• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya kurban olduğum kendine bu kadar eziyet etme, vaktinden önce git muayeneye için rahat etsin ne olacak. Kendini üzmen sana zarar. Bulantına ne diyeceğimi bilmiyorum bende de iştahımda müthiş keyifsizlik var açım iki lokma zor yutuyorum tıkanıyorum. Sizlerin durumunu tahmin edemiyorum haftalardır.
Proteinli sütler var denedin mi hiç? Yeterince beslenemediğin bu dönemde en azından faydası olurdu.
Şey, aslında giderim de, bebeğimi 9.hafta kaybetmiştim, o yüzden 9.hafta hastaneye gitmek istemiyorum.😔

Ben normalde de hayvan sütü tüketmezdim şimdi hiç tüketemem bitkisel süt içebilirim ancak, ama her gün küçük bir kase yoğurt yiyorum o bile beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin.🙈

Aynen canım en yüksek risk ilk dönemde galiba bir an önce gelsin geçsin endişeler bitsin sıkıntısı olanların sıkıntısı geçsin inşallahh🤲🏻
Bende öyle diyordum senin gibi kuzu ama sagolsun annem gelince 2 3 hafta cook hızlı geçti bi bakmışım 7den 10a atladım, tabi ağrılarım olmadı mı cook oldu ama zaman geçti şükür inşallah sende zaman geçirirsin bi an önce annenin yanına falan mı gitsen acaba sen de?
3 hafta geçti son hafta geçmiyor bakalım daha karar veremedim sağlıklı olsun da beklerim allahin izniyle🤲🏻
Gelmiyor bir de bana küstü, kimseye söylemiyorum diye. İnsanı annesi anlamazsa kim anlayacak bilmiyorum, ne diyeyim ki.

Ben de gitmek istemiyorum hiçbir yerde rahat edemiyorum bebeğim.

Annen benim de yanıma gelse keşke.🙈

Burda evhamlı arkadaşlarımız var ayrıca bilinçli çok arkadaşımız var ama size bu doktoru takip etmenizi öneriyorum. Annem biz bi hamileliğimizi öğrendiğimizde giderdik bir doğuma bir siz çocuk doğurmuyorsunuz diyor ben artık kafa olarak daha rahatım hiç olmazsa bir şey yaşadımmı google dan araştırmıyorum size link bırakıyorum muhakkak izleyin.Bu doktor efsane. Bir arkadaş
çıkıyor yok vajinadan bakmak tehlikeli bir arkadaş yurtdışı örneğini vermiş çok güzel her şeyin ayarı var okadar tıp okuyorlar herhalde aleti nereye sokacaklarını bilirler diye düşünüyorum. Bu arada bir arkadaşı okudum kimseyi kızdırmak,üzmek istemiyorum ama ben bebeğimin 3 kere kalp atışını duydum 2 si kahverengi çok akıntım vardı stresten gittim dinletti sordum. Zararı var mı diye 3 saniye dinletiyorum için rahat etmese stres olsan daha zararlıdır diye güldü hiçbir bilimsel kanıtlanmış bir durumu yok doktorların bazıları kendi kendilerine bilimin kendi bildiğinden ibaret sanıyor değiştirin arkadaşlar içinize sinmeyen doktoru,sizinle konuşmayan sizi rahatlatmayan doktoru değiştirin belki 1 kere yaşayacağınız şeyi berbat etmesine izin vermeyin benim doktorum bütün sorularıma cvp verir konuşur whatsappdan yazarım cvp verir ozaman daha güvende hissediyorsunuz emin olun.

Ne güzel yazmışsınız. Ben bu sabah hem vajinal muayene yaptırdım hemde 7+3 haftalık kalp atışını dinledim. Sonra gelip buradaki bazı yazıları okuyunca kendimi kötü hissettim kardeşimi aradım hatta. Ben kalp atışını dinledim zararlı mı, vajinal muayene yaptırdım zararlı mı diye. Her doktorun doğrusu kendine benimde doktorum Prof. adam ilk bana vajinal bakmamış, ilk benim bebeğimin kalbini 7 haftalık dinlememiştir elbette… Kendimize eziyet ediyoruz bazen keşke bişeyi kafaya takmasak.

