2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
OG natural diye bir marka var hatta hb indirimdeymiş instagramda baya tavsiye edip kullananlar var bissürüde çeşitli ürünleri var
Kuzum attım hepsini fava.
Eylül grubunda konuşulmuştu eser miktarda alerjen içerse bile bebişi etkiliyormuş. Alırken ayrı üretim bandında üretilmiş olmasına ayrıca dikkat edeceğim
Baktım canım trndyolda mağazası var ama başka markalar da satıyor galiba
Yanlış görmediysem og natural da satıyor ürünlerin üstünde og yazıyor
Bu çocuk aç mı acaba? Sen bilgili bi ablaya benziyorsun bizle daha çok paylaş bu ikisi ikili satılıyo nette
Bi de blw kitabı var
Biraz blw biraz destekli denemek istiyorum ben de

Ek gida icin erken degil mi? Benim doktorum 6. Ayda baslayacagimizi soyledi.

Her bebek farklı cnm bizim 6. Ayımız bitti nil sebze çorbaları bisküviler yoğurt meyveler yiyor yumurta sarısı bile denedi yarın tarhana çorbası günü çünkü biz tamamen mama ile besleniyoruz tamamen anne sütü ile beslenen bebekler 6. Ay itibaren başlıyor ama 3 gün kuralı zaten tadım bebek onla asla doymaz alerji olayı için genelde herkes 5.ay başlıyorki zaten tadımlar bitene kadar 6. Ay oluyor

Sanırım bu OG olan marka tek bu iş için üretim yapıyor. Ben bi dükkanı olan yere gideyim araştırırım tam ama acıkınca yerin tariflerini daha cok beğendiim. Kimisi karşı aslında böyle lapalı beslemeye ama şöyle düşünüyorum ben ikisini bir arada yönetirsen güzel oluur. İkindi öğünü şöyle muzlu yoğurtlu pekmezli cici bebeli bi muhallebi yemesinler mi minik kuşlar ara öğün tatlı niyetine. Biz bile bu tarifi yeriz yanii o yüzden hem çatalla ezip pütürlü hem lapayla süreci ilerletiriz yaa bence biz ne kadar sakin bebekler o kadar rahat olur BLW bilmiyorum ki ya elini kaşığa attı ağzı burnu bal kabağı oldu elimde o arada ıslak mendil vardı bir anda sildim sebzeleri meyveleri veririm eline de işte pankek yapıyorlar ya onları da veririm pütürlü şeyleri kaşığıyla deneyebilir ama olduda sulu çorba verdim diyelim o dökülürse adapte olamam başta olaya

Uyku arkadaşı icin erken diye dusunuyordum ama Benimki de yuzune yuzune cekiyor battaniyesini acaba almali miyiz

Mamayla besleniyoruz canım biz araştırdım 17. Haftadan önceden kesinlikle önerilmiyor. 17 haftasını doldurdu zaten. Tadımlık 1-2 çay kaşığı bile bulmuyor yediğini bal kabağı- patates yarın kabak dneiycem ama sonrada havuç o arada zaten 5 aylık olacaz 3 gün kuralı uyguluyorum. Hipp mama kullanıyoruz biz mesela internet sayfasına bakıyorum 4,5 aylık için havuç püresi kavanoz maması var. 5 ayda ek gıdaya baslaması tavsiye ediliyor. Öğünlerden mamayı silip o öğüne gıda ekleyin diyorlar. O yüzden ben baslamak istedim. Dediğim gibi hani 1 çay kasıgı, 1 tatlı kaşıgı, 1 yemek kaşıgı diyorlar ama 3 gün kuralında 1 yemek kaşığı dediğimiz emin olun 2 çay kaşıgı etmiyor dökmesi ağzından tükürmesi yutmaması derken alıştırma turları diyelim

Bendim canım peg peregoyu almak isteyen. Hala almadım ama onu alacağım karar verdim. Ben ileride 2.çocuğuda düşünüyorum evimde müsait kabada olsa koymaya o nedenle uzun ömürlü olsun diye onu almak istedim. Birde işe dönüyorum yavaş yavaş o nedenle dediğin gibi temizlemesi pratik olur

Biz sadece hipp mama ile besleniyoruz. Merak ettim acaba ne zaman ek gida tadimlara baslaticak acaba

Ben de pregoyu almayi dusunuyorum. Internette gordum. Cok mu hantal? Mama sandalyedinde bebegin ayaklarini koyacagi bir yer olmasi onemli ikeadakilerde o yok.

Biz sadece hipp mama ile besleniyoruz. Merak ettim acaba ne zaman ek gida tadimlara baslaticak acaba
Bizde tamamen hipple besleniyoruz ocağımıza ne dikildi onu bile söyleyemiyorum cnm bizim doktor 5,5 aylık başlıcaz dedi biz 6 aylığız her şeyi yediriyorum yani her şeyi derken 3 gün kuralından sonra ama halen sebze çorbası meyveli yoğurt ve ya yoğurt hariç öğün oluşturmadım bide nil 1,5 ay geriden geliyor ona rağmen ben biraz eski usul pata küte girdim olaya ben sebze püresine mesela brokoli balkabağı havuç patates soğan sarımsak koyup az suda haşlayıp blendırdan geçiriyorum herkes buharda yapıp geçiriyor ama ben suyunu atmadığım içinde olduğu için öyle yapıyorum senin nekadarlık bebiş başla buharda patatesle zaten tadıyorlar yiyemiyorlarki ilkte

Bu cuma tam 4 aylik olmus olacak. Mama sorma valla canim 200 200 kutu basina gidiyor. Insallah yariyordur ne diyeyim

Geçmiş olsun, aynı durundayım, kemiklerim kırılıyor resmen. Şimdi nasılsın canım? İçtiğin ve işe yarayan bir şey varsa tavsiyeni alırım
Ah canım ne yiyip içiyorsun diye sorsana sabahtan beri kahvaltı bile yapamadm. Biraz önce ıhlamur içtim sirkeli suyla gargara yaptım bide parol içtim paroldan sonra aşırı terleme oldu kesinlikle parol iyi geldi. Sen nasılsın şimdi

Bu cuma tam 4 aylik olmus olacak. Mama sorma valla canim 200 200 kutu basina gidiyor. Insallah yariyordur ne diyeyim
800 gr alıyorum ben mamayı. 1 haftda bitiyor. O küçük teneke kutudan da 100 gr fazla gelmiş oluyor. Valla arada ailelerde alıyor çok işime geliyor geçen dedesi 4 tane almıs gelmiş 800 gr olandan altın bulmus gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…