- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 40
Yan etki oldu mu?Biz yaptirdik canim 2 ocakta yaptirmistik 1.dozunu. yenidogan prof.u bize alerji teshisi koyan o yaptirmayin demedi bize hatta tarihlerini o belirledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan etki oldu mu?Biz yaptirdik canim 2 ocakta yaptirmistik 1.dozunu. yenidogan prof.u bize alerji teshisi koyan o yaptirmayin demedi bize hatta tarihlerini o belirledi
Yumurtasız ben de çok zorlanıyorum. Hatta doktor keşke buğday yerine yumurtayı açsaydı dedim.Peynir olmayinca yumurtaya yukleniyoruz onuda kestim tavuk bari yerim demistim onu da birakayim ozaman biraz boyle bi deneyeyim.2 gundur biraz kaka sayimiz azaldi gibi mukusta azaldi gibi ama kan hep var
Beatbo nun yorumları çok iyiydi bakalım bence sevecekler. Birde aklında olsun fisherpricenin mama sandalyesi oyuncağı var zebra şeklinde vakumlu. E bebekte yoktu. Onu indirimde yakalarsam alacağım bence alınmalı. Yürüme arkadaşı bence çok güzel yürüteç almayacağım ben onun yerine bu yeterli6 aydan önce sağlıklı sonuç vermiyor diye yapmıyorlar genelde canım. Hatta 2 yaş öncesi de doğru sonuç vermiyor diyen doktorlar oldu
Yumurta ve tavuk etini de kesmeyi denebilirsin
Şöyle bi şey de var. Ben aylardır diyet yapıyorum. Her bezde hala kan var…
Ya bu bebeler tek başlarına oynamayı sevmiyorlar biraz da sanırım. En azından güneş öyle. Aldım beatbo yu valla bakalım neler olacak. Dans eden kaktüsü de aldım. Güneş sürekli bağıra çağıra bi şeyler söylüyor karşılıklı konuşurlar inşallah babyjem alamadım eşimden su an kullanmayacaksak almayalım çıkışı geldi. Dedim ok yürüme arkadaşını öndeki oyuncaklarıyla oynatırız diyerek ikna ettim
Gelir bence stok hızlı azalmıştır popüler bi ürün o
İnşallah bakar ileride ya pelüş oyuncak iyi fikir
Güneş henüz dimdik duramıyor destekli otururken. Bize erken sanırım
Şu pahalı mama sandalyeleri nasıl ki
Ayakları dışa doğru destekli olanlar biraz daha güvenli oluyor diye biliyorum
Ama no deneyim
Yine senle aynı kafa karışıklıklarını yaşıyoruz bende de durum değişmedi ama kendimi tanıyorsam son dkya kadar bekleyip pahalı modellerden alırım gibi geliyor tabi 3-4 bandına asla çıkamam
Ay inşallah kırmaz, çok bozuşuruz kırarsa
Sürünmeye yardımcı oyuncaklar aslında iyi diyorsun da, baktım çok pahalı, ben sürünürüm yerine
Yürüme arkadaşını diyorsan ben aldım gitti ya fiyatı çok iyi
Damağa ne kadar değiyor bilmiyorum ama güneş sürekli konuşma derdinde sanki. Yalnızsa çığlık atarak çağırıyor
Kap kaçak paylaşımına da açığız
Emzirme yastığı bence de mantıklı. Bebeyatmaz güzel bir ürün de hem evde yer yok bi de maddi olarak aşırı açılmak istemiyorum sebebi o ay su oyuncakları bile aldık da yürüme arkadaşını koyacak yerim bile yok o kadar küçük, hayırlısı
Kuzum duşakabin ufak bizim ya. Ben de hep banyoda yıkamak istiyordum ama banyomuz ufak. Denedim bi gün çok zorlandım o yüzden mecburen taşıma suyla değirmen döndürüyoruz resmen
Hiçbir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum çocuğu rahat rahat yıkayabiliyorsan
Güneş de bi 10 gündür kucakta asla zaptedilmiyor. Emzirirken çok zorlanıyorum. Kendini geri atıyor boynunu koparacak.
