Canım portakal mandalina tadımı yaptırdıysan asitli olduğu için pişik yapar. Birileri verdim diyordu hatırlayamadım.Bu arada nil gene pişik oldu ama bezden değil ek gıdaya başladığımdan beri sanırım doktora sorcam perşembe günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım portakal mandalina tadımı yaptırdıysan asitli olduğu için pişik yapar. Birileri verdim diyordu hatırlayamadım.Bu arada nil gene pişik oldu ama bezden değil ek gıdaya başladığımdan beri sanırım doktora sorcam perşembe günü
yok canim kast ettigim kavanoz gidalar degil. onlara zaten maddi olarak da yetisemeyiz.kuzum hazır kavonozları hangi markanında olsa hiç hazır alma evde kendın yap daha iyi, sen daha iyi bilirsin tabi ama mama zorunluluk ama kavanozlar değil. öyle şeyleri inan 5dkkada sen daha temizini güzelini yaparsın.dr.bna demiştiki sen hiç muzun elmanın bozulmadan 1ay durdurğunu gördün mü haklı demiştim. evden cıkmadan hemn irmikle kendım yapıodum içim rahat yediriyordm
122 günlük olduk canım 4. Ayımızı doldurduk biz. Ama bir 15 gündür falan ben bende değilim. Anlayabiliyorum seni gerçekten çok zor. Bize bile hala atak haftasının bitmesine 17 gün var diyo naparız bilmem. Bizimkinin de gündüz uykuları sıfırlandı. Uyutmada güçlük çektiğim bi bebek değildi bide benim. Beşiğine koyar iki sallardım uyurdu koca gece bide perşembe günü 4. Ay aşıları var ateşli geceler de yolda oyy oyy. Allah hepimize güç kuvvet versinKaç günlüksünüz canım siz? Bizimki de gündüz kucağımda memede uyurdu en azından, bugün toplamda 40 dakika uyudu. Hala uyumuyor ama 4. aya çok var ya
İnşallah sıkıntısız ateşsiz atlatır aşılarını annesi ataktan sonra da eski haline döner umarım uykusu Allah güç versin122 günlük olduk canım 4. Ayımızı doldurduk biz. Ama bir 15 gündür falan ben bende değilim. Anlayabiliyorum seni gerçekten çok zor. Bize bile hala atak haftasının bitmesine 17 gün var diyo naparız bilmem. Bizimkinin de gündüz uykuları sıfırlandı. Uyutmada güçlük çektiğim bi bebek değildi bide benim. Beşiğine koyar iki sallardım uyurdu koca gece bide perşembe günü 4. Ay aşıları var ateşli geceler de yolda oyy oyy. Allah hepimize güç kuvvet versin
Evet sanırım ondan oldu ama okadar az verdimki olur mu acaba? İnternettede yazıyor olurmuş ama geçerse sorun değilmiş eğer inatçı pişikse bir şeye alerjisi var demekmiş ama 3 gün üstüste sadece yoğurt bal kabağı patates havuç verdim meyve süzgecinde elma portakal verdim mandalinayı birkere yedirdim ama olduysa dediğin gibi portakal asitli ondan olmuşturCanım portakal mandalina tadımı yaptırdıysan asitli olduğu için pişik yapar. Birileri verdim diyordu hatırlayamadım.
Canım bende o tahıllı muhallebi elmalı muhallebileri hipp in yapcam kavanoz mamalar haniyok canim kast ettigim kavanoz gidalar degil. onlara zaten maddi olarak da yetisemeyiz.
Hipp in fln irmik , pirinc unu va gbi urunleri var . hani onlari yapmaktan bahsediyorum. Burda bir cok urun amerikan markasi ve malesef ilk icerigi misir surubu fln o yuzden burdan almak yerine o urunleri, avrupa markasi almayi tercih ediyorum.en szindan ilk iki sene uzak durabildigi kadr uzak tutalim gdo lu gidalardan
aynen disarisi icin tabikide verilebilir ama onun disinda hipp in o tahillari baya guzel bende baya arastirmistim.Canım bende o tahıllı muhallebi elmalı muhallebileri hipp in yapcam kavanoz mamalar hani
Dışarda kalırsın saatlerce sıkıntı yaşarsın bir şey olur ancak öyle veririm hipp çok iyi organik kutu mamaları inceledim annemde diyor biz arı markasını size kullanıyorduk yatmadan önce mama olarak diye
Evet evet bende araştırdım yıkanabilir gıda poşeti diye geçiyor bende evde yapıp içine koyucam baharda parka gittiğimizde ve ya biyerde oturduğumuzda eline ver hem içsin hem doysun ben şeyde kararsızım 600 tl ye katlanır oyun halıları var dışarda evde alsam mı acaba şuan şunda oynatıyorumaynen disarisi icin tabikide verilebilir ama onun disinda hipp in o tahillari baya guzel bende baya arastirmistim.
