6 aydan önce sağlıklı sonuç vermiyor diye yapmıyorlar genelde canım. Hatta 2 yaş öncesi de doğru sonuç vermiyor diyen doktorlar oldu
Yumurta ve tavuk etini de kesmeyi denebilirsin
Şöyle bi şey de var. Ben aylardır diyet yapıyorum. Her bezde hala kan var…
Ya bu bebeler tek başlarına oynamayı sevmiyorlar biraz da sanırım. En azından güneş öyle. Aldım beatbo yu valla bakalım neler olacak. Dans eden kaktüsü de aldım. Güneş sürekli bağıra çağıra bi şeyler söylüyor karşılıklı konuşurlar inşallah
babyjem alamadım eşimden su an kullanmayacaksak almayalım çıkışı geldi. Dedim ok
yürüme arkadaşını öndeki oyuncaklarıyla oynatırız diyerek ikna ettim
Gelir bence stok hızlı azalmıştır popüler bi ürün o
İnşallah bakar ileride ya
pelüş oyuncak iyi fikir
Güneş henüz dimdik duramıyor destekli otururken. Bize erken sanırım
Şu pahalı mama sandalyeleri nasıl ki
Ayakları dışa doğru destekli olanlar biraz daha güvenli oluyor diye biliyorum
Ama no deneyim
Yine senle aynı kafa karışıklıklarını yaşıyoruz
bende de durum değişmedi ama kendimi tanıyorsam son dkya kadar bekleyip pahalı modellerden alırım gibi geliyor
tabi 3-4 bandına asla çıkamam
Ay inşallah kırmaz, çok bozuşuruz kırarsa
Sürünmeye yardımcı oyuncaklar aslında iyi diyorsun da, baktım çok pahalı, ben sürünürüm yerine
Yürüme arkadaşını diyorsan ben aldım gitti ya fiyatı çok iyi
Damağa ne kadar değiyor bilmiyorum ama güneş sürekli konuşma derdinde sanki. Yalnızsa çığlık atarak çağırıyor
Kap kaçak paylaşımına da açığız
Emzirme yastığı bence de mantıklı. Bebeyatmaz güzel bir ürün de hem evde yer yok bi de maddi olarak aşırı açılmak istemiyorum sebebi o
ay su oyuncakları bile aldık da yürüme arkadaşını koyacak yerim bile yok o kadar küçük, hayırlısı
Kuzum duşakabin ufak bizim ya. Ben de hep banyoda yıkamak istiyordum ama banyomuz ufak. Denedim bi gün çok zorlandım o yüzden mecburen taşıma suyla değirmen döndürüyoruz resmen
Hiçbir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum çocuğu rahat rahat yıkayabiliyorsan
Güneş de bi 10 gündür kucakta asla zaptedilmiyor. Emzirirken çok zorlanıyorum. Kendini geri atıyor boynunu koparacak.
Sol bileğim sakat durumda, ameliyat dedi doktor. O kolla bi de zaptetmeye çalışıyorum Aşırı zorlanıyorum. Belini ayrı boynunu ayrı büküyor aynı anda tekme atıyor sanki
Yumurtasız doymama kısmı o kadar ben ki