Günaydın inş güzel bir gunn olur . Yatıyorum ama donersem hafif kanama geliyor hissediyorum böyle böyle kesilcek dimi hemen kesilmiyduHanımlar hepinize günaydın
Herkese bir öncekinden kolay ve çiçek gibi geçen bir gün diliyorum.
Gerçekten rahat geçen bi gün yok bir an önce normal hale gelsek iyi olurdu. Mide bulantısı az olduğu gün sancı oluyor. Sancım bitti akşam üstü şimdi mide bulantısı başladı
Öyle deme rahim genişliyor neticede…Ay daha fasulye ne kadar yer kaplar ki
Sen yine de kendine dikkat et çok yorma kendini olur muarada ağrıların olduğunu okumuştum süt ve yoğurt tüketimini arttırmanı ve belini destekleyerek yatmanı tavsiye ederim.
benim de sürekli bel çukurumda bir ağırlık var gibi ağrı var bu şekilde çok rahat ediyorum. Meğer multivitaminimin içinde kalsiyum yokmuş, magnezyum da cok azmışgünlük alımlarıma dikkat etmeye çalışıyorum artık ben de.
Öperim gözlerinden güzel anne
Çok geçmiş olsun geçmişte böyle bir deneyimim olmadı ama en azından protein açığını ve kalsiyum eksikliğini kapatabilmek için proteinli süt önerebilirim. En hafifi vanilyalılar oluyor. Laktozsuz ve ilave şekersiz oluyorlar zaten. Ben günlük tüketiyorum.diyetisyenim tarafından eklendi listeme.Günaydın kızlar… bugün nasılsınız hepiniz. Ben ortodonti tedavisi görüyorum dün telleri sıktırdım şimdi çok ağrım var. Yaptıranlar iyi bilir. Ne yiyeceğim ne zaman tellerimi sıktırsam en az 4/5 gün hiç bişey çiğneyemiyorumderdin birisi bitiyor birisi başlıyor. Zaten heyecanla çarşamba bekliyorum kalp atışını görebilecek miyim diye…çok erken olduğundan duyulmaz zaten
Hareketle beraber içerdeki çıkıyordur hemen kesilmez zaten benim de aktif kanama çıkışı 1 gün sürdü, lekelenme devam ediyor ama azalıyor günden güne. Sabırla dinlenmeye çalış doktorum bana kıpırdamadan yat dedi. Yatarken de vücudunu ystıklarla destekle lütfen. Rabbim şifa versin.Günaydın inş güzel bir gunn olur . Yatıyorum ama donersem hafif kanama geliyor hissediyorum böyle böyle kesilcek dimi hemen kesilmiydu
Ya çiçeğim ne oldu biliyor musun içeriğinde kalsiyum olmadığını görünce bi çok markaya baktım gebelikte kullanılan multivitaminlere hiçbirinde göremedim. Yok resmen. Magnezyum ise benimkinde sadece günlük ihtiyacın %15 i kadar var.Canım eğer multivitaminin içinde kalsiyum magnezyum eksikliği varsa bunları Nasıl tamamlıyorsun?
Saol canım bende arkadaşıma da sorayım o zaman o da diyetisyen sütte içemiyorum maalesef pek. Bilmiyorum hayırlısıyla lu süreçlerimizi atlarız rahatlarız bizde artık gerçekten hem kanamalı hem bulantılı süreçler bir çocuğumuzda da kanama ve lekelenme olmuş. Rabbim yardımcımız olsunÇok geçmiş olsun geçmişte böyle bir deneyimim olmadı ama en azından protein açığını ve kalsiyum eksikliğini kapatabilmek için proteinli süt önerebilirim. En hafifi vanilyalılar oluyor. Laktozsuz ve ilave şekersiz oluyorlar zaten. Ben günlük tüketiyorum.diyetisyenim tarafından eklendi listeme.
Hareketle beraber içerdeki çıkıyordur hemen kesilmez zaten benim de aktif kanama çıkışı 1 gün sürdü, lekelenme devam ediyor ama azalıyor günden güne. Sabırla dinlenmeye çalış doktorum bana kıpırdamadan yat dedi. Yatarken de vücudunu ystıklarla destekle lütfen. Rabbim şifa versin.
Ya çiçeğim ne oldu biliyor musun içeriğinde kalsiyum olmadığını görünce bi çok markaya baktım gebelikte kullanılan multivitaminlere hiçbirinde göremedim. Yok resmen. Magnezyum ise benimkinde sadece günlük ihtiyacın %15 i kadar var.
Ben gebeliğin başından beri cok yorgunluk, kemik ağrısı çekince araştırmaya başladım kalsiyum magnezyum eksikliği yapıyor diye. Bu yüzden Bi 10 gündür günlük yoğurt tüketemediğim için ayran içiyorum, gün içinde 1-2 bardak proteinli süt içiyorum bu şekilde ağrılarım geçti.
Kanama sonrası 2 gündür hafif bel oyuntumda ağırlıkla karışık bi ağrı vardı, sürekli belimi destekliyorum ayranı 2 katına çıkardım bu sabah hamdolsun iyiym.
Uzun oldu ama gerçekten faydasını gördüğüm için burda ısrarla yoğurt süt tüketimine vurgu yapıyorum.
