2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bu ay tarttırmadık ama en fazla 6 dır diye tahmin ediyorum. 4 aldık taktım ama baya büyük geldi, çok aşağı sarktı, sızacak diye takmadım, demek ki taksam o da iz yapacakmış. Bugün eşin 3 almış değiştirsem mi diye düşündüm o zaman değiştirmeyim. Sen sarı bantları ucu ucuna mı yapıştırıyorsun? Ben biraz da rahat olsun diye iyice ortaya getirmiyorum bantları
Bence 4 kullanma canım biraz 3ü kullan. Ben sızdırır diye düşündüm çok bol. Yada yarın tüm gün dene evde sık sık kontrol et. Yok o bantları asla birleştirmiyorum. Gevşek bırakıyorum
Bizde de aynı ben de 3 numara kullanıyorum
Hele Anakucağında yatarsa iyice iz yapıyor ishal olduğu için özellikle anakucağında tuvaletini yaparsa genelde sırtına çıkıyor sert zemin diye. Yoksa taşma olmuyor. 6 kilo hanfendi

Maşallah dönmesi yakın 🥰
Ayyy o sırta çıkma bizdede var. Çok gazlı yapıyor tuvaletini oda taşırıyor. 4 numara baya sırtını kaplıyor oda kızımı çok rahatsız eder diye düşünüyorum

Allahıım maşallah 😍 belirli yerlerinin keltoş olmasıı bizde sürtünen yeelerde saç yok 😂

Dikkatli olmaklaa beraberr döndüklerinde dikkat et boyunlarını hemen yukarıya kaldırıyorlar. Önceden yüz üstünde yüzünğ gömerdi düştüğü zaman kafasıı şimdi yana çevirip yüzünü koyuyor 😅 bunlaar fena büyüdüler artıık biz tedbirli olalıım etrafında ağzını yüzünü kapatacak şeyler olmasıın
Benim yastığımdan korkuyorum burnunu yastığıma dayamadan uyumuyor :KK43:

Bence 4 kullanma canım biraz 3ü kullan. Ben sızdırır diye düşündüm çok bol. Yada yarın tüm gün dene evde sık sık kontrol et. Yok o bantları asla birleştirmiyorum. Gevşek bırakıyorum

Ayyy o sırta çıkma bizdede var. Çok gazlı yapıyor tuvaletini oda taşırıyor. 4 numara baya sırtını kaplıyor oda kızımı çok rahatsız eder diye düşünüyorum
Aynen hem sıvı hem de çok gazlı. Ama şükür artık eskisi kadar kıvranmıyor yaparken ya da gaz çıkarırken. Yavaş yavaş toparlayacaklar bu konuda da inşallah
3 numara şimdi bile altta baya torba gibi oluyor
Dediğin gibi 4 baya büyük olur su an

Hep de kan var cildinde de belirti olmuyor
Kafam kızıyor bozacam diyeti de sıktım dişimi biraz daha sıkayım diyorum 😩

Kesinliklee. Hele bide gece alarm kurup kalkmak. Bazen metehan uyanmıyor bende dokunmuyorum geceleri 4-5 saate kadar kendisi uyandırmassa uyandırmıyorum. Kalkıp sağıp yatıyorum. Ama işte biz kolaya kaçmısııız. Kimse hiç bir şey bilmeden konussun dursun. Bazen mamanın paketini açıyorum o kokusu ağlayacak gibi oluyorum bir an önce ek gıdaya baslayıp mamayı azaltacağım günler gelsin diye büyüsün istiyorum. Bunları bilmezler ama ben keyfi mama verdim bebeğe çünkü
ay gece kalkmak hele tek gozun kapali pompa yapmak ayri bir dert gercekten.

