2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İltihap olsa dokundurmaz bence ya
Dokununca daha çok istiyor ısırmaya ovdurmaya çalışıyor
Ağlama krizlerinde bi tek parmakla ovalayınca susuyor
Beyazlık da diş oluyormuş galiba şişme dedikleri buymuş
Bncede iltihap acıtır canını sanırım. Dişte hep kaşınma istediğinde ya bebekler. Ya benim kuzenin cocugu 4 aylıktan berii diş kaşıma gibi sürekli ağzında salyası vardı böyle bu şekilde kabarıyordu vs çocuk 8 aylık olacak nerdeyse hala yok ama diş. Ara ara kabarıyor eti ateşi çıkıyor huysuzlanıyor sonra geçiyor. Belki Güneşin de böyle bir şeydir

Valla olabilir biliyor musun
Benim de 20 lik dişlerim 10 senedir çıkacak.
Arada ağrısı tutar ufacık başı biraz daha çıkar devamı yok anasına çekmez inşallah
4-5 ay daha çekemem valla bu halleri

Hoooppp dedi ve çekti olacak kesin, büyük konuştum

Babası ekmek almaya giderken diyorum büyüdü bu bunu da götür diye bana inanmıyor

Benim babam şimdi geç dede oldu. 58 yasında ona göre geçmiiş aslında günümüzde doğalda. Ben metehanın evlendiğini çocuklarını göremem ben bunu 18 bastı mı evlendircem diyor bugün gelmiş diyor ben düğün hazırlıklarına başlıyım en iyisi mi diye

iyi yanlarınızı almayacak bunlar heralde Bende oluk oluk kusarmışım bebekken annem diyor şimdi makine her gün çalışıyorda rahatsın ben neler çektim diyor ben 36. Haftada doğmusum. Cocugumda 38. Haftada benimle aynı kiloda doğmuş ben annemi emmemişim annem diyor 4 ay zor emzirdim seni diye 4 aylık olacak zaten emziremedim düzgün süt faslımızda bitti sayılır artıık bide ben bebekken cok uyurmuşum o yönünüde çekmiş uykularımız düzenli Allahtan

Annen de iyi çekmiş yalnız en azından uyku iyi bu çok büyük nimet
Babam da güneşten dertlendiğimde güneşi severken güneşe beni şikayet ediyor her dediğime anan daha beterdi kızım diyor anıları depreşti adamın
Güneş geçen misafirleri kaçırdı, ben de ufakken hadi yemeği yedik çayı içtiniz gidelim diye ağlar, bizimkileri darlarmışım

yaa sanırım biz gözlerinde hiç büyümüyoruz da bizim bebeklerde öyle olacaak bizim gözümüzde hep bu halleri takılıp kalacak tam ev sahibinin seveceği çocuk portföyüymüşsün

Hanımlar bebekleriniz korkuyor mu
Benimki bu ara her sesten ani hareketlerden dehşet korkuyor. Gözlerini kocaman açıp hızlı nefes alip veriyor Ablası da çocuk, tepkilerini kontrol edemiyor bağırıyor falan ben geriliyorum yapma dedikçe daha çok yapıyor Yada mesela koltukta bırakıp bir su içiyorum gelip yüzüne ilk baktığımda yada konuştuğumda korkuyor. Ay böyle mi oluyordu ya. Çok şeyleri unutmuşum

yaa sanırım biz gözlerinde hiç büyümüyoruz da bizim bebeklerde öyle olacaak bizim gözümüzde hep bu halleri takılıp kalacak tam ev sahibinin seveceği çocuk portföyüymüşsün
Evin neşeleri oldular ya valla bizimkilere bir torun şartmış gerçekten 60 cm’lik boyuyla babama sevmeyi öğretti sanki :)
Öyle öyle giriş gelişme sonuç misafirlik bitti

Hepsi hepsi var
Gözlerini belertip kollarını kafasının iki yanına getirip donuyo bazen
Eşim bi anda konuşurken ağladı yemek masasında bu akşam hapşırmalarımda feryat figan ağlıyor. Gözleri kırpıştırma zaten öf
Her şeyi net görüp algılıyorlar artık ondan dolayı herhalde:)

Ne bileyim kollarını falan hızlıca hareket ettiriyor. Kanatlanıp uçacak çocuk sanki Öff bu evhamı ne yapacağız ya. Düzelemiyoruz resmen djdjf

yeni foto bu canım
Köpek dişler mi önce geliyor Ön alt ve üstler bundan kolay çıkmasına rağmen bebekler için çok zorlayıcı oluyor. Allah yardımcınız olsun.
Diş mevzusunda oyle bir netlik yok maalesef. 1 haftada da patlayabilir 1 ayda da. Ama senin bebeğin bayağıdır çekiyor sanırım onun ağrısını İnşallah kurtulursunuz çabucak.

Cnm mamayı hep böyle istese vermem ama arada damarı tutuyor mecbur veriyorum ne uyur ne bir şey normalde benimki 4 saatte 1 120 cc içiyor ama bu ara artık doymuyor ek gıdaya başladığımızdan beri yoğurt filanda yiyor halbuki.

Cnm bizim aynı şeylerimizi yaşıyorsunuz asla dönmüyor benimki ama oturt bildiğin artık devrilmiyor bile aynı oturt dahada oturma pozisyonu istiyor öne doğru ıkınmalar ama işte maalesef çok zorlu dönem oturtmamız lazım her nekadar işte destekli oturtun 5 aydan sonra deselerde zararlı annemin aklı gidiyor bende valla oyalamak için kol kası yaptım

Okadar yemeğe kalktı 90 içti şimdi bide söyleniyor

Benimkide bu gece aynı 21.00 de 240 cc içip sabaha kadar uyanmaz dediğim bebem 2 den beri meme fırlatıyor en sonunda 90 cc verdim ama halen uyumadı hava gibi bunlarda hiç belli olmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…