Kuzum attım hepsini fava.OG natural diye bir marka var hatta hb indirimdeymiş instagramda baya tavsiye edip kullananlar var bissürüde çeşitli ürünleri var
Baktım canım trndyolda mağazası var ama başka markalar da satıyor galiba-Sunshine birde bu marka var Ankarada mağazası varmıs benim burdan arkadaslarım tavsiye etti burayıda ek gıda için alışverilerimizi burdan yapıyoruz diye internnetten alısveriş yapamayan ben buraya gitcem
Bu çocuk aç mı acaba? Sen bilgili bi ablaya benziyorsun bizle daha çok paylaşBende gitcem bi bakmak istiyorum hep diyoruz ya yolumuz oraya bi düşmedii. Bide ben acıkınca yer kitabını almak istiyorum bu şekilde bi kitap daha varda adını hatırlayamadım. arkadasta ikiside vardı inceledim güzel tarifler vardı içinde
Ek gida icin erken degil mi? Benim doktorum 6. Ayda baslayacagimizi soyledi.Şükür bugünüde başarıyla atlattık tatlı patates miktarı arttırarak verdim öğürünce bırakıyorum
Kaynanam ve annem 3 gün üst süte verme bıkar diyorlar ne zaman anlaşılacağım Allahım
Şimdi kaka yaptı vay halimize herşeyi yeyince nasıl olacak merak ediyorum
hope2022 sizin nasıl gidiyor canım?
Her bebek farklı cnm bizim 6. Ayımız bitti nil sebze çorbaları bisküviler yoğurt meyveler yiyor yumurta sarısı bile denedi yarın tarhana çorbası günü çünkü biz tamamen mama ile besleniyoruz tamamen anne sütü ile beslenen bebekler 6. Ay itibaren başlıyor ama 3 gün kuralı zaten tadım bebek onla asla doymaz alerji olayı için genelde herkes 5.ay başlıyorki zaten tadımlar bitene kadar 6. Ay oluyorEk gida icin erken degil mi? Benim doktorum 6. Ayda baslayacagimizi soyledi.
Kuzum attım hepsini fava.
Eylül grubunda konuşulmuştu eser miktarda alerjen içerse bile bebişi etkiliyormuş. Alırken ayrı üretim bandında üretilmiş olmasına ayrıca dikkat edeceğim
Baktım canım trndyolda mağazası var ama başka markalar da satıyor galiba
Yanlış görmediysem og natural da satıyor ürünlerin üstünde og yazıyor
Bu çocuk aç mı acaba? Sen bilgili bi ablaya benziyorsun bizle daha çok paylaşbu ikisi ikili satılıyo nette
Bi de blw kitabı var
Biraz blw biraz destekli denemek istiyorum ben de
Uyku arkadaşı icin erken diye dusunuyordum ama Benimki de yuzune yuzune cekiyor battaniyesini acaba almali miyizBizimki oyuncaklara pas vermiiyor ama attıgın videoda ki gibi yapıyorum bende görmüştüm buna benzer videolar tek faark oyuncaksız. Hayır diyorum cocuga bak oyna oğlum yarın baban bu cocuk oyuncaklarla oynamıyor diye bize oyuncak almaz diye ama dinlemiyordikkatini oyuncakla çekemiyorum ben bakma gereği bile duymuyor oyuncaklara. Bir ara piyanolu oyun halısını sevmişti şimdilerde ona bile bakmıyor yatırıyorum tık yook. Ben bide yatağımda yatırıyordum gün içinde bana yere sert zemine koy dediler ona başladık bakalım bir kaç gündür. -Sunshine aynısını söyledii yer daha iyi diye.