birde bizim ictigimiz caprisun gbi paketlerde olan mamalar/pureler var hani huup diye cekebiliyorlar ilerleyen zamanlarda. o paketlerin tekrar kullanima uygun silikon olanlari satiliyor. kendi pureni evde yapip icine koyuyorsun disarda vermek icin. bende ondan almayi planliyorum.
hatta soyle bir alet varmis ama tam arastirmadim daha
Infantino Fresh Squeezed, Squeeze Station, White https://a.co/d/3AAtWHK
ah canım benimBu yolda yalnız değilsin reyiss, oraya benide yaz
Bizimde hiç bu kadar uzun sürmemişti en fazla 3 gün sürüyordu. Bugün eşim farklı bi mama alacak bi de onu deneyeyim dedim olmazsa bende fitil kullanacağımBurada rekor 11 gün ile bende. Biz 10 güne kadar bekleyip fitil koyuyoruz canım. Malesef 2 aydır kendisi yapamıyor. Zeytinyağı ile bir kez yaptı sonra her gün vermeme rağmen yapamadı. Bugün 6. günüydü dayanamadım koydum fitili. Çünkü çok kıvrandı. Kıvranmayınca 10 gün bekliyoruz. Gliserin kansuk kullanıyoruz
Altını değiştirirken benimki çok fazla yapıyor o hareketi topuklarından destek alıp popoyu havaya kaldırıyor ben hiç gazdan olacağını düşünmedim. Bacaklarını kaldırıp bezi bağladığım için alışkanlık yaptı herhalde diye düşünmüştümKızlar bebeğiniz topuklarından basıp kendini yukarı doğru atıyor mu yatarken? Bunu bile gazı mı vara yordum, ıkınma çeşidi mi güncelleme mi bilmek istiyorum
Canım bizimkide aynı durumda ben bu gece annemden kalmasını isteyeceğim yoksa ruh gibi geziyorum ortalarda. Sende yardım al bi gecelik de olsa emzirir yatarsın onlar uyutur en azından. Ben zorlandığımda annemle öyle yapıyoruz40ından sonra beni en çok yoran gece yaşandı
Her 10 dk da bir inleme saat başı uyanma Allahım yorgun ve uykusuz olmak çok kötü
Annem veye kaynanamı çağırsam bu duruma müdahale edebilirler mi ki emzirmeden kimsede durmuyor ama
Bizde anne sütü+mama şeklinde ilerliyoruz bir aydır yaklaşık. Aptamil kullanıyorum ben başlarda sorun yoktu şu son on gündür çocuk hiç kaka yapmıyor desem yeri. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bende değiştirmeyi düşünüyorum mamaya bağlıyorum bu durumunuBizimde hiç bu kadar uzun sürmemişti en fazla 3 gün sürüyordu. Bugün eşim farklı bi mama alacak bi de onu deneyeyim dedim olmazsa bende fitil kullanacağım
biz suan koltuk ustunde oynatiyoruz ama ben yer icin oyun mati aldim puzzle gibi bir de etrafina cit aldim cunku bizim camin onu cikintili dusup carpabilir. Ikinci al aldm baya ucuza denk geldiEvet evet bende araştırdım yıkanabilir gıda poşeti diye geçiyor bende evde yapıp içine koyucam baharda parka gittiğimizde ve ya biyerde oturduğumuzda eline ver hem içsin hem doysun ben şeyde kararsızım 600 tl ye katlanır oyun halıları var dışarda evde alsam mı acaba şuan şunda oynatıyorum
Bizde yaklaşık 2 ay aptamil kullandık sonra bu kaka yapamama olayı çıkıncı bebelac gold a geçti ilk iki pakette sorun yoktu her gün düzenli kaka yapıyordu. 3. Paketi açtığımından beri yapamıyor. Bugün eşim sma alacak birde onu deneyeceğimBizde anne sütü+mama şeklinde ilerliyoruz bir aydır yaklaşık. Aptamil kullanıyorum ben başlarda sorun yoktu şu son on gündür çocuk hiç kaka yapmıyor desem yeri. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bende değiştirmeyi düşünüyorum mamaya bağlıyorum bu durumunu
