- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 30
Evet canım söndüMehmetin sırtı geçti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım söndüMehmetin sırtı geçti mi
Doktor görüşü almadan başladık canım devlete gidiyorum ben geçen ay 4 ay kontrolüne götürdüm şu an tam 4.5 aylık anne sütü alıyor günlük zaten 1 çay kaşığı kadar ancak veriyorum 2. Gün yemek isterse bir kaşık daha gibi gidiyorum etraf çok baskıcı sürekli birşey yedirmek istiyorlar bende güvenli bir şekilde başlasın diye kendim başlattımHayirli olsun canim. Bizimki de biz yerken hep bakiyor neye gore karar verdi doktor ek gidaya cnm? Bizimki sadece hipp mama kullanio
Pirinç unu gibi şeyler mi suyla yapılanlar ? Kavanoz mamaları var gördüm 4 aylıktan başlayanlar filan. dışarıda kurtarıcı olur.Doktor görüşü almadan başladık canım devlete gidiyorum ben geçen ay 4 ay kontrolüne götürdüm şu an tam 4.5 aylık anne sütü alıyor günlük zaten 1 çay kaşığı kadar ancak veriyorum 2. Gün yemek isterse bir kaşık daha gibi gidiyorum etraf çok baskıcı sürekli birşey yedirmek istiyorlar bende güvenli bir şekilde başlasın diye kendim başlattım
İşe başlayacağım birde biberon vs almıyor o zamanlar için iyi olacak erken başlaması hipp in karışımları var suyla yapılan onlardan alacağım annelere su ile yapıp versinler yoksa çıldıracağım biri çay içirmeye çalışıyor biri bugün pilav yedirmeye allahtan eşimi uyarıyorum o cevaplarını veriyor ama nafile
Benim k.v. geçen gün çikolata verdi verme yorum ama yiyor diyor yer tabi ertesi gün de sofraya bakıyor diyor ver desem çocuğa poğaça yedirecekti çıldırmamak elde değilDoktor görüşü almadan başladık canım devlete gidiyorum ben geçen ay 4 ay kontrolüne götürdüm şu an tam 4.5 aylık anne sütü alıyor günlük zaten 1 çay kaşığı kadar ancak veriyorum 2. Gün yemek isterse bir kaşık daha gibi gidiyorum etraf çok baskıcı sürekli birşey yedirmek istiyorlar bende güvenli bir şekilde başlasın diye kendim başlattım
İşe başlayacağım birde biberon vs almıyor o zamanlar için iyi olacak erken başlaması hipp in karışımları var suyla yapılan onlardan alacağım annelere su ile yapıp versinler yoksa çıldıracağım biri çay içirmeye çalışıyor biri bugün pilav yedirmeye allahtan eşimi uyarıyorum o cevaplarını veriyor ama nafile
Aynen pütürlü ya da haşlama sebzeleri koyarım önüne yesin yesin döksünSanırım bu OG olan marka tek bu iş için üretim yapıyor. Ben bi dükkanı olan yere gideyim araştırırım tam ama acıkınca yerin tariflerini daha cok beğendiim. Kimisi karşı aslında böyle lapalı beslemeye ama şöyle düşünüyorum ben ikisini bir arada yönetirsen güzel oluur. İkindi öğünü şöyle muzlu yoğurtlu pekmezli cici bebeli bi muhallebi yemesinler mi minik kuşlar ara öğün tatlı niyetine. Biz bile bu tarifi yeriz yanii o yüzden hem çatalla ezip pütürlü hem lapayla süreci ilerletiriz yaa bence biz ne kadar sakin bebekler o kadar rahat olur BLW bilmiyorum ki ya elini kaşığa attı ağzı burnu bal kabağı oldu elimde o arada ıslak mendil vardı bir anda sildim sebzeleri meyveleri veririm eline de işte pankek yapıyorlar ya onları da veririm pütürlü şeyleri kaşığıyla deneyebilir ama olduda sulu çorba verdim diyelim o dökülürse adapte olamam başta olaya
Ayrıca ikea için ayak koyma aparatı satılıyor canım, eğer ikea almayı düşünürsenBen de pregoyu almayi dusunuyorum. Internette gordum. Cok mu hantal? Mama sandalyedinde bebegin ayaklarini koyacagi bir yer olmasi onemli ikeadakilerde o yok.