Kaşığıda verdiim tepkisiz sadece elimizi ağzımıza götürebiliyoruzama ilerleyen zamanlarda yapacaktır bu işi bakalım acelemiz yok önceliğimiz sağlıklı olmalarıı bugün itibariyle bu konularda kendimi frenliycem ben bir şeylere yogunlasınca aslında cocuk baska bir şeye hazır oluyor ve ben onu kacırıyorum. Hazır oldugu şeylerin üzerinde durucam artık ama yüz üstü olayımız her zaman olacak gercekten git gide yüz üstü durmayı sevmesekte süremiz artıyor iyice en sonunda ergene bağlıyoruz
Bu sallama olayımız 4. Ay itibariyle başladıı arada ufak ufak destek atıyordum ama çoğunluk koydugum yere bırakıp üstünü örtünce uyuyordu dillendirip de olayı bozmayayım diye annem ve kocam haricinde kimseye anlatmadıım ama 4. Ay atağıyla bunu resmen kaybettik destek arıyor kendine ama bu ay huzursuzlugumuz geçince bitecek insallah inanıyorum. Bu ara uyurken yüzüne battaniyesini cekmeye basladı acaba diyorum uyku arkadaşımı versem ki öyle bir şey mi istiyor ki kendine. Battaniyesini tutup ağzına burnuna doğru kapatıyor uyumaya calısırken
Mamayla besleniyoruz canım biz araştırdım 17. Haftadan önceden kesinlikle önerilmiyor. 17 haftasını doldurdu zaten. Tadımlık 1-2 çay kaşığı bile bulmuyor yediğini bal kabağı- patates yarın kabak dneiycem ama sonrada havuç o arada zaten 5 aylık olacaz 3 gün kuralı uyguluyorum. Hipp mama kullanıyoruz biz mesela internet sayfasına bakıyorum 4,5 aylık için havuç püresi kavanoz maması var. 5 ayda ek gıdaya baslaması tavsiye ediliyor. Öğünlerden mamayı silip o öğüne gıda ekleyin diyorlar. O yüzden ben baslamak istedim. Dediğim gibi hani 1 çay kasıgı, 1 tatlı kaşıgı, 1 yemek kaşıgı diyorlar ama 3 gün kuralında 1 yemek kaşığı dediğimiz emin olun 2 çay kaşıgı etmiyor dökmesi ağzından tükürmesi yutmaması derken alıştırma turları diyelimEk gida icin erken degil mi? Benim doktorum 6. Ayda baslayacagimizi soyledi.
Onu bende çözemedim daha hani bir şeye sarılmak mı istiyor diye. Elimi veriyorum elimide tutup yüzüne getiriyor uyumadan önceUyku arkadaşı icin erken diye dusunuyordum ama Benimki de yuzune yuzune cekiyor battaniyesini acaba almali miyiz
Alerji bence deKızlar bu alerji belirtisi mi
Tatlı patates ve z yağ yedi
Biz mecbur kaldık biraz kendide hevesli o sebeple tadıma başladık sadece işe başlayacağım 22 marttaEk gida icin erken degil mi? Benim doktorum 6. Ayda baslayacagimizi soyledi.
Bendim canım peg peregoyu almak isteyen. Hala almadım ama onu alacağım karar verdim. Ben ileride 2.çocuğuda düşünüyorum evimde müsait kabada olsa koymaya o nedenle uzun ömürlü olsun diye onu almak istedim. Birde işe dönüyorum yavaş yavaş o nedenle dediğin gibi temizlemesi pratik olurBir de yukarki konusmalari okudum ama alintilamayi unutmusum peg perego mama sandalyesi dusunen biri vardi.
10 numara bi sandalye eger imkan varsa kesinlikle alinmali. Sadece cok yer kapliyor biraz kaba. Ama hem deri oldugu icin kolayca siliniyor(agir kimyasal kullanma zarar veriyor)
Hem cocugu cok guzel destekliyor belini falan rahat ediyor yani cocuk. Hem baya genis buyuyene kadar cok rahat oturuyor dengesinin bozulmasi gibi bir ihtimal yok.