Şey, aslında giderim de, bebeğimi 9.hafta kaybetmiştim, o yüzden 9.hafta hastaneye gitmek istemiyorum.😔

Ben normalde de hayvan sütü tüketmezdim şimdi hiç tüketemem bitkisel süt içebilirim ancak, ama her gün küçük bir kase yoğurt yiyorum o bile beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin.🙈
Ya biliyorum ama daha önce de söyledim bu bambaşka bir gebelik. Yepyeni bir süreç 🌸 rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah anlıyorum seni de.
Hayvan sütünü laktoz içeriğinden dolayı tüketmiyorsan eğer proteinli sütler laktozsuz ve ilave şekersiz oluyor ☺️
Oh o yoğurtlar şifa olsun kuzum ayran da yap iç kemik ağrılarına cok iyi geliyor kalsiyum magnezyum içeriğinden dolayı.
Kendim de deneyimledim, 1 haftadır düzenli tüketiyorum hiç ağrım kalmadı. Aldığım vitaminde var sanıyordum meğer kalsiyum yokmuş magnezyum da azmış şifa gibi geldi 😅

Gelmiyor bir de bana küstü, kimseye söylemiyorum diye. İnsanı annesi anlamazsa kim anlayacak bilmiyorum, ne diyeyim ki.

Ben de gitmek istemiyorum hiçbir yerde rahat edemiyorum bebeğim.

Annen benim de yanıma gelse keşke.🙈
Ah kıyamam ya benim annem yerinde durmaz onu takip ederken zaman hızlı geçti o yüzden canım ama o da yerinde pek duramıyor 14 gün kalabildi gitti sonra. Ama tabi haklısın mide bulantısıyla kafanı kaldıramıyorsundur anne evi de olsa insan yok kalkayım mi yatayım mi falan tedirgin oluyor. Şiddetli şekilde 8 9 gün yaşadım ama seni çok iyi anlıyorum kafamı kaldırmak istemiyordum yorgun düşüyorsun bisey de yiyemedikce Allahimm bi an önce gelir geçer insallah tel elimden gelen bu yavrum sana bol bol dua etmek 😪😪

Ben de aldım 🤣 lcw indiriminden 700/250 kuponla bi kaç zıbın, bebe yastığı, örgü battaniye ve şarjlı göğüs pompası aldım 🤪 ykuponsuz şimdiden almazdım hayatta da baktım baya iyi fiyat oluyor kaçıramadım 😂 baya alışveriş isteğimi bastırdı almadan durabiliyorum şimdi 😂😂
700 liraya 250 lira indirim mi canım tam o kısmı anlamadım ama öyleyse çok iyiymişş. Ben indirimden değilde önüme geldi çorap aldım, dayanamadım bi emzik aldım, sonra girdik bi yere mesela müslin örtü pike vs. aldım.
Bunlar ufak tefek şeyler ama bi anda almaya kalkınca o kadar çok para tutuyor ki. Zaten hersey sürekli pahalanıyor o yüzden hem aklıma gelen ihtiyaç bisey olursa diye ufaktan başladım. İlerde dua ederim kendime artik iyi ki almışım diye 🤣
Foto da ekliyimm🥰

Eklentiler

• 20220304_211828.webp
    20220304_211828.webp
    131,8 KB · Görüntüleme: 68
Ya biliyorum ama daha önce de söyledim bu bambaşka bir gebelik. Yepyeni bir süreç 🌸 rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah anlıyorum seni de.
Hayvan sütünü laktoz içeriğinden dolayı tüketmiyorsan eğer proteinli sütler laktozsuz ve ilave şekersiz oluyor ☺️
Oh o yoğurtlar şifa olsun kuzum ayran da yap iç kemik ağrılarına cok iyi geliyor kalsiyum magnezyum içeriğinden dolayı.
Kendim de deneyimledim, 1 haftadır düzenli tüketiyorum hiç ağrım kalmadı. Aldığım vitaminde var sanıyordum meğer kalsiyum yokmuş magnezyum da azmış şifa gibi geldi 😅
Biliyorum minnoşum biliyorum da, önüne geçemediğim tuhaf bir duygu. Belki de 15’ine kadar geçip giderim.🤷🏻‍♀️

Süt hep midemi bulandırırdı kahveyi bile soya sütlü içerim hep, şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor ama ayran içebilirim, yoğurt yiyorum diye ayran yapmamıştım. Yarın ayran da içerim. 😋. Ay gebelik öncesi magnezyum ilacı aldım bir sürü ama kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor sızlıyor.

Bir de kabızlık için çözümün varsa faydalanmak isterim.😅 Kuru kayısı denedim ama ı ıhh.

