2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hala uyumadı 🥺 sallamaktan belim koptu, saatlerdir emiyor, atak haftası mıdır nedir, 2 gündür ne güzel uyuyordu ya 😭😭
Bence ataktir. Biz atlattık bir hafta cok zordu ama rahatladi şükür. Benim de belim omzum cok kötüydü aglatacak derecedeydi. Şimdi diger raunda hazirlaniyorum uyku gerilemesine😅🤲 insallah bu leveli de atlatiriz saglicakla

Ben de dün uyutma hatasi yaptim, erken uyudu korkuyordum zaten gece uykusunu alacak diye öyle de oldu. Gecenin 3ünde boncuk boncuk bakıyordu uyandi. Iki saattir ugrasiyorum anca uyudu şimdi. Ilk bir birbucuk saat gulusmeli sarilmali gecti ama ikinci yarıda uyuyamayinca sinirlendi ağladı. Sesleri de bi değişiyor gunden güne eskiden viyk viykti şimdi koca kiz gibi ağlıyor massallah
Ne kadar tehlikeli ama ben uyumuşum 🥺 o nasıl uyudu hiç fikrim yok, meme ağızda uyumuş. Kabus gibi bir geceydi. Ben bilerek uyutuyorum gece uykusuna yakın. Ara uzun olunca yoruluyor uyumuyor dediler. Bir daha tövbe. Kaç saat koymak lazım son uykusuyla arasına acaba.

Bence ataktir. Biz atlattık bir hafta cok zordu ama rahatladi şükür. Benim de belim omzum cok kötüydü aglatacak derecedeydi. Şimdi diger raunda hazirlaniyorum uyku gerilemesine😅🤲 insallah bu leveli de atlatiriz saglicakla
11. haftamız bitmek üzere, muhtemelen 12. hafta atağındayız. Tam gaz bitti derken 😭 oy neydi dün gece öldüm vallahi. Uyku gerilemesine kadar bir sakinleştirici bulayım 😂

E ekim1903 senin bebeğin 34 haftalık dogmustu de mi?Benimkide 34 haftalık doğdu.Kafasini tam anlamıyla dik tutmaya başladı mı?Benimki tam tutamıyor arada tutuyor sonra salıyor kendini.Biraz evham yapmaya başladım.Haftaya bugün 4 aylik olacağız

Ne kadar tehlikeli ama ben uyumuşum 🥺 o nasıl uyudu hiç fikrim yok, meme ağızda uyumuş. Kabus gibi bir geceydi. Ben bilerek uyutuyorum gece uykusuna yakın. Ara uzun olunca yoruluyor uyumuyor dediler. Bir daha tövbe. Kaç saat koymak lazım son uykusuyla arasına acaba.
Instagramdaki uyku danışmanlarından almistim
Senin bebegin için daha erken ama bilgin olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230101_133506_Instagram.jpg
    Screenshot_20230101_133506_Instagram.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 88
E ekim1903 senin bebeğin 34 haftalık dogmustu de mi?Benimkide 34 haftalık doğdu.Kafasini tam anlamıyla dik tutmaya başladı mı?Benimki tam tutamıyor arada tutuyor sonra salıyor kendini.Biraz evham yapmaya başladım.Haftaya bugün 4 aylik olacağız
Cnm evham yapma 34+0 da doğurdum ben 4,5 aylığız evet tutuyor ama yeri geliyor kucağımdayken kafa sallanıyor ama oturma pozisyonuna kendi kendine getirmeye çalışıyor kafası ozaman çok kalkık sırt üstü değilde yüzü yere gelecek şekilde kollarının altına bir şey koy tummy time ben çok yaptırıyorum ozaman daha güçleniyorlae

