- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 40
Ben kan yok dediğim bazı zamanlarda flaş ile baktığımda kan görüyorum
Doktor hem iştahsızlık hem de kanama var dedi bir de prematüre olarak değerlendirdi 2. Ayda demir başlamalıydı dedi. 4. Ay dolunca başladık.
Emmesi arttı gibi. Bugün doktora girdik günlük kilo alım miktarı artmış 11 günde 260 gr almış.
Kilo ile alakalı sorununuz yoktu diye hatırlıyorum. Ama bi danışabilirsiniz istersen normalde de 4. Ayda demir başlandığını biliyorum
Şimdi insyaparsa enfeksiyon testi yapılacak bekliyorum
Maalesef yasak ama 7-8 aylarda ben bi cimdik atarım normal yemeğe geçince napıcak bu cücük ay kitapa ne gerek google a yaz her detay çıkıyor canımaaa tuz da mi yasak bir yasina kadar ?
Cok cahilim ya bu beslenme konusunda . bir iki kitap okuyayim bari
Vay bee grubumuz bu günleri de gördü şükür. Ek gidaya adim adimmKızlar en son egzema için gittiğimizde nil 6.700 olmuştu sanırım artık bu ay sonu 5 aylık oluyoruz 7 kilo olucaz yani artık tamamen yakalamış olcak geriden gelme olayını boydan 6-9 aylık kıyafetler giyiyoruz mustela şampuan aldım egzema çok hafifledi doktorun locoderm die ilacından sonra veee tadımlara başladık nil kul yoğurtçu ekşi yoğurt olmadığı için çok sevdi sonra patatese geçicez 5,5 aylıkken öğünlere başlamış olcam yalnız not belirtiyim biz mama ile besleniyoruz anne sütü verenler 6. Ayda daha tadımlara başlıcak kızlar bilginiz olsun
Cnm sorma emzikten önce sonra diye ayrılıyor günlerim 1 aydır uyuyan bir bebem var dün 21.30 da uyuyup 06.40 da uyandı bir zamanlar benim için bunlar hayaldiVay bee grubumuz bu günleri de gördü şükür. Ek gidaya adim adimmzaman nasil geciyor, gecsin de hep guzel gecsin insallah..
Evde tam 11 emzik olduCnm sorma emzikten önce sonra diye ayrılıyor günlerim 1 aydır uyuyan bir bebem var dün 21.30 da uyuyup 06.40 da uyandı bir zamanlar benim için bunlar hayaldi
Demirin faydası oldu biraz sanırım canım böyle devam ederse aylık yaklaşık 700 gr görme ihtimalimiz var inşallah.6 kilo olmuş sonundaCanım toparlamış kilo alımı 500-600 gram ayda idealmiş
Maşallah Güneş kıza. Toparlanacak kuzum insallah tamameenDemirin faydası oldu biraz sanırım canım böyle devam ederse aylık yaklaşık 700 gr görme ihtimalimiz var inşallah.6 kilo olmuş sonunda
Cnm atıyor diye bırakmıcan öğürsede bütün gün vercen mamaya sür sütüne sürEvde tam 11 emzik olduAğzına koyduğum gibi ittirmesi bir oluyor. Emzik uçar mı, uçuyor ya.
Beni emzik niyetine kullanıyor. Dün uykuya dalana kadar 2.5 saat emzirmişim. Sabahım akşamım yok. Bazen tükeniyorum
Demir bizde kakayı ishale yakın yapıyor içtikten sonra kaka öyle sizinde öyle mi?Demirin faydası oldu biraz sanırım canım böyle devam ederse aylık yaklaşık 700 gr görme ihtimalimiz var inşallah.6 kilo olmuş sonunda
Canım güneş hep ishalCnm atıyor diye bırakmıcan öğürsede bütün gün vercen mamaya sür sütüne sür
Demir bizde kakayı ishale yakın yapıyor içtikten sonra kaka öyle sizinde öyle mi?
Alerji doktoru durmuştu bu durum üzerinde. Geçmeyen kan için Olabilir demiştiMaşallah kilosuna. Kilo sorunu pek yok bizde. Danıştık demir ilacını doğru diyorsun.
Bu belirtiler enfeksiyon kaynaklı da olabiliyor muymuş?
Bende favoriledimÇok basit birşey aslında canım ama epey etkili
ELBA Star Master Renkli Yıldızlı Gökyüzü Projeksiyon Gece Lambası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL linki bıraktım bakmak isteyenlere
Kapıya zile basmayınız yazın ben yaptımMerhaba kızlar herkesin problemi aşağı yukarı aynı zorlu evreler olsada bu demek oluyor ki bebeklerin gelişimi normal gidiyor bide öyle bakmak lazımbenim oğlanda aynı uykuya direnme var uykusuzluktan ağlıyor ağlayıp yorulduğu için uykuya dalamıyo tam uyuyuyor sıçrıyo elleri kolları kıpır kıpır yüzünü gözünü kaşıyo hiçbir sorun olmasa bile saolsun komşu tam uyuttuğum sırada zile basıp oturmaya geliyor sonra sil baştan tekrar kucağa al salla uyusun vs bütün günüm uyutmaya çalışmakla geçiyor bide sanki dövmüşüm gibi ağlıyor
ayy bekliyorum bende çok zanan var diye bakmadım hiç geldi çattı bide kv ve annem hemen yedirmeye hevesliler herşeyi ufak çaplı krizler bizi bekliyorCanlarım ben biraz eski usül yapıcam yani 3 gün kuralı yapıcam ama ben öyle saçma sapan yok tarhanalı yumurta yok bu satılan bebek tarhanası filan almam evde ne varsa nil onu yicek evet 1 yaşına kadar şeker tuz yok ona uyarım ama nekadar uyarız bilmiyorumbi zamandan sonra evde ne varsa yicek hanfendi ama ilk zaman size her öğünü yazarım fikir olur hiç olmazsa
Bizde de aynı şimdiden sadece ben yedireceğim diye ön konuşmalar yapıyorum ama inşallah önleyebilirizayy bekliyorum bende çok zanan var diye bakmadım hiç geldi çattı bide kv ve annem hemen yedirmeye hevesliler herşeyi ufak çaplı krizler bizi bekliyor