2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa çok güzel fikir oldu bana bunlar 🤩 beatbo güzelmiş eğitici köpekcik düşünüyordum ama bu daha cok hoşuma gitti.

Bu yürüme arkadaşları cok hoşuma gidiyor da keşke erkenden kullansalar 😁 10 ay bile cok geç geliyo bana. Gerçi öyle böyle 5 ayı bitiriyoruz şükürler olsun zaman su gibi 🥲🥲🥲 bence de masaya gerek yok özellikle evde yer sıkıntısı varken. Yürüme arkadaşında var zaten onlar.
Doğru söylüyorsun erkek çocukları için şüpheli diye konuşulduğunu hatırlıyorum ben de. Tek düşüncem iyice hareketlendiklerinde neyle hareketlerini destekleyip onları oyalayabiliriz.
Şuan benim de evimde hiç yer yok. Ufak bir eve geçtik. Güneşin odasında sadece adımlamalık boş alan kaldı 😁 büyük oyuncak alırsam salonda küçük boşlukta ve koridorda oynayacak yavrucum 😂
Bebeytmaz konusunda çok iyi düşünmüşsün ben de kararsızdım, suan karar verdim almıyorum 😄annem de ısrarla çamaşır sepetine oturtup etrafına çamaşırlarla destekleyelim ileride diyor, eskiler öyle yaparmış 😅
Vakumlu oturak bence de ihtiyaç. Kovadan biz de bıkmış durumdayız. Geçen gün annem farketmemiş gideri açık kalmış 😂 tüm halı ıslandı🫶😬
Alınacaklar konusunda burası bana çok güzel fikir verdi her zaman ❤️
Eee peki mama sandalyesine karar verebildin mi☺️ benim aklım halaaa katlananlarda🥲

O indirimli ürün için internete özel ürün diyor canım 🥲🥲🥲 kaçırmışız 😁
Ben bide sürünmeye yardımcı bi oyuncak istiyorum. Böyle dikkat çekici hareket eden bir oyuncak bebekleri teşvik ediyormus. Beatbo öyle hareket ediyor mu kii sanki sadece kafasını oynatıyordu o 😅 kız bunlar cana gelsin 2 güne o kafasını kırarlar 😂😂

Böyle bir gece yaşandıı. Git gide huylarımız değişiyor 😔
0D8CE9E8-A962-46CD-9063-71BA618239C4.jpeg

Ben de şunu beğendim 270 e düşüyor sepette. Bebeler buna tutunurken kafa göz yarar mı acaba ya 😄🥲
Eğitici köpekçik benim de aklımda.
Oyun halısı dediğin gibi tek başına sıkılıyor. Güneş de sürekli onunla şarkı türkü söyleyeyim öyle istiyor. Yoksa sürekli huysuzluk peşinde. Oyun halısında da onla şarkı söylicem öyle duruyor 😁
3 tane masal kitabı almıştım onlarla vakit geçiriyoruz biz de. Güzel bir şey tabi ama sürekli konuşup eğlendirmek çok yorucu oluyor, daha bağımsız oynamaları için de erken tabi.
Hışırtılı kitap bizimki de seviyor bazı zamanlarda. Daha çok parmaklarımızı ağzına sokma peşinde şu aralar 😄

Bir de merak ediyorum hoppalalar var. Gelişimleri için etkisi nasıl acaba? Normal yürüteçler sağlıkları için pek iyi değil diye biliyorum. İyice dik durmaya başladıkça güneş bunu sever gibime geliyor. Şimdiden sürekli oturma peşinde. Emerken bile kalkıp gitmeye çalışıyor 😅
Bu benim de dikkatimi çekti, fiyat çok uygun, fisher price mi bu mu diye geceden beri düşünüyorum. Bir daha bu fiyata düşmez sanırım bu.

Evet canım önemli olan emzirme şansı olması, açık havada eğer uyumazsa, emziremediğim için koştur koştur eve geliyoruz 😂 ama avm de vs artık daha iyiyiz 🙏
Çok iyi yapmamışsın ben ortada emziriyorum çekinmeden açılırsa açılsın modundayım kocamda milleti memeye doyurdun diyor 😂 Sürekli yer ara örtü ört zor

Çok iyi yapmamışsın ben ortada emziriyorum çekinmeden açılırsa açılsın modundayım kocamda milleti memeye doyurdun diyor 😂 Sürekli yer ara örtü ört zor
Kuzum böyle müslin kıyafet gibi giyilir bişey vardı görürsem atayım linkini
pinkywom pinkywom notdefteri2_ notdefteri2_ -Sunshine -Sunshine hope2022 hope2022 ayy güle güle kullansınlar bebişler bende maaşı bekliyorum yarın yatıcak sanırım birkaç oyuncak ek gıda için kap kacak alıcam 😍 Oturması için ve banyo için vakumlu oturak çok güzel bencede hope2022 hope2022
Ayy çok hoşuma gidiyor bebişe bir şeyler almak 😍 kendime alırken bu kadar zevk almıyorum artıık. Ama oyuncak indirimi bugünlük geçerlii diğerlerini sonra alırsında. Ek gıda da kap kaçak oi oi almamsan babyjem markasının tabak kaşıgı vs de tavsiyw ediliyor onunda indirimi bugün e bebekte
Emekleme için buna bayıldım ama çok pahalı ağzındaki çorabı çekiyorsun geri geri gidiyor eminim bebekte peşinden gider 😍😂 hope2022 hope2022
Ya çok güzelde pahalıı 😂 böyle bir oyuncak arıyorum ama bakayım bi piyasada benzer by amacla muaidil bişey var mı diyee yoksa vercez artıık 😅😅

