2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Her ayın başında randevular açılıyor prof randevularıda o şekilde polikinliklerde. 1 şubatta aramayı dene. Aşı vuruldugumuz yer ayrı sosyal pediatri diye geçiyor orası kilo alımımız sıkıntı diye oraya yönlendirildik kontrole gittiğimizde isterseniz aşı takibi de burdan yapalım dediler bende zaten aile hekimindekilerin ilgisini tavrını sevmediğim için tamam dedim. Ondan randevuyu hastanedeyken alıyorum

Arayayım o zaman. 380 lira 800 gr. E bebek babymall de yok anlamsız bir şekilde bir anda kaldırdı onlar sorunca da stok bitiyor diyorlar. Yunus marketlerde buluyoruz biz genelde buluncada varsa alıyorum 2-3 kutu
Her yerden bir anda kaybolduysa muhtemelen zam gelecektir. Stoklamaya devam🙃

Ay ben buna bayıldım 🥲☘️🧿 maşallah 🙏

Ah hope’um… ben bu zamanlar transfer olmuş sonucumu bekliyordum. Hatta erken test yapıp idrarda sonucumu ilk defa görmüştüm. Gizli gizli 🥲 şimdi kuşlarımız yanımızda 🙏 çok şükür.

Ah bu randevu sistemi 🫤
Neyse ki herşey yolundaymış çok sevindim 🙏

🤪 senin kız memeye düşkün maşallah 🧿
Canım acaba 4. Ay sonrası uyku eğitimi mi alsan?

🥲 ah be güneşim… uyu anneni de uyut. Yoruluyoruz zaten.
Düşünüyorum eğer ağlatmadan yapabilirsem. Ama memeyi vermediğim 2. saniye ağlıyor zaten nasıl kıyıcam 😞 gün içinde kafamı tek meşgul eden bu çocuk yatağında nasıl uyuyacak. Sen nasıl uyutuyorsun canım?

Aptamilin 350 Gr olanı babymallde 115 Ken citygrostan 94 e almıştım. Tüketim tarihleri Mayıs 2023 tü. Sürekli mama kullanıyorsan haftasında bitiyordur zaten
Aynen haftası olmadan btiyor. Dalga geçiyoruz eşimle bizden çok günlüğü tutuyor diye maması bezi diye 😂
Her yerden bir anda kaybolduysa muhtemelen zam gelecektir. Stoklamaya devam🙃
Çoğu mamaya gelmiş zaten. Ben trendyolu anlamıyorum mesela markette ki 380 liralık mama 500 lira yazıyor 🤷🏻‍♀️

M
Aynen haftası olmadan btiyor. Dalga geçiyoruz eşimle bizden çok günlüğü tutuyor diye maması bezi diye 😂

Çoğu mamaya gelmiş zaten. Ben trendyolu anlamıyorum mesela markette ki 380 liralık mama 500 lira yazıyor 🤷🏻‍♀️
Allah yardimciniz olsun canim 1 hafta gidiyor diyorsun bi de ciddi masraf mama.
Gecen bir ortamda mama verenlere laf ediyorlardi kolaylarina geliyor diye. dedim siz cildirdiniz mi mama daha zor hem masrafli hem suyu biberonu falan bir ton is. Laf olsun diye konusuyorlar.

Kızlar lastik izi varsa büyük numara beze mi geçmeli? 2’den 3’e geçtim. Yine lastik izi oluyor. 4 aldım denedim sanki büyük geldi baya, sızdırmasından korktum. Prima premium care kullanıyoruz. Bugün bez alacağım hangisini alsam bilmiyorum

Kızlar lastik izi varsa büyük numara beze mi geçmeli? 2’den 3’e geçtim. Yine lastik izi oluyor. 4 aldım denedim sanki büyük geldi baya, sızdırmasından korktum. Prima premium care kullanıyoruz. Bugün bez alacağım hangisini alsam bilmiyorum
Prima fiyat olarak yoruyorsa kesinlikle molfix öneriyorum Agah doğduğunda sleepy takmıştık hastanede daha 2 bezde pişik yaptı bize sonra molfix aldık aylardır onu kullanıyoruz çok şükür pişiğimiz falan olmadı

Prima fiyat olarak yoruyorsa kesinlikle molfix öneriyorum Agah doğduğunda sleepy takmıştık hastanede daha 2 bezde pişik yaptı bize sonra molfix aldık aylardır onu kullanıyoruz çok şükür pişiğimiz falan olmadı
Numara konusunda sıkıntılıyım daha çok canım. Ben bir de goon denemek istiyorum bakalım

