2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Off dedelerde fena bizimkide şekere batırmıyorsun ondan emzik almıyor diyor diğeri bize emzik yerine lokum verirlerdi diyor nasıl bırakacam bebemi ellerine
Bu arada raporu aldım kızlar 2 ay daha evdeyim şükür notdefteri2_ haftada 1 gün çalışmamı istedi işyeri raporluyken mi çalıştıracaksınız dedim hemen kapattılar konuyu

deneyeceğim inşallah kandırırım

Ahahah ben anneme bıraktığımda ya mandalina lekesi ya muz kalıntısı buluyorum çocukta tattırıyor bugünde şeyi itiraf ediyor sanki bir şey dicem nil bazen ani seslere ağlıyor ceh ilk yaptığında annem ağlamış onu diyor eee dedim cücük bu ağlar ay bir gün anneme bıraktım annem görüntülü aradı sen nil bi başladı beni görünce ağlamaya atladım arabaya 5 dk annemle aram aldım geldim

Aaaa benim annemin ikizi

Maalesef yasak ama 7-8 aylarda ben bi cimdik atarım normal yemeğe geçince napıcak bu cücük ay kitapa ne gerek google a yaz her detay çıkıyor canım
guzel bir site bulursan paylas kuzum bizimlede, bazi yerler cok bilgi kirliligi
benim arkadssimda pekmezi sulandirip ona batirip alistirmis

Canımm çok sevindim hayırlı olsun. Haftada 1 gün nedir ya illa moral bozacaklar oh iyi olmuş darısı başıma

Ben bugün 45 gün rapor aldım. Sağolsun kurum sıkıntı çıkardı 30 güne çektik yarın sunucam bakalım ona ne diyecekler. Çok kızgın ve kırgınım. 30 günden fazla olan raporları hakem heyete gönderiyorlarmış. Çok başlı sistemin getirileri. Birde 17 yıldır birfiil görev yapmış yeri gelmiş izinlerini yakmış aman iş görülsün kalmasın diye canhıraş çalışan biriyim. Acayip koydu bana. Nefret ettim artık birtakım şeylerden.

Kızlar bugün bi doz bexsero bir doz da nimenrix yapıldı
Güneşin çok ateşi var 39-40 larda geziyor ateş düşürücü fitil verdim ama çocuğu bezle gezdiriyorum kafasına ıslak mendil koyuyoruz sık sık
Hastahaneye gitsek ne yapıyorlar biliyor musunuz ?

Evde tam 11 emzik oldu Ağzına koyduğum gibi ittirmesi bir oluyor. Emzik uçar mı, uçuyor ya.
Beni emzik niyetine kullanıyor. Dün uykuya dalana kadar 2.5 saat emzirmişim. Sabahım akşamım yok. Bazen tükeniyorum
Al benden o kadar arkadaşım. Her türünü denedim, öğürse de veriyorum ama bana mısın demiyor. Geçen çok ciddi bir uykusuz gece geçirdik, o ara gecenin mayışmasıyla tutturdum biraz ama sonra ne yaptıysam tutmadı

Canım raporun hayırlı olsun. Suistimale çok açık bir konu olduğu için benim çalıştığım şirket bu konuda çok hassas. Ben alamam mesela. Alırım ama almam. Devletin bu konuda bir teşvik oluşturması lazım. Ben bir aydır ücretsiz izindeyim ama hala bebeğim 3.5 aylık. Böyle bir sistem baştan yanlış ne yazık ki. O yüzden tepeden tırnağa herkes dilediği gibi insiyatif alma cüretini gösteriyor. Allah annelere yardim etsin. Çalışan annelere bir tık daha fazla.

Canım büyük geçmiş olsun. Menenjit aşıları çok ateş yapıyor ne yazık ki. Orada da yapacakları aynı şeyler ama yine de bi git istersen. 40 derece diyorsun. Gözetim altında olmak bir parça rahatlatır

Bende bayağı uğraşıyorum aslında. Yok hiç tutmadı. Benim bir numara da almamıştı. Bu model çocuk yapmayı biliyorum yalnızca

Şimdi biraz düşmüş 2. Fitili verdik yaklaşık bi saat önce
Bezle uyuyor, üstüne ince müslin attım.
1 buçukta yine vereceğim beklemeden su bebeleri bi büyütseydik ya
Kafası çok ateşleniyor 40 ı orada gördüm

Canım yeni gördüm mesajını naptın bilmiyorum ama 38 i geçen ateşte hastaneye gitmen en iyisi olur. Belki iğne falan yaparlar daha hızlı etki eder. Kuzum benim ya

Onlarda haklılar emsal bakımından ipin ucu kaçarsa tutamazlar. Tamam doğrudur ben bu raporu bebeğim için aldım birçok anne gibi ama normalde alan birisi için de çok incitici ve yorucu geldi bana. Bilmiyorum hassas mı davranıyorum. Bir de ihtiyacım oldu ilk defa heyet raporu aldım ya ondan böyle oldum sanırım. Dediğin gibi bu sistemin değişmesi lazım. Bebeğimle daha çok vakit geçirmek için ne yapabikirim diye kırk takla atıyoruz. Evet ücretsiz izin hakkımız var ama şu süreçte kaç ay dayanabilirizki

Bizimki onu arada yapiyo once derin bi nefes aliyo esner gibi sonra tukuruyo
Cok tatlilar ya biraz daha buyuselerde iyice mincirarak sevebilsek
Ee tükürmek için nefesini hazırlamayan da ne bileyim.

İyice bal oldular bal, şapır şupur öpmek kesmiyor ısırmak istiyorum artık.

Evde tam 11 emzik oldu Ağzına koyduğum gibi ittirmesi bir oluyor. Emzik uçar mı, uçuyor ya.
Beni emzik niyetine kullanıyor. Dün uykuya dalana kadar 2.5 saat emzirmişim. Sabahım akşamım yok. Bazen tükeniyorum
Aynen artık yanında yatıp emzir emzir psikolojim bozuldu. Baktım uyumuyor salona götürüyorum valla. Tükendim enzirmekten. Emzik tutmuyor ama iç dudağını emzik gibi emiyor Onu emene kadar alsana şu emziklerden biriniiiiiii diye bağırasım var

Keşke 2 sini birlikte yaptırmasaydın bizim doktorumuz bexseroyu 8.ay başlıcak yapmaya nimerix başladık bebeğim calpol ver

Canım dua etmek geliyor elimden aklım sende, nasıl oldu Güneş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…