Asitlileri kes bakalım bir iki güne düzelmesi lazım. Bez açtıkça da havalandır çabucak geçer inşallah.Evet sanırım ondan oldu ama okadar az verdimki olur mu acaba? İnternettede yazıyor olurmuş ama geçerse sorun değilmiş eğer inatçı pişikse bir şeye alerjisi var demekmiş ama 3 gün üstüste sadece yoğurt bal kabağı patates havuç verdim meyve süzgecinde elma portakal verdim mandalinayı birkere yedirdim ama olduysa dediğin gibi portakal asitli ondan olmuştur
Sabah sabah yedirdim nili gazını çıkarırken gıcık tuttu hepsi ağzına geldi ve sonuç ben duşa eşim berjer siliyordu
Şu çitlerden bende istiyorum ama çok pahalılar 3.000 tlydi en sonbiz suan koltuk ustunde oynatiyoruz ama ben yer icin oyun mati aldim puzzle gibi bir de etrafina cit aldim cunku bizim camin onu cikintili dusup carpabilir. Ikinci al aldm baya ucuza denk geldi
Bahar da hava isininca salonda kose yapicam kizima .
Aynen denicem cnm teşekkürlerAsitlileri kes bakalım bir iki güne düzelmesi lazım. Bez açtıkça da havalandır çabucak geçer inşallah.
huzursuzluk var mı cocukta pekiKızlar bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor. Anne sütü ve mama ile besliyorum. Mamasına zeytinyağı karıştırdım. Poposunu uyardım masaj yaptım yine yok. Bi fikriniz var mı be yapmalıyım
Kuzum hani şu arko nem kremler var ya tüp şeklinde yeşil. En zor pişiği bile kesiyor. Şöyle bi çok ufak alana dene. Baktın bişey olmuyor sürersin. Benim kuzenimin cocugunda olurdu o hemen keserdiiBu arada nil gene pişik oldu ama bezden değil ek gıdaya başladığımdan beri sanırım doktora sorcam perşembe günü
Ya gazı filan mı vardı kiUyurken ağıt yakıyor gibi 3-4 gecedir buda atağa dahil mi
Gece çığlıkla ağlayarak uyandı ödümüz koptu geçsin diyorum artık
Yardım al kuzum fırsatın varken 1 gece kalsınlar emziriyorsun sen yemek vs yaparlar. Huysuz cocuk ve açlık hiç iyi bir kombinasyon olmuyor40ından sonra beni en çok yoran gece yaşandı
Her 10 dk da bir inleme saat başı uyanma Allahım yorgun ve uykusuz olmak çok kötü
Annem veye kaynanamı çağırsam bu duruma müdahale edebilirler mi ki emzirmeden kimsede durmuyor ama
Bende düşündümde sonra pahalı diye vazgeçtim. En fazla 2 ay kullanımlık bişey bence. Şurda 2-3 aya emekleme gibi baslarlar. O zamanda o alanın dısına çıkacaklar zaten bi basladılar mıı emeklemeye yada döne döne bir yerlere ulasmaya hiç bir yerlerini kapatamayız ben yere battaniye seriyorum yerde duruyor. Yada yatağıma koyuyorum yanında duruyorum. İşim varsada yere atıyorum o şekilde. Onun yerine başka bir ihtiyacında iyi bir şey alayımEvet evet bende araştırdım yıkanabilir gıda poşeti diye geçiyor bende evde yapıp içine koyucam baharda parka gittiğimizde ve ya biyerde oturduğumuzda eline ver hem içsin hem doysun ben şeyde kararsızım 600 tl ye katlanır oyun halıları var dışarda evde alsam mı acaba şuan şunda oynatıyorum
Hipp organik combiotikten memnunum. Doğdu doğalı belki 3-4 kez kaka problemi yasamısızdır. Oda böyle büyüme atak zamanlarında genel huzursuzluk hakimkenBizde anne sütü+mama şeklinde ilerliyoruz bir aydır yaklaşık. Aptamil kullanıyorum ben başlarda sorun yoktu şu son on gündür çocuk hiç kaka yapmıyor desem yeri. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bende değiştirmeyi düşünüyorum mamaya bağlıyorum bu durumunu