• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet gynositol bildiğim kadarıyla pkolular icin yumurta büyütmeye yarıyor
Bilmiyorum valla canım ben korona oldum kan sulandirici iğne yine vermedi ağır gecirmedigin sürece gerek yok dedi bilmiyorum nasıl oluyor o yüzden
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım yarım sabah başlıyorum iğnemi de vuruncam

Ne kadar oldu peki :) Bence direk 7 haftaliktan sonra gitmek lazım. Kalp atışı direk duymak daha iyi 😀
İki hafta sonra gelin dedi onun için heralde 5+5 felan olcam tahmini ama tüp bebek nasl hesaplanıyor ultrasonda nasıl cıkar bilmiyorm kullandığım ilaclarda oldugun için okdar beklemem

İki hafta sonra gelin dedi onun için heralde 5+5 felan olcam tahmini ama tüp bebek nasl hesaplanıyor ultrasonda nasıl cıkar bilmiyorm kullandığım ilaclarda oldugun için okdar beklemem
Daha küçük bicirik :) 😀 tüp bebek işi hakkında bilgim yok. Farklılık gösterebilir:) gerçi ben her türlü ilk olduğu için biz hep canlı canlı öğreniyoruz:)

Perinatoloji baktıysa onların cihazları iyidir tabii keşke küçükken de böyle net görsek hep 🙈 benim fasulye ayakta duruyor gibiydi 7+2de Hahaha uzaktı tabi simdi gittiğimde nasıl olur kim bilir. Normal doktorda belki göremezdin canım hareketini çok iyi olmuş yesinler o minnoşuu😍
Benim doktorda sorun yoksa 1 ay sonra gel demişti 11. Haftaya denk geliyor cumartesi ya aslında doktor var öğleye kadar ama dayanabilirsem pazartesi falan mı gitsem diyorum pazartesi gidersem 9 gün kaldı 🙈 ben tabi bi yandan hareket görmek içinde bahane buluyorum kendime uzatsam mi diye ama gönül razı degil🙈
Insallah bi sorun olmazda canım 15 mart yakın aynı zamanlarda gidicez insallah 3 haftayı atlattım sonu gelmiyorr
11. Haftada hareket görme ihtimalin çok yüksek ki 💓 valla 3 hafta dayanmak çok sabır göstergesi😅 maşallah diyorum aynı zamanda. İnşallah sadece meraktan gideriz bundan sonra sorunsuz sıkıntısız gebelikler geçiririz cok amin 🌸
Ay bende 21 mart gidicem heyecandan ölcem ogün hem nifty testi yapılcak hem burun kemiğine ense kalınlığına bakıcak büyük gün:)
Ay çok heyecanlı resmen ya 🤩
Yavrum ben hiç iyi değilim ya. Bulantı günden güne artıyor, ağrılarım da öyle, iç sıkıntısı arşa yükseldi.
Vee bütün gün ağlıyorum, neye ne için bilmiyorum sadece ağlıyorum. Bu halim hoşuma gitmiyor ama toparlanamadım, ayağa kalkmamla öğürme ve kasık ağrılarım başlıyor o yüzden hep yatıyorum. Lohusa depresyonu gibi hamile bunalımına da girmiş olabilirim. :KK61:
Ya çiçeğim ağlatacaksın beni de ☹️ Yapma nolur ben içim sıkılınca youtubedan dualar açıyorum bazen arkada bile çalsa rahatlatıyor yA da hafif rahatlatıcı müzikler. Sen de dinle saplanıp kalma bu ruh halinin içine.. Vücudun alışma aşamasında çekeceğiz bu ağrıları mecbur dinlenerek en iyisini yapıyorsun. Nolur üzme kendini güzel şeyler düşünmeye çalış 🌸
Çok güzel günler göreceğiz inşallah 🙏🏻

