Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiş olsunÇok geçmiş olsun. Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Çok zor. Eşim Malatyalı. Akrabalar hep malatya adana Hatay'da. İyi haber de aldık kötü haber de. İnşallah o bölgelerdeki arkadaşlarımızdan iyi haberler alırız
Çok gecmiş olsunKızlar çok kötü sallandık durmadı deprem. Sallandı sallandı sallandı. Allah esirgesin.. yahyayı kucağıma aldım sıkıca sardım bitmedi durmadı deprem.. Birşeyimiz yok şükür iyiyiz. Allah enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin
Bende aldım çocukları kapı eşiğinde bekledim allahım bavul yaptım kapının önüne koydum acil çıkarsak falan diyeİkinci depremi Ankara'dan hissettim
Bir yan etkisi oldu mu? Bağırsakları, kakası üstünde?Ben yaptırdım canım 2. Doz 5. Ayda
Yok canım olmadıBir yan etkisi oldu mu? Bağırsakları, kakası üstünde?
Ulaşamadıniz mi canim böyle durumlar da keşke özelden haberlesebilsek diyor insan
Mavişim başak ile özelden görüşüyorduk. Mesajlara her zmaan anında cevap veremezdik doğal olarak ama Sabahtan beri birkaç sefer aradım açmadı hiç. Meşgule de atmıyor. Endişelendim çokUlaşamadıniz mi canim böyle durumlar da keşke özelden haberlesebilsek diyor insan
İnşallah iyilerdir Allahım sen koru
Hadi ya kötü dusunmeyelim inşallah korktuğumuz gibi olmamıştır ailecek iyilerdirMavişim başak ile özelden görüşüyorduk. Mesajlara her zmaan anında cevap veremezdik doğal olarak ama Sabahtan beri birkaç sefer aradım açmadı hiç. Meşgule de atmıyor. Endişelendim çok
Amin canım benim amin inşallah Allahım yardımcıları olsun hayal dahi edemiyorum halleriniHadi ya kötü dusunmeyelim inşallah korktuğumuz gibi olmamıştır ailecek iyilerdir
Allah'ım içim daralıyor Rabb'im yardımcıları olsun. İyi haberlerini alalım inşallahAmin canım benim amin inşallah Allahım yardımcıları olsun hayal dahi edemiyorum hallerini
İnşallahAllah'ım içim daralıyor Rabb'im yardımcıları olsun. İyi haberlerini alalım inşallah
Aminnn kuzum haber alırsan bizi de bilgilendirAmin canım benim amin inşallah Allahım yardımcıları olsun hayal dahi edemiyorum hallerini