Kuzuum mamayı sık verebiliyor musun böylee ben mi çok evhamlıyım yaa. 150 cc 3 saatte 1 veriyordum 5 gün öncesine kadar çocukta bir anda kilo alımı oldu ben 4 saatte 1 veriyorum 150 cc. Bana doktorlar ısrarla mama verdiğin için en az 3 saat koy diyorlar. Yavrum doğdugundan beri bu 3 saat olayına alıştıı resmen alarm gibi 3 saat dolunca sabah aksam farketmez açlık ağlaması yaşıyor. Yeni yeni işte 4 saate alışmaya basladıı.
Sen bizden öndesin benim ki cok oturma meraklısı yaa hatta dün yastıga koydum sırtını kendini kaldırdı ıkındı sıkındıı oturdu sonra devrildii ama biz eşimle şok olduk algılayamadık o an haline. Daha cok erken oturma çalısmaları için dönmeye sıfır heves hiç yeltenmiyor bile ama sürekli gövdeden kendini kaldırıp ağlıyor. Şöyle 1 sn oturma pozisyonuna gelince susup gülüyor. Günlerimiz oturtmama mücadelesiyle geçiyor resmeen
bide yüz üstünde yeni hobimiz olduu gidemedeği için bağırıyor yerde battaniyeyi sıkıyor ayaklarınıı ittirmeye calısıyor gidemediğinden ağlıyor süreklii
ne bu acelesi anlamadım kii