- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
Keyfi yerinde cok sukur oyle ekstra bi gaz sikayetimiz huzursuzlugumuz olmadi ama bugun cok sık kaka yapti ve en sonuncusu boyle.kanliydi ilk.kani mantar yedigimin ertesi gunu gormustum aradan 4 gun gecti azalmisti dun sabah yine mantar yedim bugun boyle oldu aklima mantar geliyor umarim ondan olmusturda duzelir cok sagolunOncelikle cok geçmiş olsun . Bu zamana kadar tuketmediyseniz mantar yedikten sonra boyle olduysa mantara alerjisi olma ihtimali cok yüksek. Alerjik bebek kakasi gibi duruyor. Keyfi nasil ekstra baska bir belirtisi var mi ? Baska birsey cikmaz Allahin izniyle korkmayin .
Konuşmuşmuyduk hatırlayamadım kusura bakma.Keçiörende ki doktoru diyorsun demii söylemiştin o adamı bir kez dahaa
Yaa öyle mi diyosun. Biz iki ayından beri piyanolu oyun halısına yatırıyoruz bebeği hiç aklıma gelmedi ben aksine daha iyi olur hareket ederse diye düşündüm hep. Korkuyor diye piyanosunu açmadım genelde hep yukarıda asılı olan oyuncaklarla oynuyor ama hareket ediyor tabi heyecanlanıyor. Kullanmayalım bari iyi oldu uyardığın.İnşallah canım bu arada eğer kullanıyorsan piyanolu oyun halısı, bacaklarını hareket ettirici aktivitelerden kaçın derim. Bizimkinin açıları arttı belki bundan sebep oldu bilemiyorum. Bu arada sana yazarken kız uyuyordu ağladı beşik sallanmaya başladı geri uyudu. Ağlamaya duyarlı. Güzel bir ürün hakkını veriyor
Bacim bize bi link atar misin oyle guzel anlattin ki alcaz mecbur.Beşiğin altına monte edildi canım görünmüyor. Beşik sallama motoru. Değişik modları var. Bebek ağlayınca tekrar sallıyor falan en azından gündüz uyurken başında durmam gerekmiyor artık. Gündüz uykusu çok hafif hemen uyanıyor sallayıp tekrar uyutuyorum
Biz de çok kullandık oyun halısını keşke kullanmasaydim diyorum valla. Aksine hareket etmesin kaynasın diye bandaj alçı yapıyorlar canım. Biz de aleti letgodan aldık yarı yarıya düştü fiyatı 1000 TL ye geldi. Bana çok iyi oldu. Meme emmiyo emerken uyusa. Kucağa çok alamıyorum bandaj nedeniyle. Beşige daha iyi alışıyor hemdeYaa öyle mi diyosun. Biz iki ayından beri piyanolu oyun halısına yatırıyoruz bebeği hiç aklıma gelmedi ben aksine daha iyi olur hareket ederse diye düşündüm hep. Korkuyor diye piyanosunu açmadım genelde hep yukarıda asılı olan oyuncaklarla oynuyor ama hareket ediyor tabi heyecanlanıyor. Kullanmayalım bari iyi oldu uyardığın.
O alete bayıldım yaa ama bayağı da maliyetli baktım internetten demin. Sana ikinci bir yardımcı gibi olmuş. Bende düşündüm almayı fakat bu aralar su gibi harcıyoruz resmen canları sağolsun. Sünnet kalça rota aşısı falan derken paralar suyunu çekmeye başladıo mekanizma yerine annemi koyuyorum ben yada eşimi. İllaki ikisinden birisi oluyor evde kim boştaysa gidip sallıyor ne yapayım ama çok mantıklı bi aletmiş ödemeler fazla olmasaydı almayı düşündüm bende
Hay Allah razı olsun bilgilendirdiğin için. Bundan sonra kullanmayız en azından.Biz de çok kullandık oyun halısını keşke kullanmasaydim diyorum valla. Aksine hareket etmesin kaynasın diye bandaj alçı yapıyorlar canım. Biz de aleti letgodan aldık yarı yarıya düştü fiyatı 1000 TL ye geldi. Bana çok iyi oldu. Meme emmiyo emerken uyusa. Kucağa çok alamıyorum bandaj nedeniyle. Beşige daha iyi alışıyor hemde
Aldır bacım aldırBacim bize bi link atar misin oyle guzel anlattin ki alcaz mecbur.
Benim kocam besik sallayamiyomus da
Bebegu mayistirip koyuyorum sen bunu salla ben sofra kurayim diyorum mesela bi bakiyorum bebek uyanik. O sallayinca uyumuyomus. Alsin bundan da akli basina gelsin :))
Bacim bize bi link atar misin oyle guzel anlattin ki alcaz mecbur.
Benim kocam besik sallayamiyomus da
Bebegu mayistirip koyuyorum sen bunu salla ben sofra kurayim diyorum mesela bi bakiyorum bebek uyanik. O sallayinca uyumuyomus. Alsin bundan da akli basina gelsin :))
Y Ygmr37 aaa bizde hep piyanolu haliya yatiriyoruz. cokta guzel tekmeliyor. kullanmamak mi lazmYaa öyle mi diyosun. Biz iki ayından beri piyanolu oyun halısına yatırıyoruz bebeği hiç aklıma gelmedi ben aksine daha iyi olur hareket ederse diye düşündüm hep. Korkuyor diye piyanosunu açmadım genelde hep yukarıda asılı olan oyuncaklarla oynuyor ama hareket ediyor tabi heyecanlanıyor. Kullanmayalım bari iyi oldu uyardığın.