Off sorma canım ya pes ettim artık sen direnPirinç unu gibi şeyler mi suyla yapılanlar ? Kavanoz mamaları var gördüm 4 aylıktan başlayanlar filan. dışarıda kurtarıcı olur.
Bizde de baskı çok fena kızın ağzından süt taşıyor ama babam aç bu çocuk diye başımın etini yiyor. evde tüm dengeler şaşmış durumda evin erkekleri kötü kaynana kesildi başıma
Çok kötülerrr ya insanın gözüne baka baka yapıyorlar birdeBenim k.v. geçen gün çikolata verdi verme yorum ama yiyor diyor yer tabi ertesi gün de sofraya bakıyor diyor ver desem çocuğa poğaça yedirecekti çıldırmamak elde değil
Şu an serum taktırıyorum çocuk da hastanede ağlıyor o kadar çok bekledik ki daha kötü oldumAh canım ne yiyip içiyorsun diye sorsana sabahtan beri kahvaltı bile yapamadm. Biraz önce ıhlamur içtim sirkeli suyla gargara yaptım bide parol içtim paroldan sonra aşırı terleme oldu kesinlikle parol iyi geldi. Sen nasılsın şimdi
Son 11 gün diyorum, tuttum nefesimi normalde glütensiz yulaf/yulaf unu oluyor ama kullanılır mı bebeğe ? pek engel göremedim organik olduktan sonra.Off sorma canım ya pes ettim artık sen diren
Yulaflı bir tane gördüm onu alıcam canım onda da gluten olayı var ama pirinç unu bana çok tuhaf geliyor annem bebekken size hep ondan yapıyordum dediği için sanırım bir ön yargı var
Kavanozlardan almıştım geçen ay indirim vardı
Hiçbir şey olmaz korkma insallah Bende ilk verirken korktum hatta eşime dedim yanıma gel ben panikleriim diye şimdi daha rahatım. Sen verdiğinde güneş bide 6 aylık olacak sorun olmaz emin ol güzelce çatalla ezdikten sonra. Baktın kıvamı cok mu sert geldi gözüne sütünle hemen sulandır biraz daha sulu yapısı olsun aklın kalmazAynen pütürlü ya da haşlama sebzeleri koyarım önüne yesin yesin döksün
Ama çorba tarzını tabi ki ben içiririm biraz büyüyünce denetiriz tabi. Ben çok heyecanlı stresliyim çok korkuyorum ilk tadımdan boğazına kaçar filan ödüm kopuyor.
