2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar rota 3. Ayda mı yapılıyor 4. Ayda mı doktor 3. Ay dedi sağlık ocağı 4. Ay diyor hangisi doğru acaba ? Çok süremiz kalmadı 3 ayın dolmasına hemen yaptırmamız lazım öyleyse

Yok kuzuum öyle anlamadım bilee burda defalarca destek oldunuz bu konuda zateen. Benimde kastettğim bebeler 3 aylık oldu zaten ek gıdayada az kaldı. Az da olsa anne sütünden mahrum kalmasın. Şimdi kim ne derse desiim tadı, vitamini vs sabit olan bir şey mama. Anne sütü ama çocuk hastayken bile ona göre antikor üreten bebeğin suyu vitamini her şeyi olan bir besin 1 damla 1 damladır diyorum hep

Ben sabah sağarsam 150 ml çıkıyor kuzum ama emzirdikten sonra sağarsam 30-40 ancak çıkıyor

Kızlar rota 3. Ayda mı yapılıyor 4. Ayda mı doktor 3. Ay dedi sağlık ocağı 4. Ay diyor hangisi doğru acaba ? Çok süremiz kalmadı 3 ayın dolmasına hemen yaptırmamız lazım öyleyse
Biz 2. Ayda yptırdık 4. Ayda da 2. Dozu vurdurcaz. Bitecek rota muhabbetimiz insallah Bana doktorumuz eğer 2. Ayda vurdukmak istemezsen 3. Ayı kaçırma demişti. 3. Ayda olsaydı 3-5 vurulacaktık. Bir yanda da iyi oldu 5-7 de de menenjit vurulacaz cünkü

Teşekkür ederiiz bilgilerin için

4.ayda gel dedi dr. mz ama bn 6.ayda gdicm.
walla 2.oğlumda 240cc cıkıodu tek memeden. ama hep sağdım düzenli. 19ay öyle besledım. ama busefer öyle değil

Sağol canım sen bitirmişsin ne güzel bende pazartesi yaptırayım o zaman bunu 15 şubatta 2. Doz olur biter gider
6.500 gr 60 cm olmuş Mehmet Bey çok sevindim Ama ataktayız sanırım hiç uyumuyor iki gündür anneme geldim o bakıyor bugün Anasına çiçek verecek kadar büyümüş bir oğlan bırakayım size

Eklentiler

• 5EB412EC-99C9-42F5-B7F3-0E84F855592B.jpeg
    195,3 KB · Görüntüleme: 92
4.ayda gel dedi dr. mz ama bn 6.ayda gdicm.

walla 2.oğlumda 240cc cıkıodu tek memeden. ama hep sağdım düzenli. 19ay öyle besledım. ama busefer öyle değil
Her bebekte farklı işte
Uyku gerilemesidir belki bizde uyumuyoruz çünkü dengemiz şaştı. 2. Dozu martta vurdurursun 5. Ayda o zaman. Maşallah yakışıklıyaa çok kibar bir bey

Ellerine emeğine sağlık be

bilmiyorum ki , o dur heralde
Yok göz doktoru bakıyor bir cihazla ölçüm bayıyor kayna derecesine bakıyor sonra başka bişeyle yine bakıyor biz bu ay gittik göz doktoruna
Kuzum ilk doz 3. Ay ama bebek 100 günü geçmeden yapılması gerekiyor ikinci doz ilk dozdan 2 ay sonra yani 5 ayda yapılıyor.
Ya süper anne diye tabi ettiklerimdensin 1 damla 1 damla anne sütü antibiyotik bol bol gelsin sütün bebeğimiz bol bol emsin inşallah
Ama her gün böyle emiyor canım, hiç kusmazdı. Sabah 5 dakika emdi kucağıma alırken çıkarttı. O saatten beri ne emse çıkarttı, korkmaya başladım
Kuzum ya benm kızımda da hiç kusma yoktu geçenlerde 4 kere kustu hafif hırıltı da vardı 3-4 çay kaşığı ıhlamur verdim sabah akşam bende içtim geçti şükür. Azcık üşütmüş olabilir mi? Tabii bilemem ama bi fikir

Kızım 4 ay çekmişti canım senin bebek gibi ağır kolikti seni çok ıyı anlayabiliyorum

Ben sonra yapalım dememe rağmen 2. ayda yapılır dedi çok bilen doktorumuz, diğer aşılarla aynı gün yaptı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…