Sadece bebelerle uğraşsak bu kadar streslenmeyeceğiz bence, babalar var onlar yoruyor
Canım rotayı hür irademle yaptırmadım, inşallah koruyabilirim güneşi. Kakada kan her gün devam zaten. Normalde yanlışım olmasın 100 günlüğe kadar yapılıyordu.
Bi tek insülin iğnesini denemedim
Güneş benim elimi bile nasıl yemeye kalkıyo görsen. Damakları kaşınıyor çok emiyo ama kesinlikle kilo aldığını düşünmüyorum . Memeyle bazen çok da kavga ediyo çok huysuz bu ara. Bugün deneyeyim dedim parmağımı verdim ystay olarak. Ağzından zor çektim.
Bizde kakada kan hep var yaaa. Kaka sıklığı bazı günler azaldı 1 düşüyor. İshal geçiyor diye sevinmiştim bez açıkken denk gelmedim diye. Bugün denk geldim köpük köpük ishal devammış meğer
Ben artık 6. Ayı bekliyorum bir mucize bekliyorum rabbimden. Göğsümün ortasında bi sıkıntı, kafa yormamaya çalışıyorum.
Demir ilacı alıyor musunuz?
Biliyosun bizim eşler yine bir örnek.
İlla evde yiyelim dedi, anneme çıkmadık. Mutfak dağınık zaten, makarna yapayım dedim. Güneş de huzursuz, çığlıklar atmaya başladı. gel salla biraz ana kucağını ben de şu makarnayı halledeyim dedim 5 dk işim var.
Geldi 2 dk salladı masadaki bebeği. Susunca çaktırmadan kaçtı. Güneş nasıl ağlıyor. Gelmedi de. Aldım emzirdim uyuttum. Paşam yorgunmuş. Camış gibi uyuyo geceleri, ben günlerimi hep 2-3 saatlik uykuyla geçiriyorum ağzımdan yorgunum kelimesi çıkmasına bile fırsatım olmuyor.
Bugün yine emzirirken dua ettim Allahım sen annelere güç kuvvet ver diye
Sana kalp bırakıyorum arkadaşım
Ben de biraz daha selamete erdim bıdı bıdı anlatıyor coşkuyla tepkiler veriyor gülüyor kıkırdıyor cok şükür de geliştiğini gördükçe kilosuna daha az takılıyorum.
Hani konuşmuştuk ya bize tepki verseler görev gibi hissetmeyeceğiz diye, artık biraz tadını çıkarıyoruz
geceleri bazen saatte bir bazen de 15 dk da bir uyanıyor ama beni karanlıkta bile görünce mutlu oluyor ya, o yüzden neyse diyorum her şeye :)
Ay bu ne çok güzel
güneşi hayal ettim de çok sever