Kolay gelsiin canım. Oh en güzelini yapıyorsunuz anne kız iyi eğlenceler size
bizde o kadar gelişmişi yok bebek kütüphanesinin bende biraz daha biyüsün diye bekliyorum bizim evin yakınlarında da var cünkü heves ediyorum gitmeye. Şimdi günlük kitap okumalarımız evde oluyor
Bizde eşimle hamile kalmadan önce sürekli şehir dısında gezmeye giderdiik. 1 senedir hiç bir yere gidemedik hamilelikten. Bi çılgınlık yapıp 2 günlüğüne şehir dısına cıktık. Yavru kuşumuz biraz yoruldu ama öyle korktugum kadar olmadıı. Bir kez daha inandıım sakin anne baba sakin çocuk. Biz ne kadar stresliysek onlarada yansıyor
Bizim kilo alımımız son 1 ay toparladı. Biz doğru düzgün alamadık başlarda kilo. 1 haftada 30 gr aldıgını biliyorum. Bende öyleydim çocugu sevemiyordum bile doğru düzgün ama bıraktım artık. Ne olursa olsun kusuyor bari çocugumun bu zamanlarının keyfini çıkarayım. Ben şunu yapıyorum ama eğer uykusu düzenliyse cocugunun dene faydasını göreceğine eminim. 3 saatte 1 mama veriyorum ben. Bu sürenin 1-1,5 saati uyku bazen yarım saat oluyor. O günlük haline bağlı. Geri kalanda uyanık oluyor. Mama verdikten sonra artık mamayı bitirmeye yakın uyuyor uykuluyken içiyorum son 30 cc kısmını. Hiç kıpırtdatmadan yatagına koyuyorum. Hatta annemlere yastık yaptırdım inceden bir tık kabarık. Gövdeden ona yatırıyorum. Reflü yatağında kaç kez yüzüne battaniyesi kapanmıs buldum gece uykusunda ondan beridir kullanmıyorum. Mamayı içtikten sonra bildiğin su gibi mamayı kusuyordu bi 20-30 ml o an gidiyordu üstüne aradan yarım saat sonra hafif katı şekilde diğer beslenmeye kadar devaö ediyordu kusmamız. Ama bu uyutma yöntemiyle en azından uyansa bile daha katı ve daha az kusuyordu. Şimdilerde biraz daha azaldı bakalım. Böyle böyle bitecek insallah