2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
-Sunshine -Sunshine Canım ben bugün eczanedeki arkadaşa sordum rotarix marka aşı 2 yaşına kadar yapılabiliyor dedi. Hatta ellerinde de bir tane kalmış 1.041 lira dedi fiyatını. Şimdi fikir edinmek için arkadaşıma da sordum o da kendi bebeğinin doktoruna soracak bana bilgi verecek. Haber geldiğinde de yine yazarım sana. Ama ben kesin niyetlendim 4 ay aşılarıyla birlikte yaptırıcam perşembe günü nasipse inşallah. unutmadan yazayım dedim sana da

Canım bize doktorumuz şöyle açıkladı o işi. 6 aylık öncesi çocuk virüse yakalandıgı zaman sıkıntılı atlatıyormus. Zor oluyormus iyileşme süreçleri ve hani küçük oldukları için tedavi sürecide zorluyor dedi. O yüzden biz erken yaptırma taraftayız dedi. Bize doktorumuz 2. Ay asısıyla birlikte yaptırdı. 4. Ayda 2. Dozumuz olacak. Biz ağızdan yapılanı tavsiye ettiler. Menencitte de bize 5. Ayda tavsiye ettiler. 5-7-9 olan ve bir a birde b olayı varmıs menencitte bir tanesine 13. Ayda vurulacak a mı b olan mı hatırlamıyorum ama. Doktorumuza güveniyoruz o yüzden biz takvimi bu şekilde oluşturduk. Büyüdükce aşılarıda zorlanacak şifa olsun diye dayanacaklar bakalım 🙏🏻

bende biberonla besleyen biri olarak cani gonulden katiliyorum size kizlar. ben kendim kimse birsey demeden “ bana ihtiyaci yok ki “ diye dusunup cok aglamistim ama oyle olmuyormus. Iste tecrubesizlik bilmiyoruz ki. Sabahlari uyandiklarinda bizi gorunde gulucuk sacmalari, kalabalikta bizi direk ayirt etmeleri fln beni mest ediyor 🥰

Sagim yapmakta zor zaten her 2-3 saatte bir kolay bir is degil. ben baska bir seyi ornegin bir hobime gunde 8 kereden 20 dk ayirsaydim simdi uzman olmustum😂

canim subat da ilaclara zam gelebilirmis. bizim diger grupta ki arkadaslar eczeenye anlasio satin almislar asilari, eczane dolabin da sakliyormus. sende yaptircam diyorsan oyle yap bence

Kesinliklee. Hele bide gece alarm kurup kalkmak. Bazen metehan uyanmıyor bende dokunmuyorum geceleri 4-5 saate kadar kendisi uyandırmassa uyandırmıyorum. Kalkıp sağıp yatıyorum. Ama işte biz kolaya kaçmısııız. Kimse hiç bir şey bilmeden konussun dursun. Bazen mamanın paketini açıyorum o kokusu ağlayacak gibi oluyorum bir an önce ek gıdaya baslayıp mamayı azaltacağım günler gelsin diye büyüsün istiyorum. Bunları bilmezler ama ben keyfi mama verdim bebeğe çünkü

Kesinliklee. Hele bide gece alarm kurup kalkmak. Bazen metehan uyanmıyor bende dokunmuyorum geceleri 4-5 saate kadar kendisi uyandırmassa uyandırmıyorum. Kalkıp sağıp yatıyorum. Ama işte biz kolaya kaçmısııız. Kimse hiç bir şey bilmeden konussun dursun. Bazen mamanın paketini açıyorum o kokusu ağlayacak gibi oluyorum bir an önce ek gıdaya baslayıp mamayı azaltacağım günler gelsin diye büyüsün istiyorum. Bunları bilmezler ama ben keyfi mama verdim bebeğe çünkü
Yaaa gece vakti kalk sağım yap. Aman kız makinenin sesine uyanmasın diye strese gir. O sütü kaldır hemen içmiyor çünkü. Kalkma saatine göre sütü ısıt hazır et ki ağlama krizine girmesin. Bir de benim kızın saat başı kalktığını düşünürsek. Uykular haram. İnşallah memeye geri döner kızım.

Yaaa gece vakti kalk sağım yap. Aman kız makinenin sesine uyanmasın diye strese gir. O sütü kaldır hemen içmiyor çünkü. Kalkma saatine göre sütü ısıt hazır et ki ağlama krizine girmesin. Bir de benim kızın saat başı kalktığını düşünürsek. Uykular haram. İnşallah memeye geri döner kızım.
İnsallah canım uykulu hallerinde emzirsen aslında o zaman memeyi reddetmiyorlar

Kızlar ben hipp organic combiotik kullanıyorum 300 gr bulunuyor da tenekedekiler şu 800 gr kolay kolay bulunmuyor. O 100 gr daha karlı oluyor. 800 gr bize 7-8 günde bitiyor. O yüzden stokluyorum buldukca. Şubat 11 de 4. Ayımız dolacak. Ben 5. Ay dolup 6. Aya baslayınca mı mamayı 2 numarayla değiştircem yoksa 6. Ay tamamen dolunca mı elimde 4 kutu var. Ona göre bir yere bulunca bi 4 kutu daha alayım diyorum bilgisi olan var mıı
6. Ay bitince canım

Bizde baby me kullanıyoruz e bebekten kendi ürünü ve muhteşem gerçekten hiç sorun yaşamadık prima ile başlamıştık arada bir iki bundan kullandık 2. Aydan itibaren hala bundayız prima ile aynı adette olan paket arasında 200 tl fark var 🤦🏻‍♀️ Her görüşümde sağol oğlum diyorum seninde molfixte sorun çıkarmamış süper 😍
Lastik izi oluyor mu canım?

Orayada bakayıım. 1 aylık stoğumu yaptım bakalım. 4. Ayımız dolacak. Ek gıda sürecii nasıl gidiyor Nil kuzuylaa sen havadisler ver bize 😍
Ahahaha patates bal kabağı havuç onaydan geçmedi 😂 öğğ öğğğ ama bir yoğurt yiyişi var 2 yemek kaşığı yoğurt yedi bugün herkesin bebesi yoğurt yemez ters bu kız 😂 bu hafta doktora gidiyoruz sanırım artık sebze çorbaları ve muhallebiye başlarız. E bebekte son 2-3 haftadır hep stok var canım

Dilos6342 Dilos6342 diloşcum benimkide böyle duruyor yani böyle durmayı tercih ediyor çoğu zaman ama başka belirti yok tortikollis dr mu tanı koydu sen mi farkettin ?

Eklentiler

• 619D0E3D-DC95-4067-9C52-EF6F48CBC95B.jpeg
    619D0E3D-DC95-4067-9C52-EF6F48CBC95B.jpeg
    191,2 KB · Görüntüleme: 100
X