- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
-Sunshine Canım ben bugün eczanedeki arkadaşa sordum rotarix marka aşı 2 yaşına kadar yapılabiliyor dedi. Hatta ellerinde de bir tane kalmış 1.041 lira dedi fiyatını. Şimdi fikir edinmek için arkadaşıma da sordum o da kendi bebeğinin doktoruna soracak bana bilgi verecek. Haber geldiğinde de yine yazarım sana. Ama ben kesin niyetlendim 4 ay aşılarıyla birlikte yaptırıcam perşembe günü nasipse inşallah. unutmadan yazayım dedim sana da
Canım bize doktorumuz şöyle açıkladı o işi. 6 aylık öncesi çocuk virüse yakalandıgı zaman sıkıntılı atlatıyormus. Zor oluyormus iyileşme süreçleri ve hani küçük oldukları için tedavi sürecide zorluyor dedi. O yüzden biz erken yaptırma taraftayız dedi. Bize doktorumuz 2. Ay asısıyla birlikte yaptırdı. 4. Ayda 2. Dozumuz olacak. Biz ağızdan yapılanı tavsiye ettiler. Menencitte de bize 5. Ayda tavsiye ettiler. 5-7-9 olan ve bir a birde b olayı varmıs menencitte bir tanesine 13. Ayda vurulacak a mı b olan mı hatırlamıyorum ama. Doktorumuza güveniyoruz o yüzden biz takvimi bu şekilde oluşturduk. Büyüdükce aşılarıda zorlanacak şifa olsun diye dayanacaklar bakalım