeme rağmen 3 katından fazla katlayıp diğerinde 3 gün ara verip 2.5 katı katlaması normal mi sizce bilen biri yardımcı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…