22 baya buyukmus kiz 🙈 kadinlarin %5 i sadece 19 mm ustundeymis arastirmalara gore 🙈

icine takilabilen parcalar satiliyor olmasi lazm .
Simdi baktim bizim amazon da var. Turkiye de kinde de vardir heralde

biberonun ucuna az bisi sekerli su veya pekmez fln surup denedin mi ?
bir bilmiyorum biberonun nasil ama genis agizli anne memesine yakin olanlar var onlara bir baksaydin eger denemediysen
Silikon da 20 mm olmadı ona eminim de 🙈 hala bakamadım evin düzeni değiştiriyoruz sanki işimiz gücümüz yok😂
3. Aya girdik. Arada oluyir yine tam anlamiyla bitmedi
Ben mommy bliss vermesem çocuk gaz bombası gibi. Yavrum hep kırmızı. Çıkmıyor da onu vermeden. Bırakamazsa diye korkmuyor değilim.

Silikon da 20 mm olmadı ona eminim de 🙈 hala bakamadım evin düzeni değiştiriyoruz sanki işimiz gücümüz yok😂

Ben mommy bliss vermesem çocuk gaz bombası gibi. Yavrum hep kırmızı. Çıkmıyor da onu vermeden. Bırakamazsa diye korkmuyor değilim.
musait olunxa bakarsin kuzum

Cnm evham yapma 34+0 da doğurdum ben 4,5 aylığız evet tutuyor ama yeri geliyor kucağımdayken kafa sallanıyor ama oturma pozisyonuna kendi kendine getirmeye çalışıyor kafası ozaman çok kalkık sırt üstü değilde yüzü yere gelecek şekilde kollarının altına bir şey koy tummy time ben çok yaptırıyorum ozaman daha güçleniyorlae
Evet bende bi ara yaptırıyordum bu aralar boşladım.Dun akşam tummy time yaptık ama tutamıyor geldi bana eşim tutuyor dedi.🌸sabah sana yazdıktan sonra karın üstü yatırdım kafayı güzel kaldırdı.ama kucağımda iken bazen tutamıyor kafasını zamanla daha iyi tutar inşallah.

Bende özelde öğretmenim asgari ücretten çalıştırmak isticekler büyük ihtimalle gitmicem bende 2 ay daha rapor alıcam dedim müdüre eşimde çalışma diyor sonrası için bakıcam süt izni ile yarım gün anlaşmıştık biz ama çalışmıcam ingilizce öğretmenide bulamıyorlar ne olacak bakalım 🤦🏻‍♀️
Aa ingilizce ögretmeni misin? Ben dee. Asgari ücrete bizi mahkum eden sisteme ne diyim bilemiyorum. Ben devlette çalışıyorum. Ben de 6.ay başlamak istiyorum. Geriye 2 ay kalıyor. Bakıcı bulmak da zor. Sonrası ver elini yaz tatili. İnşallah bebisler de büyümüş olacak o zamana kadar. Ne zor çalışan anne olmak. 6.aydan sonra yarım gün çalışacaksan bakacak biri de varsa başlamak için ideal bir zaman bence

Ay ben bunu dün gördüm. Gelip size atmak için kopyaladım linki unutmuşum😂😂 bu kadın mıydı emin olamadım.biz kendi çocuğumuza yetişemiyoruz maşallah kadına🙈
duz mantik dusunucem simdi, eger sut ureten hormon prolaktin ise disardan direk prolaktin hapi alip icelim , olmaz mi😂

şu an ben sut sagarken , kedimin bana bakisi😂😂

Eklentiler

• 1446114E-B615-44C7-B592-F664ED195F29.jpeg
    1446114E-B615-44C7-B592-F664ED195F29.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 79
duz mantik dusunucem simdi, eger sut ureten hormon prolaktin ise disardan direk prolaktin hapi alip icelim , olmaz mi😂

şu an ben sut sagarken , kedimin bana bakisi😂😂
Benim hep prolaktik hormonum düşüktğü hamile kalmaya calsıırken de doktor buda bi sebep demişti. Ondan mı ki acaba