Sol bileğim sakat durumda, ameliyat dedi doktor. O kolla bi de zaptetmeye çalışıyorum Aşırı zorlanıyorum. Belini ayrı boynunu ayrı büküyor aynı anda tekme atıyor sanki
Yumurtasız doymama kısmı o kadar ben ki
Ayyyy bende oğlumdan kalma eğitici köpekcik akıllı arabam (ki ona bayılıyorum) gibi şeyler var bugün gittik diş kaşıyıcı bide hani şu toplar oluyor ya kolay tutması için dışı ince çubuklar halinde olan iki tane ondan aldım çıngırak falan aldım :) ben yürüme arkadaşını almıştım zaten pilsanın. Henüz açmadım kutuda heyecanla bekletiyorum :) ama eğitici köpekcik ve şu şarkı söyleyen bişey varya fisher price nin onu tavsiye ederim çok seviyolar 6 ay civarında :)Kızlar bugün ebebekte oyuncaklarda indirim başladı. Aldığımız beğendiğimiz oyuncakları kitapları paylaşalım mı indirimde iken almak isteyenlere de öneri olur.
Bizde halı harici pek oyuncak yok önerileri bekliyorum
Canım süt ürünleri varsa çaprak reaksiyondan dana etini de kesiyolar yumurta varsa tavuk etini de. İkinci alerjik bebeğim ve ilk etapta kandan sonra direk süt dana eti yumurta tavuk tüm paketli gıda susam tahin kuruyemiş vs gibi alerjik besinleri kesti doktorumuz. Sütüm temizlendikten sonra ve düzelmeler başlayınca en masumundan yavaş yavaş denemeler başlıyor. Mesela 10 gün önce gittiğimiz alerji doktoru deri testi yaptı (ki pek güvenmem oğlumda deride çıkmamıştı ama kanda çıkmıştı) sonra süt ürünlerini (önce mayalı olanları peynir vs) yavaş yavaş aç dedi ama yumurta falan yeme dedi şimdi azar azar başladım süt ürünlerine gaz artışı oldu 10 gün geçti ama 2 gündür inanılmaz huysuz ya bişey kaçırdım fark etmeden ya huyu değişiyor anlamadım. Ama şükür kan görmedikBebegimde alerji var 15 gundur sut urunu tahin ve kuruyemis yemiyorum ama hala nerdeyse her bezde kan goruyorumdoktor yumurtadan falan bahsetmedi ama onuda mi bi biraksam baska neyi birakip denesem bilemedim .kesin neye alerjisi oldugunu anlayabilmek icin alerji testini nasil yapiyorlar bir bilginiz var mi
Ayyyyyy bence deBöyle bir gece yaşandıı. Git gide huylarımız değişiyor Eki Görüntüle 3202875
Ahh bu bebeler delirtti analarını :) ya inan aynı karından çıkan bebeler bile farklı huyda oluyor. Kızım şuan dönmeye çalışıyor tabii dönemiyor kendince debeleniyor :) oğlumu hep yere yün yorgan sererek dönerse alanı geniş olsun diyerek büyüttüm o hiç yapmazdı dönme hareketi bir gün hani dönmeleri gereken aylarına girdiğimiz dönemde bir anda dönüverdi hepimiz şok ve inan kendi bile şaşırmıştı yüzü hala gözümün önünde şaşkın :) motor becerileri göz takibi kasları yerindeyse endişelenmeKızlar ya bide benim çocuk 4. Ayına dediğim gibi 4 gün kaldı. Dönmeye yeltenmiyor hiiç erken mi ben mi acele ediyorum yoksa yapması gereken bi aktivite mü
Bakliyat mecbur yiceksin yoksa patatesten gına gelecekDoktorum sadece sut urunleri kuruyemis tahin ve paketli gidalar dedi bana bende burda sizlerden okudukca hep yumurtadan suphelendim cunku hergun yumurta yiyordum bugun yemedim bakalim bide onu keseyim deneyeyim allah yardimcimiz olsun.gaz var diye cogu seyi yemiyordum artik bakliyata falan basliycam mecbur yoksa yiyecek bisey kalmiyor pek
Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın inşKızlar çok kötü sallandık durmadı deprem. Sallandı sallandı sallandı. Allah esirgesin.. yahyayı kucağıma aldım sıkıca sardım bitmedi durmadı deprem.. Birşeyimiz yok şükür iyiyiz. Allah enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin
Çok geçmiş olsunKızlar çok kötü sallandık durmadı deprem. Sallandı sallandı sallandı. Allah esirgesin.. yahyayı kucağıma aldım sıkıca sardım bitmedi durmadı deprem.. Birşeyimiz yok şükür iyiyiz. Allah enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin
Cok gecmis olsun canim, Allah zor durumdakilerin yardimcisi olsun.Kızlar çok kötü sallandık durmadı deprem. Sallandı sallandı sallandı. Allah esirgesin.. yahyayı kucağıma aldım sıkıca sardım bitmedi durmadı deprem.. Birşeyimiz yok şükür iyiyiz. Allah enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin
Öyle tabi kuzum da işte analık deliliktir diye boşuna demiyorlar insan merak halinde ne zaman ne olacak diyeeCanım soruna şöyle cevap veremicem. Benim kız uyanık olduğu her an ama her an kucakta. Bilmiyoruz dönebilir miydi sırtı yere değseydi Bezini değiştirirken yana atıyor arada kendini. Bezi kucakta değiştireceğimi gözü kesse onu da isticek. 4.ay gümbür gümbür geliyor..
