- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
Bizde de hipp organic combiatic dediğin gibi kakası başka mama dediğimde çok sert oluyor. Ben bi doktor kontrolümüzdd kakasını yapmıştı o an da kasıklatı kontrol için bezi açıyorlar ya kakası normal mi mamayla besleniyorız dedim normal kakası dedi. Biz kabız oldugumuzds yarıyor demek mi bize şimdii en basitikızlar biz mama değiştirdik şuan sadece mamayla besleniyor kızım hipp kullanıyorduk doğduğundan beri anne sütüne ek olarak, 2 haftadır sadece mama içiyor hipp içerken kakada zorlanıyordu baya ıkına ıkına yapıyordu ve sertti kakası. sma geçtik şimdi çok rahat yapıyor ama kakası baya cıvık. annem de yaramamış o zaman diyor. öyle mi oluyor? var mı tecrübe eden?
Bizim bebelere bu pozisyon olmaz. Ay bende titreşimli yüz temizlene makinesi vardıı bak dolabın derinliklerinde onunla sağım yapayım biiEger sut kanallarinda tikaniklik var ise emziren anneler icin 4 ayak pozisyonuna geç ve sertlik olan kısım bebeğinin çenesine gelecek şekilde emzirmek bu tarz durumlarda açmaya yardımcı olur . Resimdekiler gibi
Emzirme durumu yok ise elektrikli dis fircasi veya titresen birseyin arkadasiyla masaj yapip , tikankligi yumusatip oyle sagim yapmak gerekiyormus.
Yeni ogrendigim bir bilgiye gore de , tikanik goguse sicak birsey koyup kanali acmak cok tehlikeliymis. mastit varsa yayilmasini saglarmis ve gogsu sicaklik faha cok sisirirmis. onun yerine soguk seyler uygulanmaliymis ve bu sisligide aliyormus.
Bende hep sicak uygulardim, dun gogsum bayada sisdi, dedim inek den hallice oldumsonra soguk birseyler koyunca sisligi indi daha rahat ettim , acisida az azaldi
Bencede kalite aynıdırda dışından kutusuyla kıyaslıycaz artıkBen de çok kararsızım, oyun halısını renkleri daha canlı diye ficher price aldım ama bunlarda kararsızım. Aslında malzeme kalitesi aynıdır pilsanla bence benim için önemli olan içeriği. Yan yana açık şekilde görüp kıyaslayamadım bir türlü.
Baktım da canım bizim memlekette ikinci el olayı çok yalnış anlaşılıyor. 800 liralık altivite masasına 600-700 lira istiyorlar ikinci elde. Her üründe böyle bu olay. O yüzden diyorum başkasının ikinci elini alacağıma başka markanın sıfırını alayım. Ben bebek arabasındada ikinci el baktım başta az kalmış sıfırının parasını istiyorlardı nerdeyse.kuzum ya bu oyuncaklarin ikinci elleri yoktu dolap uygulamasin da yada letgo da fln ?
Ben hepsini ikinci el aldim. bilmiorm daha once konusmusmuyduk da. Bir bak derim , bulabilirsin temiz kullanilmis.
Bir de aktivite masasi icin cok erken suan . Onun yerine boyle icine oturabildigi veya ayakta durabildigi yurumesi icin dengesinede yardimci olan masalar var onlara bak derim. Resim ekliyorum .
Ben şimdisi için değilde denk geldikce uygun kaliteli şeyler köşeye atıyorum. Gecen gün bi oyuncakcıda dışarda oynamalık kamyonla, kepçe vardı aldım attım kenara. Herşeye zam üstüne zam geliyor bunları alacağın ay başka ihtiyacın çıkıyor ondan alıyorum ben