2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Olması gerekeni yapan bir bey daha aferin ona

Kızlar bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor. Anne sütü ve mama ile besliyorum. Mamasına zeytinyağı karıştırdım. Poposunu uyardım masaj yaptım yine yok. Bi fikriniz var mı be yapmalıyım

Kızlar valla nazarım değcek ama benim koca bey benim kadar nile bakıyordur inanın. Akşam yemek yoksa girer yemek yapar ben mutfağı temizlerken kıza bakar uyutur 2 günde 1 ben dışarı çıkarım market mağaza gezerim o kıza bakar çok şükür ve ben demeden yapar gelir eve hadi sen git annene kahve iç ben bakarım kıza der eve iş arası gelir ben tuvalete giriyim filan diye Allahım iyi ki böyle bazen diyorum ya tamtersi olsa ben napardım

Aynen valla rapor aldım ama içim hiç rahat değil.

Benim eşim de yardımcı olmaya çalışıyor ama nasıl uyutuyor eşin canım ya, eşimde uyusa da ben dışarı çıksam diye deliriyorum, geçen sen uyut diye verdim katıldı çocuk kucağında memede uyuduğu için sanırım eşimde uyumuyor. Eskiden eşimin göğsünde uykuya dalardı nerden alıştı şu memeye çok sinirim bozuluyor o kadar özledim ki gezmeyi

Doktoru bizde alerji olmadığını söyledi fakat hep çok gazlıydı. Yok sakın bozma diyeti çok az kaldı dayan. 5.ayda ek gıdaya başlıyoruz biz çok heyecanlıyım
Ben ne zaman başlıyoruz bilmiyorum
inş 6. Ay mucize olur
Ay maşallah Sağlık olsun. Bir zaman sonra kendi yiyip içsin de dert değil. Ben gece yarıları nutella koklamışım çok mu sjdjd

İnşallah kuzum. İyi tarafından bakıyorum meseleye. Mesela 4. aydaki uyku gerilemesi atağından hiç korkmuyorum. Çünkü neden? Çünkü gerileyecek bir uyku zaten yok

Yolları ayırmayı düşünürdün bkz ben

Ben de aynı durumdayım inşallah rapor bulabilirim, hangi şehirdesin canım? Ev kira olmasa asla işe başlamayı düşünmem, çok kötü bi durum, hele ki seni çok daha iyi anlıyorum, bizim bebeklere kim bakabilir bilmem

Cnm bizim meme sorunumuz yok benimki mama bebesi benim eşim bi altını alamıyor çünkü ben hiç alıştırmadım çıkarken alıp çıkıyorum zaten 3-4 saat gider altı. Bugün bi geldim bizim yatakta baba kız uyuyorlar allahımm dedim bu nasıl manzara babasına bakarak uyumuşki bu ara atak haftası çok zor uyuyor
Ben ne zaman başlıyoruz bilmiyorum

inş 6. Ay mucize olur

Yolları ayırmayı düşünürdün bkz ben
Cnm sen çok zor bi hamilelik geçirdin neden eşin böyle konuştun mu hiç? Valla başlarda yapmıyordu benimki ben dedim bu çocuğu ben tek yapmadım sinirlerim kaldırmıyır dedim düzeldi

İnsanlar çabuk unutuyor canım

Kızlar bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor. Anne sütü ve mama ile besliyorum. Mamasına zeytinyağı karıştırdım. Poposunu uyardım masaj yaptım yine yok. Bi fikriniz var mı be yapmalıyım
Burada rekor 11 gün ile bende. Biz 10 güne kadar bekleyip fitil koyuyoruz canım. Malesef 2 aydır kendisi yapamıyor. Zeytinyağı ile bir kez yaptı sonra her gün vermeme rağmen yapamadı. Bugün 6. günüydü dayanamadım koydum fitili. Çünkü çok kıvrandı. Kıvranmayınca 10 gün bekliyoruz. Gliserin kansuk kullanıyoruz

biz bacagimizda kisa sure oturtuyoruz kafasini kolumuza dayayip
kuzum hazır kavonozları hangi markanında olsa hiç hazır alma evde kendın yap daha iyi, sen daha iyi bilirsin tabi ama mama zorunluluk ama kavanozlar değil. öyle şeyleri inan 5dkkada sen daha temizini güzelini yaparsın.dr.bna demiştiki sen hiç muzun elmanın bozulmadan 1ay durdurğunu gördün mü haklı demiştim. evden cıkmadan hemn irmikle kendım yapıodum içim rahat yediriyordm

Allahım bu uyku gerilemesi bizi mahvetti yaa napıcaz bilmiyorum. Bi yattığında en az iki saat uyuyan bebek 10 dakikalara kadar düştü. Salla salla belim koptu beşiğin başında bir sattir uyutmaya çalışıyorum delirmeme az kaldı

Kızlar bebeğiniz topuklarından basıp kendini yukarı doğru atıyor mu yatarken? Bunu bile gazı mı vara yordum, ıkınma çeşidi mi güncelleme mi bilmek istiyorum

abiye bizden selam söyle, aferın walla alkışlıyoruz hep birlikte. eşine yardım edenlerın işi gücü rast gitsin

kızlar walla bn ek gıdayı iple cekıyorum oğlum kesin doymuyor gunde 1 mama veriyorum hanı her memeden snr versem yıycek ama memeyi bırakıck busefer gecen 1gun hastanede yattık dr aman beslenmeyı bırakmasın dedi sağdım sağdım verdim ertesi gün 1hafta meme savaşları yaptık.biberona benzetmek için uca döndük.snr cok şükür bıraktı.

Kaç günlüksünüz canım siz? Bizimki de gündüz kucağımda memede uyurdu en azından, bugün toplamda 40 dakika uyudu. Hala uyumuyor ama 4. aya çok var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…