2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Çok zor. Eşim Malatyalı. Akrabalar hep malatya adana Hatay'da. İyi haber de aldık kötü haber de. İnşallah o bölgelerdeki arkadaşlarımızdan iyi haberler alırız
Gecmiş olsun😢

Kızlar çok kötü sallandık 😔 durmadı deprem. Sallandı sallandı sallandı. Allah esirgesin.. yahyayı kucağıma aldım sıkıca sardım bitmedi durmadı deprem.. Birşeyimiz yok şükür iyiyiz. Allah enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin
Çok gecmiş olsun😢

Herkese çok geçmiş olsun benimde yok yakın arkadaşım antepte tayinciler eşiyle aynı zamanda doğum yapmıştık evde yakalanmişlar şimdi maraştan geçmeye çalışıyorlar Antalyaya gelmek için 😢

Ulaşamadıniz mi canim böyle durumlar da keşke özelden haberlesebilsek diyor insan😔
İnşallah iyilerdir Allahım sen koru
Mavişim başak ile özelden görüşüyorduk. Mesajlara her zmaan anında cevap veremezdik doğal olarak ama Sabahtan beri birkaç sefer aradım açmadı hiç. Meşgule de atmıyor. Endişelendim çok

Mavişim başak ile özelden görüşüyorduk. Mesajlara her zmaan anında cevap veremezdik doğal olarak ama Sabahtan beri birkaç sefer aradım açmadı hiç. Meşgule de atmıyor. Endişelendim çok
Hadi ya kötü dusunmeyelim inşallah korktuğumuz gibi olmamıştır ailecek iyilerdir 😌😌

Mersin Tarsustayım hayatımda böyle sarsılmadım hele 2.deprem sonrası elim ayağım boşaldı çocuğu nasıl indik bilmiyorum😔 biz bugün malatyaya gidecektik evim orda ve nenhalde bilmiyorum😔 arkadaşlar evlere giremiyoruz diyor kar soğuk bebekler çocuklar... çok acı çok😭 Allah esirgesin cümlemizi çok aciziz

X