2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Maşallah kilosuna. Kilo sorunu pek yok bizde. Danıştık demir ilacını doğru diyorsun.
Bu belirtiler enfeksiyon kaynaklı da olabiliyor muymuş?

Vay bee grubumuz bu günleri de gördü şükür. Ek gidaya adim adimm zaman nasil geciyor, gecsin de hep guzel gecsin insallah..

Vay bee grubumuz bu günleri de gördü şükür. Ek gidaya adim adimm zaman nasil geciyor, gecsin de hep guzel gecsin insallah..
Cnm sorma emzikten önce sonra diye ayrılıyor günlerim 1 aydır uyuyan bir bebem var dün 21.30 da uyuyup 06.40 da uyandı bir zamanlar benim için bunlar hayaldi

Cnm sorma emzikten önce sonra diye ayrılıyor günlerim 1 aydır uyuyan bir bebem var dün 21.30 da uyuyup 06.40 da uyandı bir zamanlar benim için bunlar hayaldi
Evde tam 11 emzik oldu Ağzına koyduğum gibi ittirmesi bir oluyor. Emzik uçar mı, uçuyor ya.
Beni emzik niyetine kullanıyor. Dün uykuya dalana kadar 2.5 saat emzirmişim. Sabahım akşamım yok. Bazen tükeniyorum

Evde tam 11 emzik oldu Ağzına koyduğum gibi ittirmesi bir oluyor. Emzik uçar mı, uçuyor ya.
Beni emzik niyetine kullanıyor. Dün uykuya dalana kadar 2.5 saat emzirmişim. Sabahım akşamım yok. Bazen tükeniyorum
Cnm atıyor diye bırakmıcan öğürsede bütün gün vercen mamaya sür sütüne sür
Demirin faydası oldu biraz sanırım canım böyle devam ederse aylık yaklaşık 700 gr görme ihtimalimiz var inşallah.6 kilo olmuş sonunda
Demir bizde kakayı ishale yakın yapıyor içtikten sonra kaka öyle sizinde öyle mi?

Maşallah kilosuna. Kilo sorunu pek yok bizde. Danıştık demir ilacını doğru diyorsun.
Bu belirtiler enfeksiyon kaynaklı da olabiliyor muymuş?
Alerji doktoru durmuştu bu durum üzerinde. Geçmeyen kan için Olabilir demişti
Ama yaptıramadık hastane eve yakın değildi vs. Sonunda bugün verdik bakalım merak ediyorum.
Kalprotektin bakılıyor gaitada

Kapıya zile basmayınız yazın ben yaptım tabii aşağıdan bazı densizler her daireye basıyor kapı için ama olsun önledik bayağı

ayy bekliyorum bende çok zanan var diye bakmadım hiç geldi çattı bide kv ve annem hemen yedirmeye hevesliler herşeyi ufak çaplı krizler bizi bekliyor

anurkoc Müstakil evde oturuyorum ev sahibim aslında gelen oda yalnız evde iyi bi insan gelme de diyemiyorum çekine çekine geliyor zaten evde canım sıkılıyor diyor bi kaç kere söyledim laf arasında sese alıştıramadım çıt sesine uyanıyor sonra ağlıyor bütün gün çok yoruluyorum dedim ama yok fayda etmedi

Kizlar kac gundur kakamizda kan var yaziyordum bugun doktora gittim alerji dedi sut urunleri kuruyemis ve tahin yasak dedi ben deli gibi tahin yiyordum hergun.sut urunu olarak sadece kasar peyniri yiyebilirsin dedi sut diyeti yapan arkadaslarimada fikir olsun diye yazmak istedim bi profa gittik baya iyi bir doktor sizde belki kasar peynir yiyebilirsiniz.
notdefteri2_ canim o kakadaki iplik durumu icinde alerjiden dolayi oluyor dedi diyete dikkat et dedi

ayy bekliyorum bende çok zanan var diye bakmadım hiç geldi çattı bide kv ve annem hemen yedirmeye hevesliler herşeyi ufak çaplı krizler bizi bekliyor
Bizde de aynı şimdiden sadece ben yedireceğim diye ön konuşmalar yapıyorum ama inşallah önleyebiliriz
Bizde asıl tehlike babamda kaşla göz arası her şeyi yapabilir gibi geliyor
Geçen gün zorla oynatacağım diyerek su dolu bardağa ellerini sokup duruyordu

Biz 3 ayliken kan degerleri cok dusuk diye demir ilacina baslatmisti baska bir doktor bu gittigimiz doktor birak dedi kan durumu gecsin sindirim sistemi iyce gelissin 5.ayda baslayalim dedi.3.ve 4.ayda genel olarak bebeklerde bi kansizlik durumu normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…