Sorma canım ya endişesi yeter insan bi an önce geçsin istiyor sanki ilk dönem geçince daha rahatlayacagiz gibi her konuda. Sen şimdi 8. Haftada misin kuzum benim yarın 10. Hafta oluyor artık doktora da 11. Haftada gidecektim 1 ayın çoğunu geçirdim artık son düzlük🙈
Cumartesi hafta tamamlandığı için o yüzden bende pazartesi mi gitsem diyorum 14üne geliyor
Hem risk azalıyor hem de bulantılar geçiyor diye istiyorum bir an önce 12.haftaya gelmeyi ama daha çoook…
Evet bebito, 8+3 uygulamaya göre. 10.haftada olmayı çok isterdim ahhh.🥲

Dayanabileceksen 24’ünü bekleyebilirsin tabii ama ben olsam giderdimm.😍

Kizlar istanbulda gidip memnun kaldiginiz doktorlar var mi? Hepimiz doktor arayisindayiz. Bilgilerimizi paylasabiliriz

11. Haftada hareket görme ihtimalin çok yüksek ki 💓 valla 3 hafta dayanmak çok sabır göstergesi😅 maşallah diyorum aynı zamanda. İnşallah sadece meraktan gideriz bundan sonra sorunsuz sıkıntısız gebelikler geçiririz cok amin 🌸

Ya çiçeğim ağlatacaksın beni de ☹️ Yapma nolur ben içim sıkılınca youtubedan dualar açıyorum bazen arkada bile çalsa rahatlatıyor yA da hafif rahatlatıcı müzikler. Sen de dinle saplanıp kalma bu ruh halinin içine.. Vücudun alışma aşamasında çekeceğiz bu ağrıları mecbur dinlenerek en iyisini yapıyorsun. Nolur üzme kendini güzel şeyler düşünmeye çalış 🌸
Bak senin mesajını okurken de minnoş minnoş ağladım.🥲 Bu duygusallığın da ağrıların da yüzünü gözünü öpeyim razıyım onlara, ama bu ruh hali, belirsizlik ve bulantı beni ölmeden mezara sokup sokup çıkardı şu iki üç haftada, ağlaya sızlaya da olsa dayanacağım tabii bebeğim, aslında bebeğin hep seninle hiç merak etme diyebilseler, hepsine razıyım da…

Beni düşündüğün için teşekkür ederim melek, ne olursa olsun güzel günlerin ümidiyle yaşıyorum. ❤️🌸

Kizlar istanbulda gidip memnun kaldiginiz doktorlar var mi? Hepimiz doktor arayisindayiz. Bilgilerimizi paylasabiliriz
Ben pazartesi günü Bahçelievler medicalparkta Meral Arısal’a gidicem canım memnun kalırsam buradan paylaşırım. Sen Avrupa yakasında mı oturuyorsun?

Kızlar benim bulantılarım 10 gündür var. Kusma olmadı hiç ama bulantım fazla. Şöyle bir çözüm buldum kendimi iyi hissettim bugün. Sabah kahvaltıdan sonra 1 tane sade maden suyu içiyorum ama yudum yudum 2,3 saatte bitirecek şekilde içiyorum. Akşam da uyumaya 1 saat kala 1 tane ayva yiyorum. Uyumadan hemen önce 2 tane prilam içiyorum. Bu şekilde baya hafifledi gibi. Herkes bir olmuyor farkındayım ama belki iyi gelen olur diye yazmak istedim.

Ben Florya MedicalPark a gidiyorum tee Kocaeli’den. 🙈 Doktorum Prof dr Hüseyin Cengiz asla gereksiz strese sokmaz bilgili deneyimli vakti gelince söyler her şeyi. İstediğin kadar soru sor sabırla cevaplar. Kendisine daha önce ameliyat da oldum bir sorun yaşamadık cok sükür. Biz başta stres yaptık çocuk için zor bir süreç olacaktı farkındaydık. eşime de test yapalım her şeyi deneyelim garanti olsun dedik. Sabredin stres yapmayın 6 ay deneyin dedi daha gençsiniz olmazsa ondan sonra bakarız dedi. 2. Ayda güzel haberi aldık. Evimin yakınında bi kaç doktora gittim kimseden aynı verimi alamadım. Muayene ücreti 425 TL.
Bak senin mesajını okurken de minnoş minnoş ağladım.🥲 Bu duygusallığın da ağrıların da yüzünü gözünü öpeyim razıyım onlara, ama bu ruh hali, belirsizlik ve bulantı beni ölmeden mezara sokup sokup çıkardı şu iki üç haftada, ağlaya sızlaya da olsa dayanacağım tabii bebeğim, aslında bebeğin hep seninle hiç merak etme diyebilseler, hepsine razıyım da…

