2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay daha fasulye ne kadar yer kaplar ki🙈

Kız 2mm bile büyüse orda kendine yer açmak ister 😂 hiç öyle deme ay ben geçen hafta keseye gittiğimde o orda minicik bir noktaydı dün gittim büyümüş dedşm ne ara bu gözükür hale geldi diye 😂

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kendini suçlama dediğin gibi sağlıklı bir gebelikse biraz dikkat ile devam edecek inşallah. Sağlıksız bir gebelikse ne yaparsak yapalım boş bana da doktorum bunu söyledi.
Sen önlemini al ve bence sadece 1 haftalığına değil bir süre yat. Doktorumdan cok memnunum bana - 12-14 haftaları görürsek inşallah %90 bebeği kucağımıza aldık diyoruz bu günlerde biraz dikkat etmek lazım sadece dedi.Zor oluyor biraz ama dayanacağız mecbur :)
Aynen öyle yok yatarım zaten bişe yapmam bu korku bana yeter daha hamileliğin enn başında . Rabbim hayırlı ise cabuk iyileştirsin hayırsız ise çok alıştırmasın cok uzucu. Nazlı olcak demekki. Kaynanam kız bebekler kanama yapar diyor😆

Doktorunuzla ne yaşadınız bılmıyorum ama şans işi bırazda. Ben çok şükür çok memnunum Allah nasıp ederse doğumunda aynı doktorda yapmayı planlıyorum. Hatta ıkıncı tüp benegımı de yıne aynı doktora gıdecegım bu yola çıkarken önce doktorum bana inandı guvendı güç verdı şimdi onu ben bırakamıyorum 😀 Allah razı olsun emeklerinden sevgılı doktorum Dilek Aslan 💓
Yanlışlıkla sana cevap yazmışım 🙈başka birisi yazmıştı sanırım yerim çok uzak değiştirsen sıkıntı olur mu diye. Tabikide değiştirebilir doktoruna da danışıp çoğu insan öyle yapıyor. Kendisine yakan iyi bir doktor bulabilir. Siz şanslısınız ilgili alakalı doktor bulmak artık çok zor diyebilirim.Bende sağlıkçıyım 15 senedir aralıksız çalışıyorum son 2 ay hariç o yüzden doktorların potansiyelini biliyorum😌 Gerçekten de şanslısınız. İnşallah sağlıkla güzellikle sıkıntısız atlatırız bı süreçlerimizi 💐💐

Kız 2mm bile büyüse orda kendine yer açmak ister 😂 hiç öyle deme ay ben geçen hafta keseye gittiğimde o orda minicik bir noktaydı dün gittim büyümüş dedşm ne ara bu gözükür hale geldi diye 😂
Bende 1 hafta sonra gidecem. bundan sonra daha heyecanlı olur ultrasonlar hareket ettiklerinde bi de 😍
Şimdiden heyecanlanıyorum ısırıcam her yerini😂

Aynen öyle yok yatarım zaten bişe yapmam bu korku bana yeter daha hamileliğin enn başında . Rabbim hayırlı ise cabuk iyileştirsin hayırsız ise çok alıştırmasın cok uzucu. Nazlı olcak demekki. Kaynanam kız bebekler kanama yapar diyor😆
Benimde bildiğim erkekler kanama yapar kişiden kişiye değişiyor yerleşme kanaması 😂

Aynı duaları ettim ben de :) allahım hayırlı ve kolay eylesin gebeliklerimizi.

Bugün biraz doktorları okudum gece uyku bölünmeleri de cok normalmiş çiçeğim ☺️ İşte gebelik bu basit mi insan büyütüyoruz 😅 vücut alışacak zamanla. Doğumdan sonraki gece uykusuzluklarına hazırlık herhalde 🤣
Evet ilk gebeliğimden çok farklı şeyler yaşıyorum bunu yaşamış olacağım 😅Doğumdan sonraki uykusuzluga hemen alisiliyor, yeterki emsin yeter ki büyüsün diye o zaman Allah daha büyük bir güç veriyor ☺️😇

Evet ilk gebeliğimden çok farklı şeyler yaşıyorum bunu yaşamış olacağım 😅Doğumdan sonraki uykusuzluga hemen alisiliyor, yeterki emsin yeter ki büyüsün diye o zaman Allah daha büyük bir güç veriyor ☺️😇
Valla o günleri şimdiden düşündükçe bana da güç geliyor :) ay içim kıpır kıpır oldu yine 🤩🤩

Bende 1 hafta sonra gidecem. bundan sonra daha heyecanlı olur ultrasonlar hareket ettiklerinde bi de 😍
Şimdiden heyecanlanıyorum ısırıcam her yerini😂

Kesinlikle o hareket ettikleri zaman ultrason videoları vs çok güzel oluyor. Bende heycanlanıyorum ah birde zamanı gelse hissetsek minikleri içimizde kıpır kıpır olsalar 😍