Bu arada ürünlerden konuştuk bakıyordum hepsiburada da og natural ürünlerinde sepette indirim var. Trendyolda daha pahalı, gerçek indirim. Birtanesinin Ekran görüntüsünü ekliyorum
Eki Görüntüle 3211625
Ayrıca ikea için ayak koyma aparatı satılıyor canım, eğer ikea almayı düşünürsen
Gluten olayına dikkat etmemiz lazıım 6 aydan önce glutenli şeyler verilmemesi gerekiyor. Kavanoz sebze mamalarını verirsin ilk etapta 6. Ayda baslarsın o tarz şeylereOff sorma canım ya pes ettim artık sen diren
Yulaflı bir tane gördüm onu alıcam canım onda da gluten olayı var ama pirinç unu bana çok tuhaf geliyor annem bebekken size hep ondan yapıyordum dediği için sanırım bir ön yargı var
Kavanozlardan almıştım geçen ay indirim vardı
Akşam ben de gidicektim ama eşim evde durmam çocukları alayım beraber gidelim diyince vazgeçtim hastane acilinde bir de onları hasta edemem. Nasıl iyi geldi mi serumŞu an serum taktırıyorum çocuk da hastanede ağlıyor o kadar çok bekledik ki daha kötü oldum
Eh işte, burnum çok tıkalı nefes almakta zorlanıyorum. Hastane acilinde serum takarken emzirdim bile inşallah mikrop kapmamıştır bebek. Onları ağızdan da nefes alamıyor, böyle burnu tıkanırsa diye çok korkuyorum.Akşam ben de gidicektim ama eşim evde durmam çocukları alayım beraber gidelim diyince vazgeçtim hastane acilinde bir de onları hasta edemem. Nasıl iyi geldi mi serum
anne sütü aşıyor sadece değil mi? Yeşil olmasında sıkıntı yok da katı olmasını bilemedim…Kızlar benim kızımın kakası yemyeşil bir de katı. Affedersiniz yeni karılmış kına gibi aynı
çok mantıklı bir hareket hope’umMetehanı kapıdan ellerine bırakıp yatağıma koşuyorum geçen eşim diyor annemlere niye erken gitmek istemiyorsun diyorum hem cocuga bak hem yemek yap bulaşık topla vs yoruluyorum ama annem öyle mi hem uyuyorum hem cocuguma bakan var hemde önüme yemek koyan daha ne olsun
Ah canım ya… çok geçmiş oldun.Kızlar bebeğime hastalık bulaştırır mıyım, maskeyle emziriyorum, ama beraber yatıyoruz malesef, ben kalkınca uyanıyor. Çok korkuyorum, ben oldukça kötüyüm, ateşim de çıktı
ah bu çalışma hayatı hayırlısı ne diyelim…Ahh keşke o kadar sütüm gelse. Sütüm çalışmaya başladıktan sonra azaldı mamayla takviye yapmaya başladım. Eskisi gibi güzel gelseydi kesinlikle denerdim güzel tavsiyeni
Almazlaar sanmam ileride kayınvalide olacaz yalnıız insallah aklı basında kişiler oluruz o zamanaanne sütü aşıyor sadece değil mi? Yeşil olmasında sıkıntı yok da katı olmasını bilemedim…
çok mantıklı bir hareket hope’um
Valla bebekli kadına iş yaptırmak isteyen, bekleyen utansın… feyz alsınlar diyeceğim annelerden kayınvalideler ama nerede…
Ah canım ya… çok geçmiş oldun.
ah bu çalışma hayatı hayırlısı ne diyelim…
Arastirdim biraz guzele benziyor hafif yatmasi da iyi tam oturamiyorlar cunku uzun sure. Donme olayini hic dusunmemistim ama donebilen almak daha iyi bence de ilk baslarda sirti yola donuk oturur guvenlik acisindan.P pembesakayik cnm biz artık normal bebek arabasında hafif yatar pozisyondayız o puseti üstüne takmıyorum oto koltuğunada şimdi geçtik artık bende onu taşıyamıyorum çok ağırlaştılar 6 ay doldu bizim
Ben oto koltuğu kraft spin 360 derece dönen aldım
Pregoyle peg perego farkli canim.Ben de pregoyu almayi dusunuyorum. Internette gordum. Cok mu hantal? Mama sandalyedinde bebegin ayaklarini koyacagi bir yer olmasi onemli ikeadakilerde o yok.