700 liraya 250 lira indirim mi canım tam o kısmı anlamadım ama öyleyse çok iyiymişş. Ben indirimden değilde önüme geldi çorap aldım, dayanamadım bi emzik aldım, sonra girdik bi yere mesela müslin örtü pike vs. aldım.
Bunlar ufak tefek şeyler ama bi anda almaya kalkınca o kadar çok para tutuyor ki. Zaten hersey sürekli pahalanıyor o yüzden hem aklıma gelen ihtiyaç bisey olursa diye ufaktan başladım. İlerde dua ederim kendime artik iyi ki almışım diye 🤣
Foto da ekliyimm🥰
Ay çok güzeller heyecanlandımmmm🤩
Evet canım lcw uygulamada çark çevirerek kupon kazanıyorsun çeşit çeşit kupon var indirin takip edin günlük kodlar alıyorsunuz ☺️
En mantıklısı şimdiden ufak ufak almak. Her şey ateş pahası oluyor günden güne maalesef. Şu e bebek Şubat indirimi bizim 6. Aya filan denk gelseydi güzel bi alışveriş yapardık da kısmet artık önümüzdeki kampanyalara 🤩

Ah kıyamam ya benim annem yerinde durmaz onu takip ederken zaman hızlı geçti o yüzden canım ama o da yerinde pek duramıyor 14 gün kalabildi gitti sonra. Ama tabi haklısın mide bulantısıyla kafanı kaldıramıyorsundur anne evi de olsa insan yok kalkayım mi yatayım mi falan tedirgin oluyor. Şiddetli şekilde 8 9 gün yaşadım ama seni çok iyi anlıyorum kafamı kaldırmak istemiyordum yorgun düşüyorsun bisey de yiyemedikce Allahimm bi an önce gelir geçer insallah tel elimden gelen bu yavrum sana bol bol dua etmek 😪😪
Amin minnoşum aminn.🤲🏻
Bu arada bebişe bir şeyler almışsın bana ne ben de almak istiyorum ya. Ben bir şey almaya kalksam eşim hemen ‘erken mi sanki’ bakışı atıyor.😩

Ay çok güzeller heyecanlandımmmm🤩
Evet canım lcw uygulamada çark çevirerek kupon kazanıyorsun çeşit çeşit kupon var indirin takip edin günlük kodlar alıyorsunuz ☺️
En mantıklısı şimdiden ufak ufak almak. Her şey ateş pahası oluyor günden güne maalesef. Şu e bebek Şubat indirimi bizim 6. Aya filan denk gelseydi güzel bi alışveriş yapardık da kısmet artık önümüzdeki kampanyalara 🤩
Aklımızda bulunsun canım hepimizinn zaten benim aklımda ki fikir de burda biraz daha zaman ilerlesin, kim ne aldıysa alacaksa liste yapar biri bisey unutursa fikir olur veya indirim haberi yaparız birbirimize.
Hemde nasıl pahalı valla ufacık bi kaç parça bisey alıyorsun 200 300 400 gidiyor bi bakıyorsun 2 parça bisey var mesela. O yüzden şimdiden atmaya başladım kenara sırada tırnak makası vs.set oluyor ya onu almak var 😅 böyle ufaktan ufaktan fazla üzmez de hem

Biliyorum minnoşum biliyorum da, önüne geçemediğim tuhaf bir duygu. Belki de 15’ine kadar geçip giderim.🤷🏻‍♀️

Süt hep midemi bulandırırdı kahveyi bile soya sütlü içerim hep, şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor ama ayran içebilirim, yoğurt yiyorum diye ayran yapmamıştım. Yarın ayran da içerim. 😋. Ay gebelik öncesi magnezyum ilacı aldım bir sürü ama kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor sızlıyor.

Bir de kabızlık için çözümün varsa faydalanmak isterim.😅 Kuru kayısı denedim ama ı ıhh.
Evet öneriler geliyor
Burda -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- sağolsun kendisi bizden deneyimli paylaştı örnek bir beslenme.
Ben de bugün sabah kayısı, öğlen kivi, elma, armut üçlüsü ile ilaçsız tuvalete çıkabildim neyseki. Yoksa inanılmaz kabızlık çekiyorum.
Ama çok zorda kalırsan ilaç almanda sıkıntı yok ben doktoruma sordum dulcolax kapsül var evde alabilirmiyim dedim kullanabilirsin sıkıntı yok dedi. Bol su kilit nokta zaten.
İşine yarar umarım ☺️

