2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Üzerine zeytinyağı gezdirmeyi denedin mi canım belki daha rahat yer o zaman patatesi öyle de yumuşatır. Bende bugün balkabağıyla başlıyorum Bismillah diyerek inşallah. Doktorumuz yoğurtla başla dedi ama yoğurt alerjik bir besin olduğundan 6. Aya doğru tattırıcam onu güvenemedim şimdi.
Patatese geçtiğinde bide farkedeceksin kuzum sert kaçıyor. 6 aylık daha kolay tabii

OG natural diye bir marka var hatta hb indirimdeymiş instagramda baya tavsiye edip kullananlar var bissürüde çeşitli ürünleri var
-Sunshine -Sunshine birde bu marka var Ankarada mağazası varmıs benim burdan arkadaslarım tavsiye etti burayıda ek gıda için alışverilerimizi burdan yapıyoruz diye internnetten alısveriş yapamayan ben buraya gitcem 😂

Ben bu cıngırağı öneririm. Bir tane kırdı güneş, 2 tane daha aldım. Asabi premses çok seviyo tutması aşırı kolay. 2 gündür dişlik niyetine de kullanıyor.

Bu arada ben piyanoyu bi duvara yaslayıp güneşi de yan yatırıyorum. Önüne de çıngırak, hışırtılı kitap, top koyuyorum. Kendisini piyanoya doğru çevirip ayaklarıyla iki büklüm halde tekmeliyor, elleriyle vuruyor. Oyuncaklarla filan oyalanıyor. Çok uzun süreli olmuyor ama sert zeminde dönmeye teşvik ediyor. Yumuşak zeminde gömüldükleri için yapamıyorlar pek.
piyanonun oyuncak barını da anakucağının önüne doğru koyuyorum çekiştiriyor ağzına sokuyor kolay uzanıyor iyi oluyor o da.
Şu çıngırağı sevdim 😍 hemen alınacak 📝
Son bir kac gune kadsr cok iyiydik😂😂uyku gerilemesi basladi . hem cok zor yatiyor hem aglayarak uyaniyor.
zaten duzgun de yatmiyor😂anasi gibi deli deli yatiyor. birseylere dokunarak uyumaya bayiliyor. uykuya dalinca ben etrafinda ki extra seyleri topluyorum mecburen agzina fln goturur die
Bugun artik basim cok agriyordu, eism gelince hemen ona verdim Lina yi. Gittim yattim 2 saat
Butlara bir ısırık da benden gelsin 😍
Sıcaak kahvemii canım anamın evine gitmem lazım onun için😂😂
😁😁😁 anamın evinde ekstra 1 saat uyku molam da var. Bak gene gidesim geldi 😁

Şu çıngırağı sevdim 😍 hemen alınacak 📝

Butlara bir ısırık da benden gelsin 😍

😁😁😁 anamın evinde ekstra 1 saat uyku molam da var. Bak gene gidesim geldi 😁
Metehanı kapıdan ellerine bırakıp yatağıma koşuyorum 😂 geçen eşim diyor annemlere niye erken gitmek istemiyorsun diyorum hem cocuga bak hem yemek yap bulaşık topla vs yoruluyorum ama annem öyle mi hem uyuyorum hem cocuguma bakan var hemde önüme yemek koyan daha ne olsun 😂

-Sunshine -Sunshine birde bu marka var Ankarada mağazası varmıs benim burdan arkadaslarım tavsiye etti burayıda ek gıda için alışverilerimizi burdan yapıyoruz diye internnetten alısveriş yapamayan ben buraya gitcem 😂

Dün çayyolundaydık, buraya gitmek istedim, eşim ek gıdaya başlatırsın sen götürmeyeceğim şimdi dedi 😂 ben de buradan alacağım 2 ay sonra inşallah 🥰

Çocuklar çoştu bir anda 😅😅 o ne maşallah kuzuyaa yerimize bacaktan bir ısırık alırıız 😍 biberonla öyle nasıl içiyor yaa çok tatlıı 😍
isiriirm herkes icin🥰
annem alistiridi valla 😂
emzik almadigi icin uyumasi ixin bir destek lazimdi, oda biberon oldu😂😂
Kızlar benim kızımın kakası yemyeşil bir de katı. Affedersiniz yeni karılmış kına gibi aynı
Lina ninda oyle oluyorZ Mama dan dolayi dedi doktor bana

Bize de soylee.
Bizim sontor 6. ayi doldurunca baslicaz dedi yani 1.5 ay var daha ama yine de simdiden ogrensem iyi olacak
Birisi biokent diye bir sayfa Ankada mağazaları varmıs

Bu instagramda da OG natural diye bi satıcı var onun ürünleri.

