• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar , canınız en çok ekşi mi yoksa tatlı mı çekiyor 😋
Benim canimin ilk cektiği sey erikti hep ekşi seyler cekti canim oğluşum olcak inşallah bu tezide kuruttu benim oğluş yuzumde bi suru lekelenmeye başladi bile hani oğluşlar annesini guzelleştiriyordu🙂

Ben ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolar 🎀❤️
Öyle canım emzirdiğin dönemde hepsi gidiyor zaten 2 gebeliğimde de rahat vermiştim 🤍

Erkekse çabuk belli olur kizda genelde emin olamiyorlar galiba 🙂
10+5 de gittim çarşamba doktor güldü cinsiyeti görüyorum dedi ama söylemedi yaa içimden en başından berri erkek geçiyor herkes erkek diyor bir iki kişi kız dedi aşırı merak ediyorum bende

Bana da o şekilde söylediler o nedenle doğumum 2 gün gecikmeli olma ihtimali de varmış hep böyle gidebilirmiş max kapasitesi bu şekilde olabiliyormuş. Büyüklüğü kafa çapı elleri bacakları vs herşeyi tam olması gerektiği gibi bu arada neyse bakalım gününü kapatacak mı yoksa hep böyle mi ilerleyecek göreceğiz 😘 haftaya da fetal dan vereceğim 170€ imiş bizde
Almanyadayım canım galiba demi benden yaptırıcam 2 hafta sonra 150+cinsiyet için 20 dediler . Doktora 160 götürücez sonradan 20 euro yıda yapan firmaya yolluyacağız

Kızlar catlamamak için bi şey sürüyor musunuz? Ben banyo sonrası bio oil sürüyorum. lierac i öneriyorlar alsam mı henüz erken mi minnak bir göbüşüm var şuan 💕
Biliş önermiyorlar canım içerisindeki reyinoil yüzünden bende aldım ama kullanmıyorum lierack yada weleda ben şimdi weleda başladım

Bi kadın video paylaşmış tüp bebek sürecinde hiç kilo almamış işte diyordu kilo alıyorum diyenleri anlamıyorum diye bende 5kg aldım tüp bebek tedavi süresince valla ahshjs
Tüp bebek sürecine başlarken 43/45 kiloydum 🤣 bu süreçte kilom 58 oldu 🤣 tüp bebek ilaçları kullanıp nasıl kilo almıyorlar ya

Kızlar etiketleyemedim hepinizi gonal-f ovitrelle kullanıp kilo almayan cindir hajsj 7 kere aşılama yaptırdım nasıl aldırmıyormuş yani kim dediyse çok ayıp 😅😅
Off gonal f ile direk şişiyorsun ve o şişliği 2/3 ay en az aramıyorsun

Kızlar etiketleyemedim hepinizi gonal-f ovitrelle kullanıp kilo almayan cindir hajsj 7 kere aşılama yaptırdım nasıl aldırmıyormuş yani kim dediyse çok ayıp 😅😅
Hormonlarım dengem kilom psikolojim alt üstü oluyordu onu kullanınca😂

Hem de ne şişliiiiik neeeee ödem tutma ah beee ne yollardan geçmişiz evde kutu yaptım tonla gonal-f ovitrelle dolu 🥹🥹🥹🥹
Ay hepsini attım 🤣son transferimin 3/4 günü Progestan dexlerin iğnesini biriktirdim 🤣 oda fotoğraf çekimi için sonra Dirk atıcam .ben yurt dışında yaşıyorum canım ama 2 tedavim türkiyede oldu onları zaten getirmezdim de buradadaki tedavilerinkimide attım ..

Ay hepsini attım 🤣son transferimin 3/4 günü Progestan dexlerin iğnesini biriktirdim 🤣 oda fotoğraf çekimi için sonra Dirk atıcam .ben yurt dışında yaşıyorum canım ama 2 tedavim türkiyede oldu onları zaten getirmezdim de buradadaki tedavilerinkimide attım ..
İyi yapmışsın kaldırıp atmak en güzeli 🤩 ben bağ kurdum herhalde hepsiyle atasım gelmedi 😅😅 ben de oksapar enjeksiyonlarla fotoğraf çekicem bebemi 🥹

Benim canimin ilk cektiği sey erikti hep ekşi seyler cekti canim oğluşum olcak inşallah bu tezide kuruttu benim oğluş yuzumde bi suru lekelenmeye başladi bile hani oğluşlar annesini guzelleştiriyordu🙂
Benim de ilk oğlumda canım ekşi şeyler istiyordu . Bunda da daha fazla istiyor . Ama daha cinsiyetimiz belli olmadı 🥹 Güneş kremini ihmal etme canım .

fetal dna sonucumuz çıktııı 😍😍🧿🧿
Her şey temiz çok şükür maşallah,
Ve cinsiyetimiz de net belli oldu; Erkek 💙💙💙
Darısı diğer bekleyenlerin başına 😍😍😍
Lioo Lioo ‘cum listeyi güncelleyebiliriz 😍😍💙💙💙
Maşallah erkek bebiş çogaliyor. 🥰😁

Back
X