kızlar bebeğin burnunu açmak için bana memnun olduğunuz bir alet söyler misiniz. Şu elektrik süpürgesine bağlanandan çok memnunlar yorumlarda ama çok mu şiddetlidir bilemedim. Ben hep fizyolojikle açıyorum ama çok ağlıyor artık tazyikle sıkmak istemiyorum. Bugün alacağım

Kızlar demir ilacı kullanmaya başladık 4 aylık olunca Sağlık ocağı verdi. Siz devletin verdiğini mi kullanıyorsunuz yoksa özel mi aldınız? 4 aylık kontrolüne gittiğimde doktor devletin ödediği kabız yapabilir mide bulantısı yapabilir dedi tedirgin oldum ama herhangi bir şikayeti de yok aslinda
Bize de 4. Ay kontrolünde vereceklerdi almadım ben. Ocean kullanıyoruz d vitamini de demir ilacını da. Bende kabız yaptığını duydum devletin verdiğinin.
Kızlar ben artık nili özel muayeneye götürmekten vazgeçtim her ay. 700 tl olmuş devlet hastanesinde çocuk doktoru ondan farklı şeyler söylemiyor yani hiçbir şey yapmıyor gidiyoruz gögsünü sırtını dinliyor bu ay şu aktiviteleri yapın diyor okadar özel aşılarını zaten alıp sağlık ocağında vurulabiliyoruz. Bizim her ay tekirdağa gidip gelmemiz 1.100 tl sadece özel aşı olursa 2.500 yazık günah diye düşündük.

3 gündür nil beni mahvetti ağzından salyalar akıyor çeşme gibi parmaklar ağızda diş kaşıyıcı ağızda koparcak damaklarını uyumuyor delircem😂
Vallahi ben doğduğında bir kere özele götürdüm 10 günlüktü haftasonu tarifesi uyguladı bide adam 800 lira verince kendiöe geldim. Devletteki doktorlarda da çok iyileri var. Boşuna maddi külfet. Ona vereceğim parayla çocuğumun bi eksiğini kapatırım 😊
Kizlar sacma bisey soracagim 3,5 - 4 aylik olunca bebislerin sac rengi, ten rengi aciliyor mu biraz? Boyle bisey farkeden oldu mu
Vallahi geçen gün annemle biz de konuştuk bu konuyu. Giderek ten rengi açıldı ve çıkan saçlarımız altın renginde 😁😁 gözlerimiz de yeşil inşallah değişmez

anurkoc anurkoc bu canıım aktif emzirseydim alacaktım bundan kullanan arkadaslaırm cok memnun. Şu e bebekte ki emzirme önlüğü vs hiç işe yaramıyor bu en güzeli diyorlardı

Ayy evet arkadaşım kullanıyor bunu bizde denedik hatta ama Memoşta bende daralıyorum😂
Oioi tabak ve kaşık aldım bende cam kavanozlardan alıcam yoğurt için yanımda taşımak içinde bir kaç kap falan

Eklentiler

• C4D4DE22-1400-4985-B372-B0E87DBABF70.jpeg
    C4D4DE22-1400-4985-B372-B0E87DBABF70.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 59
İki kucakla atlattık inşallah bir şey olmamıştır😬 ama bana çoook iyi geldi. Pandemide de çıkmamıştım ben kalabalık yerlere. Açık büfe kahvaltımı yaptım, sohbet ettim, kahve içtim, bebeği emzirdim uyuttum yarım saat de olsa. Sonra eşim ilgilendi sağolsun. Kalabalık da dikkatini çekti az ağladı :)
Olmamistir olmamistir pozitif dusun pozitif olsun :)
Kizlar sacma bisey soracagim 3,5 - 4 aylik olunca bebislerin sac rengi, ten rengi aciliyor mu biraz? Boyle bisey farkeden oldu mu
Benimkinin saçı kaşı falan koyulaştı. Herkes gider mersine Bizimki tersine😂

Kizlar bebegi oturtmak icin emzirme yastigi yetmez mi ya icine oturturuz. O bebeyatmaza gerek var mi?

hope2022 hope2022 S sunshine kizlar kuveti niye dusakabinin icine koymuyorsunuz? Koymamak lazimsa tehlikeli falansa ben de koymayayim
Cnm bebeyatmaz bildiğin koltuk ama kısa zamanlı kullanım annem almış ben rahat ediyorum sepetin içine koyuyorum öle bakınıyor 😂 ama bu banyo oturağı mama oturağı diye geçeni al hem banyo yaptırtırırsın hem vakumlu heryerde oturtursun bugün kahvaltı ederken mama sandalyesi niyetine masaya koyduk yemeklere bakarken oyalandı rahat kahvaltı ettik😀

X