Biberonun en guzel yani yanindaki kisiler de besleyebiliyor bebegini. en azindsn ufsk bir mola alabiliyorsun. Onu seviyorum yalan degil.
Ahahaha patates bal kabağı havuç onaydan geçmedi 😂 öğğ öğğğ ama bir yoğurt yiyişi var 2 yemek kaşığı yoğurt yedi bugün herkesin bebesi yoğurt yemez ters bu kız 😂 bu hafta doktora gidiyoruz sanırım artık sebze çorbaları ve muhallebiye başlarız. E bebekte son 2-3 haftadır hep stok var canım
ay cok guzel hipp in fln muhallebileri var. bizde gecince onlardan alicam🥰
Biz oturmazsak hep ağlıyoruz teyzeler büyüdük biz😂
benim 3 aylik kizim oturmak icin can atiyor. ana kucaginda fln kendini kaldirmaya calisiyor. yatarkende parmaklarimizi tutup kendini kaldirmaya calisiyor . Cok fena bu folik asit bebeleri🙈

Biberonun en guzel yani yanindaki kisiler de besleyebiliyor bebegini. en azindsn ufsk bir mola alabiliyorsun. Onu seviyorum yalan degil.

benim 3 aylik kizim oturmak icin can atiyor. ana kucaginda fln kendini kaldirmaya calisiyor. yatarkende parmaklarimizi tutup kendini kaldirmaya calisiyor . Cok fena bu folik asit bebeleri🙈
Kavga ediyor bizimki kendini kaldırmaya calısıyor bağırıyor ağlıyor otutturur gbi yapınca susuyor. Daha erken anlamıyor sıpalar 😅😅 4,5 aylık olsunlar bii

Aynen bende hipp alcam muhallebilerden perşembe doktordayız bakalım neler dicek doktor :)

Aynen bende hipp alcam muhallebilerden perşembe doktordayız bakalım neler dicek doktor :)
ay bana 1 numara yerine gece 4 numara mama yollamislar. neyse 1 numarayi geri yolladilar , ben onlara 4 u geri yollacaktim ama bana kargo etiketini yollamadilr , kaldi oyle.

gecen de bizim sehrin anne grubunda kadinin birine 12 kuutu 3 numara yanlis yollamislar , onlarida aldim ucretsiz. baya stogum oldu gelecek icin🙈

ay bana 1 numara yerine gece 4 numara mama yollamislar. neyse 1 numarayi geri yolladilar , ben onlara 4 u geri yollacaktim ama bana kargo etiketini yollamadilr , kaldi oyle.

gecen de bizim sehrin anne grubunda kadinin birine 12 kuutu 3 numara yanlis yollamislar , onlarida aldim ucretsiz. baya stogum oldu gelecek icin🙈
Sana kötü haber bazı bebekler ek gıdaya geçince mama içmezler:)

Teyzeleri Asaf bey le tanışmak istermisiniz :) ve evet okumaya şimdiden çok meraklıyız :)

Eklentiler

• 7c87eb5f-10f8-4a52-ad04-511d6da4180a.jpg
    7c87eb5f-10f8-4a52-ad04-511d6da4180a.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 9de2dc9c-ca2c-499c-91ce-97b6f84f16f7.jpg
    9de2dc9c-ca2c-499c-91ce-97b6f84f16f7.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 79
Canım bize doktorumuz şöyle açıkladı o işi. 6 aylık öncesi çocuk virüse yakalandıgı zaman sıkıntılı atlatıyormus. Zor oluyormus iyileşme süreçleri ve hani küçük oldukları için tedavi sürecide zorluyor dedi. O yüzden biz erken yaptırma taraftayız dedi. Bize doktorumuz 2. Ay asısıyla birlikte yaptırdı. 4. Ayda 2. Dozumuz olacak. Biz ağızdan yapılanı tavsiye ettiler. Menencitte de bize 5. Ayda tavsiye ettiler. 5-7-9 olan ve bir a birde b olayı varmıs menencitte bir tanesine 13. Ayda vurulacak a mı b olan mı hatırlamıyorum ama. Doktorumuza güveniyoruz o yüzden biz takvimi bu şekilde oluşturduk. Büyüdükce aşılarıda zorlanacak şifa olsun diye dayanacaklar bakalım 🙏🏻
Aa demekki açıklaması buymuş bende diyorum neden her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Bizim doktorumuz da şu devletin takip ettiği 6. ayına kadar olan aşılar bitmeden menenjite başlama dedi. 7. ayda başla diye önerdi hatta. Teşekkür ederim aydınlattığın için :KK200:
Maalesef gerçekten tahammülüm kalmıyor
Ama bebişe bakıyorum napıcaz kıyamıyorum eğlendirmeye çalışıyorum 🥲