O alete bayıldım yaa ama bayağı da maliyetli baktım internetten demin. Sana ikinci bir yardımcı gibi olmuş. Bende düşündüm almayı fakat bu aralar su gibi harcıyoruz resmen canları sağolsun. Sünnet kalça rota aşısı falan derken paralar suyunu çekmeye başladıo mekanizma yerine annemi koyuyorum ben yada eşimi. İllaki ikisinden birisi oluyor evde kim boştaysa gidip sallıyor ne yapayım ama çok mantıklı bi aletmiş ödemeler fazla olmasaydı almayı düşündüm bende
Kalçasında sorun olmayanlar için değil canım aksine kas gelişimine falan faydası olur. Bizimkilerde sorun var ya. Kaynaması gereken bir kemik ve doku var. Hareket ve pozisyon kısıtı lazım.
Canım bu sıralar gelen giden oldu. yorucu bir hafta geçti. Bir de oğluş dengesizdi biraz. bi kaç gece uykusuz kaldık. meme çok istedi gibi . Daha çok uyanığız.12. haftadayız. muhtelemen atak zamanı idi. Dün 2 gibi uyudu 10buçukta kalktı. Ondan önceki gün parça parça uyudu. Ayaktaydık. Bakalım bugün 9 buçukta uyudu. Gece uykusuna girmiştir umarım. Genelde 10bucukta gece uykusuna giriyordu. Bakalım. banyo yapmıştı ondan erken sızdı belki...Neris Yusuf Abrek paşa ve sen iyisiin değil mi gözükmüyorsun
Keyfi yerinde cok sukur oyle ekstra bi gaz sikayetimiz huzursuzlugumuz olmadi ama bugun cok sık kaka yapti ve en sonuncusu boyle.kanliydi ilk.kani mantar yedigimin ertesi gunu gormustum aradan 4 gun gecti azalmisti dun sabah yine mantar yedim bugun boyle oldu aklima mantar geliyor umarim ondan olmusturda duzelir cok sagolun
bacakların hareket etmesi iyi değil mi canım.. kalça ilk kontrolde sorun yaşamadık da rahattım. benimki hep kıpır kıpır da .. hatta otoror şekle bile getiriyorİnşallah canım bu arada eğer kullanıyorsan piyanolu oyun halısı, bacaklarını hareket ettirici aktivitelerden kaçın derim. Bizimkinin açıları arttı belki bundan sebep oldu bilemiyorum. Bu arada sana yazarken kız uyuyordu ağladı beşik sallanmaya başladı geri uyudu. Ağlamaya duyarlı. Güzel bir ürün hakkını veriyor
canım merak ettim . bir şey öğrenirsen yazarsın. internete güvenme derim. doktoruna sorarsın. ben yatarak emdirme işini bıraktım. ilk zamanlar 1 saat emiyordu. o zamanlar yapıyordum onu. şimdi dk sürüyor. gece de en az 1 kere emiyor zaten şimdi...tami zaruri durumlar dışındaKızlar benim bebek yine inlemeye, ıkınmaya başladı ama gaz değil eminim. Bizim gaz sandığımız inlemeler başka bir şey olabilirbugün farkettim sol memeyi emerken inleyip bacaklarını havaya kaldırıyor, sağ memede çok sakin. Doktor için çektiğim videolara baktım hep sol memede yeni fark ettim. Uyurken yatarak hep sol memeyi veriyorum orta kulak iltihabı mı oluyor acaba gerçi o da bir kaç günde kendiliğinden geçer yazıyor internette. Neden olabilir fikri olan var mı, siz yatarak emzirmiyor musunuz?
Kalçada sorun yoksa birşey olmaz canım. Bizimkinde gelişim geriliği vardı. Sonraki ay daha da arttı. Bacakların hep iki yana açık pozisyonda olması söylendi. Haliyle oyun halısı sakıncalı o pozisyon için. Ama dediğim gibi sizinkiler gelişimi tamamlamış onun için sıkıntı olmazcanım mantardan da olabilir de ... bu rota aşısı için bana kanlı ishal engelliyor demişti sağlık ocağındaki hemşire... çoğu çocukta olan bir şeymiş demişti. o aşı engelliyormuş güya... tabi alerjiden dolayı da olabilir tabi
bacakların hareket etmesi iyi değil mi canım.. kalça ilk kontrolde sorun yaşamadık da rahattım. benimki hep kıpır kıpır da .. hatta otoror şekle bile getiriyor
kundaklanma yararlı olur mu acabaKalçada sorun yoksa birşey olmaz canım. Bizimkinde gelişim geriliği vardı. Sonraki ay daha da arttı. Bacakların hep iki yana açık pozisyonda olması söylendi. Haliyle oyun halısı sakıncalı o pozisyon için. Ama dediğim gibi sizinkiler gelişimi tamamlamış onun için sıkıntı olmaz
anladim kuzum.Kalçasında sorun olmayanlar için değil canım aksine kas gelişimine falan faydası olur. Bizimkilerde sorun var ya. Kaynaması gereken bir kemik ve doku var. Hareket ve pozisyon kısıtı lazım.
Canım yatarak emzirmek benim hayatımı kurtarmıştıcanım merak ettim . bir şey öğrenirsen yazarsın. internete güvenme derim. doktoruna sorarsın. ben yatarak emdirme işini bıraktım. ilk zamanlar 1 saat emiyordu. o zamanlar yapıyordum onu. şimdi dk sürüyor. gece de en az 1 kere emiyor zaten şimdi...tami zaruri durumlar dışında
Yok onu hiç önermiyorlar. Kucaktaki tutuş pozisyonu bile çok onemliymis. Bacaklar asla birleşmeyecek dedi doktor. Kucağında tutarken elinizin biri bacak arasında olacak dedi.kundaklanma yararlı olur mu acaba