Bitane doktora baslamistim gitmeye 3 gebeligimdeydi adam 10 haftalik olmadan karindan bakmadi hep vajinal ultrason ama isinde cok iyi biriydi operasyonumuda o yapti cok cabuk iyilestim
Yaaa işte kızlar tüp bebek yaptırınca karar da veremiyorsun. Aynı doktorla devam mı etsem değiştirsem mi bilemedim. Bi sürü de badire atlattık birlikte
Yaaa işte kızlar tüp bebek yaptırınca karar da veremiyorsun. Aynı doktorla devam mı etsem değiştirsem mi bilemedim. Bi sürü de badire atlattık birlikte
Güveniyorum yok yanlış anlattım. Tedavimde gerçekten kılı kırk yardı. İki ayrı doktor arkadaşımın tavsiyesi ile ona başlamıştım zaten. Laubali değil de biraz şey hastaları zor genellikle. Beni hep hafife aldı, yapması gerekeni yaptı ama öyle hissettirdi işte. Sen de ne var ki rahat ol mantığı hep böyle davrandı. Tamam haklı da çıktı ama hani böyle gebelerle arkadaş gibi olanlar var. Biraz özenmiyor değilim hani. Daha güleç daha yaşı küçük daha pozitif biri mi olsa acaba diye. Hakkaten ödev verdi ama gebelik kitabı ödevi
Güzelim doktorun günahını aldık desene durduk yere. Sevgi ve güven varsa vazgeçme derim ama sen yine de görüşeceksin başka bir doktorla belli, kendini yanında daha iyi hissettğin bir doktor olursa, istediğin kriterlerde, ona başlarsın ama acele et beybisi bak ikinci ayı geride bırakıyoruz.
Ayy bende doktorumu çok seviyorduum isterdim doğumuma girmesini eminim çok çok rahat geçerdi o doğum adamda sıfır stres bugün ama son muayenimizdi kalbinide birlikte dinleyelim öyle bırakayım seni dedi. Tedavimi yapan doktordu. Takibi doğumu bırakıp vaktimi enerjimin tamamını olmayanlar için harcamak istiyorum dedi. Şimdi haftaya yeni bir doktorla konustum inşallah onuda bu doktorum kadar severim bu süreçte doktor çok çok önemli.
Resmen duygulandım, kıyamam ne tatlı doktor o. İnşallah benim daktır böyle bir şey yapmaz, ayrılamam ben ondan, muayeneye gidince canım hocam sizi çok özledim diye giriyorum içeri.
Umarım bu yeni doktorla enerjiniz tutar, yeni bir ilişkiye başlamak gibi zor geliyor bana doktor değiştirmek.
Güzelim doktorun günahını aldık desene durduk yere. Sevgi ve güven varsa vazgeçme derim ama sen yine de görüşeceksin başka bir doktorla belli, kendini yanında daha iyi hissettğin bir doktor olursa, istediğin kriterlerde, ona başlarsın ama acele et beybisi bak ikinci ayı geride bırakıyoruz.
Hahaha aynen şekerim Benim zaten karman çorman oldu. Kasımda tedaviye başladım pat diye covit oldum ertelendi. Ne olaylar ne olaylar. Benim hesaba göre tabi 2 hafta geriydi de doktorum gebesin dediğinde 5buçuk haftalık diyince asıl o zaman şok oldum
Covidle ilgili kamu çalışanı hamilelere extra verilen izin. Maskeler hesler kalktı ya. Ben geçen gün sordum işyerinde kalkacağını sanmam dedi özlükte çalışanlar.
Aynen cogu bebeği bu yuzden kaybediyoruz dedi o yüzden dinletmiyorum ve ciddi oranda bebek ölümlerinin önüne geçtik dedi bende ustelemedim 12. Haftada duyarız dedim zaten dediğin gibi sağlıklı olup olmadığına bakıyor ve herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi bana da
Dinletirse rahatlarsın dinletmezse de paniğe gerek yok zaten görüyorsun ekranda minicik kalbin nasıl attığını
Resmen duygulandım, kıyamam ne tatlı doktor o. İnşallah benim daktır böyle bir şey yapmaz, ayrılamam ben ondan, muayeneye gidince canım hocam sizi çok özledim diye giriyorum içeri.
Umarım bu yeni doktorla enerjiniz tutar, yeni bir ilişkiye başlamak gibi zor geliyor bana doktor değiştirmek.
Kızlar benimde tüp bebek, ilk kanımı erken verdim test gununden, guzel dedi asistan iki gun sonra bidaha verdim artış iyi iki hafta sonra kontrole gelin dedi.ama tabi insan inanamıyor endişe korku üst üste son kez daha kan verdim attım boyle boyle diye iyiydi zaten sonuc, kız bana dediki hergun boyle test yapıp atıcakmısınız size iki hafta sonra muaneye gelirsiniz dedim. Ben tabi şok! Dedim üslubunz cok yanlış uzun zaman sonra olunca insanın korkuları oluyor. Kız kıvırmaya basladı sonra siz yanlıs anladınız hem külfet hem stres içiniz rahat etsin felan. Tabi şikayet ederim diye korktu koskoca tüp bebek merkezi yani okadar para veriyoruz davranışa bak mecbursun sen beni yorumlamaya doktorla aramda aracı olmaya. Onun ocın muaneye oraya gitmek istemiyorum bir kere gidicektim gözden cıkarmıstım 900 lrayı ama acaip soğudum doktorun suçu olmasada. Tüp bebekten evvel gittiğim kadın dogum doktoruma gideyim diyorum ona randevu aldım onunda alanında tüp bebek inferlite var zaten. Kullandığım iğneleri ilacı anlar sonucta, bir baska arkadaşımda öyle yapmıştı.
Ayy ne kadar yakından çekmiş ya da büyüdüğü için mi öyle gözüküyor minnoss 8+4 yazıyor günü gününe mi çıktı kuzum birde hareket ettiğini mi gördün yoksaa bi dahaki kontrol ne zaman canım duruma göre mi gideceksin 1 ay benimde bi bitmedi yaa içim sıkıldı artık çok merak ediyorumm