Aklımızda bulunsun canım hepimizinn zaten benim aklımda ki fikir de burda biraz daha zaman ilerlesin, kim ne aldıysa alacaksa liste yapar biri bisey unutursa fikir olur veya indirim haberi yaparız birbirimize.
Hemde nasıl pahalı valla ufacık bi kaç parça bisey alıyorsun 200 300 400 gidiyor bi bakıyorsun 2 parça bisey var mesela. O yüzden şimdiden atmaya başladım kenara sırada tırnak makası vs.set oluyor ya onu almak var 😅 böyle ufaktan ufaktan fazla üzmez de hem
Aynen öyle 🤩 yaparız tabi listeleri de. Bir yandan bebeğime ne almalıyım topiğini de takip ediyorum şimdiden kulağa küpe olsun diye 😅

Amin minnoşum aminn.🤲🏻
Bu arada bebişe bir şeyler almışsın bana ne ben de almak istiyorum ya. Ben bir şey almaya kalksam eşim hemen ‘erken mi sanki’ bakışı atıyor.😩
Bütün dualarim sen ve sıkıntı çeken herkesle Allah sıkıntılarınızı alıp güzelliğe çevirsin bir an önce insallahh🤲🏻
Evet tutamadım kendimi aldım canim valla benim eşimde aynı şeyleri diyordu cinsiyet bi belli olsun falan diye, mağazaya girince şöyle bi bakındı onunda canı çekti 😅 şu güzelmiş bu güzelmiş derken fiyatlara bi baktı kiii hemen al bi kaç bisey ufak tefek başlayalım dedi ahahah🤦🏻‍♀️
Yoksa bu ihtiyaçlar bitmezzz

Görmeyenlerde varmış galiba canım o yüzden şey yaptım allahin izniyle çikolata falan yiyip gidicem inşallah sağlıklıdır minigim. Öyle canım tabi şu ilk aylar bi geçse daha rahatlicaz aslında 12den sonra belki 1 ay bekleme sabrımızda olur o zaman🤭
Normal sartlarda hamilelik boyunca ve sonrasinda kola icmyorum ama cikolata ve kola bebisi bayagi hareketlendiriyor benim oglan yerinde durmuyordu 360 derece dönüyordu😅 muayene öncesi cok az cikolata yiyip 2-3 yudum kola iciyordum🙈 aklinda olsun denemek istersen tabiki kola zararli önermem ama bende arkadaslardan duyup denemistim o zamanlar :) bebege de bagli kimi uyur kimi daha hareketli olur ki bu dogum sonrasida degismez mesela tekmeledigi saatlerde dogum sonrasida uyanik oluyor bebek ilginc ama oyle :) sabah 5 gibi tekmeliyordu cok hareketli oluyordu, dogdu her gün 5 te mutlaka uyaniyordu.

Evet öneriler geliyor
Burda -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- sağolsun kendisi bizden deneyimli paylaştı örnek bir beslenme.
Ben de bugün sabah kayısı, öğlen kivi, elma, armut üçlüsü ile ilaçsız tuvalete çıkabildim neyseki. Yoksa inanılmaz kabızlık çekiyorum.
Ama çok zorda kalırsan ilaç almanda sıkıntı yok ben doktoruma sordum dulcolax kapsül var evde alabilirmiyim dedim kullanabilirsin sıkıntı yok dedi. Bol su kilit nokta zaten.
İşine yarar umarım ☺️
Teşekkür ederim beybisi, kefir içemiyorum meyvelisini alabilirim ama.
Sabah yarım elma, akşam üzeri de yarım armut yemiştim oooh bu gece kendimden bir beklentim olabilir o zaman. Ha gayret canını sevdiğim.😂😂

Bol su olmuyor, önceden günde en az 3 litre su içerdim, 1 litreyi dahi bitiremiyorum. Daha da zorlarsa doktorumla görüşeyim o ilaç için.

Teşekkür ederim beybisi, kefir içemiyorum meyvelisini alabilirim ama.
Sabah yarım elma, akşam üzeri de yarım armut yemiştim oooh bu gece kendimden bir beklentim olabilir o zaman. Ha gayret canını sevdiğim.😂😂

Bol su olmuyor, önceden günde en az 3 litre su içerdim, 1 litreyi dahi bitiremiyorum. Daha da zorlarsa doktorumla görüşeyim o ilaç için.
Sorma ya kefiri ben de içemiyorum ayrana sardım o yüzden. Tek başına yoğurdu da yutamam çünkü öyle kötü bi alışkanlığım var 🥲
Hadi bakalım inşallah faydası olur sana 😅
Allah şifa versin kuzum. Zorlayıp içmeye çalış suyu da. Su şifa biliyorsun🌸

Back
X