Ben bu iki sayfayı duydum. Ankaradaki mağazanın online satısı varmıs ben Ankaradayım arkadaşlarım tavsiye etti

Dün çayyolundaydık, buraya gitmek istedim, eşim ek gıdaya başlatırsın sen götürmeyeceğim şimdi dedi 😂 ben de buradan alacağım 2 ay sonra inşallah 🥰
Bende gitcem bi bakmak istiyorum hep diyoruz ya yolumuz oraya bi düşmedii. Bide ben acıkınca yer kitabını almak istiyorum bu şekilde bi kitap daha varda adını hatırlayamadım. arkadasta ikiside vardı inceledim güzel tarifler vardı içinde

Anne sütüyle yoğurt yapmayı denedin mi? En azından alerjik diye de düşünce olmaz kafada.
Ahh keşke o kadar sütüm gelse. Sütüm çalışmaya başladıktan sonra azaldı mamayla takviye yapmaya başladım. Eskisi gibi güzel gelseydi kesinlikle denerdim güzel tavsiyeni 😞
Kizlar oto koltugu kullanmaya ne zaman baslayacaksiniz? Ben pusetle arabay koyuyorum ama kiz 8 kg civari yani puset 5 kg olsa 13 kilo oluyo tasiyamiyorum malesef halbuki hic oyle narin bir tip de degilim ama resmen kolup kopuyor.
Acikcasi ben bakmaya basladim oto koltugu ama cok secenek var kafam karisti yine. Sizler ne dusunuyorsunuz.
Bende şimdiden alayım diye düşündüm indirim zamanı ama o kadar yoğun zamanlardan geçiyoruz ki fırsat bulupta araştıramadım. Ama daha dik oturabilir vaziyete gelmediler pek şuanda alsakta kullanamayız herhalde bilmiyorı Kullanan var mı aramızda ama. Asafın da boyu uzun 65 cm artık pusetten ayakları dışarıya çıkmaya başladı. 6. Ayını doldurunca almak istiyorum bende çok maliyetli olmayanlardan tabi acayip uçuk fiyatları var
Kızlar zeytinyağı olarak ne kullanıyorsunuz şu anda? Asiditesi düşük organik önerileriniz varsa alırım 😌
Vallahi biz zeytin cennetinde yaşıyoruz canım araştırdım ve burada ve yerel bir markadan aldım 750 cc 100 liraya aldım. İnternette çok pahalı ve güvenemedim açıkçası karıştırılmış yağ olabilir diye
Patatese geçtiğinde bide farkedeceksin kuzum sert kaçıyor. 6 aylık daha kolay tabii
Tabiki canım benim haklısın yapısı gereği sert bir sebze zaten. Biz de daha yarın 5. Ayımızı dolduruyoruz. Bakalım bugün başlayacaktım ama işe erken gitmek zorunda kalınca başlayamadım. Yarın öğlen yedirip öyle gidicem bakalım nasıl olacak balkabağıyla başlıycam bende senin gibi 😊
Kızlar benim kızımın kakası yemyeşil bir de katı. Affedersiniz yeni karılmış kına gibi aynı
Canım Asaf kabız olduğunda ve uzun bir süre kaka yapmadığında öyle oluyor ve acayip kötü kokuyor. Muhtemelen kabız olmuştur

Kızlar diş çıkaran oldumu hiç? Biz iştahtan gittik krizler ve bütün bizim eller dahil herşeyi kemiriyor nil acayip ağlama krizlerinde patlamadan öncemi oluyor ay bide yarın 3 aşısı var ya 6. Ay aşısı delircem ikisi birleşirse ben ne ederim😂

P pembesakayik cnm biz artık normal bebek arabasında hafif yatar pozisyondayız o puseti üstüne takmıyorum oto koltuğunada şimdi geçtik artık bende onu taşıyamıyorum çok ağırlaştılar 6 ay doldu bizim

Ben oto koltuğu kraft spin 360 derece dönen aldım

Ahh keşke o kadar sütüm gelse. Sütüm çalışmaya başladıktan sonra azaldı mamayla takviye yapmaya başladım. Eskisi gibi güzel gelseydi kesinlikle denerdim güzel tavsiyeni 😞

Bende şimdiden alayım diye düşündüm indirim zamanı ama o kadar yoğun zamanlardan geçiyoruz ki fırsat bulupta araştıramadım. Ama daha dik oturabilir vaziyete gelmediler pek şuanda alsakta kullanamayız herhalde bilmiyorı Kullanan var mı aramızda ama. Asafın da boyu uzun 65 cm artık pusetten ayakları dışarıya çıkmaya başladı. 6. Ayını doldurunca almak istiyorum bende çok maliyetli olmayanlardan tabi acayip uçuk fiyatları var

Vallahi biz zeytin cennetinde yaşıyoruz canım araştırdım ve burada ve yerel bir markadan aldım 750 cc 100 liraya aldım. İnternette çok pahalı ve güvenemedim açıkçası karıştırılmış yağ olabilir diye

Tabiki canım benim haklısın yapısı gereği sert bir sebze zaten. Biz de daha yarın 5. Ayımızı dolduruyoruz. Bakalım bugün başlayacaktım ama işe erken gitmek zorunda kalınca başlayamadım. Yarın öğlen yedirip öyle gidicem bakalım nasıl olacak balkabağıyla başlıycam bende senin gibi 😊

Canım Asaf kabız olduğunda ve uzun bir süre kaka yapmadığında öyle oluyor ve acayip kötü kokuyor. Muhtemelen kabız olmuştur
Aynen canım arkası fena geldi yazdıktan sonra 🙈🙈🙈

X