• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Şeker yükleme testinde:
Açlık kan şekerim 71
Tokluk 1. Saat 131, 2. Saat 51 olarak çıkmış.
3. Saat henüz enabıza yansımamış.
lady peacock lady peacock siz tecrübelisiniz, düşük değil mi değerler? Doktorumla ancak bayramdan sonra görüşebileceğim sanırım.
75lik yükleme için sınır değerler

Açlık 92
1. Saat 180
2. Saat 153

Buna göre senin sonuçların çok iyi 👍🏻

aldığım hastane fiyatlarını güncellemeye devam ediyorum.
Doğum pakedi olursa, yani tetkik ve muayeneler ile doğumun şekli fark etmeksizin Fulya Acıbadem 146.000 TL
Sadece doğum, şekli önemli değil 125.000 TL

Şişli Memorial yalnız doğum 90.000 TL

Taksim Acıbadem’den fiyat bekliyorum.

Nasıl fiyatlar böyle yav..
İyice abartmışlar.
Kim ne tutturursa… :KK12:

Eylül 2023te kardeşim Kozyatağı Acıbadem’de sezaryen yaptı. 20 bin Dr a, 20 bin de hastaneye vermişti.

Devlet de güya teşvik veriyor. Yeni doğacak ilk çocuk için doğum yardımı 5 bin lira, 2. çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için 5 bin lira.

Benim 2. Çocuk. 1 senede alacağım para toplam 18 bin. Anca bezine, mendiline, ıvır ıvırına yeter. :olamaz:

Son düzenleme:
İyice abartmışlar.

Eylül 2023te kardeşim Kozyatağı Acıbadem’de sezaryen yaptı. 20 bin Dr a, 20 bin de hastaneye vermişti.

Devlet de güya teşvik veriyor. Yeni doğacak ilk çocuk için doğum yardımı 5 bin lira, 2. çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için 5 bin lira.

Benim 2. Çocuk. 1 senede alacağım para toplam 18 bin. Anca bezine, mendiline, ıvır ıvırına yeter. :olamaz:
Sizin aldığınız fiyatlar çok çok daha makul.
Keşle anadolu yakası imkanım olsa..

Ben de anlayamadım idrar tahlili yapsa belki çıkardı kan tahliliyle yetindi.

Yani zaten ağrıyla geliyor idrarı yaparken de yine ağrıyla yapıyorum. Çıktıktan sonra geçiyor. Neyse sanırım enfeksiyon var yazılanlardan öyle anladım daha fazla uzatmayayım idrar konusunu 😅

Teşekkürler o zaman ben de o şekilde deneyeyim evde kendi kendime 😊 Ne kadar sirke koyuyordunuz suya hatırlıyor musunuz?
500ml bir bardagim var ona bir yemek kaşığı koyuyorum. Yatmadan önce yaparsanız mesanede sirkeli ya da limonlu su daha uzun kalır etkisini daha iyi görürsünüz
Amniyon sıvısı sızdığı için bir hafta hastanede kalan arkadaşımı hatırlarsanız, bir süredir evde istirahat halinde dinleniyordu.

Tedavi ve istirahate rağmen kanaması devam ediyordu. Bugün iyice artmış kanaması. Bebek iyi ama suyu azalmış. Şu an hastaneye yatışı yaplıyor. Duanızda bacımı unutmayın. 😔

22 haftalık gebe. Diyorum ki şöyle, bir ay daha direnebilse de bebeği alsalar. Rabbim sen büyüksün 😔🤲🏼
Aynı haftalarda bende kızımda kanama yaşadım şakır şakır hemde hastanede yattım bende o korkuyu öyle iyi anlıyorum ki.... Kızım şimdi 4 yaşında inşallah arkadaşın da kucağına alıp büyütmek nasip olur🤲🏻

Artık bu levele yaklaştık. Doğum ücretleri :KK51:
Acaba Anadolu yakasında fiyatlar nasıl ?

maşallah bebisine :emir_bebek::nazar:
Evet henüz etki başlamadan teşhis ve tedavi başladı sende.

Geçen cuma, 24+4te, 900 küsür gramdı benimki. On beş gün içinde gittiğim 2 Dr da bebeğin karın çevresi geniş dedi. Ben kendim kilolu old için çocuğum da öyle gibi düşünmüştüm ama öyle değilmiş 😬 Şekerdenmiş. Amaaaaa….

Diyeti başaracağız. Başka yolu yok :KK74:

Tiroit ilacını sabah namaza kalkınca alıyorum ben. Geri kalanları akşam yatmadan hep birlikte.
Şuan günlük kullandığım ilaçlar , demir+magnezyum+coraspirin+prilam.
Haftada bir de devit.
Eki Görüntüle 3567509
coraspini benim doktorum kesti ya artık pıhtılaşmanın zararı olmaz dedi senin için iyi olmaz daha fazla kullanman dedi ama beş düşüğüm olduğu için kendim aldım eczaneden kullanıyorum size riski olur falan diyor mu doktorunuz acaba

Muhtemel doğum yapacağım özel muayenehanesi olan Dr u aradım. En son Ocak ayında muayenesine gitmiştim. Kendi ücretinin 30 bin old söylemişti. Fikir olsun diye yazıyorum. Sezaryen için güncel hastene fiyatları şöyle..Eki Görüntüle 3567898
Doktora ve hastaneye ayrı ödeme yapılıyor doğru mu anladım

coraspini benim doktorum kesti ya artık pıhtılaşmanın zararı olmaz dedi senin için iyi olmaz daha fazla kullanman dedi ama beş düşüğüm olduğu için kendim aldım eczaneden kullanıyorum size riski olur falan diyor mu doktorunuz acaba
Benim fizyolojik bi durumum olmadığı halde yaşımdan dolayı tedbiren coraspirin verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Doktora ve hastaneye ayrı ödeme yapılıyor doğru mu anladım
Hastanenin Dr u değil, özel muayenehanesi olan Dr. Dışardan gelip hastanenin ameliyathanesini ve ekibini kullanıyor. O yüzden Dr a ayrı, hastaneye ayrı ödeme çıkıyor.

Bezmialeminde fiyatları çok makul ve isterseniz üst düzey doktorda doguma giriyor. Tercih meselesi tabiki

İyice abartmışlar.

Bu teşvikler nasıl alınıyor? Ben onu da bilmiyorum. 😔

Back
X