Canım o diş yerinin üst tarafında beyazlık mı var bana mı öyle geldi. İltihabi birşey falan olamaz dimi.Özellikle deneyimli annelerim
Ümmeti Muhammet aşkına söyleyin bu diş ne zaman patlarya da şimdi patlamaz mı
Dün sabah çektim
Çok huzursuz çok ağlıyo
Diş kaşıyıcı fayda etmiyor parmak veriyorumhomurdana homurdana o tarafla ısırıyor koparacak sanki
sut alerjisi varsa canim bildigim kadariyla pirinc veya ana proteini sut olmayan bir mama alman lazim.Kizlar bebegimde sut alrjisi cikmisti normalde emziriyorum ama ise baslayacsgim icin mama da belki gerekir dedim aptamil pregno al dedi.icindekilerde laktoz var peynir alti suyu var bu mama dogrumu sut alerjisi icin kullanan var mi aranizda
İltihap olsa dokundurmaz bence yaCanım o diş yerinin üst tarafında beyazlık mı var bana mı öyle geldi. İltihabi birşey falan olamaz dimi.
İnanır mısın onun sol tarafta simetrisindeki damak da aynı böyle. Kızımın vampir dişler sağlı sollu belirdiCanım o diş yerinin üst tarafında beyazlık mı var bana mı öyle geldi. İltihabi birşey falan olamaz dimi.
Ah güneşim herşeyi hızlı bu kızçenin. Hep başı çekiyorİnanır mısın onun sol tarafta simetrisindeki damak da aynı böyle. Kızımın vampir dişler sağlı sollu belirdi
ay erken degil mi dis icin yaaİnanır mısın onun sol tarafta simetrisindeki damak da aynı böyle. Kızımın vampir dişler sağlı sollu belirdi
Yaşıtlarıma yetişecem derken solladı gidiyorAh güneşim herşeyi hızlı bu kızçenin. Hep başı çekiyor
Hem de coookay erken degil mi dis icin yaa
evet cnm ben yanlış anladım,mama kavanozları oluyor onlardan sandım.yok canim kast ettigim kavanoz gidalar degil. onlara zaten maddi olarak da yetisemeyiz.
Hipp in fln irmik , pirinc unu va gbi urunleri var . hani onlari yapmaktan bahsediyorum. Burda bir cok urun amerikan markasi ve malesef ilk icerigi misir surubu fln o yuzden burdan almak yerine o urunleri, avrupa markasi almayi tercih ediyorum.en szindan ilk iki sene uzak durabildigi kadr uzak tutalim gdo lu gidalarda
ben hala 1.çnkü 1kere verıyorum emziriyorum diğeri cok gider memeyi bırakır diye korkuyorumkızlar philips aventin biberonunu kullananlar cevaplarsa çok sevinirim. Biberon emziğinde 2 numarayı kullanmaya başladınız mı? Ya da bu aylarda kaç numara biberon emziği kullanıyorsunuz. Biz hala bir numara kullanıyoruz. 2 numarayı taktığımda çocuğun genzine kaçıyor da merak ettim
yeni foto mu attın cnmİnanır mısın onun sol tarafta simetrisindeki damak da aynı böyle. Kızımın vampir dişler sağlı sollu belirdi
yeni foto bu canımyeni foto mu attın cnm
Kuzuum mamayı sık verebiliyor musun böylee ben mi çok evhamlıyım yaa. 150 cc 3 saatte 1 veriyordum 5 gün öncesine kadar çocukta bir anda kilo alımı oldu ben 4 saatte 1 veriyorum 150 cc. Bana doktorlar ısrarla mama verdiğin için en az 3 saat koy diyorlar. Yavrum doğdugundan beri bu 3 saat olayına alıştıı resmen alarm gibi 3 saat dolunca sabah aksam farketmez açlık ağlaması yaşıyor. Yeni yeni işte 4 saate alışmaya basladıı.Benimki 19.00 da 120 cc 20.30 da 120 cc içti eşim diyorki kızım yarın doktora gitcez 1 kilo aldın die laf söyleyecek doktor diye korkarken durmadan yiyorsunkızlar benim kız dönmeden koşacak sanırım dönmüyor ama tekerlek çevirme kitabını aldım tekerlek çeviriyor küçük parmaklarınla kucağımda oturup
Aslında şuan sadece yumurta süt ve süt ürünleri perhizindeyim ama ben baharattan olduğunu düşünüyorum açıkçası.. doktora da dedim ama öncelik bunları kestiYapma yahu geçer inşallah uzatmadan. Ne alerjisi çıktı ?
Aynıı Mehmet ya ben çok az oturtuyorum çok seviyor yatmak istemiyor artık dizimde poposunu geriye koyuyorum bacak kıvrım kısmı geliyor dizime popo boşlukta kalıyor sorun olmaz sanırımKuzuum mamayı sık verebiliyor musun böylee ben mi çok evhamlıyım yaa. 150 cc 3 saatte 1 veriyordum 5 gün öncesine kadar çocukta bir anda kilo alımı oldu ben 4 saatte 1 veriyorum 150 cc. Bana doktorlar ısrarla mama verdiğin için en az 3 saat koy diyorlar. Yavrum doğdugundan beri bu 3 saat olayına alıştıı resmen alarm gibi 3 saat dolunca sabah aksam farketmez açlık ağlaması yaşıyor. Yeni yeni işte 4 saate alışmaya basladıı.