Beni düşündüğün için teşekkür ederim melek, ne olursa olsun güzel günlerin ümidiyle yaşıyorum. ❤️🌸
Ya kurban olduğum kendine bu kadar eziyet etme, vaktinden önce git muayeneye için rahat etsin ne olacak. Kendini üzmen sana zarar. Bulantına ne diyeceğimi bilmiyorum bende de iştahımda müthiş keyifsizlik var açım iki lokma zor yutuyorum tıkanıyorum. Sizlerin durumunu tahmin edemiyorum haftalardır.
Proteinli sütler var denedin mi hiç? Yeterince beslenemediğin bu dönemde en azından faydası olurdu.

Görmeyenlerde varmış galiba canım o yüzden şey yaptım allahin izniyle çikolata falan yiyip gidicem inşallah sağlıklıdır minigim. Öyle canım tabi şu ilk aylar bi geçse daha rahatlicaz aslında 12den sonra belki 1 ay bekleme sabrımızda olur o zaman🤭

Hem risk azalıyor hem de bulantılar geçiyor diye istiyorum bir an önce 12.haftaya gelmeyi ama daha çoook…
Evet bebito, 8+3 uygulamaya göre. 10.haftada olmayı çok isterdim ahhh.🥲

Dayanabileceksen 24’ünü bekleyebilirsin tabii ama ben olsam giderdimm.😍
Aynen canım en yüksek risk ilk dönemde galiba bir an önce gelsin geçsin endişeler bitsin sıkıntısı olanların sıkıntısı geçsin inşallahh🤲🏻
Bende öyle diyordum senin gibi kuzu ama sagolsun annem gelince 2 3 hafta cook hızlı geçti bi bakmışım 7den 10a atladım, tabi ağrılarım olmadı mı cook oldu ama zaman geçti şükür inşallah sende zaman geçirirsin bi an önce annenin yanına falan mı gitsen acaba sen de?
3 hafta geçti son hafta geçmiyor bakalım daha karar veremedim sağlıklı olsun da beklerim allahin izniyle🤲🏻

Görmeyenlerde varmış galiba canım o yüzden şey yaptım allahin izniyle çikolata falan yiyip gidicem inşallah sağlıklıdır minigim. Öyle canım tabi şu ilk aylar bi geçse daha rahatlicaz aslında 12den sonra belki 1 ay bekleme sabrımızda olur o zaman🤭
Ben inanıyorum göreceksin 🤩 inşallah kuzucum.
Sanmıyorum ama inşallah o sabrımız olur 🤣 buralarda volta ata ata geçircez günleri hayırlısıyla 🙈☺️

Ben inanıyorum göreceksin 🤩 inşallah kuzucum.
Sanmıyorum ama inşallah o sabrımız olur 🤣 buralarda volta ata ata geçircez günleri hayırlısıyla 🙈☺️
Ben sıkıntımı biseyler alarak geçirmeye çalışıyorum 🤣 valla tutamıyorum kendimi o kadar tedavi görürken iç çeke çeke geçiyordum önünden magazalarin nedense insanın o zaman psikolojisi bi başka oluyor, şimdi lazım olabilecek ufak tefek şeylerden aldım tutmadim kendimi🤭
Güzel güzel bi sıkıntı olmadan geçsinde canım başka bişey istemiyorum hepimiz için🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben sıkıntımı biseyler alarak geçirmeye çalışıyorum 🤣 valla tutamıyorum kendimi o kadar tedavi görürken iç çeke çeke geçiyordum önünden magazalarin nedense insanın o zaman psikolojisi bi başka oluyor, şimdi lazım olabilecek ufak tefek şeylerden aldım tutmadim kendimi🤭
Güzel güzel bi sıkıntı olmadan geçsinde canım başka bişey istemiyorum hepimiz için🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ben de aldım 🤣 lcw indiriminden 700/250 kuponla bi kaç zıbın, bebe yastığı, örgü battaniye ve şarjlı göğüs pompası aldım 🤪 ykuponsuz şimdiden almazdım hayatta da baktım baya iyi fiyat oluyor kaçıramadım 😂 baya alışveriş isteğimi bastırdı almadan durabiliyorum şimdi 😂😂