Oldum gulmekten😂
Benimki demin diyor ki sen beni cok bosladin. Dedim gunduz uykudan ve wcden vakit bulup bana yardim etseydin bu kadar yorulmaz seni boslamazdim.
Butun gun cocugun ne kadar mizladigini da gordu bi de hala beklentiye girebilmesine sasiriyorum😂
Dün ev işlerini biizmki yaptı yani birçoğunu bende 2-3 saat uyumuşum bir iyi geldi öyle enerjiğim ki gece sataşıyorum falan çay revani yedik yatmadan vay be daha önce yardım ederdim yüzünün böyle güleceğini bilseydim diyor çok şükür 3 ay sonunda anladın dedim 😂😂
Bugün şikayet ediyor çok uykusuzum yorgunum diye yokk gece mesai var dedim yok yok diyor 😂😂

Bizde baby me kullanıyoruz e bebekten kendi ürünü ve muhteşem gerçekten hiç sorun yaşamadık prima ile başlamıştık arada bir iki bundan kullandık 2. Aydan itibaren hala bundayız prima ile aynı adette olan paket arasında 200 tl fark var 🤦🏻‍♀️ Her görüşümde sağol oğlum diyorum seninde molfixte sorun çıkarmamış süper 😍

M

Allah yardimciniz olsun canim 1 hafta gidiyor diyorsun bi de ciddi masraf mama.
Gecen bir ortamda mama verenlere laf ediyorlardi kolaylarina geliyor diye. dedim siz cildirdiniz mi mama daha zor hem masrafli hem suyu biberonu falan bir ton is. Laf olsun diye konusuyorlar.
Ay ben o saçma laflara o kadar alıştım kiii 😂 kolumda biberondan mama vermek içinde 15-20 dakika tutuyorum bebeği emzirmek için de. He bide ekstra azıcık anne sütüm var ondan mahrum kalmasın diye her mama önce bi de emzirme seansımız var bazen 5 dakika bazen orda oyalanmak istiyor 10-15 dakika duruyor. Geçen gezmeye gittik biz eşimle 2 günlüğüne şehir dısına bana diyorlar ki emziren bebek olsa şurdan şuraya gidemezsin mama yiyorda duruyor gidebilsin diye 😂 ay bide fav cümlem ben bebeğimi emziremediğim için bir yere bıraksam uzun süre dururmuş mama yiyormuş nasılsa bana ihtiyacı yokmuş 😂 bu konuda o kadar şey var kii bende o kadar zırvalıklar duydum kii takmıyorum artıık. Ama gene söylüyorum kadının düşmanı gene kadındır başka bir şey değil 🤷🏻‍♀️

Bizde baby me kullanıyoruz e bebekten kendi ürünü ve muhteşem gerçekten hiç sorun yaşamadık prima ile başlamıştık arada bir iki bundan kullandık 2. Aydan itibaren hala bundayız prima ile aynı adette olan paket arasında 200 tl fark var 🤦🏻‍♀️ Her görüşümde sağol oğlum diyorum seninde molfixte sorun çıkarmamış süper 😍
Geçen eşime dedim kk da bi arkadaş kullanıyormus baby me diye. Küçük paket bulamadık denemedik için. E bebek cadde mağazaya gittik orda alt değiştirme odasında kendi bez ve ıslak mendillerini koymuşlar. Bağladım bende sleppy kullanıyorum sleepy de uygun pahalı değil diğer markalar kadar. Ama sleppy 4 numarası baby mee 4 numarasından büyüktü sanki kalıpları dar geldi. 2 saate yakın durdu altında çıkardıgımda kızarıklık koku vs yoktu

Ay ben o saçma laflara o kadar alıştım kiii 😂 kolumda biberondan mama vermek içinde 15-20 dakika tutuyorum bebeği emzirmek için de. He bide ekstra azıcık anne sütüm var ondan mahrum kalmasın diye her mama önce bi de emzirme seansımız var bazen 5 dakika bazen orda oyalanmak istiyor 10-15 dakika duruyor. Geçen gezmeye gittik biz eşimle 2 günlüğüne şehir dısına bana diyorlar ki emziren bebek olsa şurdan şuraya gidemezsin mama yiyorda duruyor gidebilsin diye 😂 ay bide fav cümlem ben bebeğimi emziremediğim için bir yere bıraksam uzun süre dururmuş mama yiyormuş nasılsa bana ihtiyacı yokmuş 😂 bu konuda o kadar şey var kii bende o kadar zırvalıklar duydum kii takmıyorum artıık. Ama gene söylüyorum kadının düşmanı gene kadındır başka bir şey değil 🤷🏻‍♀️
Benim bebeğimde şu anda biberonla besleniyor anne sütü alıyor olsada. Geçen hastaneye gittim bebişi götürmedim annem ilgilendi. Yarım gün sadece. Gelince resmen boynuma sarıldı minnakım. Hâlâ bebeğin ihtiyacının sadece yemek olduğunu düşünenler var maalesef ve çoğunlukta. Asıl önemli noktayı kaçırıyorlar. İlgi sevgi şefkat güven kapı dışarı.