Yalnız ben ağustos annelerinde de dönmeyen bir iki bebek olduğunu okudum. Geç kalmış değiliz endişelenme
Çok şükür sıkıntı yok onlardaAyyyy bende oğlumdan kalma eğitici köpekcik akıllı arabam (ki ona bayılıyorum) gibi şeyler var bugün gittik diş kaşıyıcı bide hani şu toplar oluyor ya kolay tutması için dışı ince çubuklar halinde olan iki tane ondan aldım çıngırak falan aldım :) ben yürüme arkadaşını almıştım zaten pilsanın. Henüz açmadım kutuda heyecanla bekletiyorum :) ama eğitici köpekcik ve şu şarkı söyleyen bişey varya fisher price nin onu tavsiye ederim çok seviyolar 6 ay civarında :)
Canım süt ürünleri varsa çaprak reaksiyondan dana etini de kesiyolar yumurta varsa tavuk etini de. İkinci alerjik bebeğim ve ilk etapta kandan sonra direk süt dana eti yumurta tavuk tüm paketli gıda susam tahin kuruyemiş vs gibi alerjik besinleri kesti doktorumuz. Sütüm temizlendikten sonra ve düzelmeler başlayınca en masumundan yavaş yavaş denemeler başlıyor. Mesela 10 gün önce gittiğimiz alerji doktoru deri testi yaptı (ki pek güvenmem oğlumda deride çıkmamıştı ama kanda çıkmıştı) sonra süt ürünlerini (önce mayalı olanları peynir vs) yavaş yavaş aç dedi ama yumurta falan yeme dedi şimdi azar azar başladım süt ürünlerine gaz artışı oldu 10 gün geçti ama 2 gündür inanılmaz huysuz ya bişey kaçırdım fark etmeden ya huyu değişiyor anlamadım. Ama şükür kan görmedik
Ayyyyyy bence de
Ahh bu bebeler delirtti analarını :) ya inan aynı karından çıkan bebeler bile farklı huyda oluyor. Kızım şuan dönmeye çalışıyor tabii dönemiyor kendince debeleniyor :) oğlumu hep yere yün yorgan sererek dönerse alanı geniş olsun diyerek büyüttüm o hiç yapmazdı dönme hareketi bir gün hani dönmeleri gereken aylarına girdiğimiz dönemde bir anda dönüverdi hepimiz şok ve inan kendi bile şaşırmıştı yüzü hala gözümün önünde şaşkın :) motor becerileri göz takibi kasları yerindeyse endişelenme
Bakliyat mecbur yiceksin yoksa patatesten gına gelecek
Yok yan etkisi olmadi bizdeYan etki oldu mu?
Ben de aynı hisler içerisindeyim çok çok üzücü Allahım esirgesin herkesiKonya da bile uykudan uyandık Allah yardımcısı olsun herkesin
Oturdum ağladık minik bebekler anneler ne yapacak çok kötüyüm çok
Çok geçmiş olsunMersinde cok hissettik cok uzun surdu merkezussu nasilmistir Allahim cok cok gecmis olsun herkese
Ben yaptırdım canım 2. Doz 5. Ayda-Sunshine K Kircicegiii anurkoc kızlar siz rotavirüs aşısı yaptırdınız mı? Bizim doktor alerji doktoruna da bi danışın dedi, danışmaz olaydık. Uygun görmedi, gereksiz yere kafamızı karıştırır dedi, siz bilirsiniz yine de dedi. Ben de yaptırmak istiyordum.
Canım bizimkide arada deniyor bazı günler bazı günler denemiyor , sevdiği bi oyuncağı gösterip biraz yan yatmasını sağlayabilirsin döner merak etmeKızlar ya bide benim çocuk 4. Ayına dediğim gibi 4 gün kaldı. Dönmeye yeltenmiyor hiiç erken mi ben mi acele ediyorum yoksa yapması gereken bi aktivite mü
Öğrendiğimden beri aklımdaki o bebekler o çocuklar ne halde o soğukta göçük altında. Oturduğum yerde oturamıyorum allahım yar ve yardımcıları olsunKonya da bile uykudan uyandık Allah yardımcısı olsun herkesin
Oturdum ağladık minik bebekler anneler ne yapacak çok kötüyüm çok