- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
Anne sütünde banyo yaptırıyorlarmışIyi aksamlar kizlar buzlukta sagilmis sutum vardi bebegimde sut alerjisi basladigi icin o sutleri veremiycem 7 8 poset sut var ne yapsam onlari esim kedilere verelim diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne sütünde banyo yaptırıyorlarmışIyi aksamlar kizlar buzlukta sagilmis sutum vardi bebegimde sut alerjisi basladigi icin o sutleri veremiycem 7 8 poset sut var ne yapsam onlari esim kedilere verelim diyor
Rotayı 2.ayda olduk ilk dozunu. Doktordan memnun değilim yenisini de bulamadım bir türlü. Bulduklarımda sigortamız kapsamıyor 3 ay 8 günlükAnne sütüne olur mu bilmiyorum.Doktoruna danis istersen yanlış yonlendirmeyeyim seni
Rota aşısı vurdurmak istiyorsan 3.ay önemli kaç günlük oldun
2. Ay aşılarıyla beraber yaptı rotayı canım. O kadına götürmek istemiyorum ama mecburum sanırım. Acıbadem sigortamız 2 hastanede geçiyor şaka gibi3. Aya eğer aşıda rota yaptıracaksan gitmen gerekiyordu. Biz 2-4 şeklinde yaptırcaz. 3 bende gitmeyecektim de bi tanıdıgımızın tayini cıkmıs randevusuda boştu bi denemek için götürdüm
Aynen en büyük etkeen od
Benimkisi korkma degil de insan bir kalbi cız ediyor. Valla ben erken olsun isterdim de o 1 yasinda iken bende uykusuz geceler. Ne bilim az nefes alayim diyorum yine gobek oldu zaten .. derdim kilo degil de gobek :) kaza kurşunu oldu bir gün de bakalim hadi hayırlısıHamile kalmaktan korkanları tebrik ediyorum. Birini uyuturum diğeri uyanır. Yarım saat emzir 20 dakika sonra bir daha uyansın Daha öpüşmeye yeni başladık vicdansızlar. Bunlar bizi boşatacak yemin ediyorum..
Rota 3. Ay asisi ya 12. Hafta degil mi2. Ay aşılarıyla beraber yaptı rotayı canım. O kadına götürmek istemiyorum ama mecburum sanırım. Acıbadem sigortamız 2 hastanede geçiyor şaka gibi
Aklıma şey geldi covide karşı elimizde büyük bir koz var. Yakalanmamak. SjdjdjdSezeryan olaan ben bunu hiç beğenmedii düşüncesii bile kes yerimi sızlattı
En iyi korunma yöntemi hiç yapmamak diye adama pas vermiyorum ben pas vermemeyi bırak asker arkadaşım modundayıım aklından onu geçirirse yapmayacağımı bilsin diye. ben hastalıgım bitti adet olduum. Üzerine 2-3 kere daha düzensiz?gördüm. Şimdi 45-50 gün oldu yok göremiyorum
Doğumla beraber iki yıl içinde boşanmayan çiftlerin ileri senelerde birçok sorunu aşabileceğini bir daha zor boşanacağını savunuyorumBen de uykudan feragat ediyorum adamla tek bağım bu kaldı, yoksa kendisiyle alakalı pek hoş olmayan düşüncelerim var Baba olmak varmış
Vallahi helal olsun canım Yada neyse ya beni büyük konuşturmayın ahahah. Büyük büyük lokmalarimi yutmakla meşhurum çünkü. Hayırlısı diyip tatlıya bağlayalımBenimkisi korkma degil de insan bir kalbi cız ediyor. Valla ben erken olsun isterdim de o 1 yasinda iken bende uykusuz geceler. Ne bilim az nefes alayim diyorum yine gobek oldu zaten .. derdim kilo degil de gobek :) kaza kurşunu oldu bir gün de bakalim hadi hayırlısı
1 Senelik evliyim canim ondan tecrubesizkikten oldu. Ama muhtelemen olmamıştır ya tek vuruşta olursa basari sayarımAklıma şey geldi covide karşı elimizde büyük bir koz var. Yakalanmamak. Sjdjdjd
Canım doğumdan sonra düzensizlikler olması çok normal. Yakında eski rutinine dönersin ama her ay bir acaba stresini beraberinde getiriyor ne yazık ki.