Sen bizden öndesin benim ki cok oturma meraklısı yaa hatta dün yastıga koydum sırtını kendini kaldırdı ıkındı sıkındıı oturdu sonra devrildii ama biz eşimle şok olduk algılayamadık o an haline. Daha cok erken oturma çalısmaları için dönmeye sıfır heves hiç yeltenmiyor bile ama sürekli gövdeden kendini kaldırıp ağlıyor. Şöyle 1 sn oturma pozisyonuna gelince susup gülüyor. Günlerimiz oturtmama mücadelesiyle geçiyor resmeenbide yüz üstünde yeni hobimiz olduu gidemedeği için bağırıyor yerde battaniyeyi sıkıyor ayaklarınıı ittirmeye calısıyor gidemediğinden ağlıyor süreklii ne bu acelesi anlamadım kii
Offf offAslında şuan sadece yumurta süt ve süt ürünleri perhizindeyim ama ben baharattan olduğunu düşünüyorum açıkçası.. doktora da dedim ama öncelik bunları kestikendimi aç hissediyorum en sevdiğim öğün kahvaltı ama yapamıyorum.. baya toparladı ilaçla vs. Şindi bide biodermaabc şampuan aldım onunda faydasının olduğunu düşünüyorum. İnşAllah çabuk geçer
Ben pusetini mutfak masasının üzerine koydum mutfakta işim varken orda benimle duruyordu hepp. Bugüne kadarmış o maceramızda pusete koyduum kemerini taktım bulasığı halledecektim baktım kendini kaldırmaya calısıyorAynıı Mehmet ya ben çok az oturtuyorum çok seviyor yatmak istemiyor artık dizimde poposunu geriye koyuyorum bacak kıvrım kısmı geliyor dizime popo boşlukta kalıyor sorun olmaz sanırım
Giydirirkende dediğin gibi kollarından tutunca direk oturuyor zor yatırıyorumyavaş olun beyler dicem
Metehanla hareketlerimizin aynı olması peki kucağımda tuttuğumda kendini öne atıyor oturmak için yatağa koyuyorum elimle destek veriyorum dönmek için hiç çabası yokKuzuum mamayı sık verebiliyor musun böylee ben mi çok evhamlıyım yaa. 150 cc 3 saatte 1 veriyordum 5 gün öncesine kadar çocukta bir anda kilo alımı oldu ben 4 saatte 1 veriyorum 150 cc. Bana doktorlar ısrarla mama verdiğin için en az 3 saat koy diyorlar. Yavrum doğdugundan beri bu 3 saat olayına alıştıı resmen alarm gibi 3 saat dolunca sabah aksam farketmez açlık ağlaması yaşıyor. Yeni yeni işte 4 saate alışmaya basladıı.
Sen bizden öndesin benim ki cok oturma meraklısı yaa hatta dün yastıga koydum sırtını kendini kaldırdı ıkındı sıkındıı oturdu sonra devrildii ama biz eşimle şok olduk algılayamadık o an haline. Daha cok erken oturma çalısmaları için dönmeye sıfır heves hiç yeltenmiyor bile ama sürekli gövdeden kendini kaldırıp ağlıyor. Şöyle 1 sn oturma pozisyonuna gelince susup gülüyor. Günlerimiz oturtmama mücadelesiyle geçiyor resmeenbide yüz üstünde yeni hobimiz olduu gidemedeği için bağırıyor yerde battaniyeyi sıkıyor ayaklarınıı ittirmeye calısıyor gidemediğinden ağlıyor süreklii ne bu acelesi anlamadım kii
Aynıı Mehmet ya ben çok az oturtuyorum çok seviyor yatmak istemiyor artık dizimde poposunu geriye koyuyorum bacak kıvrım kısmı geliyor dizime popo boşlukta kalıyor sorun olmaz sanırım
Giydirirkende dediğin gibi kollarından tutunca direk oturuyor zor yatırıyorumyavaş olun beyler dicem
Bugün annem burdaydı koltugun kenarına koydu saniyelik kendiliğinden otursun diye o kadar tatlıydıı ki o halii görünce içim eridii. Allahım dedim hamilelikti sıkıntılardı doğmasıydı vs derken ne ara bu noktalara geldikAynıı Mehmet ya ben çok az oturtuyorum çok seviyor yatmak istemiyor artık dizimde poposunu geriye koyuyorum bacak kıvrım kısmı geliyor dizime popo boşlukta kalıyor sorun olmaz sanırım
Offf off
Ne diyeyim ki, inşallah 6. Ay hepimiz için bir mucize olurAllah hepimize kolaylık versin rabbim beterinden korusun