notdefteri2_ kahve diyemedim, bizimkinin reflüsü var çünküBitmeyen gaz sancıları, kaka sorunsalları, emilmekten somurulan memeler ve uykusuz bebelerle evet kesinlikle bi' çay içmeliyiz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
notdefteri2_ kahve diyemedim, bizimkinin reflüsü var çünküBitmeyen gaz sancıları, kaka sorunsalları, emilmekten somurulan memeler ve uykusuz bebelerle evet kesinlikle bi' çay içmeliyiz bence
Sezeryan olaan ben bunu hiç beğenmedii düşüncesii bile kes yerimi sızlattıDaha yeni temizlendim canim. Simdi yapsam da cikmaz gibi ya.. bilemedimya olursa zaten bomba olur
En iyi korunma yöntemi hiç yapmamak diye adama pas vermiyorum ben pas vermemeyi bırak asker arkadaşım modundayıım aklından onu geçirirse yapmayacağımı bilsin diye. ben hastalıgım bitti adet olduum. Üzerine 2-3 kere daha düzensiz?gördüm. Şimdi 45-50 gün oldu yok göremiyorumHamile kalmaktan korkanları tebrik ediyorum. Birini uyuturum diğeri uyanır. Yarım saat emzir 20 dakika sonra bir daha uyansın Daha öpüşmeye yeni başladık vicdansızlar. Bunlar bizi boşatacak yemin ediyorum..
Bizim düzenli olduğu halde bana eskisi gibi istekli değilsin diyor kesildim biçildim uyumuyorum yetmez mi dedim Doğru sende haklısın ya diyorSezeryan olaan ben bunu hiç beğenmedii düşüncesii bile kes yerimi sızlattı
En iyi korunma yöntemi hiç yapmamak diye adama pas vermiyorum ben pas vermemeyi bırak asker arkadaşım modundayıım aklından onu geçirirse yapmayacağımı bilsin diye. ben hastalıgım bitti adet olduum. Üzerine 2-3 kere daha düzensiz?gördüm. Şimdi 45-50 gün oldu yok göremiyorum
Ben de uykudan feragat ediyorum adamla tek bağım bu kaldı, yoksa kendisiyle alakalı pek hoş olmayan düşüncelerim var Baba olmak varmışHamile kalmaktan korkanları tebrik ediyorum. Birini uyuturum diğeri uyanır. Yarım saat emzir 20 dakika sonra bir daha uyansın Daha öpüşmeye yeni başladık vicdansızlar. Bunlar bizi boşatacak yemin ediyorum..
Belgesel açtık izliyoruz, pes ettik İlerde "mervelere" gitmek için benden yardım falan istemesinler..
Yavrum kötü değilBizimki gece 11- 12 de uyuyor 8.30-9.00 gibi uyanıyor sonra öğle 12 de tekrar uyuyor gecede 2 kez uyanıyor kötü mü normal mi kızlar ?
Keyfi yerindeyse gece de uykusunu alıyorsa bence iyidir. Huysuzlaşır eğer uykusunu rahat alamasaBizimki gece 11- 12 de uyuyor 8.30-9.00 gibi uyanıyor sonra öğle 12 de tekrar uyuyor gecede 2 kez uyanıyor kötü mü normal mi kızlar ?
Yok benim kendime hayrım yok 10 günde 1 olursa adam şükrediyor istek kısmı evet normal doğum ypmadım ama ona rağmen ağrı var anlamadıım. 3.5 aylık oldu cocuk geçmedi daha ilişki esnasında ağrı. Bir sıkıntı yoktur belki psikolojiktirBizim düzenli olduğu halde bana eskisi gibi istekli değilsin diyor kesildim biçildim uyumuyorum yetmez mi dedim Doğru sende haklısın ya diyor
Şimdi kahvaltı masası fırın falan temizliği yapıyor kirlenmiş dedi bebede uyuyacaktı bende durmaz sen git dedi mutfakta iş başında
Gliserin kansuğu kaç gün bekleyip yapıyorsun? Ben 10 gün çok mu bekliyorum acaba ya?Beybi Kaka = @yeniden.dogar.gunes
See Instagram 'Beybi Kaka' highlights from Güneş Özuygun Bal - Anne & Bebek (@yeniden.dogar.gunes)www.instagram.com
Mamanin içine yarim ölçek atıyorsun anladığım kadarıyla ben denemedim ama denemek istiyorum.
Makata zeytinyağı, mamaya zeytinyağı en son bunlarda olmazsa gliserin kansuk bizde hep popo kokluyoruz.Kaka yapamadığı içinde gazida kokuyor
Benimkinin hep uykusu var çünkü 15 dk uyuyor gerisi yok 1 saatte 1 uyku sendromundayız oturmadı uykularBen de uykudan feragat ediyorum adamla tek bağım bu kaldı, yoksa kendisiyle alakalı pek hoş olmayan düşüncelerim var Baba olmak varmış
Yavrum kötü değil
Şöyle bi tablo var
Bazı uyku tablolarında bu uykuların 1.5 saate kadar da olabileceği yazıyor. Bizimki bazen yarım saat bazen 1.5 saate kadar uyuyor ama genelde 1 saati geçmiyor gündüz uykuları.