Spicelover Spicelover dün e bebekten lansinohun manuel pompasını aldım 350 liraydı. Evde mochi, elektrikli pompa, ucu mavi toplu 50 liralık bi manuel pompa ona kadar vaar. İnstagram o süt sağan kadınalrı bunlarada atıyorum ben. Dün alışverişten sonra annemlerin eve uğradıım orda bi deneyeyim pompayıı dedim neyse basıyorum basıyorum süt gelmiyor en son ablaam sana bişey diycem ama alınma dedi. Marifet pompada değil memede dedi😂 uğrastım ettim makinenin 2 dakikada sağdıgı 30 ml bu 15 dakikada anca sağdıı. Gece o sütü verecektiim aventin kapağını takıyım dedim kapandı gibi oldu çocuga verecekken süt oldugu gibi döküldü çocugun üzerine yavrum içemedi bile 1 damla 🥺

Canım nerde çalışıyosun? Heyet raporu satın alabilirsin aslına. Ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Gerçi ben muhtemelen istifa edicem büyük 1 e başlıcak seneye o zaman kız 1 yaşında olucak yanlarında olmam gerek o sebeple 3 sene falan çalışmayı düşünmüyorum sonra kızı kreşe artık kendime de bi iş bulurum inşallah 🙏
Heyet raporu satın alınabiliyor mu? Benim doğum öncesi hiç iznim yoktu haliyle 2 aylıkken iznim bitti. Bu ay bir heyet aldım. Birinci dönemi kapattım. Ara tatilden sonra tekrar heyet almak istiyorum. Beni özelden bilgilendirebilirsen çok sevinirim. Mecburen ücretsiz izin de kullanacağım ama bu zamanda 4 ay ücretsiz izin kullanmam çok zor görünüyor.

Benim hep prolaktik hormonum düşüktğü hamile kalmaya calsıırken de doktor buda bi sebep demişti. Ondan mı ki acaba
bilmiyorum ki ya aklima oyle geldi duz mantik , bir sormak lazim dr a
Spicelover Spicelover dün e bebekten lansinohun manuel pompasını aldım 350 liraydı. Evde mochi, elektrikli pompa, ucu mavi toplu 50 liralık bi manuel pompa ona kadar vaar. İnstagram o süt sağan kadınalrı bunlarada atıyorum ben. Dün alışverişten sonra annemlerin eve uğradıım orda bi deneyeyim pompayıı dedim neyse basıyorum basıyorum süt gelmiyor en son ablaam sana bişey diycem ama alınma dedi. Marifet pompada değil memede dedi😂 uğrastım ettim makinenin 2 dakikada sağdıgı 30 ml bu 15 dakikada anca sağdıı. Gece o sütü verecektiim aventin kapağını takıyım dedim kapandı gibi oldu çocuga verecekken süt oldugu gibi döküldü çocugun üzerine yavrum içemedi bile 1 damla 🥺
oyy kiyamam yaa 😢 saglik olsun , bir dahakine icer kuzum

manueller bize gore degil kuzum ya. bir yere gdince tasimasi fln rahat ama normal zamanda zor yani. insanin eli agriyor birde😂

bilmiyorum ki ya aklima oyle geldi duz mantik , bir sormak lazim dr a

oyy kiyamam yaa 😢 saglik olsun , bir dahakine icer kuzum

manueller bize gore degil kuzum ya. bir yere gdince tasimasi fln rahat ama normal zamanda zor yani. insanin eli agriyor birde😂
Evet onlar bizlik değilmişş 😅 eşim elektrikli var evde manuel ondan nasıl daha iyi olur demişti alırkeen bari arada kullanıyım da görsün elimde 😂😂

Evet bende bi ara yaptırıyordum bu aralar boşladım.Dun akşam tummy time yaptık ama tutamıyor geldi bana eşim tutuyor dedi.🌸sabah sana yazdıktan sonra karın üstü yatırdım kafayı güzel kaldırdı.ama kucağımda iken bazen tutamıyor kafasını zamanla daha iyi tutar inşallah.
Tutar cnm zamanla erken doğurduk yavaş yavaş tamamlıyorlar kendilerini

X