Yuh cikolata nedir ya. Ben de yetiskinlerin kendi cataliyla kasigiyla yemek vermesine deli oluyorum ve benim kvde tam onu yapcak tip var. Uyarmamiz sart ama nasil.Benim k.v. geçen gün çikolata verdi verme yorum ama yiyor diyor yer tabi ertesi gün de sofraya bakıyor diyor ver desem çocuğa poğaça yedirecekti çıldırmamak elde değil
Gluten tum bebekler icin mi yasak yoksa alerjisi olanlara mi yasakHiçbir şey olmaz korkma insallah Bende ilk verirken korktum hatta eşime dedim yanıma gel ben panikleriim diye şimdi daha rahatım. Sen verdiğinde güneş bide 6 aylık olacak sorun olmaz emin ol güzelce çatalla ezdikten sonra. Baktın kıvamı cok mu sert geldi gözüne sütünle hemen sulandır biraz daha sulu yapısı olsun aklın kalmaz
Gluten olayına dikkat etmemiz lazıım 6 aydan önce glutenli şeyler verilmemesi gerekiyor. Kavanoz sebze mamalarını verirsin ilk etapta 6. Ayda baslarsın o tarz şeylere
Korkma kuzum onlar daha dayanıklı hem ağızdan nefes almayı da yavaş yavaş öğreniyorlar. Antibiyotik falan verdimi. Ben de bu akşam gidicem dayanamıyorumEh işte, burnum çok tıkalı nefes almakta zorlanıyorum. Hastane acilinde serum takarken emzirdim bile inşallah mikrop kapmamıştır bebek. Onları ağızdan da nefes alamıyor, böyle burnu tıkanırsa diye çok korkuyorum.
Ben oğlumda şöyle uyardım. Diş çıkarıyor ağzında yara var geçen neredeyse kendi kaşığımla yoğurt vercektim son anda enfeksiyon geldi aklıma aman çok tehlikeli ya. Demiştim. O mesajı almıştı.Arastirdim biraz guzele benziyor hafif yatmasi da iyi tam oturamiyorlar cunku uzun sure. Donme olayini hic dusunmemistim ama donebilen almak daha iyi bence de ilk baslarda sirti yola donuk oturur guvenlik acisindan.
Pregoyle peg perego farkli canim.
Yuh cikolata nedir ya. Ben de yetiskinlerin kendi cataliyla kasigiyla yemek vermesine deli oluyorum ve benim kvde tam onu yapcak tip var. Uyarmamiz sart ama nasil.
Gluten tum bebekler icin mi yasak yoksa alerjisi olanlara mi yasak
Evet canım anne sütü alıyor. Benim kızın kakası hiç öyle ishalgibi olmadı zaten kırkından sonra. Dün o katından sonra normal devamı geldi. Meğer sinyal vermişanne sütü aşıyor sadece değil mi? Yeşil olmasında sıkıntı yok da katı olmasını bilemedim…
çok mantıklı bir hareket hope’um
Valla bebekli kadına iş yaptırmak isteyen, bekleyen utansın… feyz alsınlar diyeceğim annelerden kayınvalideler ama nerede…
Ah canım ya… çok geçmiş oldun.
ah bu çalışma hayatı hayırlısı ne diyelim…
Evet antibiyotik ve ilaç verdi. Ama pinkywom ın şu yazısını gördüm, içsem mi antibiyotiği bilemedimKorkma kuzum onlar daha dayanıklı hem ağızdan nefes almayı da yavaş yavaş öğreniyorlar. Antibiyotik falan verdimi. Ben de bu akşam gidicem dayanamıyorum
Ben oğlumda şöyle uyardım. Diş çıkarıyor ağzında yara var geçen neredeyse kendi kaşığımla yoğurt vercektim son anda enfeksiyon geldi aklıma aman çok tehlikeli ya. Demiştim. O mesajı almıştı.
Tüm bebeklerde canım tabi doktora sormamız lazım internette 6. Ay diyor ama doktordan teyit alalım. Erken verildiği takdirde ilerisi için çölyak hastalıgına sebebiyet verebiliyormusArastirdim biraz guzele benziyor hafif yatmasi da iyi tam oturamiyorlar cunku uzun sure. Donme olayini hic dusunmemistim ama donebilen almak daha iyi bence de ilk baslarda sirti yola donuk oturur guvenlik acisindan.
Pregoyle peg perego farkli canim.
Yuh cikolata nedir ya. Ben de yetiskinlerin kendi cataliyla kasigiyla yemek vermesine deli oluyorum ve benim kvde tam onu yapcak tip var. Uyarmamiz sart ama nasil.
Gluten tum bebekler icin mi yasak yoksa alerjisi olanlara mi yasak