Bizimkinin uyanıklık süresi maksimum 2 saat oluyor henüz uzamaya başlamadı. Huzursuzlanma başlayınca hemen meme + fön makinesi ile uyutuyorum. Yüksek sesle açınca hemen gözü kapatıp memede uyuyakalıyor. Sonra tlf dan müzik şeklinde devam ediyoruz.
Bizde gece sık uyanma var maalesef onu da çözsek güzel olacak. Demir damlası ile emme süresi arttı düzeliriz diye umuyorum böylece. Acıktığından uyanıyor çünkü
Sesle uyutuyorum ben yoksa evdeki sesimize uyanıyor.Benimkinin hep uykusu var çünkü 15 dk uyuyor gerisi yok 1 saatte 1 uyku sendromundayız oturmadı uykular
Bir de ben anne sütü veriyorum sadece, sağıp içine bundan mı katmalıyım acaba. Ama sağamıyorum göğüslerim çok yumuşak süt çıkmıyor mama mı versem bununla acaba. Alıcam hemen ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorumBeybi Kaka = @yeniden.dogar.gunes
See Instagram 'Beybi Kaka' highlights from Güneş Özuygun Bal - Anne & Bebek (@yeniden.dogar.gunes)www.instagram.com
Mamanin içine yarim ölçek atıyorsun anladığım kadarıyla ben denemedim ama denemek istiyorum.
Makata zeytinyağı, mamaya zeytinyağı en son bunlarda olmazsa gliserin kansuk bizde hep popo kokluyoruz.Kaka yapamadığı içinde gazida kokuyor
Psikolojik olabilir canım benimde hamileliğin son zamanlarında oluyordu çok korkuyordum o yüzdende herhalde artık acı ağrı yok çok şükür seninde geçer inşallah acı olunca daha çok uzaklaşıyor insanYok benim kendime hayrım yok 10 günde 1 olursa adam şükrediyor istek kısmı evet normal doğum ypmadım ama ona rağmen ağrı var anlamadıım. 3.5 aylık oldu cocuk geçmedi daha ilişki esnasında ağrı. Bir sıkıntı yoktur belki psikolojiktir
Ben ilk defa geçen 10. Günde verdim.Doktorlar 10 güne kadar normal diyorlarGliserin kansuğu kaç gün bekleyip yapıyorsun? Ben 10 gün çok mu bekliyorum acaba ya?
Anne sütüne olur mu bilmiyorum.Doktoruna danis istersen yanlış yonlendirmeyeyim seniBir de ben anne sütü veriyorum sadece, sağıp içine bundan mı katmalıyım acaba. Ama sağamıyorum göğüslerim çok yumuşak süt çıkmıyor mama mı versem bununla acaba. Alıcam hemen ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum
Rota aşısı vurdurmak istiyorsan 3.ay önemli kaç günlük oldunKızlar 3. ay kontrolünde önemli bir şey var mı? Ben halen götüremedim
3. Aya eğer aşıda rota yaptıracaksan gitmen gerekiyordu. Biz 2-4 şeklinde yaptırcaz. 3 bende gitmeyecektim de bi tanıdıgımızın tayini cıkmıs randevusuda boştu bi denemek için götürdümKızlar 3. ay kontrolünde önemli bir şey var mı? Ben halen götüremedim
Aynen en büyük etkeen odPsikolojik olabilir canım benimde hamileliğin son zamanlarında oluyordu çok korkuyordum o yüzdende herhalde artık acı ağrı yok çok şükür seninde geçer inşallah acı olunca daha çok uzaklaşıyor insan
Neler yaptım ama sese çok duyarlı acayip salyası arttı herşeyi ağzına götürüyorSesle uyutuyorum ben yoksa evdeki sesimize uyanıyor.
2 saat zorla uyutmayıp uyku aralıklarını düzenlemeye çalıştın mı peki ? Yanımızda uykuya dalmasına müsaade etmiyorum hiç bölünüyor çünkü
Ahahahahah al bizden de o kadar :) adamı gördüğüm an hangi işimi yapsam diye düşünmeye başlıyorum biri uyurken öbürü uyanık yapcak bişey yok :) bazen bebeler yokken mutfakta falan denk gelirsek o zaman öpüp kaçıyorumHamile kalmaktan korkanları tebrik ediyorum. Birini uyuturum diğeri uyanır. Yarım saat emzir 20 dakika sonra bir daha uyansın Daha öpüşmeye yeni başladık vicdansızlar. Bunlar bizi boşatacak yemin ediyorum..