Burda evhamlı arkadaşlarımız var ayrıca bilinçli çok arkadaşımız var ama size bu doktoru takip etmenizi öneriyorum. Annem biz bi hamileliğimizi öğrendiğimizde giderdik bir doğuma bir siz çocuk doğurmuyorsunuz diyor ben artık kafa olarak daha rahatım hiç olmazsa bir şey yaşadımmı google dan araştırmıyorum size link bırakıyorum muhakkak izleyin.Bu doktor efsane. Bir arkadaş
çıkıyor yok vajinadan bakmak tehlikeli bir arkadaş yurtdışı örneğini vermiş çok güzel her şeyin ayarı var okadar tıp okuyorlar herhalde aleti nereye sokacaklarını bilirler diye düşünüyorum. Bu arada bir arkadaşı okudum kimseyi kızdırmak,üzmek istemiyorum ama ben bebeğimin 3 kere kalp atışını duydum 2 si kahverengi çok akıntım vardı stresten gittim dinletti sordum. Zararı var mı diye 3 saniye dinletiyorum için rahat etmese stres olsan daha zararlıdır diye güldü hiçbir bilimsel kanıtlanmış bir durumu yok doktorların bazıları kendi kendilerine bilimin kendi bildiğinden ibaret sanıyor değiştirin arkadaşlar içinize sinmeyen doktoru,sizinle konuşmayan sizi rahatlatmayan doktoru değiştirin belki 1 kere yaşayacağınız şeyi berbat etmesine izin vermeyin benim doktorum bütün sorularıma cvp verir konuşur whatsappdan yazarım cvp verir ozaman daha güvende hissediyorsunuz emin olun.

Nasıl bir ağrı canım. Ara ara bende de acıma oluyor ancak denilenler göre rahim genişlemesi.. senin nasıl bir ağrı.. çok mu ağrıyor
Yok canım böyle bı Ağrı giriyor arada bir beş dk falan sürüp geçiyor

Burda evhamlı arkadaşlarımız var ayrıca bilinçli çok arkadaşımız var ama size bu doktoru takip etmenizi öneriyorum. Annem biz bi hamileliğimizi öğrendiğimizde giderdik bir doğuma bir siz çocuk doğurmuyorsunuz diyor ben artık kafa olarak daha rahatım hiç olmazsa bir şey yaşadımmı google dan araştırmıyorum size link bırakıyorum muhakkak izleyin.Bu doktor efsane. Bir arkadaş
çıkıyor yok vajinadan bakmak tehlikeli bir arkadaş yurtdışı örneğini vermiş çok güzel her şeyin ayarı var okadar tıp okuyorlar herhalde aleti nereye sokacaklarını bilirler diye düşünüyorum. Bu arada bir arkadaşı okudum kimseyi kızdırmak,üzmek istemiyorum ama ben bebeğimin 3 kere kalp atışını duydum 2 si kahverengi çok akıntım vardı stresten gittim dinletti sordum. Zararı var mı diye 3 saniye dinletiyorum için rahat etmese stres olsan daha zararlıdır diye güldü hiçbir bilimsel kanıtlanmış bir durumu yok doktorların bazıları kendi kendilerine bilimin kendi bildiğinden ibaret sanıyor değiştirin arkadaşlar içinize sinmeyen doktoru,sizinle konuşmayan sizi rahatlatmayan doktoru değiştirin belki 1 kere yaşayacağınız şeyi berbat etmesine izin vermeyin benim doktorum bütün sorularıma cvp verir konuşur whatsappdan yazarım cvp verir ozaman daha güvende hissediyorsunuz emin olun.

Senin canını yerim 🌸 İşte benim de burda önerdiğim iki doktordan biriydi. Diğeri de kendi doktorum 🤪
Dediklerine harfiyen katılıyorum üstüne hiçbir şey söylemeye gerek yok 🌸

Back
X