Ya çok sevindim teşekkür ederim haber verdiğin için:) eczacı tanıdıksa eğer şimdiden al depoda dursun zam gelecek çünkü
Ben su alerjiler hafifleyince inşallah o zamana kadar yakalanmazsak yaptırayım doktora bi danışırım bidahaki ay 🥲

Yaaa maşallah güneş de oturmaya meraklı yatınca hep mızır mızır sürekli şarkı türkü oyunla geçiriyoruz vakti 😄
Rica ederim ne demek. Hatta dün arkadaşım da doktoruna soracak demiştim ya o doktor da 4. ve 5. aylarada yaptırabilir demiş. Ay bugün almaya gidicem aşıyı, dur sen olmazsa söyleyeyim bakalım diğerini de ayırtsın bize valla uyanık olmak lazım :KK70: İnşallah güneş kız kurtulur şu alerjiden artık sende çok hırpalandın rabbim şifasını versin biran evvel

Teyzeleri Asaf bey le tanışmak istermisiniz :) ve evet okumaya şimdiden çok meraklıyız :)
Maşallah 🤩 ben de yatıyorum yanına okuyorum kendisi de bıdı bıdı konuşuyor 🤣
Aa demekki açıklaması buymuş bende diyorum neden her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Bizim doktorumuz da şu devletin takip ettiği 6. ayına kadar olan aşılar bitmeden menenjite başlama dedi. 7. ayda başla diye önerdi hatta. Teşekkür ederim aydınlattığın için :KK200:

Rica ederim ne demek. Hatta dün arkadaşım da doktoruna soracak demiştim ya o doktor da 4. ve 5. aylarada yaptırabilir demiş. Ay bugün almaya gidicem aşıyı, dur sen olmazsa söyleyeyim bakalım diğerini de ayırtsın bize valla uyanık olmak lazım :KK70: İnşallah güneş kız kurtulur şu alerjiden artık sende çok hırpalandın rabbim şifasını versin biran evvel
Ayırt ayırt :) ben de sorayım 6. Aydan sonra yapsak olur mu acaba diye
İnşallah tüm bebeler kurtulsun şu illetten. Küçücük bedenler nelerle mücadele ediyor 🥲

Allahıım maşallah 😍 belirli yerlerinin keltoş olmasıı bizde sürtünen yeelerde saç yok 😂

Dikkatli olmaklaa beraberr döndüklerinde dikkat et boyunlarını hemen yukarıya kaldırıyorlar. Önceden yüz üstünde yüzünğ gömerdi düştüğü zaman kafasıı şimdi yana çevirip yüzünü koyuyor 😅 bunlaar fena büyüdüler artıık biz tedbirli olalıım etrafında ağzını yüzünü kapatacak şeyler olmasıın
Deniz ameliyat olurken o tarafı komple kestiler canım 😪 Yeni yeni çıkıyor. Dediğin gibi diğer tarafta dökülmeye başladı. Anca eşitlendi bizim saçlar 😊

Benimki de iki gündür yan yatmaya başladı, biraz önce ilk defa yüzüstü düştü korktu ağladı ☺️ Ben artık uyuyamam sanırım yüzüstü düşüp nefes alamaz diye, ama çok komikti hem korkmuş hem şaşkın :)
Ay evet onlarda her yeni güncellemede şaşırıyorlar bence bunu ben mi yaptım diye 😅

Deniz ameliyat olurken o tarafı komple kestiler canım 😪 Yeni yeni çıkıyor. Dediğin gibi diğer tarafta dökülmeye başladı. Anca eşitlendi bizim saçlar 😊
Ne ameliyatı olmustuu? Bizimde birbirinden habersiz saçlarımıız ne zaman eşitlenir bilinmez 😅

X