Herkes şifa bulur inşallah
Az bir lekelenme olsa da Yine de bir doktora görünmeni tavsiye ederim geçmiş olsun.Kızlar dün günlük pede İnce Kahverengi lekeleme gördüm.Peçeteye silince bişey yok. Sizce endişelenmeli miyim? Perşembe randevum var ama yarın mı gitsem karar veremedim.
İnşallah canım benim çok aminSaol canım bende arkadaşıma da sorayım o zaman o da diyetisyen sütte içemiyorum maalesef pek. Bilmiyorum hayırlısıyla lu süreçlerimizi atlarız rahatlarız bizde artık gerçekten hem kanamalı hem bulantılı süreçler bir çocuğumuzda da kanama ve lekelenme olmuş. Rabbim yardımcımız olsun
GünaydınHanımlar hepinize günaydın
Herkese bir öncekinden kolay ve çiçek gibi geçen bir gün diliyorum.
Kızlar whatsaptan grubu yok mu açsak diyorum ya. Hepimiz sürekli şuraya giremiyoruz öyle daha hızlı iletişim olurdiye düşünüyorum sizce uygun mu numaramızı özelden yazarız soysala o grup açıp ekler hepimizi
Teşekkür ederim yarın sabah erkenden gideyim doktoraAz bir lekelenme olsa da Yine de bir doktora görünmeni tavsiye ederim geçmiş olsun.
İnşallah canım benim çok amin
Ay bilemedim ki çok gerekli miKızlar whatsaptan grubu yok mu açsak diyorum ya. Hepimiz sürekli şuraya giremiyoruz öyle daha hızlı iletişim olurdiye düşünüyorum sizce uygun mu numaramızı özelden yazarız soysala o grup açıp ekler hepimizi
Telegramda tüp bebek grubu var kadınlar kulübünden gördüm bende ıletısım daha rahat oluyorKızlar whatsaptan grubu yok mu açsak diyorum ya. Hepimiz sürekli şuraya giremiyoruz öyle daha hızlı iletişim olurdiye düşünüyorum sizce uygun mu numaramızı özelden yazarız soysala o grup açıp ekler hepimizi
Tabi istek üzerine olur zaten. Burda gayet aktif olduğumu biliyor zaten telefon numarası paylaşımı çok güvenli gelmiyor bana sadece. Burası da gayet yeterli kalıyor iletişim için diye düşündüm ben sadece:) wp geçince grup sessizleşebilir iyiceBenimkisi öyle dese ne demek ne gerek var seninle değil onlarla konuşuyorum onlarla yaşıyoruz herşeyi birbirimize destek oluyoruz derim. Gerçi eşim de karışmaz zaten. Bayanlardan da kıskanacak değil herhalde :))) tabi istemeyenler eklenmesin isteyenler eklesin o zaman. Olmaz mı
İşte bazen bazılarımız giremiyoruz bir kaç gün hepimiz aktif olamıyoruz maalesef mesela ben 2 gün giremedim. Girdiğimde de konular birikmiş oluyor. Diğer türlü numaralarımızı zaten mesaj üzerinden yollayacağız. Bilmem katılmak isteyen varsa mesaj olarak bana iletsin o zaman ben eklerim. Buradan konuşuruz ama acil durumlar olduğunda da hızl bir şekilde oradan destek alırız birbirimizdenTabi istek üzerine olur zaten. Burda gayet aktif olduğumu biliyor zaten telefon numarası paylaşımı çok güvenli gelmiyor bana sadece. Burası da gayet yeterli kalıyor iletişim için diye düşündüm ben sadece:) wp geçince grup sessizleşebilir iyice
Bi canımın kıymetini bilmeyen ben varım herhaldeağır kaldırmayın kanamanız varsa dikkat edin bulaşık vs. bunlardan bisey olmaz sağlıklı bebek her türlü tutunur sonuç ben. Annem evde 2 kardeşi babam 2 çocuğu bir de ben karnında her iş ona bakıyormuş tabii. Sonuç burdayim
Kendinizi cok kasiyormuşsunuz gibi geliyor bana kanaması düşük ihtimali ağır bulantı vs. geçirenler hariç diyorum. Böyle düşünüp durup stres yapmak bence daha kötü, cünkü üzüntüden stresten kanamasi olani çok duydum. İyiyseniz dolaşırsınız veya bi bulaşık falan küçük işler yaparsınız havanız değişir sürekli aynı şeyleri düsünmezsiniz kafaniz dağılır. Bunlardan bisey olacağını sanmıyorum
Kötü amaçla demiyorum ama kendinizi çok sıkıp yıpratmak bunlar daha çok etkiler bence. Ama içinizden gelmiyorsa yapmayın yatın tabii yardim edeninizde varsa
Hiç birsey yapmıyorum mutfağı zoraki topluyorum midem sürekli bulanıyorKızlar siz süpürge tutuyomusunuz ben korkumdan hala supurmuyorum
İnşallah canım hayırlısıyla keseyi görseydim daha çok küçük benimkiTedbir amaçlı canım. Daha önce düşüğüm olmuştu. Bu da tüp bebek o yüzden. İyi düşün iyi olsun korkma
Kızlar ne zaman böyle bulantılarınız başladı şuan kaç haftalıksınız. Benim ara ara hafif bulantım oluyor. Birden yerken oluyor hemen geri gidiyor ama. Normal mi böyle olması. Ama öyle sürekli bulanmıyorHiç birsey yapmıyorum mutfağı zoraki topluyorum midem sürekli bulanıyorev aldı başını gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?