• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Yani benim 3 hamileliğim Bir tane de çok önceden düşüğüm var hani o yüzden daha çabuk doğabilirmiş Bir de iri olduğu için rahim kendini hazır hissediyormuş Ne bileyim daha neler duyacağız bakalım
Hiç böyle bir şey duymamıştım ne kadar çok doğurursan o kadar çok erken doğum riski mi varmış

Kızlar bebek sert ve aşırı hareketler yapıyor uyuyamadım sağ tarafıma yığıldı orada çok sert hareketler yapıyor canımı acıtıyor bildiğin
Benim de öyle canım sağa yatsam sanki üstüne yatıyorum gibi oluyor bildiğin batıyor kemikleri sola yatsam durmuyor zaten şuan belim ağrıyor hareketinden

Hiç böyle bir şey duymamıştım ne kadar çok doğurursan o kadar çok erken doğum riski mi varmış
Bende bilmiyorum ilk kez duydum kardeşim de vardı yanımda dedim benmi yanlış anladım yo abla doğru anladın öyle söyledi Dr dedi ayy Dr gidince bana bı mallık geliyo hiçbir şey sormadan geldim bebek iri olduğu için rahim doğuma hazır sanıp erken doğum olabilir birde ,3. Bebeğin tam doğum pozisyonunda bı sıkıntı olursa bekleme hemen gel dedi ş

İyi olmana çok sevindim çok merak etmiştim seni. Sorunlarınız önemsizdir inşallah gelip gitsin. Ben de çok heyecanlıyım hadi inşallah planlanan gibi olur doğumun😊 yok yok korkma derin nefes alıp anestezi uzmanının söylediklerini uygularsan öyle çok kötü bir ağrısı yok. Hatta bende sıkıntı olmuştu iğneği 3.de anca yapabildi buna rağmen öyle aşırı kötü olmadım. Kasıkmamak gerek olay bu. Çarşamba günü benim tahliller yapılacak. Sezaryen günü verecek bakalım. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
İşin içinde aileler olunca gerçekten sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor herkes her şeye gereksizce karışıyor ama kimseye bu konuda müsade etmiyorum mücadele ediyorum☺️ İğne yapılırken kipirdamamak lazımmış ya o an acı olur da istemsiz hareket ederim diye korkuyorum. Bir de gerçekten bir şey hissedilmiyor dimi dokunuşları vs hissediyor musun 😂

İşin içinde aileler olunca gerçekten sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor herkes her şeye gereksizce karışıyor ama kimseye bu konuda müsade etmiyorum mücadele ediyorum☺️ İğne yapılırken kipirdamamak lazımmış ya o an acı olur da istemsiz hareket ederim diye korkuyorum. Bir de gerçekten bir şey hissedilmiyor dimi dokunuşları vs hissediyor musun 😂
Ben önce bir bağırmıştım durun hissediyorum diye🤣🤣🤣 sonra sakin ol dediler ufak dokunuşlar o hissettiğim acı duymazsın dediler gerçekten de öyle oldu. Yani aslında hiçbir şey hisetmiyorsun😊 düşünüp kendini korkutma. Evet iğne yapılırken hareket etmemek gerek ama bunun bilincinde olduğun için derin nefes alıp sakince bekliyorsun zaten😊 bende de korku var sana anlatıyorum kendim de korkuyorum ama o an güç geliyor insana🙏🏻😊

Serin ortamda ve ince bol kıyafetle yatmama rağmen sabahları su gibi terli uyanıyorum. Gece tuvalete kalktığımda üstümü değiştirsem de sabah yine su gibi oluyor. Sizde de mi böyle oluyor kızlar 😔
Ben de çok terliyorum canım. Her uyandığımda epey ıslak oluyor pijamalar.
Canım o iğne hiç korkulacak gibi degil. Ben hissetmedim bile🤷🏻‍♀️ Doğum anında da bebek çıkarken sallanıyorsun felan ama acı hiç hissedilmiyor tabii

Günaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladım🙈sizde durumlar nedir?

Bende bilmiyorum ilk kez duydum kardeşim de vardı yanımda dedim benmi yanlış anladım yo abla doğru anladın öyle söyledi Dr dedi ayy Dr gidince bana bı mallık geliyo hiçbir şey sormadan geldim bebek iri olduğu için rahim doğuma hazır sanıp erken doğum olabilir birde ,3. Bebeğin tam doğum pozisyonunda bı sıkıntı olursa bekleme hemen gel dedi ş
Artık 35. Haftandasın ya belki ondan öyle demiştir daha önce doğum yaptın ya misal ilklerde rahimin açılması biraz uzun sürüyor sonrakiler daha erken doğuyor onu anlatmaya çalışmıştır ben ilkimde sancılandım herkes belin ağrıyor doğum sancısında dediği için öğlenden gece 12 ye kadar sancı çektim nişan geldi bekledim kanama başlayınca gittim taa sabah ezanında doğdu suni sancıya rağmen 😔 ikincimde sabah ezanında sancım tuttu öğlen doğurdum hemen bunda ne kadar sürer bilmiyorum

Serin ortamda ve ince bol kıyafetle yatmama rağmen sabahları su gibi terli uyanıyorum. Gece tuvalete kalktığımda üstümü değiştirsem de sabah yine su gibi oluyor. Sizde de mi böyle oluyor kızlar 😔
Herkes yorganla battaniyeyle yatarken ben pikeyle yatıyorum ona rağmen ter içinde kalıyorum bizlerde öyleyiz

Ben sadece atlet ve şortla uyuyorum üstümü örtmeden terlemiyorum ama uyuyamıyorum da kollarım uyuşuyor kalçam ağrıyor bebeişim haraketleniyor derken sabaha karşı 1/2 saat uyursam şanslıyım 🤪

Back
X