Ben nerden biliyorum dersen abimin esi 3 cocuk buyuttu onunla bi 3 tane daha buyur herhalde tas gibi
Ben tabi ikeadan devam
Mehmetin sırtı geçti miBiz mecbur kaldık biraz kendide hevesli o sebeple tadıma başladık sadece işe başlayacağım 22 martta
Biz sadece hipp mama ile besleniyoruz. Merak ettim acaba ne zaman ek gida tadimlara baslaticak acabaHer bebek farklı cnm bizim 6. Ayımız bitti nil sebze çorbaları bisküviler yoğurt meyveler yiyor yumurta sarısı bile denedi yarın tarhana çorbası günü çünkü biz tamamen mama ile besleniyoruz tamamen anne sütü ile beslenen bebekler 6. Ay itibaren başlıyor ama 3 gün kuralı zaten tadım bebek onla asla doymaz alerji olayı için genelde herkes 5.ay başlıyorki zaten tadımlar bitene kadar 6. Ay oluyor
Ben de pregoyu almayi dusunuyorum. Internette gordum. Cok mu hantal? Mama sandalyedinde bebegin ayaklarini koyacagi bir yer olmasi onemli ikeadakilerde o yok.Bendim canım peg peregoyu almak isteyen. Hala almadım ama onu alacağım karar verdim. Ben ileride 2.çocuğuda düşünüyorum evimde müsait kabada olsa koymaya o nedenle uzun ömürlü olsun diye onu almak istedim. Birde işe dönüyorum yavaş yavaş o nedenle dediğin gibi temizlemesi pratik olur
Bizde tamamen hipple besleniyoruz ocağımıza ne dikildi onu bile söyleyemiyorumBiz sadece hipp mama ile besleniyoruz. Merak ettim acaba ne zaman ek gida tadimlara baslaticak acaba
Hayirli olsun canim. Bizimki de biz yerken hep bakiyor neye gore karar verdi doktor ek gidaya cnm? Bizimki sadece hipp mama kullanioBiz mecbur kaldık biraz kendide hevesli o sebeple tadıma başladık sadece işe başlayacağım 22 martta
Bu cuma tam 4 aylik olmus olacak. Mama sorma valla canim 200 200 kutu basina gidiyor. Insallah yariyordur ne diyeyimBizde tamamen hipple besleniyoruz ocağımıza ne dikildi onu bile söyleyemiyorumcnm bizim doktor 5,5 aylık başlıcaz dedi biz 6 aylığız her şeyi yediriyorum yani her şeyi derken 3 gün kuralından sonra ama halen sebze çorbası meyveli yoğurt ve ya yoğurt hariç öğün oluşturmadım bide nil 1,5 ay geriden geliyor ona rağmen ben biraz eski usul pata küte girdim olaya ben sebze püresine mesela brokoli balkabağı havuç patates soğan sarımsak koyup az suda haşlayıp blendırdan geçiriyorum herkes buharda yapıp geçiriyor ama ben suyunu atmadığım içinde olduğu için öyle yapıyorum senin nekadarlık bebiş başla buharda patatesle zaten tadıyorlar yiyemiyorlarki ilkte
Prego farklı sanırım. Benim dediğim bu linkteki. Buna kaba diyorlar.Ben de pregoyu almayi dusunuyorum. Internette gordum. Cok mu hantal? Mama sandalyedinde bebegin ayaklarini koyacagi bir yer olmasi onemli ikeadakilerde o yok.
Senin yolladigin da cok guzelmis. Benim dedigim bu sanki cok benziyorlar. Fiyat farki baya var linki suPrego farklı sanırım. Benim dediğim bu linkteki. Buna kaba diyorlar.
Peg Perego Siesta Follow Me Mama Sandalyesi Bej
Ah canım ne yiyip içiyorsun diye sorsana sabahtan beri kahvaltı bile yapamadm. Biraz önce ıhlamur içtim sirkeli suyla gargara yaptım bide parol içtim paroldan sonra aşırı terleme oldu kesinlikle parol iyi geldi. Sen nasılsın şimdiGeçmiş olsun, aynı durundayım, kemiklerim kırılıyor resmen. Şimdi nasılsın canım? İçtiğin ve işe yarayan bir şey varsa tavsiyeni alırım
800 gr alıyorum ben mamayı. 1 haftda bitiyor. O küçük teneke kutudan da 100 gr fazla gelmiş oluyor. Valla arada ailelerde alıyor çok işime geliyor geçen dedesi 4 tane almıs gelmiş 800 gr olandan altın bulmus gibi oldumBu cuma tam 4 aylik olmus olacak. Mama sorma valla canim 200 200 kutu basina gidiyor. Insallah yariyordur ne diyeyim