Doğumla beraber iki yıl içinde boşanmayan çiftlerin ileri senelerde birçok sorunu aşabileceğini bir daha zor boşanacağını savunuyorum
Vallahi helal olsun canım Yada neyse ya beni büyük konuşturmayın ahahah. Büyük büyük lokmalarimi yutmakla meşhurum çünkü. Hayırlısı diyip tatlıya bağlayalım
Eveet. Tam bir hafta mavladı resmen. Şimdi onu bıraktı ince küçük çığlıklara başladı. Yavrum bazen çıkarıyor bazen içinde patlıyor.Kızlar garip bir tabir olacak ama bebeleriniz mart kedisi gibi bağırıyor mu
Tiz sesiyle yeri göğü inletiyor bazen kendi sesini de ayarlayamıyor ahaha gözünü kırpıp yarıda kesiyor falan. İlginç çocuk vesselam.
Öpüp kaçamıyorum da ben. Devamı olmayınca küsüyor Hayır bir de adam uzun yol şoförü. Ne zaman eve gelse ufaklığa bir hal oluyor. Uyur kalırsa falan gece uyandırmaya çalıştım kalkmadin falan deyip yırtıyorum sjsjs. Nasıl ya Allah Allah diyo Allah affetsin.Ahahahahah al bizden de o kadar :) adamı gördüğüm an hangi işimi yapsam diye düşünmeye başlıyorum biri uyurken öbürü uyanık yapcak bişey yok :) bazen bebeler yokken mutfakta falan denk gelirsek o zaman öpüp kaçıyorum
Aktif gürültüyle uyutuyorum ben mecburenNeler yaptım ama sese çok duyarlı acayip salyası arttı herşeyi ağzına götürüyor
bi şey diyeyim mi, iki yıl çok. 1 yılı sevgiyle devirebilirsek gerisini hallederiz herhalde çok yıprandık..
Doğumla beraber iki yıl içinde boşanmayan çiftlerin ileri senelerde birçok sorunu aşabileceğini bir daha zor boşanacağını savunuyorum
Ya çok fena çok bağırıyorKızlar garip bir tabir olacak ama bebeleriniz mart kedisi gibi bağırıyor mu
Tiz sesiyle yeri göğü inletiyor bazen kendi sesini de ayarlayamıyor ahaha gözünü kırpıp yarıda kesiyor falan. İlginç çocuk vesselam.
Ben de onu yiyeyimHerşey bitti şu topu yiyeyim
Gönlünden geçen olsun canım, en hayırlı zamanda inşallah1 Senelik evliyim canim ondan tecrubesizkikten oldu. Ama muhtelemen olmamıştır ya tek vuruşta olursa basari sayarım
Ay evet Gözümde canlandı resmen. Ya uzun zamandır yapıyor da vites yükseltti kafa götürmüyorEveet. Tam bir hafta mavladı resmen. Şimdi onu bıraktı ince küçük çığlıklara başladı. Yavrum bazen çıkarıyor bazen içinde patlıyor.
Ya evet tek başına çift olarak ilişki anlamında insan çok yıpranıyor. Değiştiriyor bebekler herşeyi. İnşallah hasarsız atlatırız.Aktif gürültüyle uyutuyorum ben mecburen
bi şey diyeyim mi, iki yıl çok. 1 yılı sevgiyle devirebilirsek gerisini hallederiz herhalde çok yıprandık.
Ya çok fena çok bağırıyor
Bu akşam ilk kalabalık misafir geldi evde 11 kişiydik. Gelenler uzak yoldan geldi güneş hiç ama hiç durmadı ağlama krizleri, misafirler resmen kaçarak gittiler
Bilmiyorum ki canım ben de doktora hepsini yapmayalım belki ağır gelir dedim, sağlık bakanlığı öyle öngördü diye azarladı yalan söyleyerek. Yaptırmış bulunduk o gün. Ay sinir oluyorum o doktoraRota 3. Ay asisi ya 12. Hafta degil mi
tam komediler ya. Bu toptan bizde de var. Asafta ağzına sokmaya çalışıyor sürekli. Hatta dün eğitici köpekçiği sokmaya çalışıyor ağzına sığmayınca da basıyor yaygarayıHerşey bitti şu topu yiyeyim
Doğumdan beri cinsellik yok benim için, hamileyken de istemedim. Ay adamı görmeye tahammülüm yok bi de cinsellik diye gelsin kovarım valla evdenAklıma şey geldi covide karşı elimizde büyük bir koz var. Yakalanmamak. Sjdjdjd
Canım doğumdan sonra düzensizlikler olması çok normal. Yakında eski rutinine dönersin ama her ay bir acaba stresini beraberinde getiriyor ne yazık ki.
Vallahi helal olsun canım Yada neyse ya beni büyük konuşturmayın ahahah. Büyük büyük lokmalarimi yutmakla meşhurum çünkü. Hayırlısı diyip tatlıya bağlayalım