Onu da çok duydum denk gelirsem alıp denemek istiyorum artık 😌

Ay baktım da bu bez de molfixten bir tık pahalı 😀 biz yine molfixe devam 😀😀

Benim bebeğimde şu anda biberonla besleniyor anne sütü alıyor olsada. Geçen hastaneye gittim bebişi götürmedim annem ilgilendi. Yarım gün sadece. Gelince resmen boynuma sarıldı minnakım. Hâlâ bebeğin ihtiyacının sadece yemek olduğunu düşünenler var maalesef ve çoğunlukta. Asıl önemli noktayı kaçırıyorlar. İlgi sevgi şefkat güven kapı dışarı.
Kesinlikle ilgi sevgi. Herkeste ağlayıp bizim kucağımızda susması, böyle kolumda uyuyakalmasıı. Kalabalıkta benim sesimi arayıp beni bulmaya çalışmasıı. Bunların hepsi anneliği çok güzelleştiriyor. Bazen ağlarken sankii anneğğ diye cıkıyor sesi. Kardeşlerim bile diyor resmen anne diyor diye. Diyorum gerçekten anne dediği anı duymak için sabırsızlanıyoruum. Dur uyuyordu minik kuşuum gideyiim de öpeyiim bi 😍 anneliği yaşamış kişilerden duyunca şaşırıyorum ya ben hiç mi beslenme de sıkıntı yaşamadınız hiç mi ben bu çocuga yetiyor muyum kaygısı yaşamadınız da daha yeni anneliği deneyimleyen insanlara bu sözlerle üzüyorsunuz şaşırıyorum 🤷🏻‍♀️

-Sunshine -Sunshine Canım ben bugün eczanedeki arkadaşa sordum rotarix marka aşı 2 yaşına kadar yapılabiliyor dedi. Hatta ellerinde de bir tane kalmış 1.041 lira dedi fiyatını. Şimdi fikir edinmek için arkadaşıma da sordum o da kendi bebeğinin doktoruna soracak bana bilgi verecek. Haber geldiğinde de yine yazarım sana. Ama ben kesin niyetlendim 4 ay aşılarıyla birlikte yaptırıcam perşembe günü nasipse inşallah. unutmadan yazayım dedim sana da

Kesinlikle ilgi sevgi. Herkeste ağlayıp bizim kucağımızda susması, böyle kolumda uyuyakalmasıı. Kalabalıkta benim sesimi arayıp beni bulmaya çalışmasıı. Bunların hepsi anneliği çok güzelleştiriyor. Bazen ağlarken sankii anneğğ diye cıkıyor sesi. Kardeşlerim bile diyor resmen anne diyor diye. Diyorum gerçekten anne dediği anı duymak için sabırsızlanıyoruum. Dur uyuyordu minik kuşuum gideyiim de öpeyiim bi 😍 anneliği yaşamış kişilerden duyunca şaşırıyorum ya ben hiç mi beslenme de sıkıntı yaşamadınız hiç mi ben bu çocuga yetiyor muyum kaygısı yaşamadınız da daha yeni anneliği deneyimleyen insanlara bu sözlerle üzüyorsunuz şaşırıyorum 🤷🏻‍♀️
bende biberonla besleyen biri olarak cani gonulden katiliyorum size kizlar. ben kendim kimse birsey demeden “ bana ihtiyaci yok ki “ diye dusunup cok aglamistim ama oyle olmuyormus. Iste tecrubesizlik bilmiyoruz ki. Sabahlari uyandiklarinda bizi gorunde gulucuk sacmalari, kalabalikta bizi direk ayirt etmeleri fln beni mest ediyor 🥰

Sagim yapmakta zor zaten her 2-3 saatte bir kolay bir is degil. ben baska bir seyi ornegin bir hobime gunde 8 kereden 20 dk ayirsaydim simdi uzman olmustum😂
-Sunshine -Sunshine Canım ben bugün eczanedeki arkadaşa sordum rotarix marka aşı 2 yaşına kadar yapılabiliyor dedi. Hatta ellerinde de bir tane kalmış 1.041 lira dedi fiyatını. Şimdi fikir edinmek için arkadaşıma da sordum o da kendi bebeğinin doktoruna soracak bana bilgi verecek. Haber geldiğinde de yine yazarım sana. Ama ben kesin niyetlendim 4 ay aşılarıyla birlikte yaptırıcam perşembe günü nasipse inşallah. unutmadan yazayım dedim sana da
canim subat da ilaclara zam gelebilirmis. bizim diger grupta ki arkadaslar eczeenye anlasio satin almislar asilari, eczane dolabin da sakliyormus. sende yaptircam diyorsan oyle yap bence

X