2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar philips aventin biberonunu kullananlar cevaplarsa çok sevinirim. Biberon emziğinde 2 numarayı kullanmaya başladınız mı? Ya da bu aylarda kaç numara biberon emziği kullanıyorsunuz. Biz hala bir numara kullanıyoruz. 2 numarayı taktığımda çocuğun genzine kaçıyor da merak ettim

Ben başladım bu ay canım. Bir numara ile çek çek icemiyor çenesi yoruluyordu. 3 ay+ olanını aldım iki delikli. Başta dediğin gibi oldu ama sonra uyum sağladı. Şimdi ellerimi tutup çekiyor itiyor biberonu

Kızlar benim kız 100 CC sütü 40 dakikada 3 partide içiyor. Normal mi ya çok yorucu oluyor. Gece de aynı çünkü

Biz doğdugundan beri kullandığı için sanırım biberon genişlediği bi solukta bitiyiyor huzursuzlanmadan ondan değiştirme ihtiyacı hissetmedim

Kızlar benim kız 100 CC sütü 40 dakikada 3 partide içiyor. Normal mi ya çok yorucu oluyor. Gece de aynı çünkü
Ben güneşin de benzer miktarda içtiğini düşünüyorum. Bizimkiler biraz iştahsız bebeler.
zaten artık uyku öncesi olduğu gibi meme öncesi de seramoniye hazırlanır gibi hazırlanıyoruz. Fön makineleri eşliğinde yoksa emmiyor
Demir sağolsun emince de biraz daha çok emiyor eskiye göre

İnsan azcık anasına çeker yav

biz tommee tippee kullanıyoruz ama 3.ayda orta akışa geçtik

teyzeler biz 4 aylık olduğumuz gün artık sırtüstünden yüzüstüne dönmeye başladık çok komiğime gidiyor sırtüstü koyuyorum arkamı dönüyorum beze ya da ıslak mendile uzanmak için bir bakıyorum dönmüş hiç sırtüstü durmuyor ama yüzüstü durmayı da sevmiyor hem kendi dönüyor hem sinirlenip kafayı gömüp ağlıyor 4.ay atağına da girdik galiba.

Kizlar bebegimde sut alrjisi cikmisti normalde emziriyorum ama ise baslayacsgim icin mama da belki gerekir dedim aptamil pregno al dedi.icindekilerde laktoz var peynir alti suyu var bu mama dogrumu sut alerjisi icin kullanan var mi aranizda

Kizlar bebegimde sut alrjisi cikmisti normalde emziriyorum ama ise baslayacsgim icin mama da belki gerekir dedim aptamil pregno al dedi.icindekilerde laktoz var peynir alti suyu var bu mama dogrumu sut alerjisi icin kullanan var mi aranizda
Aptamil pregomin syneo demek istemiş sanırım
Bu alerjik bebekler için canım

Özellikle deneyimli annelerim
Ümmeti Muhammet aşkına söyleyin bu diş ne zaman patlar ya da şimdi patlamaz mı
Dün sabah çektim
Çok huzursuz çok ağlıyo
Diş kaşıyıcı fayda etmiyor parmak veriyorum homurdana homurdana o tarafla ısırıyor koparacak sanki

Eklentiler

• 29B822CB-C259-48E9-8735-804986F5F0DB.png
    621,3 KB · Görüntüleme: 55
Benimki 19.00 da 120 cc 20.30 da 120 cc içti eşim diyorki kızım yarın doktora gitcez 1 kilo aldın die laf söyleyecek doktor diye korkarken durmadan yiyorsun kızlar benim kız dönmeden koşacak sanırım dönmüyor ama tekerlek çevirme kitabını aldım tekerlek çeviriyor küçük parmaklarınla kucağımda oturup

Cnm 10 gün 1 ay bile süren varmış

Daha erken diş çıkarma için ama eti şiş görünüyor hemen patlamaya bilir uzun sürüyor bazen emzir bol bol rahatlatır

Daha erken diş çıkarma için ama eti şiş görünüyor hemen patlamaya bilir uzun sürüyor bazen emzir bol bol rahatlatır
Sürekli emiyor bırakmıyor
Ama tabi kavga kıyametle emiyor orası da ayrı
Uzun uyku kalmadı
1 aydır var gibiydi de 1 haftadır filan ele aşırı geliyo ve homurdanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…