Bi canımın kıymetini bilmeyen ben varım herhalde🤦🏻‍♀️ ağır kaldırmayın kanamanız varsa dikkat edin bulaşık vs. bunlardan bisey olmaz sağlıklı bebek her türlü tutunur sonuç ben. Annem evde 2 kardeşi babam 2 çocuğu bir de ben karnında her iş ona bakıyormuş tabii. Sonuç burdayim:halay:
Kendinizi cok kasiyormuşsunuz gibi geliyor bana kanaması düşük ihtimali ağır bulantı vs. geçirenler hariç diyorum. Böyle düşünüp durup stres yapmak bence daha kötü, cünkü üzüntüden stresten kanamasi olani çok duydum. İyiyseniz dolaşırsınız veya bi bulaşık falan küçük işler yaparsınız havanız değişir sürekli aynı şeyleri düsünmezsiniz kafaniz dağılır. Bunlardan bisey olacağını sanmıyorum
Kötü amaçla demiyorum ama kendinizi çok sıkıp yıpratmak bunlar daha çok etkiler bence. Ama içinizden gelmiyorsa yapmayın yatın tabii yardim edeninizde varsa :halay:

Bi canımın kıymetini bilmeyen ben varım herhalde🤦🏻‍♀️ ağır kaldırmayın kanamanız varsa dikkat edin bulaşık vs. bunlardan bisey olmaz sağlıklı bebek her türlü tutunur sonuç ben. Annem evde 2 kardeşi babam 2 çocuğu bir de ben karnında her iş ona bakıyormuş tabii. Sonuç burdayim:halay:
Kendinizi cok kasiyormuşsunuz gibi geliyor bana kanaması düşük ihtimali ağır bulantı vs. geçirenler hariç diyorum. Böyle düşünüp durup stres yapmak bence daha kötü, cünkü üzüntüden stresten kanamasi olani çok duydum. İyiyseniz dolaşırsınız veya bi bulaşık falan küçük işler yaparsınız havanız değişir sürekli aynı şeyleri düsünmezsiniz kafaniz dağılır. Bunlardan bisey olacağını sanmıyorum
Kötü amaçla demiyorum ama kendinizi çok sıkıp yıpratmak bunlar daha çok etkiler bence. Ama içinizden gelmiyorsa yapmayın yatın tabii yardim edeninizde varsa :halay:
Ya Minnoşum sana ben kocaman maşallah diyorum 🧿 iyi niyetinden şüphem yok stres konusunda ise ekstra katılıyorum sana 🤩
Benim annem de köyde geçirmiş hamileliklerini ağıra çok zorlamamış ama hiçbir zaman kaçamamış tabi yemektir, hayvanlarla ilgilenmektir, arada tarla bağ bahçe ilgilenmesidir. 3 kardeşiz sadece ortancamızda kanaması olmuş 4 ay yatmış. Bu kanaması da yerde kayan halıyı koltuğun kenarına dayanarak ittirmesiyle başlamış.i hala çok zorlamamıştım der. Cok basit bir hareket aslında.
Hangimiz başına ne geleceğini bilmiyor o yüzden endişeleri de normal bence. Bir de bir çok insanın geçmişte üzücü deneyimleri var. Riske atmak istemiyor kimse kendini haliyle.☺️
Benim ilk iki kanamam çok kısa bir yürüyüş sonrası oluşmuştu. Sonuncusu ve en şiddetlisi ağrısızdı ama gece uykumda uyandırdı. Sebepsiz de olabiliyor sanırım. Ya da bilmediğim bir sebebi var Allah biliyor.

Ama bir şey diyeyim mi o hariç dediğin kısmı çıkarırsak tamamen iyi olan çok az insan kalıyor, biz baya kalabalığız o yüzden çok göz önündeyiz 🙈
Sen yine de kendine dikkat et çok yorma kendini olur mu 🌸 arada ağrıların olduğunu okumuştum süt ve yoğurt tüketimini arttırmanı ve belini destekleyerek yatmanı tavsiye ederim.
benim de sürekli bel çukurumda bir ağırlık var gibi ağrı var bu şekilde çok rahat ediyorum. Meğer multivitaminimin içinde kalsiyum yokmuş, magnezyum da cok azmış 😅 günlük alımlarıma dikkat etmeye çalışıyorum artık ben de.
Öperim gözlerinden güzel anne 🌸💖

Günaydın kızlar… bugün nasılsınız hepiniz. Ben ortodonti tedavisi görüyorum dün telleri sıktırdım şimdi çok ağrım var. Yaptıranlar iyi bilir. Ne yiyeceğim ne zaman tellerimi sıktırsam en az 4/5 gün hiç bişey çiğneyemiyorum 😞derdin birisi bitiyor birisi başlıyor. Zaten heyecanla çarşamba bekliyorum kalp atışını görebilecek miyim diye…çok erken olduğundan duyulmaz zaten

Back
X